Halihó!
Hogy mennyit írtatok! Csak ámulok ás bámulok.
Látod-látod Kriszta, a pangás csak a hétvége miatt volt.
Már most szólok hogy nem fogok mindenre reagálni. Nem tudom miért, de nagyon fáradt vagyok. Tegnap ugye meg suliba voltam (az én vizsgám lett a legjobb, 5-öst és dícséretet kaptam
)
Vicuskám, ennyi laptető
Szupi a tüszöcskéd, milló drukk!
Szilvi, tök jók a házak. Kívánom hogy minnél elöbb megtaláljátok a lehető legjobbat.
Judy, sztem nincs is tökéletes kapcsolat. Mindenhol vannak viták, a lényeg hogy ne tartsátok magatokban. Meg kell beszélni. Örülök hogy szent a béke. Nagyon nagy gratula a fiaidnak, nagyon ügyesek voltak. Büszke lehetsz rájuk.
Ildi, ne aggodj, lesznek még olyan napok hogy se cici se pocak nem fáj (és amikor már érzed a mozgást, lesz olyan nap hogy lustibb lesz). A hüvelyváladék normális.
Kata, én kérdeztem Hugid felvételijét.
Kriszta, hogy neked mekkora pocid van. Azta.... Örülök hogy malackád már jobban van. Imádom az ilyen kis tündéreket
Chrissy, nekem is fáj a fejem, bizti a frontok miatt. Nem hiszünk mi semmit, gyere amikor engedi a kis drágád
Márti várunk ha végeztél a beadandókkal.
Alexa, új építésű lakásba lakunk a Palotavárosba, téglaszerű (az a fehér, nem tudom mi a neve). Ha jól tudom 4 éve épült. Küldök privit, örrülök hogy teccik.
Nati, kérlek lassíts! Vigyázz nagyon Mütyürkére!
Na látom holnap kisebb fajta tali lesz a korházba