Új privát üzeneted érkezett!

Manó!

Az a 67 az éves fogyasztás pluszba és sajnos el lehet fogyasztani. Mi 2002-ben 98 ezret fizettünk pluszba. 40 ezerért átnézettük, az egész villanyhálózatot és leföldeltünk minden konektort, és amit még lehetett. Lemérték, mennyi áram folyik el és kizártuk az áramlopás lehetőségét is. Így kénytelenek voltunk fizetni, mert tényleg. Aztán idén is kijött év elején egy 63 ezres többletfogyasztásról számla. A guta kerülgetett gondolhatod. Pedig tavaly még villanyórát is cseréltek. Most tartunk 18 ezer forintnál. És nincs mit tenni, csak az a durva, hogy a tavalyihoz képest semmit sem változtattunk a szokásainkon, vagyis ha tehetem nincs bekapcsolva a tv, nem hagyom égve a fürdőben a lámpát, csak azért mert sürün járok be meg ilyesmi és mégis. És lesz ez mé több is,mert emelkedni fog az ára. Mi most 3 ugyanilyen panel lakásnyi áramot fizetünk.

Panda!
Gratula a férjed előléptetéséhez. Azért nem rossz az a plusz 50KépKépKép

sasha

Kép
sasha

bocs: amit tegnap óta, (az nélkül)
myssnia
Budapest XI. kerület

myssnia!

A rendbetételre legjobb az anytej! ha van elég akkor mindenképpen aza klegjobb. Mivel nekem nem volt, így moi a NAN2-e stápot kaptuk pár hónapig, állítólag sz élő flórás, tudod bifiduszos, és az is jó.
Akkro nálatok is az antibiotikuam volta hibás ezek szerint. ezt írtam én is hogy Emmais kihányta az antibiotikumotKép De étvágy aneki mindíg voltKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok
Gumicukor
petike is kanálal kapja a vitamint mégse nézi kajának talán azért mert tudja hogy mia különbség a 2 között Kép . a dokinénitöl nem félt soha söt még az oltásoktol se fél 1x sirt az oltásnál pedig ö kapot nem kötelezö oltást is még sem sirt én is elmondom neki hogy miért kapja a vitamint és miért az oltást és csak a vitamin bevételét utálja az orvostol nem fél se az oltástol .

Sasha
igen van olyan oltoanyag aminek van köze a tojáshoz de igy fejböl nem tudom hogy melyik majd utána nézek ,kérdezek a páromtol ö ebben nagyon jártas de lehet hogy Zsani is tud a kérdésedre választ adni .

Beszti
petikét nagyon én sem vitem sehová csak sétálni meg a dokihoz vásárolni viszont elvitük bébihordoban igaz nagyon gyorsan hazajötünk onét hogy ne hogy baja legyen .Viszont aban nem értek veled egyet hogy nincs szükségük a gyerekeknek gyerek társaságra mert én személyesen ismerek olyan 2 évest aki imád gyerekek közt lenni ezért is adja anyukája bölcsibe és tényleg imádja a gyerekeket a kislány.

Áfonya,Mano
a Virusokra nem jo az antibiotikum az csak a Bacilusokra jo tudtomal .

Na menem kell felt petike
Pusz Csics és petike
csics

Tojásfehérje alapú vakcina:
A 15 hónapos oltásnál van, azt hiszem az MMR.
A http://www.babaszoba.hu oldalon van az oltási naptárban milyen oltások vannak pontosan.

pusz, megyek haza végre!!!! hurrá hétvége!!!
jön hozzánk a balázs nagynénje 1 hétre, kezdhetünkkészülődni.

ui:
ti hogyan oldjátok meg, hogy a gyerek a konyhában ne legyen könyékig a kukában? nálunk kint van, nincs olyan szekrény, amibe le lehetne rejteni, a függőfolyosóra pedig nem tehetem.
A kutyakajába is szeretne belemászni, azt még el tudom paterolni, hogy ne lássa, de van amikor csak a szemetes izgatja a fantáziáját.

KépKép
KépKép
gumicukor

Mit kell tudni az oltóanyagról?
Az MMR oltás élő, attenuált vírusokat tartalmaz. Az oltóvírusok egy részét csirkeembrióban (tojásban!!) szaporítják, ezért tojás-allergiás vagy tojás-allergiára gyanús gyermekeknek ezt az oltást csak gondos mérlegelés, bizonyos reakciók kizárása után szabad adni. Annak eldöntése, hogy az oltás beadható-e, minden esetben a gyermekorvos feladata.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok Csajok!

Nagy hírem van: Úgy néz ki, hogy Nórinak tesója lesz Kép Kép Kép HIPP-HIPP HURRRRRÁÁÁÁÁ! Kép Kép Kép

Már jó ideje gyanakodtam, még nektek is leírtam, hogy mennyire rendszertelen volt a menzim. Hát most tessék. Kataa! Te tényleg próféta vagy, az e heti lottószámokat nem akarod megírni??? Kép Reggel óta boldogan vigyorgok a világba, apacuka örömtáncot lejtett, szóval minden OK. Már hívtam a dokit is, csütörtökön nézi meg, hogy minden rendben van-e.
Remélem minden rendben is lesz.
Érdekes, most egy kicsit jobban izgulok, mint a Nórinál.
Kérdezte a doki, hogy hány hetes,mondtam, hogy, fogalmam sincs, mert júliusban kétszer volt meg. Csütörtökön úgyis minden kiderül!!!!!

Ingatlanadó: A férjem nevén két lakás van + amit most építünk. Kíváncsi vagyok erre mit lépnek, ezután minimálisan is 90.000 Ft-ot kéne fizetni havonta. HA-HA!!! Ennyi pluszköltség mellett megáshatnánk a saját sírunkat! Szerintem ezt nagyon átfogják gondolni, a 2% csak maximumként van leírva. Most településenként változva vagy kommunális adót, vagy telekadót szednek be, aminek az építmény, vagy telek mérete az alapja. Ezek lesznek eltörölve? Vagy hogy gondolják? Inkább ne csökkentsék az SZJA sávokat, ha annyira üres a kincstár. Komolyan mondom lassan az jár a legjobban, aki sz..ik mindenre, éli a világát, feketén dolgozgat, és éldegél ahogy tud. Becsületes munkával, kölcsönökkel összekeccsölöd magadnak az autót, a lakást és akkor meg akarják adóztatni (a meglévő adók mellett Útadó, súlyadó, illetékek, stb....). Már így is annyit fizetünk, hogy az felháborító. Hát kapja be az összes hülye politikus. És tényleg: A nyugdíjasokat is megadóztatják még párszor???? Nagyon szomorú ami ebben az országban folyik, nem csoda, hogy a jólképzett, diplomás fiatalok itthagyják ezt a fertőt. Na, ez megint jó hosszú lett, de tegnap nagyon feldühítettek ezzel a baromsággal.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Azért nagyon boldog vagyok, remélem a kis pocaklakó nem gondolja meg magát ("Hű ilyen világra inkább meg sem születek"), próbálok nem idegeskedni, azt hiszem nem fogok híradót nézni Kép

Sziasztok:
Egy NAGYON-NAGYON BOLDOG Magdi!!!!!!!!!!!!
Magdi

Magdi!

