Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gorsi
Gratula KépKépKépKépKépKépKépKépKép ... valahogy sejtettem, hogy Te leszel Menta párja ... Kép
Csinálhatnánk közvéleménykutatást, de szerintem mindenki jobban parázik a másodiknál... Kép Kicsit hülyeség, mert csak nehezebbé tesszük magunknak... de talán jobban tudjuk, mit veszíthetnénk? Ilyenkor rémtörténetek olvasása TILOS!! (Ezt nekem orvos mondta... szigorúan be is tartom Kép)

Márti
Remélem, azért még pont jó lesz az idő a szabadtéri esküvőn... Hátad/derekad?

... Annyit írnék most, de megyünk dédizni .. Kép

üdv
Rebiék (14+3 ... de szerintem csak 13 Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok Anyukák!

Légyszi segítsetek!
Azt szeretném tudni, hogy melyik az a homeos szer, amit a 15 hónapos oltáskor/után lehet adni. No meg az adagolás is érdekelne. A másik kérdésem, hogy a XVI., XIV. vagy a XV.-kerültet vmelyikében tudtok-e Tücsökzenét?
Köszönettel: Zita
Zita

Sziasztok!

Zita,
MMR D30
ACTH-HiB+DPT D30
MMR-Vax C200
ACTH-HiB+DPT C200

És azon a papíron, amit még BMárti adott a következő van az adagolást illetően: az oltás napjától kezdődően a 30-asokból 4 napig napi 1-1 golyócska,(5. és 6. napon szünet) aztán a 7. naptól 4 napig a 200-asokból napi 1-1 golyó.

Szila

Ui.: Márti, azért egész jó idő van most: nem tűz a nap, kellemesen fúj a szél. Szuper idő az esküvőhöz. De azért mennek jóidődrukkok: KépKépKépKépKép!
szila

Sziasztok!

Szila, Rebi
Köszi.Kép

Márti
Az idő szerintem is tuti az esküvőhöz a szelet leszámítva, de a lényeg, hogy nem esik.Kép

Peti Csücsök sz.rul van.Kép Fél 5 körül hányni kezdett és sajnos azóta is tart.Kép Minden kijön belőle. De szerencsére a szünetekben egész jókedvű. Légyszi küldjetek neki gyógyokat, hogy hamar vége legyen!

Zsuzsi
Az ilyen szeles éjszakákon én sem tudok aludni, különösen, hogy az ablakok is rezegnek. Utálom.Kép

Jó hétvégét!
Üdv: Gorsi++
gorsi

GOrsi!

Gyógyok mennek ezerrel Petinek! KépKépKépKépKépKép
folyadék azért benne marad?

Zsuzsi!
A Beus egész éjszaka nyugtalanul aludt, gondolom ettől a hülye széltől, és kiabált álmában.Kép A Mikit szólongatta, és egyfolytában azt kiabálta, hogy nem, nem. Reggel meg alig bírt felébredni 9 órakor. Most alszik, mint a bunda.Kép
Zsuzsa

beababa

Gorsi! Petinek rohanvást mennek a gyógyok! KépKépKép

Ezzel az idővel szél nélkül elégedett lenne mindenki az esküvőn szerintem, úgyhogy ilyen időhöz kérjük a drukkot!

Márti++ (ma is esküvőre megyek Vilkával kettesben Kép)
márti

Sziasztok!

Zita
Nekünk Thuja C30-asból kellett aznap, a 3.,6.,7.,8. nap 1x3 bogyót szedni, és mondta még az Aconit D30-ast, ha lázas, max. 3x3 bogyó...
.. de egyáltalán nem lett lázas, oltás után egy héttel volt egy árnyalattal bágyadtabb, de az sem volt feltűnő Kép

Gorsi
Petinek extragyors gyógyKépKépKépKépKépKépKépKép-ok

A "fordítva bekötött" lányom most éjjel aludt, mint egy kisangyal... hajnali 5-kor volt csak egy kis szopi, és aludt tovább fél9-ig Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Gorsi: GRATULÁLOK!!!!!!! Csak irigykedem itt Kép Petinek gyors gyógyulást kívánunk!!!

