Új privát üzeneted érkezett!

Lyndee: Sajnos megjött, hogy a fene enné meg!!!

Kép
csucsu05

Zsuzsu,
hát azt hittem, hogy már rosszabb nem is lehet, de még rá tudtak fejelni. Most már azon a 3 napon, mikor Liliért tud más menni az oviba nem 5-ig kell maradnom, hanem fél 6-ig. Hát kössz. Napi egy órát fogom látni Lilit elalvásig. És ugye reggel ugyanakkor indulok el, csak mivel változik a telephely, később érek be, ezért maradjak tovább, és még a hazaút is tovább tart. Persze munka törvénykönyv szerint jogellenes helyzet, de most kezdjek pereskedni. Ahhoz végképp nincs kedvem. Nagyon szeretnék találni valami mást, de az sem egyszerű, főleg, hogy anyagilag se járjak sokkal rosszabbul.

Csucsu,
sajnálom, na majd következő hónapban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Virág, Vera,
Gondolok Rátok!

Lina,
Ezt a bunkót! :evil: Remélem nagyon jól alakulnak a munkahelyi problémáid! Mondjuk egy tesóval. :D
Helyileg Te Pesten dolgozol?

Zsuzsu,
Nekem még nem volt ilyen, de tuti nem daganat!
A gerbera nagyon tartós virág, bár én nem szeretem, de koszorún jól mutat. Mikor lesz a temetés?
Ha hiszed, ha nem, pont ma jutottál eszembe, mert rátaláltam egy kis gyerekcipő boltra (mondjuk voltak árak rendesen :shock: ) és teli volt nagyon jó szandálokkal.

Csucsu,
:( Nekem is mindig 28 napra jött meg, szülés óta 28-40-ig, leginkább 32-33 napra. Mondjuk szoptattam. Aztán a műtét után 35 napra, azóta meg megint 28. Nem tudom mitől függ.
Kislányod megy oviba januártól? Vagy csak 2009 szeptembertől akarod?

KépKép
dreika

Lina, hűű ez már kezd tényleg gázos lenni a munkahelyeden.
Én sem bírnám ki hogy egy este ne lássam Petit.
Drukkolok, hogy minél előbb el tudj onnan jönni.

Dreika, nemsokára lehet érted izgulni :D

Zsuzsi, én sem értek a virágokhoz, esetleg egy virágboltban meg kéne érdeklődni. Mikor lesz a mama temetése?

Tegnap le akartam vágni a kenyér héját Petinek, és megcsúszott a kezemben a kés :x és elvágtam az ujjam. De nem egyszerűen, hanem a mutatóujjam tetején a körmöt gyakorlatilag kettévágtam. Nem esett le a köröm, de brutál fájt. Most tiszta lila.
Szóval egyre bénább vagyok, miinden kiesik a kezemből, viszont lehajolni érte meg nem bírok. :roll: :evil:
Éjjelente ráadásul nagyon rosszul alszom, pedig fáradt vagyok, másnap délelőtt meg pláne. Még jó hogy Peti oviban, olyankor pihenek.
Na nem panaszkodom tovább :!:
Vendég

Dreika,
igen, Pesten dolgozom, ez a legnagyobb problémám. Ugye pénzben jó, de időben nem. Nagyon szeretnék valami kecskemétit, de úgy, hogy anyagilag se kerüljünk padlóra. Félek, hogy túl sok lenne a különbség.

Kacika,
hú, az rossz lehetett. Elképzeltem, és ki is rázott a hideg.
Nagyon remélem, hogy lesz kistesó hamarosan, de most úgy gondolom, hogy erre nem várhatok, nem számíthatok. Sajnos nálam a vetélésnek oka is van, nem csak véletlen, ki tudja, mikor fogan újra babó. A helyzetemet viszont most sos kell megoldani.
Hétfő reggel láttam Lilit, és csak holnap este fogom, ez számomra elfogadhatatlan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika: Kellene neki az ovoda januártól. nagyon igényli a közösséget. Remélem felveszik mert ha nmincs hely akkor nem kötelező úgy hallottam csak szemptembertől.

