Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi ha van benne 1-2 csúnya szó is! :oops:

Kép

Kép
ibm

ibm: ez nagyonjóóó :D

amúgy pénteken, ja, bucsubuli. bár nem nagyon lesz buli, csak hozok sütit és elköszönök szépen mindenkitől. azért a kis "klikkemmel" tutira tartom majd a kapcsolatot (az egyik lánnyal pl szombaton megyünk menyasszonyi ruhát nézni neki), sőt tervezzük, hogy még mielőtt szülésre kerülne a sor, csapunk egy lightos csajos bulit valahol. :)

mia_snow

Ibm, és az a vicces, hogy ezek tényleg igazak :D főleg a legutolsó :D :D Annyira édesek, amikor felpúpozzák a feneküket :)

Sziasztok!
Vivien, üdv neked! Örülök, hogy utolért a boldogság! gratulálok a babához, és ne foglalkozz az ellenvéleményekkel!

Mostanában ritka madár vagyok, én kis naiv, azt hittem, hogy ha a gyerekem ovis lesz, időmilliomos leszek. Ehelyett ma még egy isteni túrótortán kívül semmit nem csináltam, és mindjárt indulhatok érte. Itt volt apósom, és elbeszélgettük az időt.
Leírom nektek a torta receptjét. Marha egyszerű, és tényleg finom! Egy másik fórumon találtam.
Fél kg túró, 4 tojás, 20 dkg cukor, 1 főzős vaníliapuding. Ezeket robotgéppel jól összekeverni, kivajazott, kimorzsázott torta-vagy sütőformába tenni, és 170 fokon kb. 50 percig sütni. Utólag azt mondom, hogy egy kis citromlevet vagy citromhéjat is elbír még.

Magdolnam, a kúpok miatt ne aggódj! Nekem Otival csomószor volt fertőzésem, és a candibene olyan szer, amit lehet használni. A bórax meg tényleg ártalmatlan. Anyukám sokat emlegette, hogy bóraxos popsikenőcsünk volt, és ha babák használhatták, akkor neked sem okozhatott bajt.

T.maria, milyen jó, hogy ilyen vagány gyerkőcöd van! Drukkolok, hogy sikerüljön a felvételije!

Most valóban mennem kell. Esküvőszervezőknek feszültségmentes készülődést, a "sima" pocakosoknak meg jó pocakosodást, sok babamocorgást és kevés pocakfeszülést kívánok!

Kép
Kép
bondi

Szia Kisfóka!

Hű, ez tök jó,h. szegedi vagy :D
A lányomat a II. kórházban szültem, így maradt ugyanaz a doki, csak most a klinikán van mindenki, mint tudod. Kicsit be is vagyok ettől rezelve, nem nagyon jártam még ott. Egyégként ő Dr Szabó József.Főorvos volt a II-ben és nagyon megbízok benne.Sokat köszönhetek neki a múltból is!
A kislányommal rossz lett az AFP eredményem (az ismételt is), és senki nem vállalta a felelősséget, h. egészséges lesz-e a baba.Egyedül ő biztatott, csak akkor még a kórházban nem volt genetikai UH.A többi orvos rám bízta, megszakítom-e, most képzeld, ha belemegyek :!: :!:
Elintézte, h. megnézzenek a klinikán, de abban nem volt köszönet, ráadásul pokolian megaláztak, mivel nem klinikai orvosom volt. :evil: Na erről ennyit.Lehet, ezért is van bennem egy kis tartás a klinikával szemben.

Ráadásul tegnap mondta el,vszínű én leszek az utolsó szülése, nem vállal többet.Tök jó, h. én még belefértem :)

Neked ki a dokid?

Képzeljétek, annyira jó, már érzem, h. mocorog a pinduri, pedig még nem vártam, mivel melső fali a lepényem, így állítólag később lehet érzékelni. :D :D

Légyszi segítsetek, hogy kell a vonalzókat egymás alá tenni, hogy ne kelljen tologatni a szöveget!Sehogyan sem tudok rájönni! :(
Ennyire nem lehetek béna :(

Évi
bvivien0

Örülök,hogy tetszett!
Én nagyon jókat derültem rajta! :lol:
Mia! Akkor lesz sírás! :cry:
Én az előző munkahelyemen 6 évig dolgoztam,a mostanin 9 hónapot!
Imádtam az előzőt,de már nem voltak olyanok a körülmények,hogy maradjak!
Elbúcsúztattak,kaptam virágot,aranykarkötőt,én komolyan 2 hétig kivoltam!
Úgy bőgtem! Aztán jól berúgtunk!
Azóta is tartjuk a kapcsolatot,lassan mi is tervezünk egy csajos light-os bulit,már ali várták,hogy elmújjon a hányingerem!

Bondi! Köszi a receptet,lehet megcsinálom valamikor!
Mennyire édes?