Edit: Tomi se tudja az alakzatokba dugdosást. És őt se érdekli sokáig az egész.

Dzsili: ??? MZ/X jelentkezz!!!!

Tominak a hátán van egy folt a gerincénél, de fogalmam sincs, mikor verte be magát ennyire. Kicsit fáj is neki, de nem vészes. Ő is náthás lett, folyik az orra és tüsszög. Julinak már elmúlt teljesen, Dani is javul. Most Zsófi és Tomi van benne a legjobban. Na, remélem, hétfőre elmúlik, hogy a bölcsiben jó benyomást tegyünk a nénikre Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Nagyon ki vagyok akadva KépKépKép KÉpzeljétek, elmentem Vilkával kettesben az esküvőre, én szép ruhában, Vilka rám kötve snugliban. A templomba beültem az utolsó padba, hogy hátha ki kell jönni. (nem ismertem senkit a menyasszonyon kívül, aki egyetemi csoporttársam volt) Mivel Vilka sírdogált, ha ültem, odaálltam az utsó padsor mögé. Jött egy pasi, elég rossz kinézetű, de nem hajléktalan, csak olyan zűrös, és megállt mögöttem kb. 2 cm-re, odébbmentem, jött utánam. Először azt hittem, véletlen, de a harmadik-nagyedik ellépés után már nem gondolhattam ezt. Gondoltam, talán lopni akar vmit, de nem volt nálam még táska sem, csak a snugli zsebében zeebkendő, metrojegy - még pénz meg telefon sem, mert itthon felejtettem. Aztán elkezdett a pasi lihegni a nyakamba (ja, ráadásul egy 10-12 év körüli kisfiúval volt, úgyhogy eleinte nem gondoltam semmi "rosszra"), és olyan dolgokat sugdosott a fülembe, amik a leglepukkantabb, legtaplóbb bordélyban is durvának számítanának KépKépKép, és hogy kinyuvaszt a kölykömmel együtt, ha nem lesz ez meg az KépKépKép Egy belvárosi templomban, az esküvői szertartás alatt, Vilkával a nyakamban... Először kimentem, jött utánam, visszamentem, jött akkor is, aztán mások is felfigyeltek rá, akkor kiment, de néhány perc múlva visszajött és folytatta. Lehet, hogy nagyon gyáva vagyok, de én mikor legközelebb kiment, az oldalkijáraton kiszöktem és meg sem álltam hazáig, csak bőgtem Kép Mindig is vonzottam a bolondokat, de ennyire még nemigen ijesztett meg egy sem. Egyszerűen eszelős volt a tekintete, ahogy suttogott - szörnyű volt KépKépKép

És persze, sajnálom, hogy nem vagyok ott az esküvőn, de nem akartam/mertem megzavarni a szertartást!

Hogy valami jót is írjak: Vilka átfordult a hátáról a hasára! Már eléggé érett a dolog - ma letettem aludni, elmentem fürdeni, mire visszamentem, hason aludt. András azt mondta, egy darabig sikkantgatott, nevetgélt, aztán elhalkult, ő nem fordította meg KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

GOrsi: jobbulást Petinek!!

Márti: Rettenetes lehetett! Brrrrrrrr! Engem egyszer 12 évesen "kergetett" így egy pasi, szerencsére egy buszmegállóban fényes nappal, és megkértem egy középkorú házaspárt, hogy csináljanak úgy, mintha velük lennék. Bejött. De rémes érzés volt addig!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

lányok!

Cory most hívott, elfolyt a magzatvize - holnap lesz 34 hetes! DRukkoljatok neki, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!! Most mennek be a kórházba, szól, ha van vmi, de nagyon sok, nagyon erős drukkot kér a babának!