Kép
csucsu05

Lina!

Itt már nem csak anyagiakban kell gondolkodnod, hanem olyanban, hogy olyan időt vesznek el tőled, ami soha nem jön vissza. Nagy a szám, mert én is nehezen lépős vagyok, de itt most már lépni kell. És hidd el ilyenkor jön majd egy olyan állás, hogy nem is jársz rosszabbul, vagy pl. nem visz el egy csomót az utazás stb.

Csucsu!

Nekem is kitolódott, bár nekem soha nem volt tankönyvi 28-as. Nem tudom mit jelent, csak a dokim nem szereti a 35-36 napos ciklusaimat, így egyszerűen. Sajnálom, hogy megjött. :cry:

Hiszti: túl kell élni, úgy, hogy emberként jöjj ki belőle. Nálunk is volt, és lesz is. Most éppen szünet van. :shock: http://kovacs-telekes.org/hu/juca/blog/ ... oszueluenk

Kacika!

Ne hajolgass ott van Peti. :wink: Már kevesebb van hátra, mint előre kitartás. Tegnap 5* hánytam. Még kóruson is. Gázos volt :-(

tjuca

Csucsu, :cry:

Lina, ez rééém! Ess gyorsan teherbe!Csak azértis! :wink:

Kacika, a hideg kirázott, az ujj-vágásodtól... VIGYÁZZ! (én mondom, aki tegnap agyon égettem 2 ujjam főzésnél, sztem sose csináltam ilyet...)

Ja, amúgy olyan szinten vagyok taknyos, rettenet.
Kezd elegem lenni... mióta terhes vagyok gyakorlatilag minden(!) hónapban megfázom, de úgy rendesen. Normális dolog ez??? :shock:

Kép
zmimi

Zmimi,
holnap félidős leszel :lol: Pedig még emlékszem a mondatodra, mikor írtad, hogy "...aki nem nyugszik bele a negatívba, az tesztel egy pozitívat..." :lol:
Hidd el, nagyon szeretnék terhes lenni, kézenfekvő megoldás lenne, de úgy érzem, erre nem várhatok, mert ki tudja mikor következik be, én addig meg belehülyülök.

Tjuca,
persze, legszívesebben visszamennék GYES-re, de akkor éhen halnánk. Nagyjából havi 200-220 eFt csak a fix kiadásunk. És akkor még nem tankoltuk az autót a munkábajáráshoz, nem ettünk... egyszerűen muszáj dolgoznom. A GYED alatt is nagyon szenvedtünk, tényleg, az már katasztrófa volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia ccsucsu.sajnálom,hogy megjött aza fránya mikulás.
majd legközelebb.szoritok.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsuzsu, nekem most az volt az első tünetem, hogy a hónaljam fájt nagyon.Aztán elterjedt körbe-körbe.Most már egész szépen fáj az egész! :lol:

Lina, szörnyű a helyzeted!Azért gondold át a lehetőségeiteket!Próbálj meg más munkát keresni, aztán meglátod a továbbiakat!
Hátha találsz megfelelőt, és Lilivel is többetsz tudsz lenni.

Csucsu, sajnálom! :cry:

Kacika, vigyázz az ujjadra!

