Új privát üzeneted érkezett!

Edit!
Benne van a szeptemberi Kismamában. 3-4 helyezett lett és Izsó Anita van aláírva, ha jól emlékszem. Hát szerintem nagyon hasonlít az a kisfiú Rikire.

Visszavonom, hogy nincs más tünetem. Mára megérkezett hányinger! Kép

Puszi!
Menta+Helena+kisGyőzővagy Veronika (6. hét Kép)
menta

Sziasztok!

Laura: kb. 5 kg szilvából csináltam, így kb. 3 óra alatt kész lett, és 4 nagy üvegem és 3 kicsim lett tele. Szilva, cukor, kicsi fahéj és szegfüszeg. Szerencsém volt, Dorka reggel visszaaludt, így volt 1 órám megpucolni a szilvát.

Na megyek, altatni
üdv: zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

BMárti
Petit sem lehet ám betakarni éjjel, ez a sátorosdi csak játszásiból megy, hiszen ott a fejünk is a paplan alatt van.

Bogancsi
A legegyszerűbb Phillips gyártmányút vettük meg, szóval semmi extra.

Most rohanok.
Jó éjt!

Gorsi++
gorsi

Sziasztok!

Márti! A pont-pont vesszőcskés basa tök jó 5let, nem is értem, miért nem jutott eddig eszembe. Kép Mindig vért izzadok, mert nagyon-nagyon nem tudok rajzolni, de persze kutyát, macskát, lovat akartam, pedig ha basával próbálkoznék, az még talán sikerülne is. Kép
Gyógyok mennek ezerrel KépKépKépKépKép, de az Öcsédék lehet, hogy rácsellóznak a szabadtéri tervekre... Persze Hazudós Szilárd mondta a rossz időt, úgyhogy "logikusz" Kép, hogy süssön a nap! Kép Egy esküvő az erdőben nagyon hangulatos lehet! Kép

Edit! Hát igen, ha Lacika se aludna napközben, akkor én se tudnék még ilyen tyúklépésekben se takarítani. Bár biztosan segítene, ha olyankor csinálnám, mikor ő is velem van. Kép

Bogancsi! Az nagy tudomány, ha Tomi a poharat az asztaltól emeli fel egyedül! Kép Lacika sajnos azonnal dönteni kezdi, ha a kezébe sikerül kaparintania a poharát, így ha akkor még nincs a szájánál, akkor az egész kiborul, szegény gyerkőc meg csak néz csalódottan. KépKép

Voltunk ma az IKEÁ-ban, tényleg szuper mint egy játszótér, Lacika nagyon élvezte. Kép Sajnos volt rossz tapasztalata is, ma tudta meg, hogy nem minden nagyfiú Unokatesó. Kép Az egyik 5-6 év körüli srác nagyon durván ellökte, mikor odament megnézni a vonatot, pedig mind a két szerelvény annál az egy srácnál volt, és Lacika még csak érte se nyúlt, csak a nyakát nyújtogatta, hogy jobban lásson. Na, az a kis ... meg jól ellökte. Kép Az én kicsi Porontyom meg elfordult, hogy elkullogjon, de kapott még egy jó nagyot hátulról, azt már végképp nem értem, hogy miért. Kép Csak nézett szegénykém csodálkozva, hogy hát ez meg mi volt. Kép Nehéz volt megőriznem a jólneveltségemet. Annyit szóltam, hogy Miért bántod?!, hogy vegye már észre magát, nehogy a harmadik sallert is lenyomja Lacikának, mert akkor tuti megverem a más gyerekét az IKEA közepén. Kép

Ladányi Katáról tud valaki valamit? Úgy eltünt mostanában! Gondoltam ma rá, és a szexi új melltartóira, amik megvétele után rögtön pocakosodni is kezdett Kép, mert ma végre nekem is sikerült női (nem kismama, és nem szoptatós) melltartókat vennem a Sugárban az Aranypókban. Azóta is olyan boldog vagyok vele, hogy szinte röpködök. Kép Amióta Lacikával terhes lettem, nem volt "női" Kép melltartóm, és már hónapok óta hiába keresek olyat, ami tetszik, méretben jó rám, és még ki is nézek benne valahogy. Már azt hittem, reménytelen eset vagyok, de most sikerült kifognom egy olyan eladónőt, aki értett is a szakmájához, és akart is segíteni. Kép Mindent feltúrt nekem az általam bemondott 80E méretű darabok után, és a szeme se rebbent, mikor kiderült, hogy Triumphból jó csak a 80E, Felinából meg minden irányban kicsi. Keresett a Felinából nagyobbat és még nagyobbat, végül egy 85F méretű csipkés, szexi darab úgy állt rajtam, hogy a saját szemem is majdnem kiesett. Kép Rögtön megvettem a hozzá illő bugyit is. Kép A Triumph 80E-s meg fekete volt, kértem volna inkább fehéret, de az nem volt ebből a méretből. Erre hozott a csaj abból is egy nagyobbat, hogy ő úgy látja, hogy az is elbírna még +1 méretet, és a 85E sokkal-sokkal jobban állt. Kép Ez sport-melltartó, stabil, tart, de valahogy olyan hegyke, tinilányos formája van. Kép Nem is vagyok torzszülött tehén, szexi démon vagyok!!!! KépKépKépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Zsuzsi!
Köszi, a 10.10 nekünk is jó, vagy az eggyel korábbi. Holnap hívom a csajt. A MOM előtt lehet normálisan parkolni?