Márti++
márti

Cory!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép ezt minde nektek, minden rendben lesz, muszáj rendben lennie!

Gorsi!
Jobbulást Petinek! Kép Kép Kép Kép

Márti!
Pasi Kép horror, remélem megnyugodtál. Egyszer nekem is volt hasonló esetem, egy rém unszipi pasi együttjött velelm épp az unokahugomat vittem haza, aki akkor ovis volt, a pasi véiga arram ent mint én, szintén gyerekkel, a gyerkők nagyon örültek egymásnak, így nekem sokáig le sem esett, hogy mit akar, csak amikor már a tesómék lakásáig velem akart jönni, mondván feljönnének, hogy ott majd kér egy pohár vizet, akkor jól elküldtem a fenébe.

Norci
norci

Cory!

Veletek vagyok nagyon!!!!!!!!!!!!!! És ezerrel szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lina + Martin
lina

Cory!
Ne csináld. Illetve, ha már így alakult, akkor legyél gyorsan túl rajta. Vigyázz magadra, és majd jelentkezz!
Természetesen rengeteg drukk megy.KépKépKépKép

Szia Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyokat Kép, talán bejött, de nem akarom elkiabálni. Igaz adtam neki egy daedalonetta kúpot délután, azóta aludni is tudott, de alig eszik valamit és rém keveset iszik, pedig nagyon ki lehet száradva.

cory
Nagyon-nagyon drukkolunk, hogy minden jól menjen és a baba is egészséges legyen!!!

bogancsi
nektek is gyógyok mennek!Kép

Gorsi
gorsi

Cory,
tőlünk is rengeteg drukkKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szila & Hanga
szila

Márti
Ez rémes lehetett.Kép

Gorsi
gorsi

Gorsi! Adj neki kiskanalanként inni, akár 2-3 percenként is, és bármit is adsz, tegyél bele egy csipetke sót, nehogy kiszáradjon! És további gyógyok! KépKépKép

Márti++
márti

Márti,
ez tényleg szörnyű lehetettKépKép.

GOrsi,
Petinek gyógyikKépKépKépKép!

Szila
szila

Van hír azóta Coryról? Nem merem őket hívni, meg gondolom nem érnek ár épp telefonálgatn, de lécci ha v.ki tud róla v.mit akkor írjon! Andi, MÁrti!

Norci
norci

Norci!
Azt mondtam, hogy én nem zargatom őket, de szóljanak, amint tudnak bármit is! Andi is telefonkapcsolatban áll Coryékkal, de nincs netközelben, és holnap én sem leszek! DE mindjárt beírom a telefonomba a számaitokat - ugye, amit egyszer küldtetek listán, az mindenkié él? - és szólok, bármit megtudok! Cory azért aggódik (azon kívül, persze, hogy nehogy a babának baja essék), hogy ne vigyék át más kházba, mert az övében nincs PIC. Én úgy tudom, hogy még csorgó magzatvíz mellett is bent lehet tartani a babát, hogy tüdőérlelőt kapjon, ha nincsenek fájások. Ijedtemben, mikor hívott, nem kérdeztem meg, fájásai vannak-e, de azt hiszem, nem voltak. A baba a legutóbbi mérések szerint 2 kg körül van, ami nagyon szép súly Kép SZóval, én nagyon drukkolok, nagyon gondolok rájuk, és amint megtudok vmit, vkinek biztosan szólok is, még ha nem is vagyok gépközelben! Cory telefonszáma nem hívható, mert azt lopták el, úgyhogy ő is csak Csaláéról tud hívni.

Márti++
márti

Márti!
Én ugyan nem beszéltem coryval, de áttételesen azt tudom, hogy sajnos nem csak szivárog a magzatvíz, hanem sajna rendesen folyik.KépKép

Az én telcsi számomat nem tudod: 06-20-338-9557. Délelőtt 10 körülig biztos net közelben leszek, utána már bizonytalan mikor.

