Halihóóóóóóóó!
Szép reggelt mindenkinek, nálunk süt a nap
Wera:
köszi, de már csak febr-ban megyünk, mert most hétfő apának nem ok
nekem egész hétvégén nagyon fájt a pocim, keményedett stb, de mára szerencsére elmúlt, én is mérlegelek dokihoz menéskor, mert 10e a vizsgálat, és ő mindig 4hetente rendel be
a ruhában nem hagyott anyagot a varrónő, h bővíteni lehessen picit?
ne aggódj emiatt, biztos megoldja vhogy, és nagyon csini leszel
Bvivien:
üdv itt, örülök, h mára minden rendben van
Sz.andi
gyönyörű a bölcső, igazi rusztikus darab, ebben már csak jókat kell durmolni a picinek
Ronix
Sly
hajhullásról annyit, h terhességeim alatt sok lett a hajam, szoptatás 3-4 hónapjától csomókban hullott, és végigcsináltam egy Bánfi sampon-balzsam-hajszesz kúrát, és nekem bejött 2hónap után visszaállt a rend (patikában, dm-ben lehet kapni, elég büdi, de megéri kb 6-800 ft)
ja, Sly a táblázat már nagyon bővül, ügyi vagy, és örülök, h Roli ujja is rendejött, nálunk Dávid pár napja megkaparintott egy ollót, és körmöt akart vágni, de egy kis darab bőrt sikerült eltávolítania, nagy gyulladt seb lett ott, de az is elmúlt szerencsére
Kisfóka
a goblein tündéri, Dávid nem engedte, h tovább olvassak, 10percig micimacit kellett nézni
Ibm
halálra röhögtem magam, és szóról szóra igaz
Magdolnam
én is kúp-kúrán vagyok 3napig pimafucin kúpot+krémet kell használnom, mert rámtört a viszketegség
, de a doki azt mondta, h ez max vmi enyhe fertőzés, és elég gyakori, de nem árt a babának, amúgy én a fiúkkal is jártam usziba és sose volt semmi bajom
kolcsek:
köszi, és nektek is gratula a nagyihoz!! én sajnos nem ismertem a nagymamáimat, de mind2 nagypapámat igen, ők 90 és 92 évesek
, és tök büszkék, h már a 3ik dédunoka jön
asszem hosszúra sikeredtem, és még így sem tudtam mindenkinek írni