Új privát üzeneted érkezett!

Gabi!
Mi kedden megyünk 11-re szurira! :?
Chrissyy!
Én sosem leszek vékony :cry: :cry: :cry:
Néha nagyon elkeserít,hogy ,hogy nézek ki! :cry:
Azt hiszem nemsokára kimegyünk sétálni,elég türhető idő van odakinn! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Most nem nagyon tudok hozzá szólni a témákhoz(babkocsi, mérleg) mire eljutok odáig?

Vicuskának megy a drukkom ezerrel, már alig várom, hogy nagypocakosan én adhassak tanácsot. :)
Így mindig marad a hallgatás, meg a sok kérdés. :wink:

Chrissy! Köszi a pocakfotókat a kezdetekről. Nekem még nincs akkora mint Neked volt 10hetesen. Igaz már csak 1 hét addig. De a 13.heti pocifotó az nagyon tetszik. Az már olyan édes kismamis.

El kell mennem bevásárolni. Mindenki vigyázzon magára! Ha tudtok szívjatok a napocskától egy kis D vitamint, mert ahogy hallottam még havazás is lesz a télen.
Tegnap is szépen esett, bár meg nem maradt.
n.k.ildi

Köszi a mérleges dolgot, akkor én leszek az erősebb. :lol:

Andesz
Itt kicsit fúj a szél, amúgy viszont egész jó idő van.
Én se vagyok egy topmodell alkat, de nekem jó így. Bár a pocim (alapban) lehetne kisebb, de majd gyúrni fogok rá. :D

Ildi
Valahogy én nem vágyok hóra. Elég volt az, ami eddig esett. :)
Vendég

Sziasztok!

húú nagyon sokféle érdekes téma feljött míg nem voltam :)
Andi, tök jók a kocsik, én még mindig a sajátom megérkezését várom Maynouth-ből, szóval sajna amatőr vagyok hozzá...

Gabi, Kriszti, Kata, szépek a pocik, tényleg egész más mindenkinek, ahányan vagyunk, annyiféle. Én nem repedek és csíkozódok a hasamon, anya szerint ha eddig nem voltak csíkok már nem is lesznek (hááát, majd meglátjuk), viszont a fenekem csíkos lett :shock: :shock: tök vicces, nem is nőtt meg annyira, hogy tágulna rajta a bőr, nem is feszül vagy ilyesmi...nem értem.

Szilvi, még december végén voltam 4d-n ugyanott, akkor még csak 10 volt...a felvétel 12 perces, összesen voltunk bent talán negyed órát, én a Deáknál voltam, rendes pasi.

Ildi, sztem tök jó, hogy ennyivel "terhesebb" csajok témáit is olvasod, persze h nem tudsz reagálni, de én is ugyanígy voltam és élveztem, hogy ezek igazi élmények és igazi emberek véleményei, nem olyan, mintha kismama újságot olvasnál :D Meg hát ahogy mondtad, ott lesz Vicuska, no meg Bessy és Viki, utánad! :D

Apropó Viki, kíváncsi vagyok nagyon...

Vicuska, nem értek hozzá, de ezek tök jó méretek, nem? Minden út nyitva áll! :D aztán spontánozni!!! :lol: :wink:

Krixta, én is voltam már így, hogy olyat véltem érezni, amire nincs sok esély, meg én is állandóan mindenen aggódok :D Nekem amúgy mostanában a derekam és a medencém "recseg". Martina különleges hangzású név, tök édi becenevei vannak, nekem tetszik!

na most nemtom kinek mit akartam még, megnézem..
Vendég

Hello csajok. Volt ám termés. Nagyon gyorsan sikerült végeznünk az NST-n, meg az uh-n is.

Nst-n minden oké. Nem is kellett 20 percig szórakozni. Utána átmnetem a mellette levő szobába, ott BB volt éppen (szerencsére), megnézte a méhszájamat, most már 2 ujjal, hát.... mondta, hogy ne meneküljek :lol: , mert húzódtam felfelé, annyira fájdalmas volt nekem. Mondta, hogy a baba feje jobban fog feszíteni... :? Na mindegy, 2000-es a méhszájam, tehát zárt, de 1 cm-t már rövidült. Szerinte 2-3 hétig még bent marad a kicsi fiam. Aztán uh, tök jó volt, kijött velem a vizsgálóból, és szinte rögtön bementünk uh-ra, nem kellett várnom. Geri becsült súlya 3160 g, a buksija 95 mm, a combi csontja meg 71 mm. A méhlepény II-III. stádiumban van. Az is jó. Ennyi.