Lassan lépek,megyek pletykálni meg babázni,este még jövök!

Jók legyetek!
További szép napot!

Kép

Kép
ibm

Csjok, én végre nagyon jól tudtam aludni! :) Megfogadtam nővérem tanácsát, és lefekvés előtt ittam egy pohár meleg mézes tejet....... nem a legjobb az ize, de ki lehet bírni, és hatásos is :)

d.dodó

Bvivien!

A klinika nem egy jó hely, de ezt kell szeretni. Baromi sokan vannak és tömve van minden. 18.hetes genetikai uh-ra is, majd csak pár héttel későbbre fogsz időpontot kapni. Nem ismerem a dokidat így, de biztos nagyon jó orvos lehet. Nekem Dr. Czank Zoltán az orvosom, ő is a II.-ben volt, meg az Sztkban is dolgozik a terhesgondozóban. Lehet majd találkozol vele, amikor mész a védőnőkhöz!

Szerintem úgy tudod egymás alá rakni a vonalzókat, hogy a profilodba, amikor bemásolod az egyik kódját, utánna ütsz egy entert, hogy a következő sorba másolja a következő vonalzót!

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, Roli már jól van. Meg van a két kis hólyag, de már nem fáj neki az ujja. Remélem most már nem akar hozzányúlni az kandallóhoz, bár ez koránt sem biztos.

Ibm! Amit küldtél emailt, tényleg nagyon jó és az a legjobb benne, hogy nagyon sok minden szó szerint így van.

T.Maria! Akkor nagyon ügyes a lányod. Remélem fel is veszik.

B.Vivien! Üdv köztünk és bármiről írhatsz, nem csak a babás témákról!

Magdolnam! Ha tényleg annyira aggódsz, hogy nem tudsz megnyugodni, menj el az orvoshoz! Addig úgysem nyugszol, és tudom, hogy milyen sz...r, ha idegesít valami a babával kapcsolatban.

Valaki írta a Neogranormont az égésre. Szoktam vele kenegetni.

Annyi mindent akartam írni, de már nem emlékszem.
Nemsoká dobok egy táblit, ha jól emlékszem valaki leírta az adatait. Majd utána názek.
Bvivien, ha be akarsz kerülni a táblázatba, írd meg az adataidat és akkor egyszerre beteszlek benneteket!

Kép
szly27

Sziasztok!

Jesszus! De sokat írtatok! Megpróbállak utólérni titeket. Hátha sikerül visszaolvasnom.

kolcsek

Kép

Kép
szly27

Wera! Az égésed szerintem nem fog meglátszani Lilu babán. Bár én is hallottam már ilyeneket, de szerintem nem törvényszerű. Talán néhányszor már előfordult és azért mondják.

Ma megint "túlbuzgó" védőnőmre kellett rátelefonálnom, hogy ugyan mikor akar már szólni, hogy megvan az Afp-m eredménye. Tudom, hogy már több mint egy hete nála van. Azt mondta majd telefonál ha meglesz. Én meg várhatom. Szóval ma rátelefonáltam és mondta hogy minden ok, jó az eredmény, mikor tudok bemenni érte? Csak nem tudom hogy a 9. gyerekével terhes cigányasszony mikor kapja meg az eredményeket, mert ő tuti nem fog telefonálgatni.
Na mindegy, úgy látszik ehhez hozzá kell szoknom. Pénteken elhozom és megkísérelem megcsináltatni a fogamat is egy úttal. Ez már a harmadik nekifutás lesz, remélem már sikerül.

Kép
szly27

Na. Talán mindent tudok. Bocs, hogy máris eltűntem, de irtó mozgalmas hétvégénk volt. Vasárnap a párom fogadott nagymamájának ünnepeltük a 96. születésnapját nálunk. Úgyhogy már szombaton ezerrelkészültünk. Sütés, főzés,vásárlás... De jólsikerült, és Dani is élvezte.
Tegnap meg délelőtt uh-on és dokinál voltam, délután vásároltunk. Este olyan rosszul voltam... Elkezdtem remegni, és úgy legyengültem,hogy majd összeestem. Ma reggelpedig netem nem volt. Minden ellenem dolgozott.

Az uh-on minden rendben volt, és úgy tűnik lányunk lesz. :) A nevét nem tudjuk még biztosra, de eddig a Zsófia Dorina mindkettőnknek tetszik. Bár Csillalát olvasva elbizonytalanodtam a baba nemét illetően. Jó nagyot tévedtek.

Hene! Köszi az orvos tippet. Úgy néz ki, megvan, kinél leszek. Holnap délelőtt kell hívnom, de remélem vállal. Egyébként nem ismerem Börzsönyit, de hallottam róla, hogy rendes orvos. Nekem Battán még csak egy dokihoz volt "szerencsém" (T.....), de őt azóta is igyekszem elkerülni.

