Új privát üzeneted érkezett!

Basszusssss!!!!!!!
Bocsesz :oops: :( !!!!!!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Szilvi!
Szerintem ez nem felesleges zaklatás!!!
Én tuti felhívnám!Végülis ezért fizetsz neki!

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Igazad van... de... mindegy... Nyuszi lettem. :)

Most vettem észre, hogy túlmunkába csúsztam. :) Zúzok haza. :)
Szép délutánt!
Vendég

Szilvi! Szerintem is hivd fel a dokit. Abból baj nem
lehet.

Noelnek egy nagy gratu. Igazán ügyes pasi.

Krixtánk még mindig csodaszép. Remélem a malacka meggyógyul.

Mindenkinek puszi!
n.k.ildi

Szilvi, én is felhívnám a dokit, jobb félni, mint megijedni!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!!!

Malacka

A tündérke egy igazi tündér..a malackámnak túl volt nőve a foga és már olyan nagy volt hogy nem bírt enni...azért reklamált szegénykém hogy ő enne,csak nem tud,Kapott szurikat is és mióta itthon van hozzábújt a lány malachoz és együtt eszegetnek...nem tudom ha vártam volna még lehet éhen halt volna szegénykém :(
A lényeg hogy jól van,nagyon megnyugodtam!!

Ildi
Köszönöm szépen ezt a jelzőt azért szerintem szép nem vagyok :oops: ,de nagyon aranyos vagy!Nemsokára neked is lesz egy görögdinnyéd:)

Judy

Grat a fiúknak fiúkhoz,büszke is lehetsz rájuk!
A hintát még gyerekkoromban találtam ki amikor nem tudtam aludni...ha a Barbika nem is alszik el az biztos hogy a ringatózásra kicsit visszafogja a rugdosást te meg tentizhetsz tőle kicsit..én az éjjel így aránylag végigaludtam remélem beválik nálad is!

Gabi
Én gondoltam rátok a szuri miatt jó hogy túl vagytok rajta!

Andesz

Ne haragduj mindig akartam válaszolni a lilás kérdésre de tök elfelejtettem..szóval a csaj valami hamvasító balzsamot tett rá amit csak fodrászkellék boltban lehet kapni..nem tudom a nevét mert nem kértem el de jövőhéten megyek hozzá (szülés előtti renova :P ) és akkor megkérdezem mert rákenés után 2-3 hajmosásig tart!

Szilvi
Remélem mire ezt olvasod már beszéltél a dokiddal,amúgy ne ijedj meg kis barnázás nem vészes..legalábbis nálam volt és azt mondta a doki az kb.1cseppnyi vér lehet ami normális ilyenkor..de mindenképp kérdezd meg a dokidat az a biztos!!!

Köszönöm hogy gondoltatok ránk a malacka miatt is és köszönöm a kedves dícsérő szavakat a pocakos képemre!
Szép estét mindenkinek!!Pussz
Vendég

Szép estét!

Úristen,annyit írtatok,hogy csak na!!!!! :lol:
már most előre bocsika,akit kifelejtek :oops:

Szilvi!
jók a házak,én is megnéztem a képeket,szerintem aharmadik után gondolkodjatok,remélem azóta már felhívtad RL-t,tudod,ő egy angyal doki,biztos nem haragszik,ha zaklatod :wink:

Judy!
remélem pároddal gyorsan rendeződnek a dolgok :roll: Barbibaba most már lassan megmutathatná magát :lol: ügyesek a fiaid :lol:

Kata!
te meg tarts ki a héten,amig apa megjön 8)

Gabi!
örülök,hogy jól ment a szuri :lol:

Márti!
gratula a vizsgákhoz :lol:

Andi!
remélem túlvészeled a névnapot :( és minden nappal jobb lesz,főleg ha a kisbabád megszületik és rádmosolyog :P

Krixta,Chrissy!
örülök,hogy a malacka jobban van :wink: :wink: :P :P
milyen volt a Velencei tónál? :lol:

nem tudok visszalapozni... :evil: nem emlékszem,ki mit írt :shock:

Nati és Évi nagyon eltűnt :roll:

Uh:baloldalt 13 mm-s :P :P :P ,és jobbo.12 mm-s tüsző,méhnyh 6 mm.RL-nek teccett az eresmény(még emlékezett i,hogy a baloldalra gyúrunk :lol: ),folytatjuk a Merionalt ésszerdán újra UH :wink:
Vendég

Na végra Vicuska, hogy jöttél. :lol:
Nagyon szupi, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judy, elfelejtettem gratulálni a fiaidhoz!! :wink:

Krixta, örülök, hogy malackád jobban van!! :lol: Most már biztosan nekiáll kajálni is, és rendeződik a helyzete!! :wink:

Nati, írtam az iwiwre is neked.... Hoooooooool vagy???