Most nem tudok senkinek reagálni, majd később.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Márti
Nem tudom, kihez kerülök, de már mennék. :)
Tényleg, nekem is volt egy Martina osztálytársam, Magyar Martina Márta. :D A tesója Magyar Mónika. :lol:

Kata
Nem lesz kicsi Geri bébi! :shock:
Örülök, hogy mindenk okés. A 2-3 hétbe még bőven bele fog férni a szobafestés. :)
Vendég

Ja Szilvi, gratula a kis szívhanghoz! Én nem hallottam még így Pocimanót, de Attila lefülelte már, többször is :D

Terheléses cukor: ez hogyan van?? Ha nem küldenek külön, ugye nem kell mennem?

Ani, mi MINDIG este eszünk sültkrumplit. Az enm vacsora meg ilyesmi, csak nagyon bűnözős nass, akkor történik, ha nem laktunk jól, vagy vmelyikünk megkívánja, olyankor legyen akár 10 óra... :D :D Köszi a drukkokat (mindenkinek), sikerültek a dolgaim, KÉSZ VAGYOK!!!! :D

Nati, mérges vagyok Rád! légyszi ne dolgozz ennyit, főleg ne legyél "hulla" a munkától, szerintem Mütyürke se örül neki! Persze bagoly mondja, én is hajtottam a vizsgáknál, magamra is ugyanilyen mérges voltam :D puszillak amúgy :D és nekem bevált a gyakorlatod!!! :)

Andesz, ne foglalkozz most a súlyoddal, szerintem csini kismama voltál (Gabi képei alapján, most nézegettem meg) és biztos most is csini vagy, legalábbis Bencének és apának tetszel, majd ha vége a szoptatásnak, lehet gyúrni :D Én is azt fogom...

//amúgy: szerintetek sok a 7 kiló???még van jópár (remélem legalább 5-6 ---jesszusom, ilyen kevés???? :D ) hetem, addig még mennyi jön fel? //

Krixta, sajnálom a böködést, de nagyon megértem, hogy a kisababádért bármit megteszel.

Bessy, én is észrevettem, hogy rokonlelkek vagytok Anival :D

Judy, Kata, meséljetek!!! Tök szeretnék én is közösen kórházazni, nst-zni! :)
Andi, esetleg nincs kedved az utolsó nst-den velem jönni az én első nst-mre? :D :D

amúgy jövő héten megyek a 3. kötelező uh-ra a kórházba (tábli...), utána héten hétfőn Svarci, szerdán védőnő. Csajok, akik Svarcinál vagytok/voltatok: a 30. héttől ugye már 2 hetente akar látni?? Mindig néz majd méhszájat?

Na eldugulok.. :D
Vendég

Kata, nekemis 2000-es a méhszájam már 2 hete... tök jó, hogy ilyen nagy baba már, én még mindig attól rettegek, hogy nem lesz 2 és fél kiló és akkor inkubátor... :( de ez csak akkor lehet, ha koraszülött és nem és nem lesz az juszt se! Kisati, nem engedlek ki a 36. hét előtt! :D Judyékkal mi volt??

Szilvi, nem hívtátok őket M&M's nek? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kata!Szép a pocakod,nem kicsi!Egyébként én is mindíg ezen paráztam!Féltem,hogy kicsi babánk lesz,mert egyikőnk sem volt valami vastag!
Babakocsi!Nekünk Pierre Cardin van,de szerintem már nem ilyet vennék.Nem a legjobb a rugózása.Viszont a többi dologgal meg vagyok elégedve,mert nagy kosár van alul,van lábzsák,esővédő ami szeles időben is jól véd!Mindkét irányból tolható,ülő-fekvő,biztonsági öves.Az egész huzat és a kosár levehető,mosható.
Persze azok a kocsik is tetszenek,amiken cserélhető a felső rész.Viszont sztem a hordozót nem tenném a vázra,abban nem visszintes a baba háta,inkább görnyed.

Ani!Jó is az esti evés!Én a végefelé ettem a legtöbbet,az utolsó hónapban! :D

Ildi!kb. 9 hetesen vettem kismamagatyót,mert már nehezen gomboltam be a nadrágomat.Mindíg olyan volt a hasam,mint aki rendesen bekajált! :D

Mérleg
et mi nem vettünk,nehogy a rabja legyek.Akkor vihettem mérésre Martinkát,amikor csak akartam.