Juca, még mindig itt tanyázik Vuk? :cry:
Vendég

szerintetek baj,hogy 37.3 a hőmérsékletem.3 hete volt a missed.ab vetélésem.csucsu azt mondta ,lehet nemsoká meg fog jönni.
ég a fejem is.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok megjöttem.
Ma meg is csinálták a műtétet és nagyon rendik voltak mind a nővérkék mind a műtéti team. Aranyos dokit kaptam aki kijött és bemutatkozott meg le is jött mikor ébredeztem. 2 hét múlva lesz meg a szövettan. És nem kellett semmit se fizessek. Se ágy díj se semmit. A legszarabb az volt hogy akikkel egy szobába feküdtem mind NEM akartáka babát. Sőőt volt ot egy anyuka aki 3-as ikrekkel volt terhes és azt vetette el. Báár őt megértem mert súlyos epilepsziás. A műtét alatt is elkapta egy.
Nem fáj és fájt semmi sem. Vérzés van és foggalmam sincsen hogy mikor fog majd megjönni a következő.
Lelkileg padlón de tartanom kell magamat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, küldök Neked egy nagy ölelést!
Vendég

szia vera.örülök,hogy rendben ment minden.a vérzésnek pár nap múlva el kell múlnia.menzesznek nekem is ezt mondták 4-6 hét múlva kell jönnie.nekem is volt egy nő aki megőlte /elvetette/a gyereket szídtam mint a bokrot,én sírok a babám után ő meg megöli.Beszéld ki magadból a fájdalmat minél többszőr hidd el nagyon jót tesz lelkileg,nekem is ze segítet az első hét nagyon rossz volt folyamatosan csak sírtam.
jobbulást. :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Vera: Azért gyorsan ment ez legalább nem kellet örlődni tovább. Ebből a szempontból jó. Pihenj és meglátod jön hamarosan az a kislány.

Kép
csucsu05

csucsunak igaza van,pihenj.
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lynde!
Aranyos vagy, valóban egy szőke tündér a fiam, de ugye anyucival lehet feszegetni a határokat és olyankor elfelejti, h mennyire drága emberke. :D

Csucsu!
Sajnálom a pirit. Nálam alapból 33-34 napos ciklusok voltak és jött Ábel. Szülés után lett 42-48 napos.
Köszi a virágos infót és a kedves szavakat!!

Linus!

Tényleg nehéz, valamit-valamiért....Gondolom az nem megoldás, h pestre költöztök . Már a nagyszülők miatt sem... Valahogy Pesten jobbak a lehetőségek munka terén. Igaz a megélhetés is költségesebb.

Erika!
Köszi a virágos tanácsot! A szandál nagyon klassz, de csak olyan volt, h a két csatt mellett felül tépőzár van. Na Ábel folyamatosan nyitogatja, leveszi. A motorjáról cipő nélkül éppenhogy leér a lába, de nehezen halad. Van is nyüszítés, de hiába adom rá a szandit, leszedi...GYEREK! :D

Kacika!
Ez nagyon rosszul hangzik! Vigyázz Magadra nagyon!!!! Gyógyulást az ujjadnak!!!

Mimi!
Jobbulást! Esetleg vitamint szedsz?? Nálunk most a cetebe megy....

Juca!
Vukkból párat szívesen átválalok.... :) Kitartás!!!

Luca!
Én is gondoltam, h Tirzus figyel be.......örülnénk nagyon. Tegnap este óta szédelgek is. A vérnyomásom a megszokott...
Kívánom Neked, h ne fájjon semmid, csak szépen fejlődjön a baba.

Nitácska!
Tegnapi hisztink: kivittük most előszőr a motorját és a járdán ügyesen motorozott a kölök. Éppen leér a cipője orra, de ha ragaszkodik hozzá, miért ne. 1 órán át levegőztünk, majd a háztól 10méterre eldobta a motort, elémállt, h vegyem fel. (12,5kg ) Nem vettem fel, ballagtam haza. Ordított. Vonszoltam. Pár lépés után meglátta a házunkat, berobogott a kapun és röhögve megrohamozta a hintáját.....ennyit a hisztiról..... :D