Lasssan megyek csicsizni :P Holnap 11-kor nyelvvizsgázik a hugim, drukkoljatok neki!!

Jó éjt, babás álmokat!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Krixta! :lol:

Kép
Vendég

Jó reggelt!!

Szilvi!Remélem jól vagy,minden okés,és legalább telefonon beszéltél a dokival!Én biztos szaladtam volna hozzá,ahogy magamat ismerem!

Kata!Drukkolok hugidnak!Milyen nyelvből is vizsgázik? :oops: Ő most mennyi idős?

Vicuska(Te kisTündér) :D !
Nagyon szépen nőnek a tüszőid!Gratulálok hozzá!!!

TAndi!Tőled is szeretném elkérni az asztalos nevét,tel.számát,és hogy mennyiért csinálta a konyhaszekrényt!Légyszi írj privit!Köszi!!!

Krixta!Örülök,hogy jobban van a Malackád,aranyosak lehetnek,ahogy bújnak! :)
Vendég

Alexa, angolból alapfokú szóbelizik. Az írásbelije már megvan. :lol:

Nem teszel fel képeket a kicsi fiadról?? Olyan jó őket nézegetni!!
Többi maminak is szól, mint mindig! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ja, és azt nem mondtam, hogy 14 éves! Kereken az én 18. szülinapomon született!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Jóóóóó reggelt!!!

Köszönöm az aggódást, azóta nincs semmi. Kicsit fájdogál a pocim, de csak ha sokat állok. (mint pl. a vérvétel eredményéért...)
Ja, eredmény, jó móka volt ez is. A leletkiadó ablakban ki van téve: ma a leletkiadás az 1., 2. és 3. ablaknál történik, amelyik nyitva van. Beálltam az 1. ablakhoz, odaérek, rámcsodálkoznak: a leletkiadás eggyel alrébb van, miért ide jöttem??? Hát, mert az van kiírva, hogy ide kell jönni. Elmegy, megnéz, jéééé, tényleg!
Azért itt is van szervezés. :lol:

Krixta
Örülök, hogy jobban van a malackád és semmi komoly baja nem volt. :)
Csütörtökön feltétlenül megemlítem neki, a méhszájsebem lehet a bűnös...

Vicuska
Hát, lehet, hogy egy angyal, szárnyakat még nem láttam a hátán, de megnézem jobban. :lol:
Drukk a tüszőcskéidnek!!! ;)

Alexa
Nem vagyok igazából olyan megijedős fajta. Csak nehogy leszedje majd a fejem. Az se jobb. :)
Vendég

Sziasztok!

Kata
Nagyon ügyi a hugod! Nem tudom, hogy 14 évesen hogy lehet valaki ennyire szorgalmas!? Irigylésre méltó!

Krixta
Jó, hogy malacka jobban van!

Chrissyy
Köszi az infót a dokiról!

Szilvi
Felhívtad a dokit? Ha igen, mit mondott?

Vicuska
Mondom én, hogy ez lesz a Ti hónapotok! Szerdán kíváncsian várjuk az újaabb híreket!

Nati, Vikike hol vagytok?

Judy
Remélem rendeztétek egymással a dolgokat!

Alexa
Majd lefotózom a szekrényeket és megnézem, hogy pontosan mennyit fizettünk érte, és küldöm majd.

Kép
tand

Andi
Nem hívtam fel. :oops: Otthon pihiztem egész délután és este...
Vendég

Tegnap leégettem a nyelvem a levessel... :?
Nézegetem a vérvételes papírom, a szegedi után elég furának tűnik... A fehérvérsejtszám, Neutrophil kicsit magasabb, Hemoglobin, lymphocyta kicsit kevés, pipibaci kicsit sok (duplája a határértéknek...). Azt viszont nem tudom hova tenni, hogy spermát miért keresnek benne?! :D
Vendég

sziasztok,
vagyok, csak rengeteg munka van és hulla vagyok este mikor hazaérek.... iwiwet csak otthon tudok nézni, de nem mindig kapcsolom be még otthon is a gépet..

