Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy Peti jól van.Kép Valószínűleg akkor vmivel elrontotta a gyomrát, de hogy mivel? Még azért kivárom a köv. kakit, mert gyanítom, hogy híg lesz. Köszönjük a gyógyokat!Kép

Zsuzsi
Még korábban kérdezted, hogy hol szülök. Ha minden igaz, akkor a MÁV-ban.

Márti
Akartam írni én is, hogy Vilka nagyon ügyes!Kép

Laura
Köszi a gratulát!Kép

Lina
Üdv újra köztünk!Kép

Szila
Hangának nyügi elleni Kép-k mennek!KépKépKépKépKép

Úgy izgulok, hogy mi van coryékkal!

Üdv: Gorsi++
gorsi

Cory!
Nagyon szorítok és sok-sok DRUKK-ot küldök!Kép+Kép+Kép+Kép+Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Most beszéltem Coryval. Köszöni a drukkokat és kéri, küldjetek még.

Éjjel két részletben aludt 3 órát kb. Kép Enni, inni nem lehet, az ágyról nem kelhet fel, nehogy előre essen a köldökzsinór, mert még nincs beilleszkedve a baba feje. Hajnal óta kap antibiotikumot, a fertőzések elkerülése miatt. Aggódik Balu miatt is, meg fél attól, hogy begyullad a melle, hogy most nincs szopi. A legrosszab az, hogy idegen helyen van, senkit nem ismer, de azt mondja, nem lehet egy szava sem, mert kedvesek, rendesek vele, az éjszakás dokit dicsérte. Már 2 ujjnyira ki van nyílva. A vérnyomása is rendben van.

Csak szegénynek rossz egyedül. Kép Én bemennék hozzá, ha tehetném, de ugye Miskolcról... KépKép

Puszi, Lina
lina

Lina!
Elküldenéd Cory számát, amin beszélni lehet vele? neth@index.hu Nekem csak a westeles volt meg, amit elloptak!

Köszi! És az infokat is! Kép

Márti++
márti

Andi megpróbál bemenni du, most beszéltem vele.

Márti++
márti

Cory

En is csatlakozok a drukolokhoz.
Kivanom hogy a korulmenyekhez kepest minden jol alakuljon.

Napocska
napocska

Sziasztok!

cory: nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!! Most hirtelen visszajöttek az élményeim Julival, aki a 35. héten született. Remélem, minden rendben lesz Veled és a babával is!!!! Az szerintem nagyon jó hír, hogy a vérnyomásod rendben van!

Márti: micsoda undorító férgek vannak Kép Rémes lehetett Kép
Gratulálok Vilkának a forduláshoz!!! Nagyon ügyes nagylány már Kép

Gorsi: kinél szülsz a MÁVban? Remélem, Peti már teljesen rendbejött!

Kérlek, egy picit nekünk is küldjetek a drukkokból holnapra a bölcsifelvételihez! Ha még valakinek marad egy kis drukk, de most coryéké az elsőbbség!!!!
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Cory!
Nagyon-nagyon szorítok! Én tudom, mit érzel, de bízni, hinni kell, hogy minden jól alakul! A 34 hét már nagyon jó, ugye tudod? Minden rendben lesz, ügyesek legyetek!!!!!!!!

Most csak ennyi, kérek valakit, adja át az üzenetemet Corynak!!!!!!

Puszi: Nyuszimanóék 36+2
nyuszimano

ezt a cseten olvastam most.

"kb 10 perce mondtak hogy 2 perces fajasai vannak"

Tikk
tikk

Én is kaptam Zsuzsától sms-t 16 órakor (gondolom, ő Mazsitól kapta):

"Corynak kétperces fájások, Csala most ért be. Estére baba lesz."

Szila
szila

Sziasztok!

Talán éppen most születik meg a babó.Kép

Peti rendbejött, a kakija ugyan érdekes volt, de a pelusból azért nem folyt ki. Az étvágya is a szokásos. Még egyszer köszi a gyógyokat, nem akartuk újra a márciusi hányós-hasmenős betegséget végigjátszani. Az nagyon rémes volt.