Gratulálok! Ez szuper hogy teljesült ilyen gyorsan a tesó kívánságotokKép

Pocok!

Mi a szösz az a Smekta? Kép És hol lehet hozzájutni?
Ha nem mutat ki semmit a kaki viszgálat kkor lehet hoyg bevetem, mert még mindíg hígabba kakija, de banánnem jön be, illetve igen, mert imádja, de nem segít. Mondjuk napi 3 kakinál nincs több, lehet hogy vsak megváltozott az emésztése?
A doki néni azt mondta hogy mivel szerdán adtuk le akait ha valami baj van akkor csütörtök pénteken őt már hívja az ÁNTSZ, és akkor ő is jelentkezik, egyenlőre nem jelentkezett. Ha negatív, akkor csak jövő hét szerdán jön meg postán a paír neki.

Manó

KépKép
manó

Gyerek társaság: emma is imádja, viszontaz idegen felnőtteket nehezen viseli. Mi tavasztól fogunk játszócsoprtba járni (bár a gyerkorvos szerint már előbb is lehetne, de én félek az ősi téli betegségektől) , ahol én is ott leszek vele, aztán majd meglátjuk hogy illeszkedik be, hogy érzi magát. sajnso nekem muszáj lenne októbertől dolgoznoim, mert a gyes-ből nem jövünk ki, és akkor jár le a gyed-em.Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Tudom, már volt szó az etetőszékekről, én mégis felhoznám egy kicsit a témát.
Jelenleg asztalra szerelhető etetőszékünk van. Felmerült bennem a gondolat, hogy már le kellene cserélni, és ma az egyik eladó is azt tanácsolta, hogy abból már vegyem ki Marcit. Szerintetek?
Ha veszek egy újat, vajon milyen lenne jó? Mert nincs kedvem fél-egy évente cserélgetni. Az összecsukható, állítható magasságú etetőszékekbe hány kg-ig ülhetnek?
Köszi a segítséget.

Djeszter
djeszter

Szassztok Lányok!

Gratulálok a sok-sok kistesóhoz! KépKépKép

Helyzetjelentés:
Almi egyre biztosabban lépeget, és már kapaszkodás nélkül fel tud állni ülő helyzetből!
Tegnap kaptunk egy nagyon jó kis csőrös poharat (volt neki korábban is egy, de azt valamiért nem szerette, nem is ivott belőle...), de ez most nagyon tetszik neki!

karrier vs. gyerek:
Most volt egy kéthetes munkám, ami reggeltől késő estig lefoglalt, csak reggel láttam a picit, mielőtt elindultam otthonról, este mikor hazaértem,már aludt, és annyira hiányzott, hogy vele legyek! Esténként apa mondta el, hogy milyen újdonságokat tanult, mi történt, és én úgy éreztem NAGYON FONTOS dolgokból maradok ki. Szerintem is az első két év a gyereké!!!!
Hízás-nem hízás-fitness: akinek napi x óra edzés kell ahhoz, hogy jól érezze magát, az csinálja, bár ha ezt az időt a gyerektől csalja el valaki, akkor biztos meg fogja bánni... De persze meg lehet találni az arany középutat is.

Kicsit OFF:
Az utóbbi pár napban rettentő lassú nálam a Babanet.Ti nem tapasztaltatok ilyesmit?

Pusssz:

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Djeszter!
Nekünk Brevi van, állíthaó magasságú, a háttámla is állítható, dönthető. Szerintem jó, Noémi 3 éves koráig evett benne, mostmár Ádámé Kép. De még simán elfér benne Noémi is, néha most is beleül, amikor "kisbaba" KépKépKép.

Magdi!
GRATULÁLOK!!!
A kutyafáját! Nekem is kell mégegy gyerek KépKépKép!

Gumicukor!
Ádám is sokszor mászik a kukába, már elég rég óta, de egyszerűen nem tudok mit csinálni. Mindig modom, hogy "Nem szabad!", és elhozom onnan. Eleinte picit ráütöttem a kezére, de nem használt, mert kicsit csaptam, csak nevetett rajta, és tartotta a kezét Kép. Szóval, csak figyelek, és nagyon szigorúan rászólok, ha látom, hogy a kuka közelébe akar menni. Néha már szótfogad Kép.

Iancsa!
Nekem azóta lassú, mióta ez az újfajta rendszer van Kép.

Manó!
A Smecta tényleg jó, mi is használtuk Noéminél (aztán meg magunknál, ha kellett Kép), bevált. Csak olyan szörnyű íze van, hogy na... Az illata nagyon jó, de mikor megissza az ember, olyan, minhta vizes agyagot inna.
De szerintem előtte kérdezd meg a dokit. Venni érdemes, mert jó, és bármikor szükség lehet rá.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Mi jól vagyunk. A Petrácska megtanult egyedül felállni és egyfolytában ezt gyakorolja még altatás közben is. És tudja már mondani azt is, hogy anya.

Pszi
melyik cég megy csődbe és ezt ki mondta? Én erről nem tudok nekünk folyamatosan csinálják a házat. Most tették be az ajtókat és teszik le a parkettát.

Manó
MI is havonta megyünk az orvoshoz és minden alkalommal lemérik (súlyát, magasságát, fejét, mellkasát) és a doktornő meg is vizsgálja.

Dec8
Igen, nekünk már a 12 héten megmondták a nemét.

Csics
Ha Gödöllőre költöztök akkor közel lesztek majd hozzánk.
A Petrának is van ilyen Tescos, poharas játéka és nagyon szereti.

Most megyek mert indulunka Balatonra.

Mindenkinek jó hétvégét!