Puszilok mindenkit, már két napja olvaslak vissza benneteket, sajnos reagálni nem tudok... ismét rohanok...

Kriszta, ha rám gondoltál írd meg nyugodtan, akár priviben.

azt hiszen ha korábban nem, akkor pénteken jövök és írok mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Kép

Kata!
ügyi nagyon a hugicád!lehet a nővérére ütött? :lol:

Szilvi!
remélem minden oksi nálad,és nem lesz több barna,de ha igen,feltétlen kérdezd meg RL-t! 8)

Alexa!
hogy van Martinka?képek? :lol:

Nati!
szia.ne dolgozz annyit! :evil: amúgy jól vagytok? :P
Vendég

Nati
Az igazolatlan hiányzó. :lol:
Ne hajtsd magad túl, szükséged van a pihire! Rosszullétek kínoznak még?

Vicuska
Barnával azóta nem találkoztam, majd leírom, mit mondott rá RL. :)
Vendég

Lányok, tali nem lesz??????? Nekem sajna hétvégék nem jók, de ha hétköznap szervezitek, akkor munka után biztos odaérek, legalább a végére!!! Jó lenne látni Benneteket, mielőtt megszültök!!!!

Köszönöm, jól vagyunk, gyomorsav már "csak" az állandó barátom, de valahogy jobban tűröm...

Két infó nektek: most kérdeztem a tb-sünket, az előző évi átlagbér számít a gyásba, még akkor is ha decemberben szülsz...

Másik a nagypocakos anyukáknak: tegnap kismamajógán volt egy pozíció, amivel azt modnták lehet tehermentesíteni a gyomrot... letérdelsz, a sarkadra ülsz, karok hálul a hátadmögött, összkulcsolod és finoman húzod felfele lassan, így a pocakról felkerülnek a bodák és a gyomornak kicsit több hely jut. Naponta párszor érdemes megcsinálni...

Kitartás mindenkinek!
Vendég

Vicuska! Jó volt a Velencei-tónál, Martinka aludt végig a kocsiban mi meg kint fagyoskodtunk a stégen, apák meg csinálták a csónakot.
Vendég

Nati
Gyomorsavra a Rennie nagyon jó! Nekem legalábbis bevált.

Chrissyy
Tegnap jó idő volt, csónakjavításra meg főleg. :) Akárhogy vesszük Martin baba járt a legjobban. :)
Vendég

Sziasztok!

Krixta! Örülök a malackádnak. Remélem most meg nem fog egyfolytában enni, hogy bepótolja a lemaradást. :) mert az sem lenne túl jó, ha megterhelné a kis gyomrát.

Szilvi! Remélem én is, hogy semmi komoly, de ha rákérdeztél várjuk a doki válaszát.

Kata! a hugod tényleg ügyes. Nekem 18 évesen lett meg a nyelvvizsgám. :(

Judy! Remélem minden ok veletek, szent a béke.

Vicuska! Hajrá! Egyre kiváncsibb vagyok.

Lányok! Egy egészen fonti kérdés: észrevettem, hogy a bugyimon az elmúlt két napja ilyen fehéres, halvány sárgás folt van(egy picike). Ez természetes, vagy menjek s.o.s dokihoz holnap? Mitől lehet?

Puszi!
n.k.ildi

Ildi
Terhesség alatt több a hüvelyváladák, hogy megóvja a kis lakót. Ha legközelebb mész dokihoz, úgyis vesz kenetet és ha bibi van, ott kiderül. Szerintem ne izgulj emiatt.
Herpeszed elmúlt már?
Vendég

Kata!Akkor a hugi volt a legnagyobb szülinapi ajándék !! :D Nekem 1 öcsém és 2 húgom van,majdnem ilyen nagy a korkülömbség nálunk is.Ők féltestvéreim.

Nati örülök,hogy jól vagy!Holnap UH is lesz?

Szilvi!Nem baj,ha kicsit magasabb a fvs számod,terhesség alatt emelkedik.Csak barna ne legyen többször!

Andi,előre is köszi a képeket!