Most ennyi. Jó éjt mindnekinek.

Norci
norci

BMárti! Ide azt a melltartót, de azonnal!!!! KépKépKép Én is démonikus vamptündérkirálynő akarok lenniiii! KépKépKép

Ehelyett reumatológiára járo nyanyus vagyok KépKépKép SZoptatás mellett nem tud adni a doki semmit, kérjek UH időpontot - októberrre esedékes Kép, ha túl sok a folyadék a térdemben, megpungálják KépKépKép brrrr! Ne emelgessek (hahaha), feküdjek sokat felpolcolt, jegelt, borogatott lábbal (hehehe) - egyébként egy rém kedves öreg bácsi a doki. SZerintem BMárti tuti melltartója rendbehozná a térdemet és a derekamat is KépKépKép

REmélem, hazudós SZilárd ismét hazudott - én ugyanis vettem egy szép ruhát magamnak az esküvőre és abban akarom végigállni legalább a szertartást! Szoptatni nem lehet benne, csak ha a nyakamig húzom, úgyhogy a vacsira-bulira másik ruhát veszek Kép

Menta! Hurrá hányás! KépKépKép

Akartam még írni vmit, de elfelejtettem Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Csak gyorsan!

BMarti!Ezt nevezem!KépBeszamolot(,na persze nem részletesetKép)kérunk,hogy a férjed mit szolt!Kép

Marti!Tovabbi gyogyok a térdedre és drukkok a joidohoz!Kép

Menta!Koszi!Remélem a neten is majd lathato lesz,mert du. még az elozo szam volt.Otthon jaratom a Kismamat,de az mikor kerul ki hozzam,azt nem tudom.

Szegény Rikibaba ma akkorat esett a motorjaval,hogy az orra vére is eleredt.A szaja pedig jo buci lett.Kép

Ujabb kisbaba!KépA keresztfiamnak,(aki 8 éves) tegnap szuletett a kistestvére,Barnabas!56 cm-rel és 3580 grammal!Fotokat is kuldtek rola,nagyon gyonyoru baba!
Novemberben annyit,de annyit fogok babazni!KépKép

Jo éjszakat!
Edit
edith16

Hianyolom Dzsilit és Nyuszimanot is!Sot,Andysjt is!
Irjatok!
edith16

BMárti,
én is szeretnék 85 F-es melltartót!!! Nekm csak a 80 Bsre fussa. Pedig ezret felpróbáltam a múlt héten, mégsem lett nagyobb! Kép
Katáról annyit tudok, amit a II. nőis topicban írt, hogy a parázásai miatt kissé korlátozzák az internetfelhasználást. Kép Ez most hülyén hangzik, minden esetre egy uh után kiborult és nagyon úgy tűnik, csak ritkán jár errefelé. Mondom én, aki 3 napja vagyok egyáltalán gépközelben. Kép
És csak ne kacsintgass itt légyszíves a melltartóvásárlást követő pocakosodáshoz! Nekem most nincs rá energiám és időm, és a köv. 4-5 évben még szeretnék majd melltartót venni, mire rászedem Apánkat egy újabb körre. Kép

Márti,
kérdezted a drbácsit, hogy akkor ha felpolcolod a lábad, ki fog szoptatni, főznimosnitakarítanivasalni, arról nem is beszélve, hogy az ember egy bármilyen szexi melltartóban is polcol és borogat, szerintem lehangoló látvány.

Norci,
neked akartam még vmit írni, de elfelejtettem! Kép

Megnéztem a profilokat! Nagyon sok új képet találtam, egyik tündéribb, mint a másik! A lemaradók, miért nem frissítettek? Kép Nekünk nincs még friss képünk, úgyhogy jelentem fel vagyok mentve! Kép

sziasztok!

Solya
ui.: bocs, hogy dinka vagyok, de ez a kései időpont...
solya

Sziasztok!

Mi ez a pangás fiatalok? Végre volna egy kis időm, erre sehol senki.

Mai ebéd: tepsiben sült csirkemell olaszosan + krumpli

Üdv: Gorsi++
gorsi

Gorsi! ++????????? Csak nem? Kép

Tepsis csirke jöhetne ide is - de nem jó a sütőnk, hétfőn jön a szervízes.

Szóóóval???????????? Kép

Márti++
márti

Gorsi: mesélj csak!! Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

GOrsi!
Nekem már tegnap feltűnt, csak nem volt időm írni.
NAAAAA???KépKépKép
Andi++Kép

Andi
andi3

Gorsi!

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, mi is az a ++ ??? KépKépKépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Gorsi

Te kis cseles ... KépKépKépKépKépKépKép

Rebi ++ Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

GOrsi,
???????????????KépKépKépKépKépKép

Szila
szila

Szóval, mindenki netezik, de mindenki csak olvasni akar? Kép Gorsinak igencsak sikerült minket előcsalogatnia! Most meg békésen ebédel Petivel (vagy már alszanak is?), mi meg tűkön ülünk KépKépKép Gorsiiii!!!!! Gyertek csak vissza! Hányan is vagytok valójában????? KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Én is csatlakozom Gorsi++?????