Vikike????

Vicuska!Örülök,hogy jó híreket kaptál,tök rendes dokid van!
Vendég

Bocsi,a babakocsit Andi kérdezte! :oops:
Vendég

Alexa, bocs, hogy kihagytalak!! Köszi, hogy aggódtál a múltkor :D :roll:
A játszószőnyeget mikortól használtátok? Mármint hány éves volt Martinka?
Vendég

éves... de hülye vagyok :lol: :lol: :lol: :shock: szóval hány hetes? :lol:
Vendég

Kata!Örülök,hogy minden okés!

Márti!Gratula a vizsgákhozz,tényleg pihizz,nehogy nyíljon a méhszáj!

Súly:még én sem vagyok a régi,bár pont egyik nap próbáltam fel egy nadrágomat,és tök kényelmes megint!Még azért 2-3 kiló lemehetne! :roll:
Vendég

Hány éves?? :lol: :lol:

Kb 2-3 hónapos kortól használtuk.Imádta!Letettük a nagyszoba szőnyegre,és így minket is látott.Tettünk rá még játékokat,hogy ne csak az a pár maci meg csörgő lógjon!
Vendég

Márti
Apa eddig csak érezte a motoszkálást, meg kapott tenyérberúgást. :) Nem tudom, hogy akar-e fülelőzni, annyira mint én. :lol:
Úgy tudom, ha nincs különösebb indoka, akkor nem kell menni erre a cukrosmicsodára....
Nem volt különösebb beceneve, csak az elején röhögtünk egy csomót rajta. :)

Alexa
Játszószőnyegen én is morfondítozok... Azt mondta anyukám, hogy megpróbál szerezni. :)
Vendég

Sziasztok!!

Kata
Örülök hogy minden rendben veletek Geri baba szépen fejlődik...jól érzi magát anya pocakjában!:)

Márti

Schwarzihoz én alapból 2hetente jártam mert mindig mentem táppénzes papírért..már nem jár nekem táppénz így már nem kell járogatnom..szerintem ha nincs gond akkor nem kell többször menni..de majd kérdezz rá mindenképp!
A cukros dolog úgy van hogyha a védőnő magasnak találja a zsömle és 2deci után másfélórás mérésnél akkor ő szól neked hogy kérj beutalót Schwarzitól...látod nekem is a végére jött ki csak annyi hogy ne egyél sok édességet,de szerintem tuti nem lesz gond!Egyáltalán nem sok az a pár kiló a főnöknőm 25kilót hízott a baba féléves és már minúszban van ő is..állítóalg olyan 15körül van a normális.Én a fogyással pont 10kilónál tartok...

Nekem 2100as a méhszájam :roll: Már alig várom hogy menjünk dokihoz..bár a jövőhéten megyek de csak igazolásért az apaságihoz..elvileg a héten már összebújhatunk apával..legalábbis azt mondta a doki!

A Martina név nekem is tetszik amúgy egyre többen mondják hogy nem is hallottak még ilyen nevet..

Andesz

Szerintem is csini vagy és amikor láttalak akkor is az voltál..a szépség nem az 50kilónál tetszik...ha valaki szép akkor szép:)

Hogy ragyog a nap..:)
Vendég

Sziasztok,

Most szólok, hogy nem tudok reagálni, mert egy csomó helyre kellett még mennem a kórház után, nemrég estem haza. Most gyorsan főzök, aztán zsadarok a gyerekekért.

NST-n nálam is minden rendben volt, méhszájam váltzatlanul 2100-as. vagyis még nem szülünk. :cry: :cry: :cry:
Súlya kb 3000 gr, BPD 92 mm AD 90 mm, méhlepény II-III érettségi fokozatban, magzatvíz átlagos. Combcsontot nem mért, pedig abból lehetne következtetni a hosszára. Na mindegy. Teljesen normális méretű Barbika.
1 hét mulva ujra kell mennünk.

Ja, és Kata hasa hatalmas. :shock: :shock: :shock: A fénykép baromira nem adja vissza az igazi méretét. Én el voltam hülve amikor megláttam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

igen, süt a napocska. :D
Vendég

mekkora jó már ez a "Kata hasa hatalmas", olyan mint egy anagramma :D amúgy Judy, örülök h rendben van minden Veletek is!
Vendég

Krixta
Ez érdekes, pedig a Martina név nem újkeletű...