Bogancsi
Dr. Szabó György, fiatal, kölyökképű doki. Legalábbis vélhetően nála szülünk, még nem voltam nála, majd kb. 2 hét múlva.
A bölcsihez is jut némi drukk!KépKépKép

Gorsi
gorsi

18:58:36 fitri: hírek: Még bent van a baba, Corynak erős fájásai vannak

beababa

19:18:51 mazsi: kori megszült
19:18:51 mazsi: kori megszült

beababa

Bocsánat az előbbiért.
Szóval 10-es apgár.

Mindjárt folytatom.
19:22:42 mazsi: a babát elvitték, méreteket még nem tud kori, de ha visszahozzák, akkor egyből küldi az adatokat....

Zsombornak hívják a picit!

beababa

Hú de szuper! Cory, gratulálok Zsomborhoz!!!KépKépKép

Gorsi
gorsi

Cory!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok az egész családnak!

Tikk
tikk

Cory!

Hatalmas nagy gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép Puszi neked is a kis Zsombornak es Csalanak is! Ugyesek vagytok!

Szila
szila

Cory!

Gratulálunk Neked, Zsombornak, Balunak (hogy nélkülöz) és Csalának is!

Legyetek nagyon boldogok majdnemZénóval! Kép

Bogancsi!

Nektek is megy ám a drukk!

Gorsi,
betegek vagytok? Gyógyulást!

Solya
solya

Zsombor adatai!

2,28 dkg, és 48 cm

Óriési gratula Coryéknak, és szerintem nagyon szép adatai vannak a kis ördögfiókának.KépKépKépKép

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Kb. negyed órája vagyunk itthon és tali ügyben néztem be, erre hirtelen micsoda izgalmakat kellett átélnem! Még sírva is fakadtam, Apa meg néz, hogy miért!
Cory! Gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok!KépKépKép Jó egészséget kívánok!KépKépKép

Tali: bár most nem ez a top téma, de ha van kedvetek, én szívesen bevállalok egy palacsinta-sütős talit!Kép KÉsőbb még jövök a helyszínrajzzal.

Zafi
zafi

Tudjátok, hogy nem vagyok normális!

2,28 kg és nem dkg...

beababa

Hú! Mi mindenről maradtam le!
Először is nagy-nagy gratula Coryéknak!!!!!
Remélem minden rendben ment, továbbra is drukkolok, hogy szépen menjen a szopi is, meg Balu is bírja a nélkülözést! KépKépKép

Gorsi! Nagyon gratulálok neked is! KépMikorra vársz? Hát úgy tűnik, újra párban vagyunk, mint annak idején Helenával és Petivel. Még nem tuti, hogy a MÁV-ban szülsz? Ha nem, akkor hol?
Puszi!
Menta
menta

Cory!
De örülök!Kép Óriási gratula Zsomborhoz!Kép Nagyon ügyesek vagytok és gyönyörű méretekkel született a kis vasgyúró!KépKépKép Sok boldogságot kívánok az immáron 4tagú családnak! És nem utolsó sorban sok-sok tejcit!Kép

GOrsi++!KépKépKép
Gratulálok! Látom ismét párosával jönnek az újabb pocakosok.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Cory

Gratulalok es sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok egesz csaladnak.

Napocska
napocska

Cory!

Nagyon sok boldogságot nektek.

Vadvirág
Vadvirág

Cory,
Sok boldogsagot kivanok mindannyiotoknak! Remelem Zsombi jol viseli az idekint-letet! Szep sullyal es hosszal szuletett, gratula!

Zsuzsi
zsuzsi74

cory,
gratulalok! Jo egeszseget es sok boldogsagot kivanok a csalad minden tagjanak!

-Afonya
afonya

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó egészséget, és sok boldogságot kívánok az egész (immár 4 tagú Kép) családnak, és Zsombornak rengeteg tejecskét!