Többen kérdeztétek a temetést. Csütörtökön volt, minket állítólag emilben??!! értesítettek. Nem kaptuk meg. Az igazsághoz hozzátartozik, h Én sem törtem magam, h megtudjam az időpontot. Szerintem az a fontos, ami belül van, amit érzek és nem az, amit a temetésen látnak. Természetesen azóta megkaptuk, h szégyeljük magunkat, sajnáltuk virágra a pénzt, de hidegen hagy. Nagyon sok bántást kaptam a "családomtől" eggyel több vagy kevesebb nem oszt, nem szoroz. A napokban odautazunk és kimegyünk a temetőbe. A mamimat szeretem amíg élek. Azt hiszem fehér gerbera lesz a virág, köszönöm a tanácsokat.
pénteken ráadásul a bíróságra is kéne mennem, jóanyám 2003-ban rámiratta mindenét, most pedig visszavonja a szerződést. Nem megyek el a tárgyalásra, nincs erőm a vitához, veszekedéshez. nyilatkoztam a Bírónő előtt és ennyi. Mivel az Ő tulajdona, annak adja, akinek akarja. Nekem fel kell nevelnem a fiam és a lányom, nem roppanhatok össze. Anyám egy hazúg ember, inkább elkerülöm, mert nem képes emberként viselkedni.
Bocsi, a kemény szavakért, de ez az igazság.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép Az első kinti motorozás

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Édes a fiad képe:)
Amit kibetűvel írtál: El kézetem a helyzetet és igazat adok. Nem érdemes vitatkozni. Jól teszed ha elkerülöd őt. A mi családunkban is van ilyen sajnos nem könnyű tudom kezelni ezt sajnos. És abban igazad van , hogy a gyász nem csak abban van aki jelen van. Hiába megy el valaki az nem biztos, hogy jobban gyászol mint pl: te. Mikor az én anyukám meghalt még fiatal serdülő voltam és engem is megszóltak mert színes ruhákba jártam. De én nem akartam kifele mutatni mit érzek. szinesben is fekete volt a lelkem. SZóval ne törödj senkivel.

Kép
csucsu05

Csucsu!

A fenébe! :evil: Most akkor mész dokihoz ugye? Mindenképp kérj egy hormonvizsgálatot!

Linácska!

Hát, nem tom, hogy bírod, de az biztos, hogy hosszútávon ez nem lesz jó! Ahogy Mimi is írta, babásodj gyorsan és minden rendben lesz! :wink:

Kismamik!

Jól vagytok?

Vera!

Neked egy nagy ölelést küldök!

Zsuzsu!

Úgy gondolom, hogy amit már rád íratot, azt nem veheti vissza! :roll: Nagyon sajnállak, hogy ilyen a családod! :? Ne törödj senkivel, amit érzel az a fontos.... A fehér gerbera jó lesz! :wink:
Vendég

Grönland,
hát én sem tudom, meddig bírom még, valószínű addig, még nem lesz jobb lehetőségem. Csak ugye nagyon speckó a helyzetem, mert ugye babát szeretnék, azt jó lenne még ebből a munkaviszonyból, de ha meg lesz más állás, és úgy leszek terhes... Na szóval sok a kérdés és a ha a dologban. Legegyszerűbb lenne, ha jövő héten összehoznánk a kistesót :lol:
Kedden voltam UH-n, 21-én megyek vissza a leleteimmel a dokihoz. Ma csapoltak vércukor és inzulin terhelésre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok.
Vera miielőbbi gyógyulást!
Én vagyok de nagyon szarul, kell egy fél nap mire normálisabban látok.
Nagyon szédülök, kávét nem hagytam abba, napi 3x 1/4 kávét tejjel megíszok, bár majd kihányom az egészet, de ha nem iszok, nem bírok föl sem kelni.
időnként, hányinger, néha nagyon erős, néha elviselhető, na nem panaszkodok.
Ügyetlen kismamik, nagyon kell nekem is vigyáznom hogy össze ne törjek minden, kiesik minden a kezemből, a kést meg már félve veszem a kezembe.
Na mindegy csak lenne már értelme, ne menne el ez a baba is. :(

Kép

Kép
napsugár035

Vera, elhisezm, h jobban a padlóra tett most, mint korábban...
gyógypuszi a lelkednek!

