Sziasztok!
Corynak és Csalanak nagy-nagy gratula a "nemisolyankicsi" Zsomborhoz!
Sok-sok boldogsagot kivanok nekik!Varjuk a tovabbi infokat roluk!
Ma Fontainebleau-ben voltunk kastélynézoben és allandoan Coryékra gondoltam.De csak magamban,mert a kastélykert egyébként lélegzetelallito volt.
Hazérve egybol jottem,hogy olvassam a hireket roluk.
GOrsi!Orulok,hogy Peti jobban van.
Zsuzsi!Hogy all Dorka a kakilassal?Ma sikerult a bilibe produkalnia?Képzeld,megnéztem Apa szerzodését és nem is lesz szabadnapja Dusseldorfban sem.
Ugyanugy,mint itt 7/7 napot fog dolgozni.
Azért annyival konnyebb lesz,hogy hétkozben csak egy eloadas lesz naponta(20 orakor),szombat-vasarnap lesz 2-2.Szoval igy lottek az altalad emlitett tengerpartnak.
Viszont dec.24-én nem kell dolgozniuk,aminek nagyon orulunk.
BMarti!En is lepucoltam a konyhaszekrényt és a hutoket!
Hogy telt a hétvégétek?
Bogancsi!Drukkok mennek a bolcsihez!
Zafi!En is kérek palacsintat!
Solya!Megnéztem a térképprogramban és Dusseldorf-Ravensburg 568 km.
Jaj,de sajnalom,hogy ilyen messze lesztek!
Zsuzsa!Beababa nem Beatrix?Ha igen akkor boldog névnapot kivanok neki utolag.Ha nem,akkor bocsi.
Riki (ismét) uj szokasai:
Reggel kel fél 9 korul,késo délutan alszik masfél-két orat.Addig sehogy se lehet alvasra birni.Este pedig ha kész a szopival,atfordul a masik oldalara és elalszik magatol(!) ugy,hogy én is ott maradok mellette.
Nagyon orulok ennek,mert igy csak at kell vinnem az agyaba,nem pedig a kezemben alomba ringatni,mint eddig.Ahhoz mostmar elég nehéz.Kiprobaltam,de az agyaban nem alszik el egyedul.Talan az lesz a kovetkezo lépés?
Lanyok mit csinaltok,ha a gyerkoc dobalja az ételt és hiaba szolsz ra,csak azért is dobalja?Bizom benne,hogy ez is csak egy atmeneti orultsége,de én addig megoszulok!
Szila!Hanga kedve megjavult a dédinél?
Jol tudom,hogy a papagajt j-vel kell irni?Riki egyik konyvében ly-nal talaltam.
Jo éjt!
Edit