Sziasztok!
Lynde!
Aranyos vagy, valóban egy szőke tündér a fiam, de ugye anyucival lehet feszegetni a határokat és olyankor elfelejti, h mennyire drága emberke.
Csucsu!
Sajnálom a pirit. Nálam alapból 33-34 napos ciklusok voltak és jött Ábel. Szülés után lett 42-48 napos.
Köszi a virágos infót és a kedves szavakat!!
Linus!
Tényleg nehéz, valamit-valamiért....Gondolom az nem megoldás, h pestre költöztök . Már a nagyszülők miatt sem... Valahogy Pesten jobbak a lehetőségek munka terén. Igaz a megélhetés is költségesebb.
Erika!
Köszi a virágos tanácsot! A szandál nagyon klassz, de csak olyan volt, h a két csatt mellett felül tépőzár van. Na Ábel folyamatosan nyitogatja, leveszi. A motorjáról cipő nélkül éppenhogy leér a lába, de nehezen halad. Van is nyüszítés, de hiába adom rá a szandit, leszedi...GYEREK!
Kacika!
Ez nagyon rosszul hangzik! Vigyázz Magadra nagyon!!!! Gyógyulást az ujjadnak!!!
Mimi!
Jobbulást! Esetleg vitamint szedsz?? Nálunk most a cetebe megy....
Juca!
Vukkból párat szívesen átválalok....
Kitartás!!!
Luca!
Én is gondoltam, h Tirzus figyel be.......örülnénk nagyon. Tegnap este óta szédelgek is. A vérnyomásom a megszokott...
Kívánom Neked, h ne fájjon semmid, csak szépen fejlődjön a baba.
Nitácska!
Tegnapi hisztink: kivittük most előszőr a motorját és a járdán ügyesen motorozott a kölök. Éppen leér a cipője orra, de ha ragaszkodik hozzá, miért ne. 1 órán át levegőztünk, majd a háztól 10méterre eldobta a motort, elémállt, h vegyem fel. (12,5kg ) Nem vettem fel, ballagtam haza. Ordított. Vonszoltam. Pár lépés után meglátta a házunkat, berobogott a kapun és röhögve megrohamozta a hintáját.....ennyit a hisztiról.....
Többen kérdeztétek a temetést. Csütörtökön volt, minket állítólag emilben??!! értesítettek. Nem kaptuk meg. Az igazsághoz hozzátartozik, h Én sem törtem magam, h megtudjam az időpontot. Szerintem az a fontos, ami belül van, amit érzek és nem az, amit a temetésen látnak. Természetesen azóta megkaptuk, h szégyeljük magunkat, sajnáltuk virágra a pénzt, de hidegen hagy. Nagyon sok bántást kaptam a "családomtől" eggyel több vagy kevesebb nem oszt, nem szoroz. A napokban odautazunk és kimegyünk a temetőbe. A mamimat szeretem amíg élek. Azt hiszem fehér gerbera lesz a virág, köszönöm a tanácsokat.
pénteken ráadásul a bíróságra is kéne mennem, jóanyám 2003-ban rámiratta mindenét, most pedig visszavonja a szerződést. Nem megyek el a tárgyalásra, nincs erőm a vitához, veszekedéshez. nyilatkoztam a Bírónő előtt és ennyi. Mivel az Ő tulajdona, annak adja, akinek akarja. Nekem fel kell nevelnem a fiam és a lányom, nem roppanhatok össze. Anyám egy hazúg ember, inkább elkerülöm, mert nem képes emberként viselkedni.
Bocsi, a kemény szavakért, de ez az igazság.