Andi, Cory!
Bocs csak most olvastam a sms-t, meg nem is nagyon lett volna ma oké és a pénteki csúcsban nem szívesen vezettem volna haza, de jövő hét ok.

Norci
norci

Zsuzsi,
most fedeztem fel csak a kérdésedet...Kép: digitálissal csinálta Bence a képet.

Szila
szila

GORsi!
Az előbb azt írtad, hogy most ráérnél netezni, erre nagyon-nagyon eltűntél!!KépKép

Hahó! Gyere csak! Most már szerintem a fél osztály itt tolong, hogy mi is van.

Zsuzsa

beababa

Gorsi!!

én olyan fáradt vagyok hogy mire leestek a +-ok kikapcsoltam a gépet tegnap.
de tényleg írjál már!!

tikk
tikk

Sziasztok!

Gorsi: gyere!!! és ??? Kép Kép Kép

Zsuzsi: általában elég alacsony, úgyhogy lehet, hogy az volt a baj, meg ez az idő, nem lehet rendesen levegőt kapni, olyan fülledt Kép

Márti: Külker Park - pontosanén sem tudom, csak annyit, hogy a Transelektro alapította anno x évvel ezelőtt és a külkerben dolgozók járhatnak oda ill az, akinek adnak belépőt.

BMárti: Kép

Edit: Riki Kép remélem, már kutya baja!!!!

Menta: Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Nahát, mennyien vagytok netközelben hirtelen.Kép Csak magatokról nem írtok semmit.Kép

Peti már rég szunyál, csakúgy mint tegnap este, amikor be-benéztem, hogy ugyan észreveszi-e valaki az aláírást, de persze nem. Már éppen gondolkodóba estem, hogy akkor hogyan mondjam is meg nem is, mivel azt hiszem már nem igazán poén ismeretlenként bejelentkezni. Szóval Márti, köszi.Kép
Száraz tények: 10 napja késik, 2 pozitív teszt (terhességi), néha szédülés, néha hasfeszülés-féleség, boldog leendő szülők.Kép Valójában nehezebben hiszem el, mint anno Petit. Talán mert vele elsőre összejött, most meg ki tudja mióta próbálkozunk. Szerintem Mentára vártunk, mert a múltkor is olyan jól sikerültek a kölykök.Kép Kicsit félek, hogy megmarad-e a baba, mostanában több rossz történetet is hallottam. Még csak csendben örülök, de nagyon.Kép

Bocs a terjengősségért.

gorsi

Gorsi!
Rémtörténeteket nem meghallgatni. Egyébként óriási nagy gratula!KépKépKépKép2 pozití terhességit teszt, már valami! Úgy látszik megint párban jönnek a tesók.KépKépKép
Pihenj sokat, és vigyázz magatokra! Ezek szerint nagyon jó volt a nyári pihitek.

Szia Zsuzsa

beababa

Gorsi!
Húha, gyere má!!!!! Szóval????????????????

Edit!
Köszi a hiányolást, még nem szültem meg, szerencséreKépKépKép

Szóval, mostanában nagyon nincsen időm, ill. van, csak nem netezésre. Mondanom se kell, hogy folyton megy a mosógép, már vasalni kellene a gyerekcuccokat, de vhogy sose tudom magam rászánni. A textilpelusokat már kimostam (kifőztem), már rá is tettem a vasalóállványra, de egyelőre még csak szemezek velük. A babaruhákat már különválogattam szín szerint, csak mindig annyi szennyes gyűlik össze magunkról, hogy soha nem tudom őket kimosni. Meg a teregető is kicsi. Ma megyünk venni egy állványosat, mert hát igen, 4 főre már igencsak akad ruhaKépKép

Lányok, olyan hihetetlen számomra, hogy megint lesz egy kis csöppség nálunk. Nézegettem a kis ruhákat és olyan kicsikKép Már nem is emlékszem, milyen egy kisbaba, hogy kell fogni, fürdetni, szoptatni???? Parázok ám rendesen, mintha az 1. bébimet várnám.

Márti, LAura!
Normális érzés ez?? Bennetek is volt egy kis kétség???

Márti!
Eszméletlen, mennyit beszél Ármin! És hogy nem csak szavakat, hanem szinte totál kész gondolatmenete van. GratulaKép Mi még csak a szavak szintjén tartunk, ill. 2 szó egymás mellé tételénél.

Edit!
Légyszi szerezzetek majd be No.-ban is internetet, mert az nem lehet, hogy ne halljunk felőletek! Gyógyok mennek Riki buksijáraKépKép Ugye nem ijedt meg nagyon?

BMárti, te vad démonKép!
Én is szeretnék már csipkés melltartókat meg démonikus szexuális vágyatKép De lehet, hogy a párom még nálam is jobban????? Kép
Mesélj csak, mit szólt Laci? Remélem nem kapcsoltátok le a lámpátKép?

Menta!
HányingerKép, merthogy már vártál valami tünetet, szóval most ez jó dolog, igaz? Én végig hánytam a 16 hetet, Doncival meg egyáltalán nem, szóval pár hét múlva majd beszámolok, hogy jelentett-e ez valamit a baba nemével kapcsolatban.

Merthogy lányok, képzeljétem, ma betöltöttem a 36. hetet, és elkezdődött a 37.hétKépKép NAgyon büszke vagyok ám magunkraKép Ez akkora szó nekem!

