Sziasztok!
Hogy megint mennyit írtatok. Elmaradt ma a suli, így itt lehetek.
Kata, hogy mekkora pocakod van. Geri baba is szép nagy már. A fájdalomhoz meg szokj hozzá. Örülök hogy minden oksi.
Judy, érdekes én meg pont a mekiset nem annyira szeretem (azért megeszem), inkább a saájtkezűt részesítem előnybe. Barbi babánk is nagyon szép nagyra nőt a pocidba.
Vicuska, ismétlődő laptetők, két gyönyörű tüsző......ebből ikrek lesznek.
Szilvi, jó dolog a hallgatózás.
Én is ma (végre) megkaptam a fonendoszkópot, hát a szívecskéjt még nem hallotuk, de a mocorgásást igen. Jól néztem hogy kb. 2 héttel a 4D elött be kéne jelentkezni? Talán jövőhéten vagy azután én is kérek időpontot.
Tand, hát igen én is aggódok kicsit a késői zabálásokért, nem akarok túl sokat hízni. Mi (azaz én) is sokat nézem a babakocsikat a neten (ezeket is néztem már
) Pénteken megyünk apával Pestre, babkocsi és bébihordót nézni. Az a baj hogy nekem látnom kell élőbe is, ki kell próbáljam, mert ami jónak tűnik lehet nem is olyan szupi élőbe. Gondolok itt pl. arra hogy túl magas a tolókar (alacsony vagyok), meg hogy nem tudom így eldönteni hogy mennyire nehéz. Hétvégén majd leírom miket tapasztaltunk személyesen is.
Kriszta, köszi most már azt is tudom mire jó a fragmin. Nevet majd találtok
max két fájás között
Ildi, 4D-re nekem azt mondták hogy úgy a 24-30 hét között, de sok olyat is láttam (sok pénzesek) hogy havi egyszer elmentek. Amikor kicsi akkor látod még egybe, amikor meg nagy már jobban kivehetők a vonásai. Persze hogy látszódhat már a pocid, hisz ott a kis drágátok.
Chrissy,
anycám is azt mondta hogy biztos Roni segített a vizsgán. Mekkora pocid volt, azta.
Andesz, sztem is hívtak volna már ha gond lenne. A magyar posta meg elég szánaalmas, a levelet várd csak türelemmel. Várjuk a puffancs képet az ujjacskákról.
Mérleg, mi pont ma kaptunk egyet a cégtől ahol dolgozom, na meg mellé egy cumisüveg melegítőt is.
Majd ha nem kell, eldom a bababizományiba.
Márti, dehogy sok a 7 kiló. Gratula hogy túl vagy mindenen.
Alexa, köszi az infokat a babakocsiról.
Vikikém, már beszéltünk
A következő hónap tuti lesz, egy gyönyőrű kislánnyal (akir én azonal le is csapok, ő lesz az én menyem
) Judy, még mi is rokonok leszünk szegről végről.
Bocsi akinek nem reagáltam.