Ja, még valami. Ha gondoljátok gyertek a csetre, ott hátha több infó fut be az éjjel folyamán.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

ZSuzsa! KÖszi, elmentettem a számod, ha bmit tudsz, írd meg te is ide, OK ?

Márti
márti

Márti!
Köszi! Oké! természetesen.
Én annyit tudok, hogy amikor a közös ismerőssel beszélt cory telcsin, akkor már várták, hogy jöjjön az ismerősük Balura vigyázni.

Szerintem ne hívjuk, különböző csatornákon biztos kapunk hírt róla/róluk, most csak nagyon, de nagyon drukkoljunk nekik.

Továbbra isKépKépKépKép

Zsuzsa

beababa

MÁrti,
mi a jó email-címed? Mert épp telepítés alatt van a gép, és nincsenek meg a mail-címeim. El akarom a számomat küldeni neked.

Szila
szila

Márti
Köszi a tippet, szerencsére az előbb szopizott egy nagyot és remélem benne marad.

Én meg írtam corynak sms-t, hogy szorítunk neki. Tök elfelejtettem, hogy ellopták a mobilját.Kép

cory
További drukkok mennek!!!!!!!!

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Cory
NAGY-NAGY-NAGY DRUKK!!!! .. bár ezt most nem olvasod...

A westelest lopták el? .. vagy a pannonost?

R.

rebi

Sziasztok!

Márti,
Rebi megadta a mail-címed, írtam is nekedKép.

Cory,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Szila
szila

A westelesét lopták el Corynak. Az én címem neth@index.hu - de SZila, neked már válaszoltam is!

Márti
márti

Most beszéltem Andival... A Schöpf-Méreibe vitték őket... viszont nem tud Csala sem semmit, mert nem mehetett be vele Kép

.. ha tudok újat, írok...

R.

rebi

Marti,
ez van csak a mailben: This is a multi-part message in MIME format.

Szila
szila

SZila! Csak azt írtam, amint tudok vmit, szólok!

Jaj, csak rendben legyen velük minden!!!!!! A Schöpf volt ügyeletes? Vagy miért? Cory dokijával tartják a kapcsolatot? SZegény Csala, neki sem lehet könnyű!

Márti
márti

Sziasztok!

Corynak sok-sok drukk!Ja,de aggodok,de nem lehet semmi baj!Szerintem azért vitték mashova,mert tényleg korai és talan ott egybol el tudjak latni a kicsit.A Szent-Imrében meg nem hiszem.

Gorsi!Petinek gyogyok!Mitol van igy rosszul szegény?

Koszonom mindenkinek a dugdosos jatékkal kapcsolatos megnyugtatoKép valaszokat.

Edit
edith16

Friss hírek Coryról (Mazsitól):

"mazsi: most a mentő a Schöpf-Méreibe vitte, mert a Szt. Imrében nincsen koraszülött osztly.....
mazsi: megvizsgálta a doki, azt mondta, hogy kicsi babára számitson, mindenféleképpen szülés lesz belőle...
mazsi: mert folyik a magzatviz egyfolytában..
mazsi: most kapott egy szurit, ami a baba tüdejét erősiti...
mazsi: fájásai nincsenek, most a szülőszobán van kori Csalával...
mazsi: ha 24 órán belül nem indul meg a szülés, akkor holnap inditják...
mazsi: Balura egy baráti házaspár vigyáz, és nagyon ideges kori a pici miatt is és Balu miatt is.... "

Szila
szila

Cory! Nagyon szorítok nektek!!!

Gorsi! Petinek gyógyulást!

Márti! Köszi az infokat.

Tikk
tikk

Sziasztok!

Cory: NAGYON SZURKOLUNK ÉRTETEK!!!! valószínűleg ez a szeles idő és a Mars indította be a kis babócát! (most nehogy hülyének nézzetek!) Biztosan harcias kis fiúcska lesz!!!! jaj, de izgulok! Nagy-nagy drukok mennek!!!!