Martinkáról majd én is hozok fotókat,de még nincs fent a gépen.
Vendég

Ildi!Nekem is volt,és úgy van,ahogy Szilvi írta,ilyenkor több lehet!Ha nincs egyébként semmi panaszod,akkor sztem gond sincs.
Vendég

Alexa
Barnával nem találkoztam ma. :) Remélem, nem is fogok, nem hiányzik....
Vendég

Sziasztok,

Krixta,

Örülök, hogy jobban van a malackád. Remélem most már boldogan falatozgat a párjával. :lol: :lol:

Vicuska,

Gratula a 13 mm-eshez. Szépen meg fog nőni, és babóca lesz belőle heteken belül. :lol: :lol:

Kata,

Én meg neked felejtettem el gratulálni tagnap a 36. héthez. mehetünk szülni???? :lol: :lol:
Remélem hugidnak sikerült a nyelvvizsga?!Bár ha olyan mint te akkor tuti sikerült. :lol: :lol:

Holnap akkor tali 11-kor a kórházban. Persze ha addig meg nem szülök. Ma egész nap keményedik a hasam alja. Gyorsan be is pakoltam a táskámba, ha netán mennem kellene. Csak pár apróbb dolog nincs még bent, amit minden nap használok.
Szóval én utra készen vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Te hogy állsz????

Nati,

TESSÉK LASSÍTANI. MUNKA LE VAN TOJVA.

Felőlem bármikor mehet a tali. Én már a multkor is mondtam. Utána nem tudom mikor fogok tudni találkozi veletek.

Köszi az infót, de sajna én néha mozdulni sem bírok, nemhogy térdelni. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ildi,

Csak Szilvit tudom idézni, hogy a folyás ilyenkor természetes, de azért jobb ha megnézi a doki. Nekem is van, pedig alapból sosem szokott lenni.

Alexaa,

Tényleg tehetnél fel képeket Martinkáról. Hagy lássuk milyen szépen nődögél. :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Örülök, hogy jobban vagy.
NE ÁLLDOGÁLJ!!!!

Ismerős a laboros káosz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tand,

Igen, megbeszéltük a dolgokat apával. Most szent a béke hála istennek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vikike,

MIKOR AKARSZ TESZTELNI??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello, akkor 11-kor találkozunk?? Jó, arra emlékeztem, hogy 10-kor. De akkor 11-re megyek.
Elő vannak pakolva a cuccaim (nagyjából), de még nincs bent a táskában.

Vikike, tényleg, peedig reggel még az eszemben volt! TESZT????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ildi, nyugi a folyás miatt. Végig így lesz! :wink:

Hugim nyelvvizsgája remélhetőleg meglesz, a szóbelije egész jó lett, de még hozzá jön a magnó, amit kb. 2-3 hét múlva tudunk meg. Igen, a hugim volt a legnagyobb szülinapi ajándékom!! Imádjuk egymást. Tök olyan, mint én, belsőleg is... Sokan azt mondják, hogy nagyon hasonlítunk egymásra, én nem látok ilyet, de állítólag akkor is így van. Na, lépek, majd jövök.

Puszs

Kép

Kép

hoppá

Judy
Igen is, nem álldogálok. Majd megkérem apát, hogy hordozzon a tenyerén. :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy rendeződött apával a viszonyotok. :)

Kata
Drukk a vizsgához, már csak azt a röpke pár hetet kell kibírni. :)
A húgom és köztem 9 év van. Ahogy mamán mondaná, nagyon jó öszvérek vagyunk. :) Ő külsőleg apukámra hasonlít, belsőre anyára, én pedig fordítva. :)
Vendég

Kata,

Mehetünk 10-re is, legalább kevesebbet kell izgulnom.
Már nagyon tükön ülök. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lassanként kereket oldok. Sietni kell, mert "randim" van Vicuskával. :D
Holnap ugyanitt. :)
Szép délutánt!
Vendég

Halihó!!!!

Ildi!
szerintem is több van babásan :lol:

Kata,Judy!
akkor hányra mentek? :roll: én is megyek holnap de.UH-ra :shock: lehet találkozunk??????? :P
bár én nem biztos hogy megismerlek titeket :oops:

Vikike??????????????
Vendég

JUDY, AKKOR 10?? OKé, akkor 10. :lol: Nem felejtem el a cumit, meg a fejvédőt!! :P

Vicuska, ha te nem ismersz meg, én megismerlek!!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Akkor holnap 10 óra bent a kórházban.
És aki előbb ér oda az húz sorszámot UH-ra is meg NST-re is. OK????

Vicuska,

Gyere te is 10-re. Én is megismerlek, ne aggódj. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is viszem a kék cumit. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata,Judy!
akkor holnap!rácsodálkozok majd a nagy pocitokra :lol:

Szilvi!
örülök,hogy megismerhettelek!bocsika,hogy csak ilyen kutyafuttában,de 5-re mennünk kellett máshova :oops:
holnap remélem beszámolsz,mit hallottál???????? :lol:

VIKIKE??????????
ne bújkáll a zebrás teszteddel :wink:
Vendég

Halihó!