Henka! K....ra le kell sz..ni az ilyen embert! Akár főnök, akár nem. Bocsi, de nagyon felbosszantott. Az ilyen nem is ember. Igenis vállalj babát, ha szeretnél, és hagy verje meg a guta, hogy Te is kismama vagy.

Látom, jó sok aktív baba van. Nekem a fiam nagyon sokat mozgott a pocakomban, és nagyon aktív gyerek lett. Én még nem érzem a babamozgást, de az uh-n ez a gyerkőc is sokat mozgott. Lehet, hogy utána is örökké szaladhatok...? :D

Manomama! Nagyon helyesek a gyerkőcök!!!!!! :D :D :D

Andi! Tényleg gyönyörű ez a bölcső. És a kora még inkább emel rajta. Gratulálok hozzá! Mi is szeretnénk majd venni, mert eleinte úgy tervezzük, hogy mellettünk lesz a pici, hogy Danit ne zavarja éjszaka. Bár nem tudom, jó döntés e. Én szerettem, hogy Dani első perctől külön volt - bár ezt sokan elítélik - de nekem kell, hogy legalább éjszaka kettesben legyek a Párommal.

Olvastam a hajhullásról. Érdekes, nekem elég kevés hajam van, de mindkét terhességem alatt lényegesen javult a hajam minősége. Aztán szülés után pár hónappal elkezdett hullani, de hamar abbamaradt, és visszaállt a régi vacak hajkoronává.

Wera, Magdi! Nagyon szuperek a receptek!!!

Évi! Én is csak nemrég vagyok a lányokkal, de nagyon jó olvasni őket. Üdv köztünk! Örülök, hogy sok-sok nehézség után sínen van az életed. És egyáltalán nem vagy öreg a babaváráshoz!!!

kolcsek

Hú. Most látom, mennyit írtam. Bocsi!

kolcsek

Sziasztok lányok!

Szilvi, üdv megint a fedélzeten! Én csak 1 napot hagytam ki, mert nem volt nálunk se net, de így is több oldalt kellett visszaolvasnom, remélem azért nem keverem nagyon a dolgokat.

Magdolnam, mi szinte egyidősek vagyunk és talán megnyugtat, hogy tegnap estétől nkem is nagyon fájt poocakom,most is fájdogál, és éjszaka is alig aludtam, annyira fájt. Úgyh pihenek, meg emeltem a magneB6-ot. Mondjuk nekem alapból sokat szokott fájni.
De jártam már úgy még decemberben, h szintén 1 hétfői éjszakán ugyanígy fájt, másnap bementünk a kórházba és mindent rendben talátak. Aztán pontban 1 hónappal későb, szintén hétfőéjszaka megint így jártam, de akkor már nem mentem dokihoz. Aztán akkor arra gondoltam a pont 1hónap különbség miatt, hogy ezen a két héten lett volna esedékes a mensi szerdától és lehet, hogy előtte hétfőn emiatt fájt, (nem tudom, ez mennyire volt érthető), de vhol olvastam, h a szervezet ilyenkor emlékezik és azért még készül rá, mármint a mensire.
Mondjuk az ilyan jellegű hétfő éjszakai pocakfájás csak jövő hétfőn lenne esedékes, úgyh lehet, hogy a most éjszakainak tényleg az volt az oka, amit talán Bondi v T.Maria írt, hogy emlkedik ki a méh.

B.Vivien és Potyka, akkor ti se erőltetitek az amniot, ha jók az eredmények? Én is így gondolom.

Olyan jó volt, h írtátok, h férjek szegények néha értetlenkednek, h mi is van velünk, mert férjem szerencsére nagyon megértő, de én meg olyan apróságokon elsírom magam, h ezekekel eleinte nem tudott mit kezdeni, bár már ő is kezdi úgy felfogni, ahogy IBM írta, hogy akkor most hormonok v ő volt a hülye, de eddig még szerencsére mindig hormonok voltak és most már kezd nem idegeskedni emiatt, mert amúgy ő meg teljesen kibukik és napokig furdalja a lelkiismeret, ha megbánt esetleg vmivel.

Kép
teó

Bocsi, de asszem inkább meg se próbálom a hibáimat javítani, mentségemre szolgáljon, h most is próbálok nem ülni és görnyedni, hanem elnyúlok a fotelban, mintha feküdnék, így viszont messze a monitor meg a billentyűzet is és nem látom jól a betűket.
Kike, csináltam tesód oldaláról egy joghurtos muffint, tök jó lett, pikkpakk elfogyott, muffinmániásoknak ajánlom nagyon.

Kép
teó

Kolcsek, csak egy olyan embert mondj, aki lelkesen jár T-hez! :?
Olyan nincs, szerintem! :) Nem csodálkozom, ha elkerülöd!
Ezzel én is így vagyok!

