Új privát üzeneted érkezett!

Hajny,

Ha ez az állapot maradna akkor én örömömben az összes kecskeméti ablakot végigpucolom, és nálad kezdem :) :) :)

Kép

Kép
nyhk

Nyhk:
Ez lehet,hogy kicsit felelőtlen kijelentés :lol: egyetlen probléma van:mi a Kecskemét táblán kívül lakunk :( :lol:
kazi

Hát ezeket a nem veszem észre terhességeket (a végéig)??? én sem hiszem el. Ezt ösztönösen is érzi az ember. Esetleg elnyomja magában ezt az érzést az illető, és önmagát is becsapja.

Az más, amit Kazi írt, hogy 40 év után mást sejt a nő. Aranyos sztori.

Timi

Nagyon huncut arcot vág Gyopi. :)

Lina

Hú, Bence, amint meghallotta a vérvételt, kitért a hitéből. Most én vagyok a rossz, mert kitaláltam ezt a hülyeséget, hogy őt vigyük el allergiavizsgálatra, és plusszba le is maradt a tesióráról, ahol kiütőztek. Ezt add össze. Nagyon mérges rám. :lol: :oops:
Persze, hogy nem a pénz a legfontosabb, az csak mellékes dolog. Attól félek, hogy nyáron nagyon rosszul lesz, aztán itt leszünk gyógyszer nélkül. Apja meg nem segít ebben nekem, mert ő a máját félti a szteroidoktól. Tanácstalan vagyok.

Farsang mikor lesz? Várom a képeket.

Adrinak nem tudjátok hol lehetne jelmezt kölcsönözni? Jövő pénteken lesz Bencééknél, őt is elvinném bulizni.

Kecsóné

Szép nagylányaid vannak. Tegyél képet bátran!

Nyhk

Az én ablakaim oltári koszosak. :) Várom a jóidőt vele.

Nem szeretne valaki innen rendelni, mondjuk Húsvétra? Társulhatnánk.
http://www.tulli.hu/index.php?cPath=2_386

Andi
Kép
cukkker

Kecsóné, de szépek a lányaid,és Encsi és Katika hogy hasonlítanak egymásra, Domi meg egy kis hercegnő! A szánkós képen Lillakirálylány fekszik?

Kati,ha megunnád az ablakokat tudnék mit ajánlani, de inkább pihenj! És maradjon meg Petrus jó szokása, sőt!!

Kép
seriff

MEGSZÜLETETT MÓZES!!!!3700g és 52cm.MIND A 2-EN JÓLVANNAK!!!!!!GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazi

TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!! EZ hogy lehet??? 5 órakor még semmi, 7-kor pedig már az örömhírről számol be Kazi! :shock: :shock: :shock:
Irtó gyors volt Mózes baba! :D

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!! :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

HATALMAS GRATULA ESTELLÉNEK,SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Isten hozott Mózes!!!!!Estelle,gratulálok!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Estelle: HATALMAS GRATULA!! Sok Boldogságot nektek!!! Képet nagyon várok pici Mózesról!!! :lol:

KépKép
erszényes

Részleteket sajnos nem tudok!Fél 1-kor mentek ctg-re,úgy volt,majd ír,hogy mi zujs(én azért írtam 5körül,hogy semmi hír),aztán már csak az örömhírről kaptam az smst!Tehát nem 5kor írta,hogy nincs semmi.De így is elég gyorsak voltak! :)
kazi

Ok Kazi, értem :wink: :D , de azért első babónál tényleg gyors volt! :D
Lényeg, hogy minden rendben! :) Képeket én is nagyon várom!!!!

Hajny
Olvastad amit írtam Neked? :?:

Dóri
Mikor mennek Dettusék? velük el tudnám küldeni a kispulcsit. :wink:

Nyhk
Örülök a szuper éjszakátoknak! :)

Cukker
A Kőhíd utcai turiban lehet kölcsönözni vagy a kedvenc turimban :D sok-sok jelmezt láttam a múltkor kirakva.

Gadevi
Te is rakhatnál képeket! Magadról is! :)

KépKép
KépKép
nana09

Húúúúúú,ez nagyon gyors volt tényleg!!! :lol: Mondjuk nekem is 5és fél óra volt,de azt indították..