Puszi, majd este bekukkantok még, hátha Gorsi jön pletykálniKép
Nyuszimanóék 36+0Kép
nyuszimano

Gorsi!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A rossz történetekre meg oda se figyelj! KépKépKép

Mindjárt elutazunk, csomagolok, mint egy félőrült, én be-, Lacika kipakol, de közben a frissítést nyomkodom, mert ezt tudnom kellett, mielőtt elmegyünk. KépKépKép

BMárti

BMárti
bmárti

Gorsi!
Húha, szóval színt vallottál! GRATULA!!!!!!!KépKépKép
Rémtörténeteket ne hallgassál, pozitív élménynek meg itt vagyok énKép Mármint a 37.hetemmel, szóval csak optimistánKép

Még egyszer szívből gratulálokKép
NYuszimanóék++
nyuszimano

Gorsi!
Óriási gratula! KépKépKépJól gondoltam én tegnap este.KépVigyázz magatokra, és ne törődj a rémtörténetekkel!

Mi is elutazunk, és még pakolnom kellene + elhozni Zsófit az oviból, megyek is...
Csak vasárnap este jövünk.
Ha hétfőn rossz idő lesz, hol lesz a tali? Beszéljünk meg egy helyet mondjuk vasárnap estig, ha nem lesz döntés, mi már nem tudunk menni.
Hétfőn kezdjük a bölcsit Lucával. Ma voltak itt családlátogatni, Luca átaludta az egészet.Kép

Ja, Henke végül nem volt tegnap, így nem tudok mesélni. Majd a jövő héten.

Jó hétvégét mindenkinek
Andi++

Andi
andi3

Gorsi! KépKépKépKépKép Nagyon gratulálok! Kép Jaj, de jóóóóó!!!!! KépKépKép Biztos, hogy rendben lesz minden! Kép Április?

Nyuszimanó! A betöltött 36-hoz is gratula! Kép Nagyon kíváncsi vagyok már, ki lakik a pocidban! Még mindig nincsenek neveitek? Ármin tényleg hihetetlenül sokat dumál és nagyon rövid idő alatt jutott el a néhány szótól idáig. Mikor kérdezted, hogy mikor kezdenek el toldalékolni, akartam írni, hogy ő a legtöbbet eleve úgy tanulta meg - de azóta látom, hogy teljesen önálló alkotásokra is képes, olyan dolgokat monmd, amiket épp így még sosem hallhatott! Kép És nagyon akar is szépen beszélni, egész nap gyakorol! Kép Sőt, a számokról és a betűkről is megkérdezi, hogy mi van oda írva (így!), és a számok közül sokat felismer, a betűk közül is már néhányat - pedig nem tartunk órákat neki, sőt, néha kicsit meg is ijeszt ez a tempó...

BMárti! Utaztok már megint? Szexis melltartót viszed? Gyertek haza ti is eggyel többen! Kép

Hogy én hogy tudok irígykedni...KépKépKép

Márti++
márti

Sziasztok!

Márti! Ha tényleg a térded és a derekad is rendbehozza, akkor egye fene, neked adom! KépKépKép
A szüleimhez utazunk, most lesz Apukám hívatalos, összcsaládi szülinapi bulija, mert amit én itt szervezkedtem, az csak egy kis meglepetés-buli volt. Kép Nem jövünk haza többen, ki van csukva. KépKép Bár Laci már a multkor is pedzette, hogy nem kellene elkezdeni szerinte a következő adag kis tabletta eszegetését már, de én még jobban félek a kétgyermekes anyaságtól, mint amennyire vágyok rá. KépKép egyébként meg te csak ne irígykedj, neked már meg is van, amiről más még csak álmodozik! KépKépKép

Edit! Hááááát..., nem lettem megdorgálva, amiért sokat költöttem... KépKépKép

Solya! Boldogan cserélek veled, 80B-ért 85F-et, még a két új cicifixet is odaadnám ráadásban! KépKép Fura ez, azt mondják, a földön az észt osztották el a legigazságosabban, mert mindenki úgy érzi, neki kicsit (?) több jutott, mint másnak. Na, a ciciket meg akkor a legigazságtalanabbul osztották el, mert mindenki másmilyet szeretne, mint amilyen van neki. Én mindenesetre serdülő korom óta nem tudok megbékülni az enyéimmel, és mindig irígyeltem a barátnőmet a kis sportos, hetyke cickóiért, amikhez tartó sem kell. Kép Lehet, hogy ő meg engem irígyelt? Kép
Nem kacsingatok én, dogogy kacsingatok... KépKépKép Csak olyan vicces volt, amikor Kata írta, hogy milyen dögös az új cuccban, a férje a szemét se tudta róla levenni. Azután alig pár hét múlva meg jött a hír, hogy babát vár. KépKépKép Persze biztosan nincs semmi összefüggés!? KépKépKép
Nem tudom, engem profil kép ügyben lemaradónak tekintessz-e, én most azért nem frissítettem, mert a bőség zavarában nem tudtam választani, úgyhogy inkább albumot nyitottam. Kép

Nyuszimanó! Piros betűs ünnepeket élek, úgyhogy még várat magára a nagy fehérnemű avatás. Kép De ha eljön az ideje, le fogom kapcsolni a villanyt! És gyújtok helyette gyertyát... Kép

Jaj, tényleg megyek csomagolni, Laci mindjárt hazaér, és hogy meg fog dícsérni, ha rajtakap, hogy összecsomagolva nincs, de Babanetezve bezzeg van! Kép Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, és Márti, nektek még nagyon kellemes, szép időt is az esküvőre! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Gorsi!

millió puszi és vigyázz magatokra!