KépKép
hene

Teó, igen 1 nap különbség van köztünk. Lehet front volt és azt éreztük. Én most nagyon megérzem a frontot :shock: Sztem igazad lehet a méhhel kapcsolatosan. :roll:

Kolcsek, feltennéd az uh képet? :oops: 96 év, az nem semmi idő :D

Ibm, nagyon jó :lol:
magdolnam

Magdi! Igen, nagyon szépkor. És még teljesen friss az agya. Hogy tudom feltenni az uh képet?

kolcsek

lefényképezed kis felbontásban, a sz.gépen is lekicsinyíted, aszem 60x60asra, vagy 600x600asra most nem tom, aztán ahová írsz bal lennt a melléklet feltöltésére katt. Így tudod feltenni
magdolnam

Sziasztok!

Csak egy percre jöttem, még csak most értem haza és megyek családozni! Még nem tudtam mindent visszaolvasni, de holnap délelőtt talán több időm lesz rá!

Magdi - fura ahogy leírtad ezt a hasfájást, nekem ugyanígy fáj néha, de most egész éjjel kínlódtam vele és folyton azon kattogtam hogy mi a fenét kéne csinálni. Elmenjek-e reggel dokihoz vagy ne stb... Aztán reggelre jobb lett, de napközben megint fájt. Tényleg mintha szúrna az oldalam csak kicsit beljebb. Elég rossz érzés, de talán csak nyomja a beleinket vagy ilyesmi lehet, nem??? :?

Holnap jövök! Pussszancs
Vendég

elképzelhető, hisz -már elnézést a kifejezésért- amikor császárral szedik ki a gyereket, akkor ovatosan vágják fel a belek miatt és óvatosan veszik ki pont emiatt. Lehet átrendeződik hogy a picinek legyen helye rugdosni. NEkem is egésznap jó volt aztán most kezdi egy picit megint. Aszem még nem megyek dokihoz. :roll:
magdolnam

az előbb a két - között véletlen írtam, mert csúnyábban akartam megfogalmazni
magdolnam

Helló csajok!Nagyon ügyesen írtatok!!Alig értem a végére.

Ma voltam bent a tb-nél ,tegnap elkértem a dokitól a hiányzó papírokat rendes volt megcsinálta egy szóra.

ez a tapló volt főnököm persze nem volt bent a tb-nél,rá várhattam volna 100 évig is!! :evil:
Meg hiányzott még egy belgyógyos igazolásom is ,azt is elintéztem és bevittem a tb-hez.Mondták most már minden rendben van.Hála az égnek sikerült elintéznem anélkül hogy találkozni kellett volna a volt főnökömmel.
Most itthon van Domi is mert elég szépen köhög,így nem engedtem oviba.Bár holnapután már leviszem mert akkor lesz a farsangi bál.

Nektek mik lesznek a gyerkőcök????Az enyém kisbíró,régi parasztfiús ruhába majd ha lesznek képek teszek fel!!

Most fog megjönni másodszor a műtét után,elvileg még ezen kívül eggyet kell várni és bele lehet kezdeni a baba dologba.
Most úgy érzem várni fogok még egy kicsit,majd 2 hónap múlva kell mennem belgyógy controllra,és akkor állítja át olyan gyógyszerre ami mellet már lehet teherbe esni.Remélem ezek után már rendben lesz minden!!!

Mindenki vigyázzon magára,és a babákra!!!Puszkó!!!

KépKép
henka76

Sziasztok!

Közben elmaradt a képfeltétele, mert felkelt Dani, aztán hazajött apa. Holnapdélelőtt pótolom. (Már ha sikerül....)

Képzeljétek, most este éreztem először, hogy megmozdult a pici. Ez fél 8 körül lehetett, azóta szinte megállás nélkül mocorog. :D :D :D :D

Heni! Szegény Domi! Remélem nem lesz komolyabb baj, és hamar kiheveri. Főleg, ha farsangja lesz. Arról tényleg nem tud lemaradni egy gyerkőc se.

Magdi, Wera! Vigyázzatok magatokra, inkább sokszor feleslegesen menjetek orvoshoz, mint egyszer ne menjetek,mikor kell. Pihenjetek. Nehogy baj legyen!

kolcsek

Sziasztok!

Voltam dokinál, minden oké.
Csinált Uh-t is, de nem derült, hogy fiú vagy lány.
talán két hét múlva.

Fáj a karom, ahol délelőtt vért vettek, és szétdurrant a vénám, megyek borogatni.

Kép
Kép
patr

jó reggelt! Nem fájt a pcim éjjel, jipijájééé! Úgy örülök. Tehát azért volt bizti vmi köze a pocifájásnak kúp túlhasználatához.