Ági
petra2

Sziasztok,
Kicsit fáradt vagyok, mert tegnap nagy kerti grillparti volt nálunk barátokkal és valamikor 2 után feküdtem le. Persze Lili 4 körül ébresztett egy szopi erejéig, aztán szerencsére visszaaludt. De azért még mindig elég kóma vagyok. Annyira jó volt tegnap a hangulat, és végre a roston sült hal is jól sikerültKép.
Voltunk kedden méredzkedni, Lili 9 kg és 76 cm. Az elmúlt 1-1,5 hónapban semmit sem hízott, viszont 5!!!-cmert nőttKép.

Zsuzsa,
Én emlékszem a Mikkamakkás taliraKép. Hát igen, régen én is azt hittem, hogy egy kisbaba hangulatát lehet befolyásolni, aztán rájöttem szépen, hogy ez bizony nem így van. Hiába tesz meg az ember mindent, ha neki valami nem stimm akkor sírdogálni fog. Kívánom, hogy RRékáéknak egy nyugodt babájuk szülessen. Igaz nem olvastam egy nyilatkozatát sem, de az tudom, hogy egy kiegyensúlyozott baba áldás. Viszont nekem meggyőződésem, hogy ehhez szükséges az, is hogy ne változzon naponta a környezete, mert akkor még kevésbé fogja magát biztonságban érezni.

Myssnia,
Aranyos a kép Szilárdról!

Magdi,
Nagy-nagy gratula a kistesóhozKép!!! Bárcsak már én is dicsekedhetnék veleKép.
Esténként nálunk is megy a TV, de Lili nem nagyon szokott rá figyelni. Ha viszont mégis felkelti valami az érdeklődését, akkor arra figyelek mindig, hogy közelről ne nézze.
Tesó témával kapcsolatban egyetértek. Tényleg nagyon jó ha van egy testvér, igaz én most irdatlan nagyot csalódtam az egyetlen nővéremben, de ettől függetlenül azt mondom, hogy kell. Amikor anyukánk meghalt pár éve, mi is csak egymásra támaszkodtunk és nagyon sokat számított. Az viszont most elég rossz érzés, hogy tudom soha többet nem fogok benne már megbízni. De ebben nagyrészt a férje keze van, mert ő ritka gonosz emberKép.

Gumicukor,
Én is mindig elmondom Lilinek, hogy mi fog történni, mit csinálunk, hova megyünk.
Dani egészen nagyfiú már.

Forti,
Jó lehetett nektek az a pár nap kikapcsolódás. Én sajnálom is nagyon, hogy idén nem tudtunk vízpartra elmenni Lilivel. Pedig a nagyszülők a Balcsi közelébe laknak, na majd jövőre.
Mi eddig benne hagytuk mindig a babaülést a kocsiban, igaz most van garázsunk, így már nyugodtak vagyunk.
Durva ez a magas villanyszámla.

Kataa,
A sorrend nálam is hasonló, persze nem mondom, hogy milyen kevés jut mindegyikre, aztán még a sor vége felé valahol apa is ott kullogKép.

Panda,
Gratula a férjednek!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

gumicukor
Te jó ég, mennyit változott Dani mióta nem láttam!!!!! Tiszta nagyfiú már!!

Szilcsike
Ingatlanadó: de csak ott, ahol ezt az adott önkormányzat megszavazza, szóval nem biztos, hogy épp nálatok is, reménykedj Kép

Forti
Köszi. Jó végre hallani rólatok, tök sokáig nem voltál!!

Beszti
RR téma. ez olyan dolog, hogy húúú ne tudd meg, miket mondtam és milyen terveim voltak még pocaklakó Dodesszal a hasamban. Pl, hogy 3 hónaposan már illik átaludni az éjszakát és én így is fogom szoktatni. Aztán nézz meg: tegnap is vagy 3x voltunk fent. 1x hami, 2x tea KépKépKép pedig már lassan 11 hónapos lesz (még 2 napKép)

Kataa
Nem is voltam ma, reggel elgörkoriztunk a dokibácsihoz, onnan tovább a Szt István parkba és a szigetre. 4 felé értünk vissza Kép Dodo Így majdnem 11 hónaposan 8240 g.

Magdi
Nagy-nagy gratula!!! De jó!! KépKépKépKép
lassan már én is kedvet kapok.... de most nálunk még nincs itt az ideje

Gumicukor
én is csak rászólni tudok + elterelni a figyelmét. De már elég jól működik!!

Dodi úgy döntött, hogy a mászását fejleszti mostanában, a járás az továbbra is csak úgy megy, ha nyújtom neki az egyik ujjamat. Kép + az az 5-6 lépés ami megy egyedül. Mászni viszont már nagyon tud függőlegesen is: így megy a babakocsiba bemászás, fotelmászás és a lépcső elé helyezett paraván majdnem-megmászása KépKép

Holnap du beválallta anyósom a gyerkőcöt éjjelre is, így megyünk a papával kettesben éjszakai túrázni!! HURRÁ!!!!!!! KépKépKép

Rit és mászóDodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Ma delutan vegere megkaptam az uj kocsimat es lanyok nagggyon gyonyoruseges.Hiaba en valasztottam a bordo szint : ))Delutan ki sem szalltunk belole de jobb is mert ezt a fulledt idot csak legkondiban lehet kibirni.
Alexnak is lemagyaraztam hogy ezentul nem Mellette hanem elotte fogok ulni es vezetni,hat csak nevetett minr szokas szerint ; )))

Holnap van apa szulinapja es rairattam a tortara hogy *Apa 32.eves*.Nagyon tetszett neki : ))

Magdi
Na akkor mar eteren is mukodnek a megerzeseim: ))Rohogjetek ki de en pl tudom hogy csorogni foga telefon es hogy ki fog hivni: ))Egy asztrologus is megallapitotta hogy altagon felulu a megerzokepessegem : ))
Es kepzeld az a baratnom aki ugy jart mint te,volt nalam meg a teszt elott es en mar mondtam neki , hogy szerintem terhes ; )Hat igen amr a 16.hetben jart; ))

Pocok
Szuper otlet ez a kornyekbeli jatszohaz.

Djeszter
Nekunk Big Brevink van es erre tenyelg nagy: )

Iancsa
Gratula Alminak,milyen ugyes!!!

Gumicukor
Nekunk ugyan ajtora szerelheto van de az ajtot is kinyitja ha nincs rajta gyerekzar: )Mindenkepp erdemes elzarni mert veszelyes lehet.