Judy
No, végre. :) Gratula a jó hírekhez. Frontok jönnek-mennek, majd előkerül Barbi baba. :)
Vendég

Judy
Örülök hogy minden rendben veletek is...ha gondold látogass meg egyik nap itt olyan sok lépcső van pár nap múlva biztos mehetnél szülni. :wink: .Kriszti is feljött hozzánk és 3napra rá szült...meg állítóalg a szex is beindítja...
Vendég

Sziasztok Csajok!
Megjöttünk a sétából,lassan enni kér a pici.

Chrissyy!
Adhatok egy pár kilót át,ha gondolod :lol: :lol: :lol:
Most mekkora Martinka?

Márti!
Nekem is a végén jöttek ki a csíkok a pocimon,sőt nem is láttam,hogy ennyi van csak miután már megszültem.A fenekem meg a combim is jó csíkos lett.A mellemről ne is beszéljünk.
Mondjuk lehet Te szerencsés alkat vagy és nem lesznek csíkjaid.
Úgy tudom az utolsó 4 héten hetente néz meg a doki,ja és a méhszájat tuti minden alkalommal ellenőrzi.Ja és egyáltalán nem sok a 7 kiló.

Kata!
Grat. a jó NST-hez meg UH-hoz.Sajnálom,hogy fájt a vizsgálat :(

Judy!
Nyugi nem fog bennmaradni a pici Barbi :wink: Gondolom már türelmetlenül várod a NAGY találkozást!

Kriszta!
Azszem lemaradtam vmiről... :roll: Martina lesz a kislányotok neve?

Azszem mennem kell szoptatni.
Vendég

Sziasztok!

Bocsi csajok, hogy nem voltam, de most is csak gyors jelenkezem mert nem akarom tovább borzolni az idegeket.
Sajnos megjött :( , de sebaj majd a következő hónap. Az egyik barátnőm megnézte a Jónás naptárt és lányt jósolt köv. hónapra, hát kíváncsi vagyok nagyon :D .

Vicuska és Bessy nagyon de nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:D .

Na rohanok mert felkelt Levi, este jövök bővebben. Addig is pusza mindenkinek!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
Sajnálom. :( A következő hónap a tiétek lesz. ;) :D

Ellépek haza, megsétáltatom Elemért. :lol:
További szép délutánt!
Vendég

Gabi, köszi a válaszokat!

Viki, sebaj, nekünk se az első hónap jött össze, hanem többünknek is a második... :D :wink:
Vendég

Sajnálom Vikike!
De ne add fel! Mi is 2hónapig próbálkoztunk, aztán mondtam a páromnak, hogy akkor most hagyjuk a dolgot, majd tavasszal folytatjuk, és pont akkor jött össze. Lehet ez a lemondás kellett.

Judy! Gratula a jó hírekhez! Örülök!
n.k.ildi

Vikike, ne add fel, nekünk is a (3)2., azaz kb a (harminc)kettedik hónapban jött össze. :lol: :lol: :lol: De nekünk tényleg.. SZóval elkeseredésre semmi ok.

Most pedig megprószálok csicsikázni, olyan álmosság jött rám....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Vikike!
Sajnálom piri anyót,úgy néz ki a kislányok nem fogannak olyan könnyen :wink: ,bár akkor lennék meglepődve ha rögtön az első próbálkozásra össze jött volna.Szerintem ez nagyon ritka.
Levire mennyit vártatok?
Eddig gyógyszert szedtél?Mikor hagytad abba?
Én nem íradtam gyógyszert a dokival a 6 hetes vizsgálaton,így marad az óvszer,de nem akarom magam megint hormonokkal bombázni,hátha így könnyebben össze fog majd jönni a második.

Na puszi!
Vendég

Jó éjszakát mindenkinek!
Megyek szórakoztatom Noelt! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hogy megint mennyit írtatok. Elmaradt ma a suli, így itt lehetek.

Kata, hogy mekkora pocakod van. Geri baba is szép nagy már. A fájdalomhoz meg szokj hozzá. Örülök hogy minden oksi.

Judy, érdekes én meg pont a mekiset nem annyira szeretem (azért megeszem), inkább a saájtkezűt részesítem előnybe. Barbi babánk is nagyon szép nagyra nőt a pocidba.