Napsugár, persze, h van értelme! Megmarad a baba, hidd el!

Én kicsit jobban vagyok, lógok a teszvesz-en, mert az egyik babakocsinkat el akarom adni.

Zsuzsu, nagyon sajnálom, h ilyen a családod... a lényeg, h Te másképp neveled, tartod össze a mikro-környezeted, és azon lesz áldás![/b]

Kép
zmimi

szia zsuzsu.Olyan édes a kisfiad.el se lehet képzelni róla,amit leírtál,hogy hisztizik. :lol:
Vera ilyenkor nagyon jó az ölelés,az én fiam is át szokott ölelni és olyan jó. :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Köszönöm a kedves szavak, jó itt köztetek!! Tudjátok, ha egy édesanya???? azt mondja -és írja a lányának, h "dögölj meg, bújj el a föld alá" akkor nagyon kérdőjeles, h Édesanya.... nem akarok panaszkodni , ez van és kész.

Csucsu!
Nagyon aranyos vagy és HŐS! h ennyire tartod magad. Én sem járok feketébe, butaságnak tartom.

Gröni!
Visszaveheti, mert örökösödési szerződés. Olyasmi mint az eltartási. A beadványba azt irta jóanyám, h szerződés nélkül is köteles lennék gondoskodni Róla. Igaza van, de ha azt mondja, h dögöljek meg, akkor képtelen vagyok bármit is tenni érte. Valahol sajnálom is, hiszen az édesanyját vesztette el, de nem fogja fel mit tesz a saját gyerekével. Érzésem szerint beteg, de orvoshoz nem megy.

Mimi!
Én telejesen más vagyok, a nővérem tiszta anyám, úgyanúgy cselekszenek, úgyanúgy beszélnek. A férjem viccesen megkérdezte, h valóban az édesanyám-e... és ez sajnos nem vicces.

Napsugi!
BÍZZÁL!!!!!! MEMGMARAD!!!!!!!!!!!!!!!!

ELNÉZÉST MINDENKITŐL, NEM AKAROK SZOMORKODÓS TOPICOT!!!

Kép hiszti Pisti

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi, elképesztő anyukád, tényleg szóhoz sem jutok! :shock: :cry:

Sugi, már hogy ne maradna meg. Persze hogy nem lesz semmi gond!

Lina , mikor lesznek eredmények?

Mimi, sikerült eladni?

Már jobb az ujjam, de még érzékeny :roll:
Vendég

Zsuzsu: Nehogy már elnézést kérj ! Ez az a hely ahol mindenki elmondhatja azt is ami bántja nemcsak az örömét.
Amúgy Anyukád , hogy fekszik le aludni minden nap ????

Kép
csucsu05

kacika,
tegnap tettem fel, sokan érdeklődtek e-mailben, de még nem adtam el...

http://www.teszvesz.hu/item304881108_pe ... kocsi.html

Kép
zmimi

Zsuzsu!

Szóhoz sem jutok! :shock: És még én panaszkodok..... Az enyém csak közömbös! De szeret és én is őt, csak sokmindenben nem értünk egyet, pl lombik. Szerinte műgyerek, nem gyerek! :? De most már remélem nem is lesz rá szükség és megnyugszik..... Ez az a ház amiben éltek? :roll:
Vendég

Na akkor egy kis vidámság. Ma kaptam egy emailt a babamama tudakozótól hogy a minisztárban a kedvenc képem versenybe kedvenc nyertes lett a Balum. :lol: :lol: Február 10-én megyünk a díj átadóra ahol lesznek fotósok és ügynökségek is. Legalább egy jó buli lesz.

