Sziasztok!
Márti! A pont-pont vesszőcskés basa tök jó 5let, nem is értem, miért nem jutott eddig eszembe.
Mindig vért izzadok, mert nagyon-nagyon nem tudok rajzolni, de persze kutyát, macskát, lovat akartam, pedig ha basával próbálkoznék, az még talán sikerülne is.
Gyógyok mennek ezerrel
, de az Öcsédék lehet, hogy rácsellóznak a szabadtéri tervekre... Persze Hazudós Szilárd mondta a rossz időt, úgyhogy "logikusz"
, hogy süssön a nap!
Egy esküvő az erdőben nagyon hangulatos lehet!
Edit! Hát igen, ha Lacika se aludna napközben, akkor én se tudnék még ilyen tyúklépésekben se takarítani. Bár biztosan segítene, ha olyankor csinálnám, mikor ő is velem van.
Bogancsi! Az nagy tudomány, ha Tomi a poharat az asztaltól emeli fel egyedül!
Lacika sajnos azonnal dönteni kezdi, ha a kezébe sikerül kaparintania a poharát, így ha akkor még nincs a szájánál, akkor az egész kiborul, szegény gyerkőc meg csak néz csalódottan.
Voltunk ma az IKEÁ-ban, tényleg szuper mint egy játszótér, Lacika nagyon élvezte.
Sajnos volt rossz tapasztalata is, ma tudta meg, hogy nem minden nagyfiú Unokatesó.
Az egyik 5-6 év körüli srác nagyon durván ellökte, mikor odament megnézni a vonatot, pedig mind a két szerelvény annál az egy srácnál volt, és Lacika még csak érte se nyúlt, csak a nyakát nyújtogatta, hogy jobban lásson. Na, az a kis ... meg jól ellökte.
Az én kicsi Porontyom meg elfordult, hogy elkullogjon, de kapott még egy jó nagyot hátulról, azt már végképp nem értem, hogy miért.
Csak nézett szegénykém csodálkozva, hogy hát ez meg mi volt.
Nehéz volt megőriznem a jólneveltségemet. Annyit szóltam, hogy Miért bántod?!, hogy vegye már észre magát, nehogy a harmadik sallert is lenyomja Lacikának, mert akkor tuti megverem a más gyerekét az IKEA közepén.
Ladányi Katáról tud valaki valamit? Úgy eltünt mostanában! Gondoltam ma rá, és a szexi új melltartóira, amik megvétele után rögtön pocakosodni is kezdett
, mert ma végre nekem is sikerült női (nem kismama, és nem szoptatós) melltartókat vennem a Sugárban az Aranypókban. Azóta is olyan boldog vagyok vele, hogy szinte röpködök.
Amióta Lacikával terhes lettem, nem volt "női"
melltartóm, és már hónapok óta hiába keresek olyat, ami tetszik, méretben jó rám, és még ki is nézek benne valahogy. Már azt hittem, reménytelen eset vagyok, de most sikerült kifognom egy olyan eladónőt, aki értett is a szakmájához, és akart is segíteni.
Mindent feltúrt nekem az általam bemondott 80E méretű darabok után, és a szeme se rebbent, mikor kiderült, hogy Triumphból jó csak a 80E, Felinából meg minden irányban kicsi. Keresett a Felinából nagyobbat és még nagyobbat, végül egy 85F méretű csipkés, szexi darab úgy állt rajtam, hogy a saját szemem is majdnem kiesett.
Rögtön megvettem a hozzá illő bugyit is.
A Triumph 80E-s meg fekete volt, kértem volna inkább fehéret, de az nem volt ebből a méretből. Erre hozott a csaj abból is egy nagyobbat, hogy ő úgy látja, hogy az is elbírna még +1 méretet, és a 85E sokkal-sokkal jobban állt.
Ez sport-melltartó, stabil, tart, de valahogy olyan hegyke, tinilányos formája van.
Nem is vagyok torzszülött tehén, szexi démon vagyok!!!!
BMárti