Patr, szegény. Múltkor én is így jártam. NEkem 3 hét volt mire a karomról eltűntek a kék zöld sárga foltok :?
Nem mutatta magát? :shock: Most sokkolódom, remélem Pöttyöm beterpeszt rendesen :!: Tegnap hívtak a Brendonból, hogy a dokinak külföldre kell menni, így nem tud valentinnapkor meguh-ozni :evil: helyette 2 nappal előbb, ha jó. Oda a v.napi meglepi :cry: De legalább látjuk Pöttyöt.
magdolnam

Sziasztok!

Patr. Sajnálom hogy nem mutatta magát a bébi, de két hét nem sok idő. Hátha akkor. Nekem szülésnél durrant szét a vénám. Utána jó sokáig olyan volt a kezem, mint akit agyonvertek. Csak az volt a gáz, hogy nem figyeltünk rá és amikor fényképeztük Rolit fürdetés közben, mindenhol ott virított a zöld, vagy sárga karom.

Magdi! Tök jó hogy már nem fáj a hasad. Gondolom akkor kezdesz megnyugodni.

Szorítsatok ma nekem, mert megyek a biztosítóhoz, mert az egyik autónak nem küldtek csekket. Remélem nem kell sokat várni. Tegnap rámijesztett a híradó, hogy rengetegen vannak. Azért ez csak nem egy nagyváros, remélem nem lesznek sokan.

Kép
szly27

Sziasztok!

Sajna nekem megint fájt a hasam éjszaka! Mondjuk nem is csoda, a tegnapi 6 órás autóúttól... alapból nem lett vna ilyen hosszú, csak Apu hozott el és ő közben még dolgozott (árút terít) és még volt pár hely ahová menni kellett. A végére már a hasam és hátam is görcsben volt. Azért remélem babuci jól van odabent, mert sokat mocorog. Állítólag akkor nem lehet nagy baj.

Kolcsek - erős visszatartó erő a 8 (uh-gal 12) ezer forintos vizsgálat ahhoz hogy sokszor és fölöslegesn menjek dokihoz :?. Ráadásul csak kedden este rendel... szóval így jártam. Persze ha véreznék (mentsen Isten!!!) akkor rohannék a kórházba, de amúgy nem. Majdcsak lesz valahogy... rendben, természetesen...

Pocsék idő van és a kedvem sem jobb. Az meg végképp lehangolt hogy tegnap felpróbáltam a ruhámat és most éppencsak jó, de 5 és fél hét múlva már 100% hogy nem lesz az. Na megyek, jól kibőgöm magam.
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom Wera, hogy a ruhád nagyon passzol..., de nem azt mondta akitől vetted, hogy lehet rajta segíteni?
Biztosan ki tudja neked engedni.
Beszélj vele!

A hasfájásod pedig biztosan a sok kocsikázástól van, ne aggódj!!
Inlább pihenj!
Én naná, hogy ne bőgj!!!!
Nincsen megoldhatatlan probléma!!!! :wink:
Arról nem is beszélve, hogy Lilu baba nem tudja mire vélni!
Vendég

Marcsi - köszi a bíztatást, de most tényleg nagyon neki vagyok keseredve. Biztos megoldjuk valahogy, 2 üzletben is mondták hogy keresünk másik ruhát, de nekem ez annyira tetszett... :cry: És egy terhes zsiráfra nem könnyű találni, alapból mindegyik rövid.
Próbálok megnyugodni, tényleg. Lilu baba is szomorkodik mert nagyon nyugiba' van. Most őt is sajnálom hogy ilyen hülye anyja van! :x Lassan pedig nem ártana összeszednem magam, mert ilyen szétbőgött fejjel nem mehetek ki az utcára... :evil:
Vendég

Halihóóóóóóóó!
Szép reggelt mindenkinek, nálunk süt a nap :)

Wera:
köszi, de már csak febr-ban megyünk, mert most hétfő apának nem ok
nekem egész hétvégén nagyon fájt a pocim, keményedett stb, de mára szerencsére elmúlt, én is mérlegelek dokihoz menéskor, mert 10e a vizsgálat, és ő mindig 4hetente rendel be
a ruhában nem hagyott anyagot a varrónő, h bővíteni lehessen picit?
ne aggódj emiatt, biztos megoldja vhogy, és nagyon csini leszel :)

Bvivien:
üdv itt, örülök, h mára minden rendben van

Sz.andi
gyönyörű a bölcső, igazi rusztikus darab, ebben már csak jókat kell durmolni a picinek :)

Ronix
Sly
hajhullásról annyit, h terhességeim alatt sok lett a hajam, szoptatás 3-4 hónapjától csomókban hullott, és végigcsináltam egy Bánfi sampon-balzsam-hajszesz kúrát, és nekem bejött 2hónap után visszaállt a rend (patikában, dm-ben lehet kapni, elég büdi, de megéri kb 6-800 ft)

ja, Sly a táblázat már nagyon bővül, ügyi vagy, és örülök, h Roli ujja is rendejött, nálunk Dávid pár napja megkaparintott egy ollót, és körmöt akart vágni, de egy kis darab bőrt sikerült eltávolítania, nagy gyulladt seb lett ott, de az is elmúlt szerencsére