Nana,engem megcsodálhatsz az iwiwen.. :lol: :lol: :lol:

Nyhk, :) Ovi ügyben nincs infóm sajna.

gadevi

Estelle, gratulálunk! Mózi de szép nagyra nőttél odabent!
(akartam írni reggel, h fáj a fejem,és ilyenkor hidegfront van)

Kép
seriff

Kisreni
Hát így névről nem emlékszem rád, de ha látnálak, biztosan. Ricsit ismerem. Én Dunai Melinda vagyok, és a Gudmon Vera volt az osztályfőnököm.

Thymi,
munka terén amit most szeretnék, az valami viszonylag nagyobb cégnél HR területen humán erőforrás fejlesztés, vagy toborzás-kiválasztás, vagy kombinálva.

Estelle,
gratulálunk!

Na Piroska és farkast kell mesélnem. Szurkoljatok, hogy holnap rá tudjam adni Lilire a bocica ruhát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gratulálunk Évinek és Mózinak! :) Legyen sok örömük az illatos csomagban! :) :) :)
birolili

ESTELLE!!!!

Gratulálok én is a nem is olyan kicsi fiadhoz!!!!!
sok örömet és boldogságot kívánok!

és persze jó éjszakákat!!!!

Kép
adrienn021

Estelle gratulálok Mózihoz!!!

Cukker, én is rettentően szenvedtem évekig az allergiától és nem használtak a szteroidok, a gyógynövények között találtam meg a megoldást és most nyáron már egy tünetem sem volt :lol:

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Sziasztok!

Estelle nagyon sok örömet együtt és hatalmas gratula :D !!!

Kép Kép

Kép
dettus

Napfény és mi a titok,mert nyaranta én is megkínlódom az allergiával,csak nem az aloe (én most azt próbáltam/próbálom)?

Kép Kép

Kép
dettus

Estelle! Sok szerettel gratulálok a kisfiadhoz! Minden jót, s nagyon sok örömet kívánok Neked, Nektek!

Hajny
Az esküvőnk március 29-én lett volna, de most halasztódik egy kicsit. Ahogy összejön a pénz, megtartjuk. Egy kisebb esküvő is 2-300 e, s most jött egy pár hirtelen kiadásunk, a szülőktől pedig nem szeretnék kérni. Inkább várunk még egy kicsit.

Adri
Nálunk is nagy gond az evés. Petikével már rendeződni látszik, viszonylag jól eszik, bár most nagyon rákapott a csokira, s nagyon be kell korlátoznom. Dorka pedig :( Sajnos tápszeres baba, s ötször eszik egy nap, s egyszerre kb 150 ml. A dokink azt mondta, hogy kicsi a súlygyarapodása, éppen benne van még a határértékben. Próbálok nem aggódni, s bízom benne, hogy összeszedi magát a kisasszonykám. :lol:

Én is Bányais voltam, vagyunk itt egy páran, ha jól látom :lol: Jó lenne elmenni, majd meglátjuk, hogy el tudok e menni.

Lina
Szerintem is jó a jelmez! Jó farsangozást holnap Lilinek! :lol:

Mi pár napja nem sokat alszunk, Dorka óránként kel éjszaka. A doki szerint jön a foga, bár az is lehet, hogy ő is tejallergiás. Kicsit érdes a bőre és pöttyös. A doki azt mondta, hogy vírus is lehet, várjunk még egy kicsit.
óvóda info engem is érdekelne. Az ifjúsági úti ovival az a gond, hogy jövőre költöznünk kell, s valószínűleg Széchényibe költözünk. Így nem tudnám ide hordani. Szerintetek melyik ovit keressem?

Teszek fel pár friss képet a gyerkőcökről Kép Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok
Andi
kocsisandrea

dettus, de igen az. Én az áfonyás gélt ittam és az echinacea kapszulát ettem :lol: (forever-től)
előtte évekig próbálgattam homeo bogyókat is és ez az ami használt kizárólagosan...
először én sem hittem el csak amikor mások majd meg haltak mellette a vonaton akkör jöttem rá h van pollen csak nekem fel sem tűnik :P

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Sziasztok!

Estelle, Isten hozta Mozest!!! Sok boldogsagot, boseges tejecsket kivanok nektek!!!

Lina, bocica :lol: :lol: :lol:

Nana, asszem penteken jonnek Dettusek. Mivel tartozom?