Hogy mennyit írtatok! Csak ámulok ás bámulok.
Látod-látod Kriszta, a pangás csak a hétvége miatt volt.

Már most szólok hogy nem fogok mindenre reagálni. Nem tudom miért, de nagyon fáradt vagyok. Tegnap ugye meg suliba voltam (az én vizsgám lett a legjobb, 5-öst és dícséretet kaptam :) )

Vicuskám, ennyi laptető :) Szupi a tüszöcskéd, milló drukk!

Szilvi, tök jók a házak. Kívánom hogy minnél elöbb megtaláljátok a lehető legjobbat.

Judy, sztem nincs is tökéletes kapcsolat. Mindenhol vannak viták, a lényeg hogy ne tartsátok magatokban. Meg kell beszélni. Örülök hogy szent a béke. Nagyon nagy gratula a fiaidnak, nagyon ügyesek voltak. Büszke lehetsz rájuk.

Ildi, ne aggodj, lesznek még olyan napok hogy se cici se pocak nem fáj (és amikor már érzed a mozgást, lesz olyan nap hogy lustibb lesz). A hüvelyváladék normális.

Kata, én kérdeztem Hugid felvételijét. :)

Kriszta, hogy neked mekkora pocid van. Azta.... Örülök hogy malackád már jobban van. Imádom az ilyen kis tündéreket :)

Chrissy, nekem is fáj a fejem, bizti a frontok miatt. Nem hiszünk mi semmit, gyere amikor engedi a kis drágád :)

Márti várunk ha végeztél a beadandókkal.

Alexa, új építésű lakásba lakunk a Palotavárosba, téglaszerű (az a fehér, nem tudom mi a neve). Ha jól tudom 4 éve épült. Küldök privit, örrülök hogy teccik.

Nati, kérlek lassíts! Vigyázz nagyon Mütyürkére!

Na látom holnap kisebb fajta tali lesz a korházba :)

madiani

Sziasztok!

Judy
Örülök, hogy kibékültetek apával!
Nagyon ügyesek a fiaid! szupi félévi bizik.
Gratulálok az ismarősödnek. Nagyon boldogok lehetnek.

Szilvi
Drukkolok a házprojekthez. Remélem megtaláljátok a nektek legmegfelelőbbet!
Ne felejtsd el megemlíteni RL-nek a barnát! Kíváncsi vagyok, hogy mit mond rá.

Ildi
Örülök, hogy javul a torkod. Azért mostanába ne menj be az oviba!

Tand
Én is kíváncsi vagyok a bútorokra! Tegyél majd fel képeket, ha sikerült lefényképezni. És pocifotót is várunk természetesen. :wink:
Kitartást a szombathoz.

Krixta
Nagyon csini vagy a fotókon! Szép kismami vagy!
Örülök, hogy a malacka jobban van. Jó nagy lehetett már a foga... :shock:

Gabi
Noel baba nagyon ügyi volt az oltáson, férfiként viselte a megpróbáltatásokat. :D

Vicuska
Nagyon örülök, hogy a bal oldalon is érik tüszőcskéd! SZUPI!!! :D :D

Nati
Lassitani kéne! Vigyázz magadra és Mütyürkére!

Kata
Nagyon ügyes hugod van! Milyen kitartó ennyi idősen :shock: :D gratulálok neki! Csak így tovább!

Vikike
Várunk a pozitív teszttel! :wink:

Holnap "kis"tali lesz a kórházban? Így biztos hamar elmegy a várakozási idő.

Én végül nem kerestem meg RL-t, hanem ma elmentem a háziorvoshoz, és kértem tőle beutalót. Végül is azt mondták, hogy mindegy melyiktől viszem.
bessy76

Ani

Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!
Milyen hasonló szavakat használtunk :shock: :wink: :lol:
bessy76

Nem fogjátok elhinni:

Sültkrumplit kíván a kicsifiam, én meg képes vagyok este 8-kor sütni :) Hu de fincsi lesz. (apa meg majd duzzogva szellőztet, utálja az olaj szagot)

madiani

Sziasztok!!