Ilke
Ahogy mondod,amig nem volt Alex es en dolgoztam anyit gondoltam ra napkozben is ,mostmeg ugy repul a nap es mindig van valami: ))

Rit
Hat igen en a Panadollal voltam igy : )))
Szegyen,hat nem irigyelek az ejszakazasert.Sajnos nehez errol leszokni.Ha meg nem csinalja magatol a gyerek Te nehezen tudnad.
En most az elalvassal vagyok bajban miota felallt,mar nem alszik el csak ugy.Kb 5 perc siras utan kiveszem es erdekes mo a kezemben alszik el de rogton.Na mindegy ha neki meg este kell egy kis anyazas ,hat legyen : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Folytatom a visszaolvasást!

Csics
Levi is szépen beveszi a gyógyszert kanállal, nincs szükség lefogásra. De szerintem annál inkább nem venné be, minél jobban lefognám. Kép

Judy
Én énekelni szoktam Levinek körömvágás közben (az ölemben ül), tátott szájjal hallgatja és közben lerendezem mind a húsz körmöcskét. Kép Kép

Zsani
Holnap teszek fel képeket, mert ma megint nagyon késő lesz mire mindent elolvasok.
Mizu veletek? Homokozhatnánk megint együtt. Kép

Áfonya
Levinek is volt 4 hónaposan ilyen lázas kiütéses balhéja, pár nap alatt elmúlt.

Manó
Én is gondoltam rá, de aztán kicsit gondolkodtam. Tavaly már ugye itthon voltam Levivel, 6 hónapos koráig minden éjjel égett egy lámpa, egész nap meg a számítógép (a párom lóg rajta), villany boyler van, többet mosok most mint amikor még nem volt gyerek. Úgyhogy szerintem ok a dolog, de gondolhatod hogy azért engem is hogy mellbe vágott amikor megláttam a számlát. Kértem rá részletfizetést, így nem lesz olyan vészek kifizetni. De most már jobban oda figyelünk, hogy feleslegesen ne égjenek a lámpák.

Panda
Gratula a férjednek!

Magdi
Nagyon gratulálok a pocaklakóhoz!!!!! Kép Kép

Ilke
Ne sajnáld, Ti viszont elköltöztetek egy saját házba. Kép Ha lehetett volna én is inkább azt választottam volna. ... Ha nem lenne ez a sok volna... Kép

Forti

Kép
Kép
forti

SZIASZTOK

Csak gyorsan.
Visszaolvasni nem igen lesz idom. Elkoltoztunk Godre, vegre van telefonunk/netunk. A haz masik felet meg csinaljak ezerrel, de Emilia mar tok megbaratkozott a munkasokkal.Kép Folyton jatszani akar veluk. Kedvence a betonkevero....Kép
A kert most mar szep, kigazolva es egyelore csak fu van, de jovore nekem is lesznek viragaim.Kép Egesz heten takaritottunk, intezkedtunk, vasaroltunk, es ez meg a jovo heten is igy lesz. Es parom megint elutazik. Igaz, csak 4 napra.

megyek aludni majd jovok

puszi

Nyuszi es Emilia 13.5 honapos

KépKép
KépKép
nyuszika

Feltettem a képeket
egy része itt:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=93&page=4
a folytatás pedig itt:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=845

Én csak töltöttem, töltöttem a képeket erre a fele nem is fért bele már az albumba. Kép Kép Kezdhettem újra az egészet!

Na mára ennyi jó éjszakát mindenkinek
Forti

Kép
Kép
forti

Zsani!

Csakazértse!KépKépKép De ha még egyszer...
Egyébként igen, hétvégén is. Ez nekm igy jó. De persze nem kényszer, ha ugy van kedvem, akkor ilyenkor lustálkodhatok!KépKépKép

Csics!

Ne haragudj, de pont ezért irtam, hogy én erröl nem akarok vitatkozni, és ez tény. Nem a saját kis fejecskémböl szedtem, hanem a tanulmányaim és szakirodalmak is ezt támasztják alá.
És nem azt irtam, hogy nem kell gyerektársaság, csak azt, hogy 3-4 éves kora elött ad hoc is elég neki, tehát pl. annyi amennyi egy játszótéren van, nem a rendszeres félnapos, pláne nem az egésznapos közösség.

Magdi!

Gratulálok!Kép De jó, hogy nem nekem lett igazam!KépKép

Manó!

Nálunk alapból 2-3 kaki van egy nap, de nem hasmenéses. Nem tudom, hogy jó -e, de mivel nem tünt rossznak a kaki és a gyerek is rendbenlévönek tünik... Zsani???
Szeret tiszta pelusba kakilni, tehát elég sokszor az történik, hogy az elözöt leveszem kaiksan, és a tiszta pelus pár perc múlva újra tele van.

Djeszter!

Nálunk nem kilóban hizta ki Beni, hanem magasságban (de kb. 3 éves koráig igy is jó volt). A lábtartója nem állitható (az ilyen müanyagoknak szerintem egyiknek sem) és az nem volt már jó helyen neki, és rosszul ült emiatt benne. Nem baj, kárba nem veszett a szék, most Nátán használja.

Rit!

Az jó, ha az ember pozitiv irányban változik, de talán az még jobb, ha eleve olyan tervekkel indul neki, ami közelebb áll a gyerek érdekeihez. Nem az éjszaka átalvására gondolok, mert persze, hogy mindenki azt szeretné, ha aludhatna. Én is szerettem volna, mert Beni álomgyerek volt (most is azKépKép), és 2 hónaposan már átaludta. Valaki irta, hogy igy már nehéz, ha eddig magától nem, de szerintem zaért nem lehetetlen, hogy igy is át fogja valamikor. Nátán majdnem 1 éves volt, amikor elöször átaludta, addig ö is kelt, igaz, akkor már inkább csak egyszer. Most meg már az a ritka, ha nem alussza át (mint a múltkori orditós éjszakán).

Szia Nyuszi! KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Az hiszem meggyógyultunk mind a ketten, én már tegnap is jól voltam, Gergő már éjjel is jól aludt szerencsére.
Apája elment focizni, délután meg esküvőre megyünk, kíváncsi leszek Gergő mit művel majd.
Hétfőn pedig megyünk a melóhelyemre évnapozni, még valami gyors sütit össze kel dobnom.

Beszti!
Kipróbáltam a fecskendőt és beváltKép Mondjuk már Gergő se tiltakozik annyira, biztos megszokta szegény napi 3-szor kénytelen volt, meg tényleg jó, ha elmpndom neki, hogy most bevesszük a gyógyszert, hogy meggyógyuljonKép

Kataa!
Gratu az új autóhoz, tényleg szupi lehetKép

Magdi!
PocaklakóKép Vigyázzatok egymásraKép

Forti!
Én is próbáltam az éneklést, igaz nem az ölemben, hanem a pelenkázón, talán ölben jobban fog sikerülni a körömvágás, mert így horror.