Geli hivott tegnap. Baptista oviba nincs hely, mig fel nem epul az ovi epulete, utana talan lesz.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Estelle!

Nagyon sok boldogságot kivánunk!!!!!! Mostmár magadhoz ölelheted a csöppséget!!

Kép

Kép
nyhk

Van valakinek Annapanni és Boribon könyve?

Kép

Kép
nyhk

JUJ DE JÓ hogy benéztem
ESTELLE ÉS MÓZES: Gratulálunk Mi is...Isten éltesse apici (nem olyan pici) fiúcskát

Ma Ő a 2. baba aki megérkezett az ismerősök között:) Ilyen jó napot:)

ROZ!!!! SZUPER élmény volt bemenni...na majd összehozzuk és Te leszel a kis babaőröm:) amíg én próbálok nem megőrülni a hiányuktól:)

bocs, de nagyon hulla vagyok, a többi lemarad

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Nyhk, nekünk van,miért kérded? Nagyon szereti/te Hanna,a Boribon és a 7lufi volt a kedvence!

Kép
seriff

Tényleg,Geli hogy vagytok?

Kép
seriff

Adri,nyert az ötvenes!!!! :lol: :lol:

gadevi

Lili!

Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Ser,

A logopédus olvasta Ádámnak a Boribon születésnapját. És ez az első olyan nem képes, hanem "mese" könyv ami lekötötte, és végig is hallgatta. Ez nagy szó ám nálla. És Petrusnak is nagyon tetszett. Tátott szájjal hallgatták. Olyan aranyosak voltak.
Azért kérdeztem, hogyha van valakinek több az ha lehet 2 3 napra kölcsönkérném, és megnézném, melyek a kedvencek és azt megveszem. Láttam ez egy egész sorozat, és nem épp a legolcsóbb.

Egyébként az ablakmosást azért mertem bevállalni, mert ismerem Petrát, és tudtam ez csak egy éjszaka volt. Sanos igazam lett, de sebaj!

Kép

Kép
nyhk

Lina,

Bociruha fel lett véve? Fénykép?

Kép

Kép
nyhk

Bocsi Cicaruha. :oops: (annyit bociztuk, hogy nekem már az van a fejemben) :oops:

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, nekünk van 2, a Boribon és a 7lufi, és a Jó éjszakát Annipanni, ha gondolod, szívesen odaadjuk,mostanában Mikulásos könyvet kell olvasni minden este....

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina
naon kíváncsi vaok hogy felvette e a jelmezt Lili.Fotó lett?

Nyhk
én is csak vicceltem az ablakpucolással,majd megcsinálom,most mindjárt esik az esö.Csúnyán elborult.

Nana
persze,olvastam amit írtál,majdcsak sikerül összefutnunk! :lol: Olyan messze lakunk egymástól mi? :lol:

Ser
hogy csinálod hogy tudsz mesélni Hannának?Anna max 2 percig hallgatja és vagy elmegy,vagy kiszedi a kezemböl a könyvet,ellapozza.Nem sikerül. :lol:

Erszényes
nemsokára kertészkedhetünk újra!Várod már mi?

Kocsisandi
naon szépek a gyerekeid,mint az anyukájuk igaz?
Ó de kár hogy halasztotok.És ha az esküvöt most megtartanátok,majd a lagzit meg késöbb.Bár az nem olyan már.

Lili
Boldog szülinapot,csodás szépet!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Micsoda jó hírre jövök! :D

Estelle!

Nagyon sok szeretettel gratulálok Mózi baba születéséhez!Nagyon sok egészséget,s örömet kívánok nektek!
Vendég

Lili!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Estelle, sok boldogságot nektek kicsi Mózival!

Lili, boldog szülinapot Neked! Keresztfiam is ma ünnepel, 4 éves :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Estelle, gratulálok a kicsi babádhoz, nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Kép
Kép
kisévi

Nyhk
Hozzám is jöhetsz ablakot pucolni. Remélem Petra megtartja ezt a jó szokását…Amúgy minden foga kint van már?

Hajni
Mi jobban vagyunk…most anyósom robbant le. Épp húsleves főzök neki.
Cipőt hol tudom megnézni???

Kazi
A te sztoridról jut eszembe a barátnőm…van egy 20 és egy 10 évvel idősebb testvére…Annak idején az anyja már 50 fele járt amikor elment orvoshoz h nem jött meg neki már egy ideje és a doki rávágta h klimaxol. 4 hónap múlva megmozdult benne a klimax, a barátnőm személyében….