Tikk
tikk

Lányok
Köszi a gratulákat!Kép

Milyen sokan nem lesztek hétvégén! Jó utat és időtöltést!Kép

BMárti
Ahogy olvastalak, hirtelen én is dögös akarok lenni, de asszem, ez most még pihen egy pár hónapig.Kép

Nyuszimanó
Olyan izgi, mindjárt itt a baba és örülök, hogy ilyen sokáig a pocidban marad.Kép

gorsi

Gorsi!!!KépKépKépKépKép GRATULA!!!KépKépKép
És nyugi, nem lesz semmi baj! Igazából eleinte paráztam én is, mert egyrészt olyan hihetetlen volt, másrészt meg amióta Réka megvan főként ebben a témában olvasok és tényleg sok a rémtörténet, de azokra igazán nem kell odafigyelni! Feküdj sokat hason, azt mondják, akkor jobban megtapad, vagy jobban beágyazódik! És nyugi!!!KépKépKép

Andi, BMárti! Jó hétvégét, mi is utazunk holnap reggel!Kép

Nyuszimanó! Gratula a 36. héthez!!!KépKépKép Akkor most már lassan készülődhet kifele a baba! Szerintem 2 hetet még várjál, aztán hadd jöjjőn, akkor még talán túl nagy sem lesz!KépKépKép

Tali: jó idő esetén SZIP? Mintha ez lett volna...
Rossz időre próbáljuk meg a múltkori IKEA ötletet, nem?
De valamit csináljunk, mert nekem nagyon véges a türelmem!
Most sikerült csak elaltatni Rékát!Kép PEdig már annyira jól működött az ebéd utáni alvás, nem tudom mi van most vele! Apjával 2 órán keresztül felváltva próbáltuk meggyőzni, én már többször elaludtam. Végül mikor már a morzsában is megbotlott, sikerült elaltatni. Ezek után kíváncsian várom az esti altatást...Kép

Zafi++Kép (14.hét)
zafi

Gorsi,
én is én is én is gratulálok! Rémtörténeteket kéretik elfelejteni! Kép

Bár engem nem kérdeztetek, a múltkor egy talin a többiek - látva minket - úgy döntöttek, hogy még várnak a kistesó projekttel. Kép Ugyanis mi feltaláltuk a perpetum mobilet, és egyből kettőt gyártottunk belőle. Kép

BMárti,
akkor jó. Mit szólsz az arany középhez? Az még fitt, (bár a 30kg hízás az én sportos cickóimat is megviselte, lassan a köldökömmel társalognak Kép) ha adsz két méretnyit, mindketten jól járunk! Kép
Nem, még nem láttam ezt a formula 1-es pilótát! Kép

Te Zafi,
én tudtam, hogy nálatok is jön a tesó? Ha még nem tettem volna, akkor óriási gratula! Kép

sziasztok:
Solya
solya

Sziasztok!

Gorsi: GRATULÁLOK!!! KépKép Én is nagyon paráztam/ok most ezzel a terhességgel! Azt hiszem, már sokkal többet olvastunk össze, mint az első babánknál! Ne félj! Nem lehet semmi baj Kép

Nyuszimanó: átérzem a helyzeted, én is nagyon furcsának érzem a helyzetet Kép

cory ++ (Kép) (33+4)

cory
Budapest

GOrsi!
Hatalmas gratula Kép Kép Kép ne parázz! Nagyon jó ám nektek és nem lesz semmi baj!

BMárti!
Vigyázz itt a pocakosodás fertőző betegség Kép én úgy szeretném megkapni Kép Kép Kép

Zsuzsi!
Köszi a szervező számát, ha minden igaz u.akkor fogunk járni mint ti. Sajna nem biztos, hogy van akkora hely, de levileg előjegyezek minket is.

Tikk!
Hanna és a színek Kép

Utazóknak jó utat!

Nálunk: mai ebéd "hussi, vese, jépa, téta" vagyis húsleves (répa, tészta) meg rizsfelfújt.
Nem tom, hogy az időtől, vagy mióta jár Vili, de teljesen felborultak a napjaink, szóval kétszer alszik jó nagyot, éjjel viszont keveset (max. 9 órát), de azt általában pisszenés nélkül. Igaz, hogy ma nem volt hajlandó becsüccseni a babakocsiba, hanem gyalog jött, és tolta maga előtt a játékbabakocsit (ugye ugye az egy éven túli szoptatás Kép ). Mi meg tudjuk, hogy a babakocsi tologatásba nagyon el tud fáradni az ember Kép .

Jó hétvégét mindenkinek! Márti neked külön jóidő drukkok!

Norci
norci

ez lemaradt:

Nyuszimanó!
Gratula a 37. héthez. A furcsa érzést eltudom képzelni, de hamar belejössz majd Kép

Norci
norci

Edit,
erről a Németországról lemaradtam. Merrefelé jöttök?
Solya
solya

Sziasztok!