Kisfóka
a goblein tündéri, Dávid nem engedte, h tovább olvassak, 10percig micimacit kellett nézni :lol:

Ibm
halálra röhögtem magam, és szóról szóra igaz :lol:

Magdolnam
én is kúp-kúrán vagyok 3napig pimafucin kúpot+krémet kell használnom, mert rámtört a viszketegség :oops: , de a doki azt mondta, h ez max vmi enyhe fertőzés, és elég gyakori, de nem árt a babának, amúgy én a fiúkkal is jártam usziba és sose volt semmi bajom

kolcsek:
köszi, és nektek is gratula a nagyihoz!! én sajnos nem ismertem a nagymamáimat, de mind2 nagypapámat igen, ők 90 és 92 évesek :shock: , és tök büszkék, h már a 3ik dédunoka jön

asszem hosszúra sikeredtem, és még így sem tudtam mindenkinek írni :oops:

manomama

Wera! Sajnálom! Biztos van rá valami megoldás!
Vigyázz magatokra és pihenj sokat!
Igaz,hogy a nap nem süt,de legalább nincs olyan hideg!
Nem lesz semmi baj,biztos nő és sokat mocorog!
De azért ne vidd túlzásba az intézkedést jó?

Patr.! Sajnálom! :cry: Kis szégyenlős!
Majd legközelebb!

Én este voltam megint rosszul,ép vacsizni indultam mikor megszédültem,hányinger,le kellett ülnöm,mert azthittem dobok egy hátast!
Közben Áron baba akkorákat bulizott bennt!
Mértem egy vérnyomit-rendben,dobtam egy szenyát +egy cukorbombás tejeskávét és minden elmúlt!
Elég rég ettem előtte,lehet elszállt a cukrom???????
Szegény! Biztos ő is éhes volt! :lol:
Ja! És 2 napja időnként megint rettenestes hényinger fog el!
Remélem nem kezdi újra!
Naggggggggyon durva lenne!
Éjjel begörcsölt a lábam is!

Ma nem sokat leszek,Apának ígértem,hogy főzők valami finomat!
Minddjárt megyek vásárolni aztán nekilátok!

Szép napot mindenkinek!!

Csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

jaj majd elfelejtettem, tegnap voltam vásárolni, és vettem 3 felsőt (1600-2500ft) egyik sem terhesruha, de ugyanilyeneket láttam 8-9000ért egy kismama boltban a westenben :roll:
amúgy vmi fürdőruhát kerestem mert jövő héten megyünk visegrádra és van egy csomó medence a szállodában :lol: , és nem akartam a falat bikinimet felvenni, és kilógatni a hasam :oops:
és képzeljétek a C&A ban 6000ért vettem egy nyakbakötős kisnacis tini fürdőruhát (156os méret volt rajta), vkék-barna virágos lefotóztam, meg a felsőket is, egy kismama fürdőruha 15ezernél indul, és elég öreglányosak sztem :wink:
na most már tényleg befogom, pihizzetek sokat!!!!!!!! Kép Kép

manomama

Képzeljétek: biztosra érzem, hogy lányom lesz és állandóan sírok! Nem azért mert lányom lesz, hanem kicsit meg vagyok hatva, meg félek, hogy mi lesz, ha nekünk sem jön össze az ami az anyámmal nem jött össze. Az anyám azt szerette volna, ha a legjobb barátnők leszünk de nem így lett. És félek, hogy az én lányom sem lesz boldog és nem tudom úgy szeretni ahogy azt szeretné. Tiszta hülye vagyok és össze vissza hadoválok. Lehet, hogy ezt nem is kellenne leírnom nektek. Ja és ingával megnéztem ott is bejött és megmutatta, hogy lesz még egy lányom. Tök frankó. Olivért is megmutatta. Azért persze uh-n is megnézetem. Tök hülye vagyok, hogyha lenyomom az elküld gombot.
Ja tegnap óta megint hányingerem van.
Azért nem vagyok mindig ilyen flúgos. :roll: :D

Na megyek, mert össze kell raknom a lakást és mennem kell Olivérért. Ma elviszem a dokihoz, mert nem akar elmúlni a köhögése.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Tényleg hülye vagyok elküldtem. :?

Bocsi mindenkitől!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Manomama, Csinosak a ruhák, és a pocak is :lol: szerintem jó vétel volt! Nekem is itt lenne már az ideje venni 1-2 darabot :roll:
Én az uszodáktól nagyon tartok. Ott tuti hogy valamit mindig összeszedek és utána kúrálhatom magam...