harivera
Budapest XXI. kerület

Grönland: Azért az sem normális, hogy műgyerek nem gyerek. Nektek hálistennek össze jön anélkül is de miért baj az ha valaki lombik utján tudja csak összehozni? Olyan furcsák az emberek!
nem csoda ha nem egyezik anyuddal a véleményed :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Persze, hogy nem az, ezért is van bennem tüske... Attól, hogy még nekünk lehet nincs rá szükségünk, itt rengeteg olyan ismerősöm van akinek igen! A közvetlen környezetemben is van és nagyon bánt, hogy ilyen.... nem is tom, talán maradi, tele rosszindulattal, előitélettel csakmert neki nem volt erre szüksége! :? És akkor még a kedvenc gyerek témát fel sem hoztam! Halni tudna bátyámért, engem gondolkodás nélkül az oroszlánok közé vetne! :?
Vendég

grönland: Jajj ez a kedvenc gyerek téma ismerős. A párom anyukája is ilyen három gyereke van az első fiú és kedvenc. A második a párom. na itt lányt akartak tehát nem kell. A harmadiklány az meg a kis kedvencke. Szóval csak az első szülött fiú és a kisláyna a menő. pedig komolyan mondom ha a férjem a fenekébe teszi mindkét kezét akkor is jobb és kedvesebb , több ember mint a tesói. A tesói irigyek és önzőek. Nem is értem a férjem miért lett más , jobb ember. És a legrosszabb, hogy egész életében ezt érezte , hogy ő nem kell. Most meg úgye odáig fajultak, hogy már nem tudtak kitalálni mást csak azt, hogy én nem tudok beilleszkedni és harag van. Pedig komolyan mondom szerintem túl alkalmazkodó is voltam. De ez csak ürügy hisz ha engem nem szeretnek akkor a fiúkat és az unokájukat szerethetnék. De nem és egyikre sem kiváncsiak.
Szörnyű ám , hogy némelyik családban mi van.És akkor szolidan fogalmaztam.
Szóval a kedvenc téma minket is érint és ideges is leszek ha valaki kimonja ezt a szót.
Tudom akkor nálatok is mi a szitu.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Annyira sajnálom ezeket a durva családi konfliktusokat. :cry: Viták nálunk is vannak, de szerencsére ezek pikk-pakk megoldódnak.
De Ti tudjátok, hogy ez milyen kegyetlen és mindent másképp fogtok csinálni!

Kismamik, nem tesztek új pocakfotót? Csak hogy legyen mit követni. :D

Sugi,
MINDEN RENDBEN LESZ!!!!

Zsuzsu,
Ábel nekem hisztisen is tetszik. :D

Én nagyon csapongok pár napja, hol azt érzem, hogy tuti sikerült, hol azt, hogy biztosan nem. Na nemsoká kiderül ...

KépKép
dreika

vera: Gratula akkor a minisztárodhoz:) Legalább most történt valami jó is veletek ami egy kicsit jobb kedvre derít !

Kép
csucsu05

Linácska!

Akartam az előbb neked is írni! :oops: Szerintem vágj bele, keress másik állást! Persze csak, ha ebben a hónapban nem sikerül! Ha évekig így fog menni és nem leszel babás, akkor az van amit Juca is írt! Elmennek azok az évek, amiket nem lehet pótolni! Tudom nem könnyű ez az egész és nem is szabad arra gondolni amit írtam, hogy mi van ha évekig nem sikerül teherbe esned, de tudjuk, hogy ez is benne van a pakliban! Meg persze az anyagiak.... Jó sok a kiadásotok! :shock: De biztos átgondoltátok, hogy ha van már kistesó, akkor gyedet kapsz, ami max kilencvenvalahány ezer ha jól tom! Ha ennél több fizut kapnál az új helyen biztos kijöttök! Így amelett, hogy agyon dolgozod, még agyon is stresszeled magad! A lányodnak hiányzol, ő is hiányzik neked, sikertelen hónapok... A végtelenségig lehetne sorolni! Kinek jó ez? Vágj bele, új munkahely, új élet, egy újabb gyerek... :wink:
Vendég

Csucsu!