Márti: nagyon sajnálom, hogy így jártál a templomban!Kép Az biztos, hogy ilyen helyzetben nem nagyon tudtál volna bárkihez is fordulni segítségért Kép Ha már megnyugodtál, szerintem nem ártana fel hívni a plébániát és személyleírást adni, nehogy másokat is zaklasson.

Ha bármit tudtok coryról írjátok meg ide is!!! Köszi

Dzsili: merre vagy?

Gorsi: szegény Peti, ilyenkor mondom, milyen jó, hogy még szopizik a gyerek, hiszen az anyatej a legjobb gyógyszer!Kép Peti gyorsan gyógyuljon meg!Kép

ma mi költözködtünk, Dorka anyósoméknál nem evett semmit és alig aludt délután, így estére szegénykém teljesen kivolt éhezve.
Képzeljétek úgy 2 nappal ezelőtt Dorka a padlólapra kakilt, azóta nem szeret pelenkába kakilni, és ha mégis oda sikerül, mert pl. nincs a közelben bili, akkor vagy visszatartja és nem kakil (pl. most anyósoméknál) vagy ha mégis kakilt, akkor elkezd elkeseredetten sírni, hogy bekakilt. Ilyenkor mit csináljak?????
Most este is belekakilt a pelusába és erre ijedten sírt, én gyorsan leszedtem róla a pelust és bepottyantottam a bilibe a kakit és mondtam, hogy jé ide kakilt a Dóri, de ügyes! erre rögtön megnyugodott és büszkén mondta, hogy Dorka kakilt a bilibe. Most ez szerintetek hülyeség volt? Nem akartam becsapni a gyereket, de azt sem szerettem volna, ha sikertelensége miatt elszomorodik vagy ezért tartaná vissza a kakilást. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Tanácsokat kérem, köszi!

Üdv: Zsuzsiék

Cory újból: drukk-drukk-drukk
zsu26

Sziasztok!

Most beszéltem Coryval, sok újat nem tudok, mert Szila előttem leírta a lényeget. De azért azt leírom,hogy a körülményekhez képest jól van. Épp szültek mellette, mondta is, hallottam is. Várni kell, hogy hasson a tüdőérlelő injekció.

Pusz, Lina
lina

Cory! Nagyon-nagy szorítunk mindkettőtökért! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Istenem, de nehéz lehet most nekik! Kép REmélem, érzik a szeretetünket és használnak a drukkok! Kicsi Balut is sajnálom Kép

ZSuzsi! Mi még nagyon nem tartunk a szobatisztaságnál, ezért csak elméleti, amit mondok, de szerintem jól tettted! Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

GOrsi: nagy-nagy gratula nektek!!! Kép Kép Kép
Petinek pedig gyógyok mennek: Kép Kép Kép.

Cory: a legjobbakat kívánom nektek!!! Kép

Dzsili, Nyuszimanó: merre vagytok?

BMárti: jaj, ha tudtam volna, hogy erre jártok felénk (Örs vezér tér), összefuthattunk volna valahol a Sugárban...
Ismered az egyszervolt.hu-t?
Iderakom a linket: http://www.egyszervolt.hu itt keresd meg azt, hogy "Animációk" és van négy nagyon aranyos rajz. Van hozzájuk versike (kattints rá a hangra) és egyszerűek, mint a Pont, pont, vesszőcske.

Márti: te jó ég, te szegény... Kép Én eddig "csak" mutogatós bácsikkal találkoztam, akik nyilvánosan csinálták magukkal...
Vilkának nagy-nagy gratula a megforduláshoz!!! Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Márti!
Köszi az infot sms-t küldtem én is, mivel nem tudtam melyik telefont lopták el írtam mindkettőre.

Cory!
Ugyen nem olvasod, de további őrült drukkok Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép !

Norci
norci

Marti!
Gratulalok Vilkanak!Nagyon ugyike!Kép
Eskuvo miatt!Kép

Koszonjuk a hireket Coryrol!Nagyon szoritunk tovabbra is!

Edit
edith16

Cory!

Én is nagyon drukkolok nektek.

Vadvirág
Vadvirág3

Cory állapotáról éjszaka a cseten:

00:07:52 Csala: cory jol van, fektetik. most varakozas van hogy beindul-e a szules magatol.

00:09:06 mazsi: Csala: amikor eljöttél, még semmi fájás nem volt?

00:10:19 Csala: semmi. idonkent egy kis feszules, de meg messze nem szules. ugyhogy egyelore nincs semmi uj hir.

00:11:08 Zsuzska: Csala:Balu hogy viselte hogy nincsen otthon cory?

00:11:10 vilka: (Márti) csala! mondták, hogy mekkora a baba? meg hogy mitől indulhatott be?

00:12:27 Csala: Egyelore jol viseli Balu, ennyit volt mar tobbszor tavol. a kerdes az, holnap mi lesz.

00:13:02 Zsuzska: Csala:kapott szobát fent cory?
00:13:16 mazsi: Csala: a 3. emeleti szobáról tudott szólni cory a nővéreknek???

00:13:50 Csala: vilka: nem neztek uh-n, itt mar nincs mit nezni. az eddigi leletek alapjan nem lesz tul kicsi. egy hete mar 2 kg korulre tippeltek. azt hogy mitol indult be azt pedig senki sem tudja.

00:14:34 Zsuzska: Csala:és most akkor hány hetes cory?

00:15:04 Csala: mazsi: egyelore szerintem nem. igy este nem nagyon van kivel beszelni...

00:16:03 Csala: Zsuzska: hetfon toltene a 34-et.

00:16:12 Zsuzska: Csala:ha most nem szól,reggel se lesz kivel beszélni én 2 napig jártam szoba után!
00:16:15 mazsi: Csala: és még a szülőszobán van vagy már bemehetett a szobájába?

00:17:06 mazsi: Csala: igaza van Zsuzskának, ezért mondtam corynak, hogy egyből szóljon!!!! a 3. emeleten vele lehet Balu egész nap!!!!

00:18:07 Csala: mazsi: miutan meg nem is szul, csak a szuloszoban. es nem tudom mi lesz utana, mert ugye front van...

00:19:11 Zsuzska: Csala:sokan szültek?

00:20:07 mazsi: Csala: Balu kivel van???

00:21:06 Csala: Zsuzska: hat en coryn kivul meg negy anyukat lattam...

Na, azt hiszem ennyi elég lesz a beszámolóból. Ennyi, aztán majd holnap egész nap drukkoljunk, hogy csak este szüljön cory, hogy hathasson a tüdőérlelő injekció.

Sziasztok Zsuzsa

beababa

Csak benéztem, hátha van új hír ... de ha nincs, akkor még bent van a baba és hat a tüdőérlelő Kép, igaz?

Drukkok mennek továbbra is! KépKépKép

Márti
márti

Nagyon szorítok!!!KépKépKép

Gorsi
gorsi

Gorsi! Peti hogy van?

Márti
márti

Coryéknak további drukkok! Nagyon nagyon szorítunk!

Norci
norci

Cory,
mi is küldjük s drukkokat!
Solya
solya

Cory, továbbra is mennek a drukkok! Ezerrel gondolunk Rátok mindannyian!

Márti! Vilka fordulásához gratula, ügyes kiscsaj!

Hanga ma nagyon nyíg.Kép Talán az időjárástól? Remélem, mire eljutunk a dédiékhez, kicsit tud pihenni.

Szila

Ui.: Gorsi, Peti jobban van már?Kép gyógyik:KépKépKépKépKép
szila

cory,
szoritok ertetek en is.
-Afonya
afonya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?