Huh a lábgörcs baromi fájdalmas. NEkem életembe 2 szer volt és ámomba jött rám... A férjem ki akarta maszírozni, de azt hittem mehülyülök, és majdnem fejberúgtam miatta. A kismamiknál sajna gyakori a görcs :evil:

Wera, ne írj olyat hogy terhes zsiráf! :lol: NEm vagy az, és ha rövid? Más üzletben rád vár bizti az igazi ruci. Én is sírógörcsöt kapok a vásárlásoktól (ruha) nagyon nehéz találni rám valami nacit és cipőt. De az én édes apucim szokott velem jönni, aki lelket önt belém. Olyan édi. Pedig szegény elég beteg, de szó nélkül jön olyankor velem és ő is válogat nekem ruhát!!!! Bár a 6.óra után már látszik a fején, hogy lilul. De nem szól!
magdolnam

Sziasztok!

Évi, üdv köztünk!!!!

Magdolnam, örülök, hogy már nem fáj a pocid! Nekem nagyon rossz volt az éjszakám. :cry: Minden egyik oldalról a másikra átfordulásnál felébredtem. És van, hogy ilyenkor nekem is fáj a pocim. Néha olyan érzés, mintha meghúzódott volna. Nem kellemes, de gondolom ezek természetes dolgok. :?

Szly, Kolcsek, Patr gratula a jó eredményekhez!!!! :lol:

Wera, ne búsúlj!!! Biztos meg lehet valahogy oldani a ruha dolgot, és biztos vagyok benne, hogy nagyon szép leszel!!!! :wink:

Ibm, pihi!!!!!

Tegnap voltunk a Brendonban. Nagyon szép dolgokat láttunk, de mennyiért?! :shock: Viszont láttunk egy tök jó kiságyat. Abszolút olyan amilyet elképzeltünk (világos fa, körben rácsos, alul ágyneműtartó), és nem is volt vészes az ára. 27 ezer. A kocsis is szépek voltak, de a multifunkciósak megfizethetetlenek. :cry: :shock:

Vigyázzatok magatokra!!!!

Kép
sziszka82

Tita, lécccci írd le ezt az ingás dolgot!!! Érdekel! Nem vagy hülye
magdolnam

na mennek a felsők és csatolok még két bugyit is 350 volt darabja, nem tudtam otthagyni őket, remélem nem baj, h elküldöm :oops: Kép Kép Kép Kép

Titanilla: nekem is elképesztő gondolataim vannak, ez normális ilyenkor :wink:

manomama

Forgolódás: én is állandóan ficánkolok. Ma éjjel a férjem rámszólt, hogy jó lenne, ha abbahagynám. :shock: :shock: Vagy 10 percig nem mertem megmoccani :lol: reggelre alólalm a sziklaszilárdan odarakott gumis lepedő leugrik :shock: Néha arra ébredek, hogy a lepedővel takarózom :?
magdolnam

Sziasztok

láto jo sokan lettünk és örömömre szolgl hogy van még egy battai

én már azt hittem egyedül vagyok enyi idös babaás itt battán de látom mivel nem jöttem a táblázatbol kimaradtam :lol:

sok minden nem történt még nem tudom mi lesz de ma volt láncos dolog a tvbe és a szerint kiprobáltam most fiam lesz 12 megyek uhra adig titok marad
anha

valaki írja le hogy hogy megy ez a láncos ingás dolog!
magdolnam

Anha!!!!!!! Hát te merre jártál?

Kitaláltam mi lesz a menü!
Paradicsomleves és rakott palacsinta!
Ma csinálok először,remélem nem rontom el!
Még el kell mennem a hozzávalókért!
És képzeljétek felhívott egy ismerősöm és mától mehetek vele szülésfelkészítőre 8 héten keresztül minden szerdán 17-19-ig!!!!!!!
Úgy örülök!
Úgyhogy ma tényleg nem sokat leszek!
Na húztam!

Ha kész a hamma bejelentkezem!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

[quote]a írta: ruhában nem hagyott anyagot a varrónő, h bővíteni lehessen picit?

Sajnos nem! :cry: Most inkább el is tűnök, majd jövök ha már jobban leszek. Nem akarlak tovább zsibbasztani titeket a hülyeségemmel, másról meg úgyse tudok beszélni. Bocsi :( Azért kicsit megnyugtat(hatna) hogy nem csak én kattantam be... :lol: De én nagyon! :? Már nem is akarok esküvőt! Vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :evil: :evil:
Vendég

Wera! A ruhádat tuti ki tudják engedni, csodákat tudnak csinálni a varrónők!