Nyuszi
Jó rendezkedéstKép

Djeszter
nekünk Brevi Star van, ez nem dönthető, magassága se állítható, de szerintem jó, összecsukható, levehető tálcás, azt mondták 2-3 éves korig jó lesz.

Panda
szerintem is betegesen félnek a plusz kilóktól, Réka is azt nyilatkozta, hogy ált. iskolásan kövér volt és tesiből bukásra ált.

na megyek a dolgomra
Judy
Judy

Sziasztok
Miyssina
az anyatejkura lesz a legjobb szilárd beteg gyomrára ha felépül atol helyre jön a bélflorája Kép.

Gumicukor
petikét is izgatja a szemetes és nekünk is elöl van a konyhába ha piszkálja egyszerüen visszasétálunk a szobába szo szerint vagy felveszem és vissza viszem a szobába a játékaihoz és megmondom neki hogy hagya békén a kukát Kép vagy becsukom a konyha ajtot igy nem tud bemeni a konyhába .

Oltoanyagokrol
megkérdeztem egy hozáértöt a páromat ö azt mondta hogy a Virus ellenes oltoanyagokat csinálják igy ahogy gumicukor irta a többit máshogyan csinálják .

Magdi
Gratula és vigyázz magatokra Kép

Ági
oda szeretnénk költözni de ott nagyon drágák az ingatlan árak Kép bár épitenek ott egy uj lakásokat de ahová mi szeretnénk költözni még mindig nincs kész Kép igy megse tudjuk nézni belülröl de az is lehet hogy gödöllötöl nem messze veszünk lakást vagy házat vagy pesten még nincs eldöntve tejesen bár szivünk szerint gödölöre költöznénk .Jo utat a Balcsira és jo idöt Kép.

Kataa
ha ilyen jol josolsz akor légyszi áruld el nekem az 5 lotto eheti nyerö számait Kép

Beszti
nem haragszom egyátalán Kép

Pusz csics és petike
csics

Forti: nagyon aranyosak a képekKép Nekem az utolsó tetszik legjobban, mikor az úton battyogKépKép És hogy te mennyire hasonlitasz anyukádra...
Homokozni mehetünk hétfön v. szerdán félelött.

Gumicukor: én is szigorúan rászólok Julira, ha a szemetesbe akar nyúlni, úgyhogy gyakran már csak messziröl próbál belekukkantaniKép Ezt úgy értem el, hogy nálunk a konyhaajtón van rács, és ha belenyúl akkor kirakom a konyhaajtó elé, és a ráccsal kizárom a konyhából, és mondom neki, hogy ez most a kukabúvárkodás miatt van. Olyankor égtelen bögésre fakadt, de úgy látszik volt valami foganatja. Mostmár csak olyankor nyúl bele, ha valami tényleg ellenállhatatlan van benne, pl. fényes papir (margarin, v. alufólia). Nekem másik gondom volt a beledobálás. Nem messze a kukától van ugyanis egyállópolc, amin a krumpli, hagyma, ilyesmik vannak. Juli meg látta ahogy beledobálok a kukába mindenfélét, igy ö is dobálni akart, és a krumplikat találta megKépKép De mostmár nem dobja ki, ha mondom hogy neKép

Beszti: ügyi vagy;)
zsani

Sziasztok!

ne haargudjatok most nem reagálok mindenre, csak azért ugrottam be hogy megírjam Emma ma gyedül megtett 3 lépést, többször is!Kép Olyan édes! De most meg már futni akar, és így néha orra esikKép

Amúgy holnap lesz a keresztelőnk, ma egész nap készülődtünk, remélem Emma nem lesz extra nyűgös.

Beszti!

Emma is napi 3x kakilt akkor is amikor tök keményet kakilt. és moat is csak megváltozotta színe meg az állaga, ezért gyanús volt, mert az étrendje meg nem változott.
De nem hívott eddig az orvos, úgyhogy remélem nem találtak semmit.

manó

KépKép
manó

Kuka: nálunk a rendes kuka a mosogató alatti szekrényben van, azt még nem találta meg, de a saját pelenkás kukáját már igen, a múltkor egy legó autót találtuink benne. Most rászokott hogy mindenbe mindent pakol befelé, eddig csak kifelé rámolt.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Kuka: Nálunk a mosogató alatt van az ajtóra szerelve. Egyszerűen el kellett tüntetni, mert nálunk nincs a konyhán ajtó, és már a mászásos időszakban elkezdte felfedezni. Most viszont a pelenkás kukát is meg kellett szüntetnem, mert imádta nyitogatni, pakolgatni. Szerencsére sz.rosat nem vett ki belőle, viszont nyitogatta és elég kellemetlen szagokat csinált. Úgyhogy most azonnal kisétálok a kinti nagykukához. Viszont láttam a kika újságban, hogy van egy spec. pelenkakuka, ami szagmentes, gondolom felülről nem is lehet kiszedni a szennyest, viszont valami őrült drága volt 9e. körül emlékszem.

A pakolásról jutott eszembe, hogy sajnos a konyhámban ki tudja nyitni a szekrényeket, pedig leszereltem a nyitókat, és KIPAKOL MINDENT. A törékenyeket már felraktam, de nincs annyi hely, hogy mindent felfele pakoljak. Remélem egy idő után megunja.

Magdi, gratulálok!KépKépKép Mennyi baba lesz!

Kedves nagyobb gyerekes anyukák! Mikor váltanak át a picik a napi 1x alvásra?? Bettikém a napi 2x2 órás alvását meg akarja reformálni, és délután alig alszik napok óta.

Manó, gratula a járáshoz, pár nap és tényleg szaladni fogKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Forti, jók a képek, nekem az alvós tetszik a legjobbanKép

Conti

conti

Conti,
Rekam kb 13 honaposan allt at egyszeri alvasra, akkor 2 orat aludt ugy del korul, amit mostanra, 15 honaposan 1 orara redukaltKép /bar o 2*2 orat csak csecsemokoraban aludt napkozbenKép/ Elotte kb. 2 hetig nyuglodtunk mi is, az egy alvas keves volt, a ketto meg sok.
Ha jol emlekszem, Kata007 Dorija is kb. ennyi idosen tert at az egyszeri alvasra.

-Afonya
afonya

Kataa,
Gratulálok az új kocsihoz, nagyon jó érzés lehet.