Solya!
Lehet, hogy mikor kiderült a kistesó, akkor te már nem voltál, nem emlékszem már, de köszi a gratulát!Kép

Talizni vágyók, reagáljatok ám, mert Andin kívül én sem bánnám, ha vasárnap estére eldőlne a dolog!Kép

Ma apa vállalta Réka altatását! Tegnap este beszélgettünk arról, hogy ha majd szülni megyek, akkor pár napig neki kell mindent csinálni, és felvetettem, hogy időnként gyakorolhatná!Kép Abba még nem akar belemenni, hogy valamelyik nagymamánál aludjon Réka egy éjszakát nélkülünk! Kicsit felelőtlennek érzem már magam néha, pedig asszem csak ő parázik nagyon!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Eppen melegszendviccsel tomom magam,de azért megprobalok irni kozben.Kép

GOrsi!Nagyon gratulalok pocaklakohoz!KépEz aztan a sajatos kozlési mod!Most kiderult,hogy ki az,aki figyelmesen olvas!Kép

Bogancsi!Nuszimano!Koszonjuk szépen,Riki jobban van.A szaja még elég szines és ma felfedeztuk,hogy a combjan van egy vastag piros csik és be is van dagadva neki.KépMa nem emlékszem,hogy esett volna,ezért gondoljuk,hogy a tegnapitol van.

Nyuszimano!Gratula!Még maradj igy egyben egy par hétig!KépSzerencsére Riki nem ijedt meg nagyon,talan mar kezdi kinoni az ajuldozast!Remélem nem kiabaltam el!Kopp,kopp,kopp!

Solya!Dusseldorfba megyunk,azt hiszem nincs tul kozel hozzatok,de te biztos jobban tudod.Jo lenne azért osszefutni!Egy év mulva ilyenkor pedig Berlinben leszunk,de arra még a madar sem jar!Kép

Zafi!Apa tényleg jobb,ha elkezdi edzeni magat!Kép

Norci!Riki a sajat babakocsijat szokta tolni!Nem gyozok rohanni utana!Kép

Andi és mindenki,aki elutazott!Kellemes hétvégét kivanok!
Kar,hogy végul nem olvashattunk Heniékrol!Kép

Marti!Armin nagyon okos kisfiu!KépBiztos ismered azokat az ugyességi jatékokat,amiknél meg kell talalni,hogy melyik alakzathoz melyik lyuk illik és beledobni.Na,Rikinek van ilyen harom is és szeret is veluk jatszani,de egy baj van.Hogy nem tud.Képtelen megtalalni a kezében lévo alakzathoz tartozo lyukat.Néha meg se nézi,mit vesz fel,csak probalja beleeroszakolni a legkozelebbre eso lyukba.Egyedul a kor alakuakat tudja.Persze,mert az a legkonnyebb!Ha megmutatom,néha akkor sem tudja belerakni,mert nem forgatja a kezét a helyes iranyba.Aztan felidegesiti magat és vagy eldobalja,vagy nemes egyszeruséggel mas jatékot keres.
Tobbiektol is kérdezem,hogy szerintetek mar kéne ezeket tudnia?
Néha ugy elkeseredek,mert a mondokak sem érdeklik.A konyvet csak ki-be hajtogatja,néha megmutat benne valamit,akkor én mondom,hogy az mi és ennyi.Ha elkezdek egy mondokat,mar lapoz is tovabb.Ha fejbol mondom,akkor se nagyon érdekli.Lehet,hogy velem van a baj?
Szoval igy elég nehéz lefoglalni.Az épitokocka érdekli,de azon is idegeskedni szokott.Mostanaban szokott egyedul leulni épiteni,de ahhoz is kellek rendszerint.

Még egy kérdés:Rajzolashoz mi a legjobb egy ilyen kisgyereknek?Vagy mindegy?Ceruza,zsirkréta?

Edit és a ma 16 honapos Riki
edith16

Sziasztok!

Zafi: én most épp úgy gondolom hogy legyen tali hétfőn, és mi mennénk, de még ki tudja, mit hoz a jövő Kép Ja, és azon is el kéne gondolkozni, mi legyen, ha rossz idő lesz, mert vasárnapra állítólag ideér.

cory

cory
Budapest

Edit! Jó étvágyat! Kép
A beledobálósat Ármin sem tudja még teljesen jól használni, pedig jóval idősebb Rikinél! REndszerint oda sem néz, csak tuszakol, aztán nyafog, hogy segítsünk. MIkor megmutatjuk, sem figyeli - szerintem egyébként korai is lenne még. Építeni most kezdett "egyedül" is, ami azt jelenti, hogy minden egyes újabb rátett kockánál jól meg kell tapsolni és mondani, hogy ügyes Kép - úgyhogy ez is főleg akkor megy, ha ott vagyunk! Ármin a könyveit nagyon szereti, de gondolom, ez alkati kérdés lehet, hogy kinek mennyi türelme van ücdsörögni a könyvvel. Ármin mászkál vele - de nézi KépKépKép A mondókákat, énekeket imádja, de ezeket én csak fejből mondom, miközben csinálunk vmi mást (pelenkázás, teregetés, főzés, stb)
Rajzolűáshoz az a legjobb, ami marokba fogható (nagyon vastag kréta vagy zsírkréta) és könnyen fog, tehát nem kell rányomni, egyenesen tartani, stb. A legeslegjobb homokba kézzel! Ármin egyelőre a rajzolás iránt elég csekélyke érdeklődést tanúsít (papírra firkál egy kicsit de gyorsan megunja), inkább azt szereti, ha én rajzolok, főleg basát - pedig én nagyon szívesen rajzolnék már vmi mást is! Na, jó, cicust, meg kutyust, meg ilyeneket is enged!