Apám imádott, talán túlságosan is! Ez sem volt jó! Mindenkit elüldözött tőlem, amit így utólag nem is bánok, de apjuk kitartó volt és mi nyertünk! Párod pedig azért ilyen, mert őt nem szerették annyira, így önmaga tudott maradni! Nálunk kicsit fura a helyzet, mert anyám imádja a fiamat és apjukot is szereti! Valahogy elengedte a kezemet, ha szükségem van rá, rá nem számíthatok! Közben egyengetné az életem, amit nem hagyok, mindenbe beleszól! Adjon tanácsot, azt szívesen meghallgatom, el is gondolkodnék rajta, talán meg is fogadnám, de bárhogy is döntök, az neki biztos nem jó! Nekem valahogy kijutott a két szélsőségből! :roll:
Vendég

Gröni,
hogy mondhat ilyet a mamád??? :shock: Jaj...egyik füleden be, a másikon ki! Akár nincs rá szükség/akár lenne!

Dreika, én inkább nem riogatok senkit a hasammal! :lol:
megoszlik az ismerősök véleménye (nagyon tudományosak ám! :wink: ) : egyik felük szerint húúúú mekkora! a másik fele szerint ez a normális...

Valójában sztem kicsit nagyobb most, mint volt a másodikkal, de azért még nem keltem a mindenórás asszony látszatát. :D

Kép
zmimi

Mimi!

Én sem értem! :? És tudod mekkora lökés volt ez nekem, hogy vágjunk bele a lombikba? :lol: Ez volt az a pont, hogy akkor is lesz neki mű unokája! Aztán dicsekedhet a barátnőinek és szégyenkezhet azok előtt, akikkel egy véleményen van! :lol: Bár nem bánom, hogy nem lesz rá szükség! :wink:
Vendég

sziasztok.nálunk nem nagyon vannak családi balhék,hála égnek.Kivéve anyósommal,úgy utáljuk egymást lassan 1 éve nem beszélünk,de keresztbetenni azt nagyon is tud nekem.
HA elmegyek otthonról mert dolgom van rögtön megy a páromhoz,hoyíg engedje el vele a gyereket.undorító mindezt a hátam mögött.
Párom nagyon jól kijön az anyukámmal meg apukámmal is aminek külön örülök,mert mikor még a szüleimnél laktunk az apukám és a párom nagyon utálták egymást,iszonyatos balhék voltak akkor,de hála égnek ennek már rég vége,szent a béke.Olyan jól kijönnek egymással,hogy néha csak ámulok és bámulok.
Vera gratula a kis sztárhoz!!! :lol: :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Lányok!
Elkezdtem barnázni. :cry:
De nem értem miért jön meg ilyen hamar. :roll:

KépKép
dreika

a barnázás szerintem a menzeszedet jelzi,hogy meg fog jönni hamarosan.
nitacska007
Halásztelek

Csajok!

Csak kapkodom a fejem.

Grönland!

Tulképpen miköze anyudnak ahhoz, hogyan lesz a gyereketek? Ez most komolytalanul hangzik de mégis... SEMMI!
Én pölö nagyon szőrmentén számoltam be mindkét oldalon a vetéléseimről is. Sajnos Kofa tesójánál nagyon úgy néz ki, hogy mesterséges beavatkozások kellenek, és hosszú menet lesz, de drukkolok neki, és az anyjuk is természetesen.

Zsuzsu!

hiszti Psiti :twisted: :twisted: :twisted:
Na ha a tesóddal annyira passzolnak, akkor majd ha szükség lesz rá, majd ő áll a vártán, és elnyeri méltó jutalmát. Tiszta sor. Én már azt nem értem miért egyedül rád írta az örökségét, és miért nem helyből kettőtökre? Már ez tök illogikus lépés szerintem.

tjuca

Juca!

Ja, hát itt-ott kihagytam ezt-azt! :oops: Mikor egyik ismerősöm megszült, aki lombikos volt, érdeklődtem felőlük! Akkor jött ez a műgyerekes dolog! Aztán mikor itt volt nálunk megint téma lett és annyira felhuzott, hogy hozzávágtam, hogy lehet nekünk is szükségünk lesz rá! Persze az igazságot elhallgattuk, ésszerűbb volt azt hazudnom, hogy velem van a gond, ezt alátámasztják a vetélések is, így hihető volt! Na, ha még azt is tálalom neki, hogy apjuk miatt, biztos azt fújta volna, hogy apjuk impotens! :lol: Egy pici köze sincs hozzá, ő már a negyedik terhességnél is megmondta, hogy baj lesz, ne vállaljuk! :? Szerintem ő hozza ránk a bajt! 8) Végül is nem volt téma és nem is számoltunk be a gondjainkról csak az ismerős miatt lett belőle az!
Vendég

jaj lányok annyira fáj baloldalon a derekam,hogy belehülyülök de szó szerint.
Lehet be fog csípődni az ideg nem tudom de nagyon fájjjjjj.. :cry: :cry: :cry: :cry:
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem semmi, amiket írtok! :roll: Nekem és a páromnak is meghalt már az apukánk és mindkettőnk anyukája maga a megtestesült tökéletesség. :lol: És ez most komoly. Segítőkészek, de csak annyira, hogy ne avatkozzanak bele az életünkbe, lehet rájuk számítani, szóval jó szülők. Bár kamaszkoromban mindig tagadtam és lázadoztam ellene, de felnőtt fejjel beláttam, hogy az én anyukámnak mindig igaza volt. Valahogy mindig tudta a frankót. :lol: Azt is megmondta előre, hogy a volt férjem nem hozzám való és nem lesz örökéletű a házasságunk, de nem szólt bele, amikor összeházasodtunk. És annak ellenére, hogy ő megmondta előre, imádta a férjemet. Csak valahogy érezte, hogy nem fogunk összecsiszolódni.

Ellenben a család többi tagjával mi sem tartjuk a kapcsolatot. Apu rokonsága kifejezetten rosszindulatú. A nagyszülői örökségből egyszerűen kitúrtak minket. De nem bánom, így legalább még a hagyatékin sem kellett velük találkozni és ez minden pénzt megért. :twisted:

Szóval Zsuzsu, sajnálom, hogy ilyen anyukáddal a kapcsolatod. Mi lesz veletek, ha visszaveszi az örökséget? Ki kell költöznötök a házból?

Lina! Én is keresnék a helyedben egy új munkahelyet. Mindannyian abban reménykedünk, hogy mihamarabb lesz tesóbabád, de mi van, ha még sokat kell várni rá? Ha nem jön össze egy-két hónapon belül, teljesen felörlődsz a mostani helyen.

Napsugár! Nagyon szorítunk, hogy ez a baba jó helyet talált a pocakodban. Ne legyen semmi baj!

Mimi! Én azért kíváncsi vagyok arra a pocakra. Lassan én is csinálok új képet, az enyém is nagyon megindult. :lol: A kilóimmal együtt. :twisted:

Vera! Gratula a sztárcsemetének! :lol: Egy új Brad Pitt van itt feltörekvőben! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

csajok! minden családban vannak akkor olyan emberek akiket inkább elkerül az ember. Kinek közelebbi rokona kinek távolabbi. Csak arra figyeljünk, hogy mi mások legyünk . Bár szerintem az ember pont azért fel ezeket mert más.
Minden olyan rokon aki borsot tőr az orrunk alá az le van tojva:)

Kép
csucsu05

Monti,

kilókkal hányadán állsz? Én is elindultam a lejtőn(mármint fölfelé :evil: )...4kg...

Majd alszom a pocifotóra, lehet, h teszek egyet! :wink:

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?