Cukker
Ahogy elnézegettem az árakat ezen az oldalon, a boltban is ennyi.

Estelle
Végre babázhatsz! Gratulálok! Jó egészséget és sok tejcsit! Aztán gyere ám mesélni!

Lina
www.profession.hu

Ser
Már várjátok a Mikulást ti is?

Kép
Kép
Kép
thymi

Lina
Ezen az oldalon most nagyon sok HR-es meló van fenn.

Lili
Ma van a szülinapod? Akkor Istenke éltessen sokáig!

Kép
Kép
Kép
thymi

Köszönöm szépen a köszöntéseket, igen, ma van a születésnapom. :)
Pille, boldog születésnapot keresztfiadnak is!
birolili

Köszönöm szépen a köszöntéseket, igen, ma van a születésnapom. :)
Pille, boldog születésnapot keresztfiadnak is!
birolili

Sziasztok!

Lili:
Boldog szülinapot kívánok!!! :)

Kocsisandi:
Gyerekek tünemények! :) kicsilányod pedig nem látszik soványnak!Szerintem ne foglalkozz a dokival...az én lányaim is mindig az alsó határt súrolták,de mivel alacsonyak,így eloszlik rajtuk...én sosem aggódtam,hogy nem nagysúlyúak!
Ovi:szokott lenni ovibörze,oda érdemes elmenni,bemutatkoznak az ovik...Estelle mondta és szerintem igaza van,hogy az ovónéni a legfontosabb,hogy milyen,nem az ovi....sokat segítettem mi? :lol:

Thimi:
Gyopi nagyon huncut ott apa ölében :lol:

Nyhk:
Erről az oviról még nem hallottam.Sikerült valamit megtudnod róla?

Hajni:
Szerintem gyereke válogatja,hogy mennyire köti le a mesélés!Mira se régóta figyel....ráér még Anna szerintem. :wink:

Nekünk Mira is itthon van.Tegnap előtt estére hőemelkedése volt,meg tegnap este is :( Tegnap voltunk(újra) a dokinál.A héten itthon marad,had pihizzen!
kazi

Pille
keresztfiadnak is boldog szülinapot,mennyi boldog ember van ma! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok!
minden ma ünneplőnek sok boldogságot, egészséget és mindent amit szeretnétek!!!! :lol:

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Estelle
Nagy-nagy gratula a kisfiadhoz, kivánonk nagyon sok boldogságot .

Kocsis Andi
Nagyon aranyosak a gyerekeid

Lili
Gratulálunk mi is szülinapod alkalmából

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lili,nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!! :lol:

gadevi

Kazi, de más tünete is van Mirinek?

Hajny, na azért ne úgy képzeld,h egy Grimm mesét végig lehet olvasni :D , ezek a Boribonok és a Kippkopp-ok, Bogyó és Babócák,Anna és Petik szerintem azért is jók,mert nem hosszú,nem bonyolult mesék, oldalankánt vagy 3 sort írtak,és egyszerűek a rajzok is,nem vesznek el benne a gyerekek-na nem tudom,h érted-e,mert így visszaolvasva :oops: :? ....

A karfiolleves ma, haramdszor is kifutott, melegítés közben :evil: :shock: ...

Mikor lesz az ovibörze?

Kép
seriff

Sziasztok :)

estella
Hatalmas gratula :)

LILI
Naggggyon sok boldog szülinapot :)

Bapa
Örülök hoyg tetszett a főnőkasszonyom is el volt ájulva a fiaidtól hoyg milyen szépek :)

donoé
nem emlékszem mit akartam nekd irni :( :roll: :oops:

kocsiandi
nagggyon édessek a gyerköcök :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok !!

Nagy-nagy gratula Mózinak és anyukájának !

Ünneplőknek sok-sok boldogságot !
Sajna nem volt jó a gépünk, és szervízben volt. Sok a lemaradásunk, de megpróbálunk visszaolvasni.

Ezt azért idemásolom. Tök jó szórakozás. Tölts fel egy arcképedet, vagy akárkiét és utána megmutatja, hogy melyik sztárra hasonlítasz a legjobban.

http://www.myheritage.com/celebrity-fac ... ?collage=1

Csácsá

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?