Grat Rikinek a félévességhez és gyógyulást neki! Kép

Lányok, hová lett Dzsili???? Egy ideje nagyon rosszkedvű volt, most pedig már nem ír sem ide, sem máshová!

Ha vkinek nagyon sok ideje van, átnézne a szopis topikba? Vilka nem akar enni, ott leírtam részletesen! Van vkinek ötlete vagy akár megnyugtató szava? Úgy aggódom! Kép

EZ az idő nagyon gáz lesz az esküvőre, ha ilyen marad! Kép

Márti++
márti

Ha hétfőn délutánba nyúlik a tali és nem purcanunk ki teljesen az esküvőtől, akkor mi is mennénk - ha sikerül Andrást rávennem! Kép (itthon lesz 2 hétig szabin! KépKépKép)

Márti++
márti

Szia Marti!

Nagyon koszonom,hogy ilyen gyorsan valaszoltal,meg is nyugodtam kicsit.Kép

Szerintem a két gyerkoc teljesen ellentéte egymasnak.Armin szeret hosszu ideig szopizni,Vilka pedig hamar megeszi az adagjat és ezzel o kész is van.Ha pisi-kaki rendben van,akkor ne aggodj!Nem hasfajos Vilka baba?

Edit
edith16

Dzsilit lattam a Szent Imrés topicban és panaszkodott a gépére.Talan azért nem tud jonni.

Edit
edith16

Sziasztok!

Gorsi: Gratulálok Nektek a pocakosodáshoz! Én csak szép, örömteli eseteket hallok körülöttem: a barátnőim mind terhesek, jövő tavaszra összesen 4 babát várunk, de lehet, hogy még az is kiderülhet, hogy két ikerpár lesz!Kép Szóval csak a jó dolgokra koncentrálj, és 2 pozitív teszt, azért az elég makacs babát jelentKép A barátnőm az ikrekkel produkált egymásután 3-szor is negatív tesztet, mégis bent lubickolnak!Kép Szóval ne aggódj és örüljetek! hol fogsz szülni?

Engem mostanában elfog a szomorúság, hogy a férjem nem akarja a kistesót, néha nagyon mérges vagyok rá és nem tudok rendesen viselkedni vele. Olyan rossz...Kép

Márti: majd képet kérünk a szép ruhádról! Sajnos az enyémről anno nem készült jó fotó, ezért nem küldtem el neked. A tied milyen (szín, szabása), hol vetted? Drukkolok, hogy jó idő legyen! Érezzétek jól magatokat! A térdedre vigyázz, próbálj pihenni!

Borcsa: úgy tudom most Recsken vagytok, ezért csodálkoztam, mikor ma délután nagy lányodat láttam a Móriczon. Ő lehetett??? Nagyon nagy lett!

Zafi: van olyan barátnőm, aki 4-5 napra is odaadja a gyerekeket a nagymamáknak (a gyerekek, akkor voltak 1 és 2 és fél évesek). A másik ismerősöm már 10 hónaposan otthagyta hétvégére a nagymamánál a kislányát. Szóval ez szoktatás kérdése, egyik sem lett ettől rosszabb anyuka. Én lelkileg még nem tudnám elviselni, hogy nem itthon éjszakázik a lányom és szerintem ő sem bírná ki, de mondom az egész attól függ, hogy mit szokott meg a baba. Az biztos, hogy ha nagyon fáradt vagy, jól jön egy kis pihenés és az ilyen alkalmakat ki kell használni!

Talival kapcsolatban: akkor SZIP??? Nekünk jó!Kép Ha rossz idő van, akkor IKEA, melyik??? Nincs az nagyon messze, nem autósóknak?

Dorka ma is hős volt, kibirt több órás takarítást, de most már csak az ajtótokok vannak hátra és a bebútorozás, holnap remélhetőleg mindet elvégezzük és nem kell többet takarítani Dorkával.

Nyuszimanó: nagyon izgulunk miattad, nemsokára megérkezik a kistesó! Jaj, de nagyon igalmas-ahogy Dorka mondjaKép Könnyű szülést kívánok! Párod bent lesz? Doncinél bent lehetett?

Pocakosok: olyan jó, hogy írjátok, hogy hány hetesek vagytok, azért így könnyebb mindent elképzelni! Köszi

Edit: Riki nagyon beverte magát? Maradtak kék foltok? Szegénykém nagyon megijedt?