Forti,
Megnéztem a képeket. Levi nagyon édes, látszik rajta, hogy élvezte a vízpartotKép. A legszebb szerintem a Duna a labda meg Levi című kép (vagy valami ilyesmiKép).

Nyuszi,
De jó hallani rólatokKép! Lilinek a mérőszalag jött be nagyon a költözés alatt, órákat eljátszott vele. Te nagyon értesz a virágokhozKép, megkérdezhetem, hogy a dália hagymákkal kapcsolatban mi a teendő? Volt itt jó pár óriási tő, amit ki kellett szedni, most félretettem őket, de nem tudom, hogy mikor kell őket elültetni. Te milyen virágokat fogsz ültetni?

Conti,
Lili kb. 1-2 hónapja hagyta el a délutáni alvását. Most viszont 11 körül alszik el és 3-3 és fél órákat alszik ilyenkor, még ha fél 10-kor kel fel (pl. ma) akkor isKép.

Na megyek, mert Lilit fürdetni kell, meg altatni. Délután voltunk egy kerti partin, amolyan kisgyerekes osztálytalálkozó volt. Lili nagyon élvezte, ma ő volt a legkissebb, kíváncsi vagyok holnap mi újdonságot fog produkálni szokásához hívenKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Pelenkáskuka: na, nekünk olyanunk nincsKép Én a sima kukába dobom, és inkább minden nap kiviszem. Azt a szupiszupi szagmentest a férjem mindenáron meg akarta venni, de lebeszéltem róla, mert szerintem baromi drága.

Pocok: Juli az IKEÁs etetöszékböl (ami nem összecsukható) simán kimászott a múltkor, mikor ott ebédeltünk. Szerintem bekötö nélkül nem valami biztonságos. Vagy az is van hozzá?

Alvás: Juli még mindig 2x alszik, és mindkétszer 1-1,5 órát. Már én is gondolkodtam rajta, hogy mikor fog váltani.

Beszti: a kakival kapcs.: amig a többszöri sem hasmenéses, addig ne foglalkozz vele. Vannak olyan felnöttek is, akik napi többször mennek.

Nem is irtam a mai nagy történést: Juli annyit evett, mint egy kismalac. Elöször bevágott egy üveg bébiételt, utána még zöldbabfözeléket és sült virslikarikákat villával KépKép Csak tömte és tömte, mi meg lestünkKépKép

Manó: ügyes EmmaKép Juli most olyan 8.10 lépésnél tart, de a mászás sokkal kényelmesebb neki, az látszikKépKép De tényleg nagyon aranyosak, ahogy totyognak és egyensúlyosnak a nagy kufferükkelKépKép

zsani
zsani

Sziasztok

Köszönjük a képekért bezsebelt dícséreteket! Kép Van még egy csomó ami nagyon jó, de pedofil látogatóink miatt (ha vannak) inkább nem teszem fel őket.

Zsani
Bocsi, inkább tegyük át a homokozást a jövő hét utánra, mert csüt. vizsgázom és tanulnom kell ezerrel.

Alvás: Levi is 2x alszik még, de. 1 órát, ebéd után pedig 2-2,5 órát, attól függ. Neki még nem elég az egy, mert akkor tiszta nyűg.

Levi még mindíg nem eszik szinte semmit. Zsani irigyellek a kismalac Julcsi miatt!!!! Nem is tudom Levi hogy bírja energiával egész nap, madáreledel mennyiségű kajcsival.

Jó éjszakát mindenkinek!
Forti

Kép
Kép
forti

Haliho

Meg mindig nem sikerult vegigolvasnom a mult hetet...Kép
Ugyhogy irok magunkrol.
A haz kisebbik feleben lakunk, a nagyobbikat meg csinaljak. Annyira, hogy vakolni, aljzatbetonozni kell. Ugyhogy neha van, hogy alig tudom altatni a manot delutan. Apropo

alvas

Emilia ugy 10 honaposan kezdett raszokni a napi egyszeri alvasra, de o nem merce, mert sosem volt egy nagy alvo.Kép Fura viszont, hogy mostanaban megint alszik kicsit delelott is, kb felorat, 45 percet.De ez azert is lehet, mert

ezerrel jon a foga, hogy melyik, nem tudjuk, mert tobb helyen is piros az inye es megy a hasa ami eddig nem volt fogzasnal. Amugy mint mar irtam nagyon komalja a komuves bacsikat, folyton jatszana veluk. De azert a hangoktol (kalapalas, furas, fureszeles...) rendesen megretten meg mindig.
Megszokta a fuvet, hala a nagy kertnek, eleinte csak belenk kapaszkodva volt hajlando felallni a fubol, mostmar siman egyedul. Ugyesen rohangal a fuben is, neha lehuppan, de legalabb puhara esik. Van cicank, ketto is, orokoltuk az elozo lakoktol.Persze imadja oket. Az egyik felnott, a masik meg fiatal. Az idosebbik allitolag edzett kisgyerekekre, volt hogy a gyerek oleben o is csuszott a kertben levo csuszdan...Kép
Emilia imadja a huslevest,a sonkas kenyeret, mondja hogy anya, mama, hamm, baba, aaa(=alszikKép),es el (=elment) nagyon szeret kepeskonyvet nezegetni, es puszit ad a malackas kihajtos konyvere, meg a Coccolino maci hutomagnesekre...Kép

Ilke

ARanyos vagy hogy hianyoltal.Kép Dalia nalunk is van. Van aki azt mondja fel kell szedni telire es szaraz huvos helyen kell tarolni, van aki azt hogy hagyhatod a foldben, de akkor jo vastagon takard be avarral. Kiultetni meg szerintem a fagyok elmultaval kell, aprilis-majus korul. AMugy most fogok kerteszkedos konyvekbe beruhazni, mert eddig csak a szobai meg a balkon viragokbol muveltem am ki magam.Kép De mar vettem jovore tulipan es krokuszhagymakat.Kép Ugy fogom kialakitani a viragoskertet, hogy mindig viragozzon valami. krokusz, tulipan, jacint,van egy csomo orgonabokor ( ha kell szivesen adokKép)aztan van dalia, muskatli, meg petunia, meg lesz oszirozsa, krizantem, rozsa, porcsinrozsa meg meg ki tudja...Kép Csak meg a haz elokertje jelenleg epitesi terulet, vagyis teglatormelektol elkezdve a meszen at a kavicsig van minden.Kép Nade majd jovore.Kép
Holnap mi is sutunk egyet a kertben. Olvasom, hogy Ti mar nagyon belejottetek.Kép