Manomama! A gyerekek nagyon gyorsan gyógyulnak. Délután már semmi baja nem volt Rolcsinak. A hajam nem hullik annyira, de azért meglátszik a kádban, ha megmosom. Csak azért olyan feltűnő, mert festett fekete és mindenen meglátszik.
Bizony bővül a tábla, de már úgy színeznék is! Csinosak a felsők. Nagyon vékony vagy te is! Én még életemben nem kaptam el uszodában, fürdőben semmit, meg egyébként sem. De most nem mernék fürdeni. Pedig a hétvégén a párom volt strandon, de én inkább nem mentem.

Titanilla! Akkor mostmár tuti nem bírjátok ki a szülésig, megkérdezed a nemét. Mikor lesz esedékes a köv UH?

Elintéztem a biztosítót. Mázlim volt, mert csak egy valaki volt előttem.

Ettem egy üveg málna befőttet. A picinek is tuti ízlett, mert úgy rugdosott közben hogy csak na.
Ha én valami finomat eszek, amit nagyon megkívántam, a baba úgy ficánkol. Nálatok is van ilyen?
Hallottam olyat, hogy valaki úgy ment nst-ra, hogy vitt egy csomó kaját és szépen eszegette, mert csak akkor mozgott a baba. A szülésznők meg ott nevettek rajta.

Kép
szly27

Sziasztok Lányok :D

Pénteken írtam utoljára :oops:
Sajnos, Lilla benyalt egy ronda fertőzést, gennyes mandulagyulladása volt. Nagyon ramaty állapotban volt szegény. 39,3 C volt a láza :(
De már jobban van! Hála az Ökonetes grapefriutmagolaj cseppeknek :wink: (Antib-t is kap, de a dr.néni szerint attól nem javult volna ilyen hamar a helyzet.)

A felsők gyönyörűek!!!
Manomama :D
Rajtad nagyon csinosan áll! Jó, hogy ilyen karcsú vagy!

Én is szeretnék még 1 vonalzót a kislányomnak is, de félek, hogy akkor lecseréli a pocaklakósat. Hogy kell?

Véda
Vendég

Magdolnam: Egy karikagyűrűt felfűzöl egy cérnára és a csuknód oldalához dörgölöd a gyűrűt mielött fölé hejezed. (tenyereddel felfelé. Én becsuktam az ujjaimat.) Majd a ahol az ütőered van oda lógatod a gyűrűt. Ha előre hátra leng akkor fiú, ha körbe körbe akkor lány. egymás után ezt addig csinálod amig az inga nem csinál semmit ez azt jelenti, hogy nincs több gyerek. Én háromszor csináltam egymás után és 4.-re nem csinált semmit így 3 gyerekem lesz. Elsőre előre hátra lengett Ő Olivér és 2.-3.-ra pedig körbe körbe.
De ha a hasad fölé (fekve) lógatod akkor is megmutatja a jelenlegi pocaklakód nemét. nekem az is bejött.

Ha valamit hülyén írtam le akkor szólj. 2-ig vagyok ma itthon utánna este jövök! :D :D
Jó ingázást!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sziasztok!
Most próbáltam ki én is az ingát..... elsőre lányt mutatott (ezek szerint most lányom lesz)! :) Másodikra is lány..... 3.ra meg lányból hirtelen átment fiuba.... Ez ikreket jelent? Utána nem mutatott semmit! :)

d.dodó

dodó: sajna azt nem tudom, de jó kérdés!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Magdi!
Te sem panaszkodhatsz a nagypapáidra. Szép kornál járnak. Mindig belegondolok, hogy mennyi mindent láttak ők már. Azért ez szenzációs. Az én nagymamám ma 78 éves (csak). Neki most várom a 6. dédunokáját. Mármint a mi kislányunk lesz a 6. dédunoka. Hú de zavarosan fogalmaztam.
Nagyon szuper ruhákat vettél. Mindet a C&A-ban szerezted? Nekem is kéne már frissíteni.

Wera!
Sajnálom a ruhád. De biztos találsz jó méretűt. Annyi szép ruhát lehet látni. Kitartás! Drukkolok, hogy megoldódjon.

Patr.!
Sajnálom, hogy szégyenlős volt a baba.

Titanilla!
Nem vagy hülye! Tök természetes, hogy vannak ilyenkor hülye gondolatai az embernek. Én most pl. amiatt aggódo, hogy a lányom nem lesz olyan szép és aranyos és ügyes, okos... mint a fiam. Vagy én is hülye vagyok? :D

A Brendonban tényleg vannak durva árak. De azért ott is ki lehet fogni jó dolgokat. Lányok! Már értem, miért nem mentek azonnal dokihoz. Én nem magánrendelésre jártam, úh ingyenes volt. És mindig felhívhattam a dokimat, ha vmi aggasztott. Azért vigyázzatok magatokra!!!

Én még mindig nem értem el a SOTE-n az új dokimat. Ez bíztató....

kolcsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?