Vicuska, ismétlődő laptetők, két gyönyörű tüsző......ebből ikrek lesznek. :)

Szilvi, jó dolog a hallgatózás. :) Én is ma (végre) megkaptam a fonendoszkópot, hát a szívecskéjt még nem hallotuk, de a mocorgásást igen. Jól néztem hogy kb. 2 héttel a 4D elött be kéne jelentkezni? Talán jövőhéten vagy azután én is kérek időpontot.

Tand, hát igen én is aggódok kicsit a késői zabálásokért, nem akarok túl sokat hízni. Mi (azaz én) is sokat nézem a babakocsikat a neten (ezeket is néztem már :)) Pénteken megyünk apával Pestre, babkocsi és bébihordót nézni. Az a baj hogy nekem látnom kell élőbe is, ki kell próbáljam, mert ami jónak tűnik lehet nem is olyan szupi élőbe. Gondolok itt pl. arra hogy túl magas a tolókar (alacsony vagyok), meg hogy nem tudom így eldönteni hogy mennyire nehéz. Hétvégén majd leírom miket tapasztaltunk személyesen is.

Kriszta, köszi most már azt is tudom mire jó a fragmin. Nevet majd találtok :) max két fájás között :)

Ildi, 4D-re nekem azt mondták hogy úgy a 24-30 hét között, de sok olyat is láttam (sok pénzesek) hogy havi egyszer elmentek. Amikor kicsi akkor látod még egybe, amikor meg nagy már jobban kivehetők a vonásai. Persze hogy látszódhat már a pocid, hisz ott a kis drágátok.

Chrissy, :) anycám is azt mondta hogy biztos Roni segített a vizsgán. Mekkora pocid volt, azta.

Andesz, sztem is hívtak volna már ha gond lenne. A magyar posta meg elég szánaalmas, a levelet várd csak türelemmel. Várjuk a puffancs képet az ujjacskákról.

Mérleg, mi pont ma kaptunk egyet a cégtől ahol dolgozom, na meg mellé egy cumisüveg melegítőt is. :) Majd ha nem kell, eldom a bababizományiba.

Márti, dehogy sok a 7 kiló. Gratula hogy túl vagy mindenen.

Alexa, köszi az infokat a babakocsiról.

Vikikém, már beszéltünk :) A következő hónap tuti lesz, egy gyönyőrű kislánnyal (akir én azonal le is csapok, ő lesz az én menyem :) ) Judy, még mi is rokonok leszünk szegről végről.

Bocsi akinek nem reagáltam.

madiani

Ani, lécci majd írd be a táblába: feb. 11: svarci, 13. védőnő. Majd kitalálom, melyik nap megyek jövő héten uh-ra és azt is írom! köszi!
Ja meg a múltkor tök alaposan megnézegettem a táblát, és rájöttem, h valamit rosszul mondhattam: a június volt az első próbálkozós hónapunk! :oops: :lol: jókor veszem észre....
Vendég

Atya-gatya Bessy, most nézem csak, a szülinapodra vagyok kiírva. :)

És hogy hányan vagytok áprilisi születésűek :shock: viszont "csak" kisAti fog áprilisba születni (még az se biztos ha elöbb jön)

Mindjár itt a táblicsek is, Márti a kismamis tábliba már nincs benne a miót próbálkozunk rublika :)

madiani

Jaj, tudtam hogy valamit elfeljtettem, nézzéte most el a Ginseng-et, a következőnél már jól lesz.

madiani

Sziasztok!

Vicuska
Kép :wink: :D :D hajrá ikrek!!!

Krixta
Köszi kérdésed, jól vagyok! Azért jövök ritkán mert eléggé el tudok fáradni a melóban. Sajna nem könnyű fizika munkát végzek. Ha babás leszek még sok is lesz belőlem :wink: :lol: :lol:

Judy, Kata
Örülök, hogy a gyerkőcökkel minden rendben. :D Ezek szerint még várni kell rájuk. Kitartás! :wink:

Crissy
Szép kerek pocid volt már 13 hetesen! Akkor már biztos Natinak is lehet látni :shock:

Ani
Ezt már beszéltük amikor új voltam köztetek. :oops: :wink:
Örülnék, ha akkor szülnél :D :D

Vikike
Sajnálom!
Akkor jövőhónapban mindent bele a hugicáért! :wink: :lol: :lol:
bessy76

Hu Bessy, bocsi, ez nagyon ciki, ne hari.
Nem lehet jó a kemény fizikai meló, de kitartás már nem kell sokáig. :)

madiani

Ani
Ne butáskodj! Dehogy haragszom nem emlékezhet az ember mindenre. :wink: :D
bessy76