Na megyek aludni
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Áfonya
Szilárd is víruskiütéses lett. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok, köszi az alvásos válaszokat, akkor megnyugodtam. Tegnap is fél órát aludt délután, persze 7-kor már tök koki volt, csak az a bajom, hogy igy nagyon korán kel, ma fél hat előtt keltünk.
Pusz, Conti

conti

Sziasztok
Forti
ne aggodj petike se tartozik a nagy evök társaságába pedig egésznap tud nyüzsögni ugy látszik elég nekik ennyi kaja Kép

Alvás
petike másfél-2 orát alszik naponta nagy ritkán alszik többöt de enek megvan akor a böjtje késöbb lehet akor csak alvásra birni az meg nekünk nem jo Kép

Zsani
én is imádom a togyogo babákat imádni valoak ahogy togyognak különösen petikét ahogy kézen fogva togyog egyszerüen imádni valo olyankor Kép

Lányok
petike is tudja mondani hogy baba,mama ,anya,és adjál ha valamit szeretne megkapni ,vagy enni ,nasolni Kép tegnap Chipszet etünk és adig nem maradt nyugton és adig azt hajtogata hogy adjál ,adjál még nem adot neki valaki 1 szemet akor megnyugodot Kép .

Pusz Csics és petike
csics

Szassztok Lányok!

Alvás: Almi most kezdi felborogatni az eddigi napi 2x-i alvásmenetet, egyre többször nem alszik délelőtt, olyankor persze délben elkezd nyűgösködni, úgyhogy korábbra kellett hozni az ebédjét, és akkor ebéd után alszik egyben 2-2 és fél órát...

Manó!
Gratula az első lépésekhez!

Lányok!
Almi már mindenhová felmászik: tegnap a nagyiéknál felmászott a meglehetősen magas kanapéra, onnan meg át az asztalra. Kérdem én, hová lehet még feljebb pakolni mindent???!?! Kép

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Lányok!

Biztos tudjátok már, de akihez még nem jutott el:

Kormányígéret: Nem emelkedik az ingatlanadó
2003. augusztus 30. 17:01

MTI
Az ingatlanadó jövőre sem emelkedik, a jelenlegi rendszerben semmilyen változás nem lesz - mondta a kormányszóvivő szombaton. "Semmilyen változtatást nem támogat sem Medgyessy Péter miniszterelnök, sem a koalíciós pártok" - jelentette ki Gál J. Zoltán.

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=168259&rvt=2&PHPSESSID=75db9b7798a11785726f6cc9 eddf4822&pass=2

Szóval relax!

iancsa

Kép
Kép
iancsa

Myssnia,
nalunk a kiutes masnap meg csunya volt, harmadnapra halvanyult es negyednapra mar semmi nem latszott. Laza mar kozben nem is volt, pusztan nyuugosseg, de az mesterfokonKép Ivaszattal hogy alltok, sikerult rabirni Szilardot?

-Afonya
afonya

Forti
nekem a mama inni tanítás tetszik a legjobban Kép
Dodi ís így megy, mint Levi az utsón, ha nem akarja letenni a térdét, mert kemény v. szúr. Mi úgy hívjuk, a kis varánusz KépKép

Most hulla vagyok, most értünk haza az éjszakai túrából a papával, áztunk is + bivakkoltunk is egy kicsit, de tök jó volt. Dodi meg elvolt a nagyival Kép
most megyek hunyni egyet

rit és dodi

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Pelenkakuka: Nekünk sem kimondott peluskukánk van, hanem vettem egy sima fedeleset a pelenkázószekrény mellé. Mostanában csak a pisis pelusok kötnek ki benne, mert Gabi egy Kukahuszár. A kakás pelusok, meg mennek a konyhai kukába, azt úgyis minden nap kiviszem. (a pisiseket is úgyhogy tökmindegyKép)

Iancsa!
Gabi is kezdi felborítani a 2x2 óra alvást. Tegnap is délben aludt, de akkor 3 órátKép

Lányok a fiamnak iszonyúan jönnek a fogai. A 8. metsző is kint van ugye pár napja, de még mindig jön. Jön a jobb felső rágó és ha jól láttam akkor a mellette lévő szemfog is. HÁt nem tudom. A szemfognál felhúztam a száját -nagyon nem tetszett neki- és az egész ínye oldalt egy nagy fehér dudor. A rágónál az ínye meg 1 helyen csücskös, és oldalt is dudros, mintha jönne lefelé és az egyik szélső csücsök törne helyet magának. Anyukák, így jön a rágófog? és a szemfog is így jön? Eléggé tapasztalatlan vgyok ebben első babásként, úgy hogy helpKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!

A rágófog és a szemfog alapvetöen különbözö jellegü. A szemfog lapos, ezért ugy jön, mint a metszök, viszont a rágófognak felülete van ezért annak kicsit másképp kell kibújnia. Ugy jön, hogy a rágófog szélei (4 csücsök) kicsit kijebb vannak, mint a belsö felülete, ezért elöször rágók hegyei jönnek ki (4 kis fehér pötty). Aztán fokozatosan jön ki a felülete hozzá (nálunk elöbb egybefüggöen látszott a rágófog elsö fele meg a hátsó résznél a két kis hegy, aztán most már az egész fog kint van).
Leht, hogy amit szemfognak nézel, az még a rágófog eg másik csücske, persze lehet a szemfog is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Megint rohanásban vagyok, de azért beugrottam megköszönni az etetőszékkel kapcsolatos hozzászólásaitokat.

Szép napot mindenkinek.

Djeszter
djeszter

Áfonya
Ma nálunk is több lett a kiütés, viszont ma magához képest nagyon jól evett. Ivás már nem megy annyira. Inkább csak kicsiket szopik. De most már nem aggódom annyira. A kritikus napon orrcseppentővel adagoltam belé a tejet és teát. Viszont tegnap sokat izzad (mióta nincs láza), a doki szerint legyengyült, azért. Most is éppen a szerződéseimet és jotállási papírjaimat pakolja. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!
Az előbb egy csomót írtam, de véletlenül kitöröltem Kép
A lényeg:
Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat Kép Kép Kép, remélem csütörtökön a doki is azt mondja, hogy minden rendben van!

Megmondtuk anyóséknak a kistesót. Volt örömködés, bár anyós megkérdezte, Hogy nem túl korai-e. Egy kicsit megijesztett a galád! Kép
Nóri még csak 20 hónapos lesz, amikor születni fog a tesó. Juszt sem félek, tele vagyok energiával és életkedvvel. Ráadásul Nóri olyan jó gyerek. Remélem a tesóka is ilyen lesz, akkor semmi baj nem lesz.