Vicuska
Írtam neked privit,köszönök mindent és én is nagyon drukk neked!:)

Ani
Gratula a vizsgához ügyi vagy!Ma én is nagyon fáradtnak éreztem magam pedig semmit sem csináltam :oops:

Judy

Örülök hogy kibékültetek a pároddal,néha kell egy kis vita és aztán olyan jó összebújni..túl unalmas lenne ha mindig minden rendben lenne:)

Kata

Én is grat a 36.héthez...kiváncsi vagyok ki fog előbb szülni! :wink:

Bessy

Köszönöm a bókot aranyos vagy!Tényleg hatalmasak voltak szegény kis mali fogai.
Te hogy vagy?Minden okés?Ritkán jössz...

Nati
Már én is akartam írni hogy mi van veled,ne hajtsd túl magad MOST nagyon kell vigyáznod magadra!

Szilvi

Örülök hogy ma nem volt a "Barna" nálad..anno nekem is volt méhszájsebem és folyton véreztem miatta...de ha bármi van hívd fel a dokit az a biztos!

Képzeljétek most már tudom mikor alussza végig a kis pocaklakóm az éjszakát..ha lefekszem 11-12 körül éjjel akkor hagy aludni egész reggelig és még pisilnem sem kell kimennem...most már 4.napja hogy így alszok..eddig éjjel 3tól már nem hagyott aludni mondjuk 10kor már aludtam...
Már 1hete Fragmint kell beadnom magamnak injekcióval és már tiszta lila a combom...olyan mintha vernének.. :P
Holnap intézem a családi állapotot igazoló papírt ami az apaági nyilatkozathoz kell..nem semmi mik kellenek :roll:

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Köszönöm mindenkienk! Arik vagytok!

Bessy, egyformán jár az agyunk :D

Kriszta, az szupi ha kitaktikáztad a kishölgyikét. Tényleg neve? Ki ne fussatok az időből :)
Bocsi, mi az a Fargmin? Holnapra drukk hogy ne keljen sokat sorbaállnod.

Betoltam a sültkrumplit, és apa se dunnyogot. :)

madiani

Hát, bevallom, megettünk még egy kis fagyikát is apával. :oops: Ha nem lesznek rémálmaim csodálkozni fogok. Most viszont megyek csicsikálni, holnap korán kelek. Nem tudom mikor jövök legközelebb, mert sok a meló, meg suli is lesz. Pusszi mindenkinek.

madiani

Jó reggelt :wink:

Judy, el ne felejts pisikét hozni magaddal!!!!!

Krixta, tegnap meséltem a hugimnak, hogy ha Gergő nem hagy aludni, akkor a Krixta-módszert :lol: választva elringatom, hintáztatom! :wink: :wink:

Ani, ez a legjobb.... én is mindig a kisfiamra fogom, ha valamit kívánok, vagy sokat eszem belőle: nem tehetek róla, ha a kisfiam kívánja.... :P :P Na, és még fagyi is... kívánós kis fiad van!!

Teszek fel 1-2 nappal ezelőtti képet a pocakomról. Nekem nem tűnik olyan nagynak (remélem azért Gergő nődögél odabent... most ez a legújabb parám-az nst-ig!)

Kép Kép

Bessy, igen, ma minitali lesza kórházban, aki akar még csatlakozhat: 10-kor bent az előtérben!! :P

Nati, lassíts, nem tesz ez jót neked!! Hidd el!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

Kata,

Nem felejtem el a pisit, bár ott is lehet produkálni. :lol: :lol: :lol:

Szerintem meg szép nagy a pocid, olyan formás, nem olyan mint az enyém. Az enyém baromira terebélyes, a tied meg szép csucsos. :lol: :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Tök jó, hogy így ki tudtad tapasztalni kiscsajszi rutinját. :lol: :lol: :lol:
Nekem az az érzésem, hogy az enyém állandóan fent van és mocorog. :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem azért ha kibujik néha aludni is fog. :lol: :lol: :lol:

Az a fragmin a cukorra való injekció????

Bessy,

Igen, tényleg nagyon boldogok, és pont azért írtam le nektek, hogy ti is nemsokára nagyon boldogok lesztek. Pedig náluk volt elég sok probléma mindkettőjükkel. És lám, mégis babás lett. :lol: :lol:

Ani,

Húúúú...sültkrumpli, nagyon imádom. Bár én inkább a Meki-s krumplit szeretem, nem a házit. Annak valahogy más azt íze, nem tudom hogy csinálják. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Kata!
nagyon szép a pocid :lol:

Krixta!
miért szúrod a Fragmint? :roll: