Ennyit arról, hogy gyakrabban jövök
Vicuska,
Share,
Numato, csodaszépek a gyerkőcök egytől egyig!
Zsókuci, nekem is nagyon tudnak hiányozni a kollégáim, muszáj leszek gyakran bejárni hozzájuk. Jó kis csapat vagyunk
Örülök, hogy jól telt az első heted!
Benszi, annyira jó, hogy azért alakulgat a helyzet, van fény az alagút végén
Hozhatsz még fotókat, tényleg nagyon klasszak!
Chesti, nagyon szorítok Nikiért
Szegény kis bogár...
Mamm, istennő vagy
És Zsófi milyen klassz kis csajszi, hogy megvárta békében, mire túl vagy rajta! Nagyon kooperatív, biztosan szülésnél is az lesz!
Jucicuki, nagyon nagy dolog, amit tettetek! És örülök annak, hogy alakulnak a csajszik. Tudjátok már, hogy hogyan lesz a folytatás? Az ehavi Kismamában olvastam, hogy az úszást szokták javasolni (többek között) a Dévényes foglalkozások "utókezeléseként". Vagy ez még távoli?
Bibar, jó, hogy megkérdezted ezt a kukac-dolgot, ilyenkor fejben bőszen jegyzetelek. Szóval lefelé kell fordítani. Én sem gondoltam volna.
Rebe, kedden megyek a soron következő vizsgálatra, de szerintem nincs gond, mert már jól érzem magam
Vikkata, lebacást megérdemelted, tessék gyakrabban jönni
Nekem is eszembe jutott már, hol lehetsz, hiszen mi majdnem "egyidősek" vagyunk. Ez a hólyaghurut elég gyakori kismama-betegség, én is most estem át rajta, szintén Augmentinnel. Nekem is kisugárzott a hüvelybe is a fájdalom, de hála az égnek, 2-3 nap antibiotikumozás után mintha elfújták volna. Viszont vigyázz nagyon, mert azt is mondta a dokim, hogy aki egyszer elkapta, esélyes arra, hogy megint előjöjjön a későbbiek során. Hát, én ennél melegebben már nem tudok öltözni, úgyhogy marad a remény. Az okos könyvemben (Az a 9 hónap) azt olvastam, hogy ilyenkor csak vizet szabad inni minden mennyiségben, a kávé és a tea (még a gyümölcstea is!) tiltva van. A tejről nem nyilatkoztak, ezért azt szoktam inni, hogy az antibiotikum ne strapálja le a gyomromat.
Amúgy nekem kereken 1 lett az AFP-m, és kiscsávó
Gabicsibe, még mi sem vásároltunk semmit, viszont kaptunk pár babaruhát, és egy babahordozót, amit még el kell hoznunk. Ja, és van egy ígéretem légzésfigyelőre, babakádra és járókára, de még nem hoztuk el azokat sem... nem is az idő, inkább az, hogy bárányhimlős volt a baba abban a családban, és hiába volt bárányhimlőm, azért most inkább nem látogatom meg őket. Ja, és nekünk sincs babaszobánk, a mi hálószobánkban alakítunk ki egy sarkot a picurnak, és 1 éven belül igyekszünk kialakítani neki majd egy szobát. Sokan ijesztgetnek miatta, hogy nehéz lesz átszoktatni, de egyelőre nincs más választásunk, és őszintén szólva, nem is szeretném külön szobában rakni eleinte.
Ja, velünk még az van, hogy voltam szemészeten ma, és úgy tűnik (egyelőre), hogy szülhetek hüvelyi úton, hiába a -6.5 dioptria. Viszont a végleges választ majd az ismételt vizsgálat adja majd, amit az utolsó két hónap során kell valamikor elvégeztetni. Mindegy, egyelőre ennek is örülök