Jaj, képzeljétek! Lányom megkapta élete első csókját ma a játszótéren. Az udvarlót Benedeknek hívják és egyszerűen odament Dorkához, lenyomott neki 2 puszit és egy csókot a szájára. Kislányom és én sem nem is tudtuk, mit kell ilyenkor csinálni. Én mondtam az anyukának, hogy Dorka nem szereti a pusziszkodást, de úgy látszik vannak esetek, mikor azért elviseliKép Benedek különben csak fél évvel idősebb DorkánálKép
Ugyanezen a játszón van egy Martin udvarlónk (ő 3 és fél éves), aki testvéri szeretettel közeledik Dorkához. Nem tudom, hogy tisztában van -e azzal, hogy Dorka nem játékbabaKép Állandóan emelgeti, kézen fogja, simogatja, a mérleghintáról egyszerűen leveszi, hintáztatja, mindig Dorka nyomában jár és persze ha hallja, hogy valamit megtiltok Dorkának, rögtön megy, hogy Dorkát elvigye a tiltott helyről. Nagyon lelkes, az anyukájával, alig tudjuk leállítani. Van, mikor az a megoldás, ha elmegyünk a térrőlKép
És tudjátok Dorka nem szereti, ha simogatják, puszilják, ölelgetik, erre mi mindig ilyen helyzetbe kerülünkKép

Bocsi, akiket kihagytam! Kellemes hétvégét mindenkinek! Betegeknek mihamarabbi gyógyulást!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

meg lehet, hogy Dzsiliék mégis költöznek? Kép De jó lenne!

Dzsili jelentkezz!

zsu
zsu26

Sziasztok!

Köszi még egyszer a gratulákat és a biztatást, igyekszem nem parázni.Kép

Edit
Peti sem tudja az alakzatokat. Szerintem nem olyan egyszerű egyeztetni az x ágú csillagokat. Nekünk a nagylyukú teknősünk van, abba mindenfélét beledobál, ami belefér az egyik egyszerű pl. négyzet alakú lyukon.Kép Ne aggódj! Néha az én fiamat sem lehet lekötni, a mondókákat néha szívesen meghallgatja, de nem könyvből, mert akkor lapoz tovább és türelmetlen lesz a legrövidebb szösszenetektől is. Ez ügyben úgy 1 hónapja érzek némi változást, mert az egyik mondókás könyv valahogy bejött neki, de ez is eltartott 1 darabig. Az építés megy egyedül is már rágóta, neki az valahogy fekszik, de mivel mostanság nem szeret egyedül játszani, egymás mellett építgetünk, néha kiegészítjük egymásét.Kép
A rajzolás nagyon röpke időre köti le, az én rajzaim sem érdeklik.Kép De biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb sikálhatom a falat meg a bútorokat.Kép

Tali: A SZIP jó nekünk is. Rossz időben csak az IKEA-ra hagyatkozni lehet, hogy gáz. A b.örsiben talán nagyobb a játéktér, de az eléggé kint van. Nem akarja vki otthonra bevállalni?Kép

Zsuzsi
Olyan aranyosak lehettek a gyerekek, mégha Dórinak ez túl nyálas is.Kép

Márti
Amikor szopizik Vilka, erősen, mohón szívja a cicit? Mert Peti is 5-10 perc alatt elintézte a szopizást, de nagyon mohó volt. Én csak 1 éves kora után ismertem meg a hosszú, félórás-háromnegyedórás szopikat. Ja, és 3 hónapos kora után egy darabig átaludta az éjszakákat simán, aztán később újra éjjel-nappal ment a műszak.Kép Nálunk anno a havi 1 kg-t is soknak találta a doki és mondta is, hogy később meg az lesz a bajom, hogy nem hízik a gyerek. Ehhez képest Vilka másfél kilói nagyon soknak tűnnek, úgyhogy szerintem várj ki, talán csak átmeneti dologról van szó. Mióta van ez így egyébként?
Egyszerre is szoktak szopizni? Ha igen, talán az is zavarja Vilkát.

Laura
Ti hogy vagytok?

Dzsili
Remélem a költözés áll a nem jelentkezésed mögött.

Jó éjt!
Gorsi++Kép
gorsi

Húú lányok, hogy birjátok ezt a szeles éjszakát???Kép

Ha kinéztek az ablakon tök jól látni a Marsot, kicsi piros pötty, de nagyon élénken ragyogKép Már ezért érdemes volt fentmaradni. Nem tudok ebben a szélben aludni.
Aki reggel olvassa ezt a hozzászólásomat és érdekli a Mars:http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20030829alegjobb.html
itt nézhet pár fotót róla, "jobb szögből", mint az ablakbólKép
Üdv, jó éjt:
Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

GOrsi,
KépKépKépKépKép, gratula a pocaklakóhozKép!.

Edit,
utólag is jó étvágyatKép!
Hanga nagyon szereti ezt a bedugdosós játékot. Egész jól elszöszmötöl vele, és majdnem mindig betalál a jó lukba. Azért van olyan, hogy a többfajta csillagalakút egy lukba akarja tenni, de ha jó lukat talál el, akkor akár mindhárom formát be tudja tuszkolni egy lukbaKép. Azért többnyire sikerül a helyes lukat megtalálnia a formához. A MegaBlocks építővel is szeret játszani, és rajzolásnál nálunk a basa a sztár (Márti: Kép). Géppapírra firkál egyelőre zsírkrétával (a Corában veszem a 8-12 színűt kb. 50 forintért, úgyhogy nem is nagyon baj, ha véletlenül eltörik).

Zsuzsi,
szerintem is édesek lehettek a kölykökKép. Hanga is megkapta kb. 1,5 hónapja az első szájrapuszijátKép, sőt, amikor a múltkor esküvőben voltunk, a vőfély kezet is csókolt neki, meg a menyasszony apukája isKép.

Szila
szila

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?