Érdekesség: Nórival az első 3 hónapban nem tudtam enni, mert egyfolytában hányingerem volt. Most is furcsa a gyomrom, de korántsem olyan vészes. Nagyon jól érezzük magunkat. Remélem nem kiabálom most el!!!Kép

Na, ma ennyi + amit kitöröltem, pussz:
Magdi
Magdi

hali Mamik!

Itt a vendégünk, csak kicsit tudok írni.

Már reggel fél 9kor itt kukorékolt, és minden kopogás nélkül bejött a szobánkba ... persze már kb. 1 órája fent voltunk mindannyian, dani is fent dorbézolt a galérián, kapcsolgatta a tv-t, de még szerencse, hogy felvettem vmit magara, különben egy nagy holdvilággal nézett volna szembe a nagynéni... kicsit kiakadtam :-)

Mindez azért volt, mert hozott daninak egy kisautót, amire rá lehet ülni és nem bírta ki, hogy ne adja oda neki.
persze dani nagyon örült neki, kb. 5 perc alatt megtanulta hogyan kell fel leszállni, de a lábával még nem tudja hajtani, csak, ,ha toljuk. kormányozható és nagyon masszív, nem fog fejreállni vele, mint sok gagyi fröcssönött kismotorral.

Új képek ismét a http://ocsidani.fw.hu oldalon.

Betojtam a TV2 új időjárásjelentésén KépKépKépKép

Magdi
Gratula a kistesóhoz!

Zsani
Dani is egy kismalac, csak ő kb. már 8 hónapos kora óta, iszonyat mennyiségeket megeszik Kép

pusz
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi,
Akkor jó sok munka van még nálatok.
Lili is küzd a fogakkal rendesen, két rágó már kijött majdnem teljesen, és még további 3 helyen dudorodik nagyon az ínye.
De jó, hogy nálatok már van fű. Sajnos nálunk még elég sok mindent ki kell szedni (betonoszlopok és társai), és csak utána füvesíthetünk. Pedig már én is úgy leraknám egy kicsit Lilit a kertben, de egyenlőre csak sétálgatunk. Sajnos most elég rossz idő lett, de amíg jó idők voltak, addig szinte egész nap kint volt, nagyon élvezte a manó. A húslevesért Lili is odavan, egy rendes adag (kb 3 dl) főzi után is képes belőle enni.
Komolyan mondom be fogok iratkozni hozzád egy virágtan tanfolyamraKép. Nekem is csak szobanövényes könyveim vannak, ennek örömére a költözést 3 db élte csak túl. Ha találsz esetleg egy jó kertészkedős könyvet, akkor megadnád a nevét, mert én is beszereznék egyet. De mint rutintalan azt sem tudom milyen kelleneKép. Tök jó, hogy ennyi mindent fogsz ültetni, sajnos én sokat nem merek, mert mi meg jövőre tervezünk egy nagyobb átépítést itt, és fogalmam sincs, hogy mi hogyan fog megváltozni. Azért pár tulipán hagymát már én is vettemKép. Az orgona érdekelne majd.

Biztosan emlékeztek, még korábban meséltem, hogy Lili nem fogadja el a darabos kajcsikat. Hát úgy néz ki, hogy némi javulás van ezen a téren. Kb. 1 hete elkezdtem, hogy nem turmixolok neki, hanem lereszelem a dolgokat. Két nap kellet hozzá, hogy megszokja, most már simán megeszi, tudom ő még így is nagyon le van maradva a többiekhez képest, de én ennek is nagyon örülök, mert 1 hónapja még a főtt cérnametéltet is egyből kihányta mindennel együtt. Ma reszelt sajtot evett, egy öklendezés nélkül. Annyira örültemKép. A joghurtért is odavan teljesen. És ha a szobában eszünk tálcán, akkor olyan nincs, hogy ő ne kapjon belőle, egyszerűen kiharcoljaKép. Ez külön öröm, mert eddig a mi kajcsink sem érdekelte különösebben. Egyik nap szintén kajcsi után még a mi krumplifőzinkből is jól belakmározottKép.
Na megyek, mert már késő van.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

SziasztokKép

Jó régen nem jelentkeztem már, pedig minden nap olvasok, csak éppen írni nincs kedvem, vagy időm. Gergő már mászik mint a villám, ül és néhány napja feláll Kép Múlt héten mérték, 7600 gr, 1 hónap alatt 540 gr, most először a védőnő is elégedett volt vele. A főzelékeket csak teljesen híg formában hajlandó megenni, ha egy picit is sűrűbb az állaga, máris öklendezik, meg fintorog. A gyári bébiételnél pedig tök mindegy milyen az állaga, mindenképpen öklendezik. Foga továbbra sincs még, és nem is tűnik úgy, mintha készülődne. Az éjszakák már kezdenek normalizálódni, ált. 2x kel, és ilyenkor szopizik is. Bár a második kelésnél ált. én elalszom, így az éjszaka egy részét mellettünk tölti.

A hozzátáplálással kapcsolatban viszont elég bizonytalan vagyok. A lényeg, hogy Gergő ugyebár már 8 hónapos. Délelőtt csak szopizik, délben kap főzit, délután pedig gyümölcsöt (persze ezeket is szopi után). Ilyen idős korban már többször kéne kapnia más kajcsit is? Ha igen, akkor mit és mikor?

Jujj, mennem kell, mert szétbontja a lakást Kép

Üdv
Tüni és Gergő
tüni

Sziasztok
Magdi
ne aggodj hogy mi lesz majd akor ha meglesz a pici én is megprobálok nem agodni hogy mi lesz ha meglesz a pici pedig nekem lenne okom rá mert petike 16 hónapos lesz még csak mikor megszületik a tesoja különben petike is jo fiu általában .Remélem igy is marad Kép.

Lányok
petikének kibujt a 7 foga Kép

Pusz Csics és a 7 fogu Petike
csics

Sziasztok!

A fotóalbumban Manó Emmája-A keresztelő címen felraktam a keresztelős fényképeket. A régi albumába meg beteszek egy triciklisetKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Móni vagyok, 24 éves, és 9 hónapos a kisfiam. 2002 november 29-én született.
Egyedül nevelem őt, most már 2 hónapja.
Remélem hozzá tudok szólni majd a beszélgetéseitekhez, illetve igyekszem majd bekapcsolódni. Remélem, megismertek, és elfogadtok majd.

Móni
moncsi79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?