Nekem tetszik!! :wink: Mit tud?Mi van hozzá?
Vendég

:)

Innovatív, modern és kényelmes, így lehetne legjobban jellemezni ezt a fantasztikus könnyű babakocsit, melyet a szülők egyszerűen tudnak használni a mindennapi életben. Születéstől fogva lehet használni mózeskosárral, vagy Duo-lift kiegészítővel, mellyel extra kényelmet és biztonságot tudunk nyújtani a babának. Az első kereket minden terepvizsonynak megfelelően be tudjuk állítani. Rögzített helyzetben hosszú sétákat tehetünk, bolygósítva a zsúfolt bevásárlóközpontokban tudunk jól manőverezni.A babakocsit egy fékpedál segítségével tudjuk megállítani, ami aktiválja a fékrendszert. A váz nagyon kis helyet foglal el összecsukva. Az ülés az „Easy Click” rögzítő rendszernek köszönhetően könnyen megfordítható. Mindenképpen vizsgálja meg a Razor6-spin babakocsit mielőtt végleg eldöntené, hogy milyen terméket vásárol. Az esővédő alapfelszereltség.

madiani

Megfordítható ülés
•Az „Easy Click" gomb megnyomásával az ülés könnyen levehető a vázról
•A karfa több pozícióban állítható
•A karfa eltávolítható
•„Duo-Lift" mózeskosárral egészen születéstől lehet használni
•Állítható felfüggesztés, fékpedállal, Weber tárcsafékkel
•Állítható magasságú tolókar
•Kis méretre összecsukható
•Bolygósítható kerekek
•Az esővédő benne van a babakocsi árában
•Az esővédőt az eső elállta után könnyen a kocsi hátuljára rögzítheti
•A kocsi tetejének hátsó részén praktikus zsebek vannak kialakítva
•Autós ülés adaptert lehet a vázhoz rögzíteni
•Minden szövetrész mosható
•Levehető könnyűfém kerekek

madiani

VÁZ
6 kerekű sport babakocsi, 360 fokban bolygósítható
első kerekekkel. Könnyű alumíniumváz. BIZTONSÁG
5 pontos beépített biztonsági öv. Weber fékrendszer, autolock funkcióval. Az EN-1888 szabványnak megfelelő termék
KEREKEK
Defektmentes, eltávolítható, könnyű, acélcsapágyazott
kerekek (az első kerekek nem csapágyazottak) KÉNYELEM
Állítható kerékfelfüggesztés. Egyszerűen, kicsire összecsukható váz. A praktikus, szellőző nyílásokkal és fényvisszaverővel ellátott esővédő alapfelszereltség. Tágas bevásárló tálca a kocsi aljában. Praktikus zsebek a hátsó részében. Szabadalmaztatott Weber fékrendszer. Állítható magasságú tolókar.
ÜLÉS
2 irányban állítható ülés. 3 pozícióban állítható , vízszintesig dönthető háttámla (89 cm teljes hossz). Állítható lábtartó. Állítható és eltávolítható karfa.
Easy-Click rögzítőrendszer. KIEGÉSZÍTŐK
Duo Lift - amit a későbbiekben lábzsákként is lehet használni
Lábzsák
Hátizsák
Autós ülés adapter
Napvédő
SÚLY ÉS MÉRET ADATOK:

Súly: 14 kg (kerekekkel együtt)
Háttámla hossza: 44 cm Ülés mélysége: 25 cm
Ülés szélessége: 31 cm Ülés hossza vízszintes pozícióban:
89cm
Összecsukott méretek: 84x65x39 (kerekekkel együtt)

madiani

Mostmár mégjobban tetszik! :D Mindent tud,ami tényleg fontos!Jó részletes leírást találtál!
Vendég

Éppen a képekkel bíbelődöm,mindjárt teszek fel Martinkáról! :wink:
Vendég

Ez is tetszik!A sógornőm egyik ismerőse 250 ezerért vett tavaly babakocsit!Azt hittem elájulok! :shock: :shock:
Vendég

Szijjjasztok!

Kata,Judy!
kár hogy még nem szültök!!!!!! :oops: :lol:

Ani!

tök jó a babakocsi :wink:

bessy!

megadrukk hétfőre :wink:

bocsi,nem emlékszem többiek mit irtak :oops: :oops: :oops:
Vendég

Szép éjszakát!

:lol: