Énis vagyok, csak olvasó üzemmódban és szintén arra vártam, hogy vki dobjon témát...
A cukorterhelést megcsináltattam, a végén anyuéknál, tökéletes lett. Kicsit a vasam kevés, azt szedni kéne, de nagyon nem akaródzik, mert igyis olyan szorulásom van néha, hogy 4 naponta megyek, ami ugye nem igazán jó dolog...
A babarucikból ma mostam a második adagot, még igyis van vagy 4 mosás, vagy 5, a 68-as ruhákig mosom ki őket. A fiúkéból egy darab nincsen, mert ugye nálam kissé más volt a helyzet, Barnus 5 éve született és akkor én nem terveztem már több gyerkőcöt és mindent elajándékoztam, de mindent! Igy most a nulláról...
Barátnőmnek van egy egyéves kisfia, tőle kaptunk sokat rucit, meg anyu kolléganőjétől, akinek kétéves lánya van... igy ruha van bőven, a kiságyat unokatesóméktól, babakocsit+hordozót vettünk...
Babakocsiban nekem mikor Barnus született, Graco testvérbabakocsim volt, egymás mögötti üléses, én nagyon szerettem, de azzal buszra nem lehetett szállni. Viszont tolni őket vásárolni meg ilyenek, nagyon tuti volt. De a tesófellépő is jó, bár Samu még szerintem elég kicsi hozzá. Én inkább 2-3 éves kor között állitanám arra, de ahogy nektek jobb!
Zsófi, lassan megyünk a 30.heti uh-ra....
Remélem, megint a dokidat fogom ki!!!
Nekem most megint visszajött a hányinger! És nagyon idegesit! Hülyét fogok kapni, ha megmarad a végéig, a fiúknál nem volt!