BMárti

BMárti
bmárti

Cory!
Sok-sok boldogságot Nektek! Kicsi Zsombor-Zénó, hamar nagyra nőjj!!KépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory!

Nagyon sietett a kissrác, de a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben! Kép
További jó egészséget és sok boldogságot!

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Cory gratulálok nektek Kép Kép Kép Kép! Sok sok boldogságot és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Zafi!
Én csak délután nem voltam net közleben, többször emlegettem Coryékat, Vitya meg morgott is, hogy úgyis megtudom (ő férfiből van), most én is majdnem elbőgtem magam.

Norci
norci

Norci!

Ha ez vígasztal, már nálunk is volt egy kis morgás, mert vacsi készítés alatt is állandóan a géphez ugráltam, hogy mizujs coryékkal.
Éjjel, azt álmodtam, hogy csetelek, és egyfolytában coryról volt szó. Ezen az álmon egyáltalán nem csodálkozom, mert éjjel 1-ig tényleg itt voltam a cseten. Kép

bogancsi!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond holnap a bölcsivel. KépKépKépKép

Sziasztok Zsuzsa

beababa

cory: GRATULÁLOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Most először egy-két dologra reagálnék még gyorsan!

Edit! Még egy kis bedugdosós: Réka imádja, de szerintem ez abszolut gyerekfüggő, hogy szereti-e vagy sem. Ő már elég hamar kapott egyet, először csak 2-őt tudott betenni, aztán egy ideig eltettem, mert csak ideges volt tőle, de mikor újra előkerült, már mindegyiket bele tudta tenni. Aztán gyorsan vettem neki egy kocka formát, amibe 18 különbözőt kell bedugdosni és azt is nagyon ügyesen kirakja és elég sokáig el is játszik vele. De nem hiszem, hogy ettől még minden ennyi idős gyereknek uezt tudnia kellene! Biztos, hogy Rikinek is vannak dolgai, amiben ügyesebb, mint az átlag!KépKépKép

Zsuzsi! Bár tapasztalatom nincs, de szerintem ez a kaki-dolog egy határozott lépés a szobatisztaság felé!Kép Hajrá!!!Kép

Márti! Ez a templomos eset nagyon rosszul hangzik!Kép Remélem azért sikerült hamar megnyugodnod!

Bogancsi! Drukkok a bölcsihez!KépKépKép Bár én nem kételkedem, Tomi nagyon klassz kiskrapek!Kép

Bár nem tolongtok tali ügyben (egyelőre), azért az ajánlat áll! Mindenesetre jelezzetek, hogy mennyi pali-tésztát keverjek be!Kép És biztos ami biztos, egy útbaigazítást máris teszek a profilomba.

Zafi
zafi

Szia Cory és Csala!

Szívből gratulálok Nektek Zsomborhoz, az adatok nagyon szépek, a kisfiúra is kiváncsiak vagyunk!Kép

Cory: nagyon ügyes voltál, végig izgultunk értetek és drukkoltunk! Kép

Zsombor: légy üdvözölve itten a nagy világban, ma kissé hideg van és esik is az eső, de hidd el, nagyon szép napos, boldog napok várnak rád! Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Szia Zafi!

Hol lenne a tali, nálatok? Húú, de nem lesz neked most ez sok, ennyi palacsintát csinálni???
Ha akarod viszek házi vegyeslekvárt!

Minket érdekel a dolog, attól függ, hogy könnyen lehet-e parkolni !

Én is nagyon meghatódtam Coryékon!Kép

Szóval lesz tali?

Borcsa: Ha jöttök, akkor légyszi hozd el nekünk a kis műanyag babát! Köszi

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Corynak és Csalanak nagy-nagy gratula a "nemisolyankicsi" Zsomborhoz!KépSok-sok boldogsagot kivanok nekik!Varjuk a tovabbi infokat roluk!

Ma Fontainebleau-ben voltunk kastélynézoben és allandoan Coryékra gondoltam.De csak magamban,mert a kastélykert egyébként lélegzetelallito volt.KépHazérve egybol jottem,hogy olvassam a hireket roluk.

GOrsi!Orulok,hogy Peti jobban van.Kép

Zsuzsi!Hogy all Dorka a kakilassal?Ma sikerult a bilibe produkalnia?Képzeld,megnéztem Apa szerzodését és nem is lesz szabadnapja Dusseldorfban sem.KépUgyanugy,mint itt 7/7 napot fog dolgozni.KépAzért annyival konnyebb lesz,hogy hétkozben csak egy eloadas lesz naponta(20 orakor),szombat-vasarnap lesz 2-2.Szoval igy lottek az altalad emlitett tengerpartnak.
Viszont dec.24-én nem kell dolgozniuk,aminek nagyon orulunk.Kép

BMarti!En is lepucoltam a konyhaszekrényt és a hutoket!KépHogy telt a hétvégétek?

Bogancsi!Drukkok mennek a bolcsihez!KépKépKép

Zafi!En is kérek palacsintat!Kép

Solya!Megnéztem a térképprogramban és Dusseldorf-Ravensburg 568 km.KépJaj,de sajnalom,hogy ilyen messze lesztek!Kép

Zsuzsa!Beababa nem Beatrix?Ha igen akkor boldog névnapot kivanok neki utolag.Ha nem,akkor bocsi.Kép

Riki (ismét) uj szokasai:
Reggel kel fél 9 korul,késo délutan alszik masfél-két orat.Addig sehogy se lehet alvasra birni.Este pedig ha kész a szopival,atfordul a masik oldalara és elalszik magatol(!) ugy,hogy én is ott maradok mellette.KépNagyon orulok ennek,mert igy csak at kell vinnem az agyaba,nem pedig a kezemben alomba ringatni,mint eddig.Ahhoz mostmar elég nehéz.Kiprobaltam,de az agyaban nem alszik el egyedul.Talan az lesz a kovetkezo lépés?Kép

Lanyok mit csinaltok,ha a gyerkoc dobalja az ételt és hiaba szolsz ra,csak azért is dobalja?Bizom benne,hogy ez is csak egy atmeneti orultsége,de én addig megoszulok!

Szila!Hanga kedve megjavult a dédinél?

Jol tudom,hogy a papagajt j-vel kell irni?Riki egyik konyvében ly-nal talaltam.

Jo éjt!
Edit
edith16

Zsuzsi!
Lekvár jöhet!Kép Nyammm!Kép Palit meg szívesen sütök, nem probléma!Kép
Parkolni lehet ingyen! Profilban leírtam!

Gyertek ám minél többen!

Zafi
zafi

Zafi: a terkepcentrumon a Mázsa tér a következően van mutatva:
http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=mapps3bp&utcaid=2160&hazszam=0

ezen melyik régi utca a Luca u. ?

Üdv: Zsu
zsu26

Edit!
Szerintem is "j"-vel írják a papagájt. A fiaim is rendszeresen ly-al írják, aztán amikor rákérdezek, akkor, azt mondják, hogy jaaaaaaaaaa. Kép

Köszi a köszöntést, de Beababa, egyszerűen csak Bea. Egyébként azt hiszem a sima Beák is most ünnepelték a névnapjukat, de mi a Beáta névnapot neveztük ki névnapjának, ami márciusban van. Ha most tartanánk túl közel lenne a szülinapjához.

Most jutott eszembe! Következő szülinaposunk Balu lesz. Szülinapjára kapott egy kis tesót.KépKépKépKép

Sziaszto Zsuzsa (azt hiszem mára be kéne fejeznem a gépezést.KépKépKép

beababa

Zsuzsi!
Ezen látszik a Szalonka köz, azzal párhuzamos a Luca köz, csak erre már nem fért rá.Kép A Gép utca is rajta van, ott lehet parkolni!

Zafi
zafi

Zafi!
Hogyne mennénk palacsintázni!
És Zsu! Visszük a babát is.

GOrsi! Nagy-nagy gratula!!KépKép Én is extraparás voltam Lucával. Valahol olvastam, hogy azért van két fülünk, hogy az egyik oldalon beszivárgó rémmeséket a túloldalon kiengedjükKép.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ok. Megtaláltam!
http://www.terkepcentrum.hu/index.asp?go=mapps3bp&sx=424&sy=400&ex=8334.43876896 5483&ey=8071.058518993141&p3.x=259&p3.y=110

Most látni a térképen is, aki Budáról megy, Lágymányosi-híd, Külső krt-on végig, Kőbányai útra le jobbra, majd a vasút után balra le a Gép utcára, ha jól látom a térképen. Kétírányú a Gép u.?

Akkor, többiek hol legyen a tali? Döntsetek!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Zafi!
Riki is szereti a bedugdosos jatékot.Napjaban tobbszor is hozza,hogy boritsam ki neki.Eddig idegeskedett tole,de most amiota irtam nektek,még tobbet jatszik vele és kezd raérezni.Mostmar nem idegeskedik.Van,hogy végig tudjuk jatszani van,hogy megunja és akkor elmegy.Olyan 18 darabos kockank nekunk is van.KépEs van egy 10 darabos gombunk(ékezetekkel olvasdKép) is.Ha a kockanal odaforgatom azt az oldalt,amin van a megfelelo luk,akkor a harombol megtalalja!Mar érti,hogy keresni kell,talan eddig ez hianyzott hozza!Kép
Koszonom,hogy irtal még ezugyben!Pont azért kérdeztem,hogy mennyire kell tudniuk ezt.Igazad van,biztos o masban ugyesebb!Kép

Edit
edith16

Pesti autózóknak: Ferenc krt.-Baross u.-Kőbányai út. a többi ugyanez.

Mikor kezdődik a tali, 11-kor? Mi nekünk 1-körül sajnos el kell mennünk, mert Dorka nem tud idegen helyen aludni, de azért megyünk!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Cory: Nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálok nektek, sok boldogságot kívánok az egész családnak és drukkok mennek Balunak is, hogy hősiesen viselje a nélküled töltött pár napot!!!

Lányok! Most, hogy megszületett Zsombor, eszembe jutott, hogy tulajdonképpen még nem is olvastam azokat a napokat, amikor Toncsi született és nekem gratuláltatok... És olyan jó volt elolvasni és újraélni az eseményeket! Ezúton is köszönöm mindenkinek a gratulákat, nagyon jól esett... Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Tali: mi itthon vagyunk, jöhettek előbb is, de mondjuk 10-nél előbb ne, mert kicsit fogadóképessé kell tenni a helyet!Kép
Ja, és ne számítsatok nagy lakásra!KépKépKép

Zafi
zafi

Zafi: nekem terveimben szerepel a tali, köszönjük a meghívást. Tudsz sütni palacsinta light-ot is? Kép Még van jópár fölös kilóm... Kép

Laura
p_laura

Sziasztok!

Kedves Cory és családja! Kép Sok szeretettel gratulálunk, Zsombor babának jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!!!!! A drukkok folyamatosan mennek, de minden rendben lesz a továbbiakban is, máshogy nem is lehetKép
Balu, Neked pedig azt kívánom, hogy Anyu minél előbb hazaérjen az öcsikéddelKép

GOrsi, Neked is hatalmas gratula, vigyázz nagyon-nagyon magatokra, részemről irigy-irigy, de úgyis lesz nekem isKép

Most ennyi, futok aludni... holnap első nap a bölcsiben... én nagyon izgulokKép

Cupp,
Beja+Bácus
beja

Zafi!

nem megyünk előbb, mert még be kell ugranom hőn szeretett bankomhoz reklamálni! Kép
Utána jövünk, fotózót viszek!

Laura: ti mikor jöttök? jaj, de jó!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?