Sziasztok,
Túl vagyok az első munkanapomon
Egész tűrhető volt, sikerült időben haza is érnem, viszont alaposan elfáradtam.
Bent sokan örültek nekem, ami azért jó érzés
Estére azért kidőltem, úgyhogy aludtam egy órácskát… hát igen, elszoktam már ettől
Többen kérdeztétek, úgyhogy ide írom, hogy miként tervezzük a „hogyan-tovább”-ot:
A jövő hét utáni hétre tervezem, hogy megyek vérvételre, ahol megnézetem, hogy most milyen a vérsüllyedésem, és a CRP-m. Ha minden rendben, és nincs gyulladás a szervezetemben, akkor megbeszéljük Zozóval, hogy mikorra, de szerintem kb. március végére, vagy áprilisra fogok időpontot kérni a BMC-be. Még neki is kell mennie vizsgálatra közben. Szóval
HA jók lesznek az eredményeim, akkor várhatóan árpilisban kezdődne a stimu. Ha esetleg nem jók az eredmények, akkor ez kitolódhat májusig is. Ha viszont úgy alakul, hogy nem fér bele a tavaszi időszakba, akkor csak ősszel fogunk kezdeni.
Jövő héttől kezdve elkezdek (újra
) fogyizni, meg sportolni – ekkortól már engedte a gégész, jó lenne valamennyit leadni kezdésig, mert már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben.
Amúgy köszönöm az érdeklődéseteket, nagyon aranyosak vagytok!
Bibar,
Chestit holnap hívom, ma sajna nem volt időm, este meg már nem akartam zaklatni
Remélem, hogy már otthon vannak.
Sajnálom, hogy Olivér pöttyös lett… nem ettél magvakat (dió, mogyoró, stb.) ? Attól is lehet… Remélem, hamar elmúlik, és kapunk képeket
Puszi!
(ja, és a táblában javítottam a napokat
)
Sharon,
A táblában javítottam a korodat!
Remélem, hogy hamar túl lesztek a hasfájáson…
Brigii,
Igen-igen, el tudnék viselni még pár napot itthon
De nem baj, remélem már csak pár hónap, és itthon lehetek mondjuk úgy 3 év 9 hónapot
:D
Rebe,
Hm… tényleg megdöbbentő, hogy az Istenhegyin nem a legjobb az UH… ott kellene lennie Bp. legeslegjobb, legmodernebb gépének… szerintem. Ahová mentek, az tényleg nagyon jó, és a hölgy is nagyon kedves
Mikor mentek pontosan?
Zami,
Bár a másikon már írtam Neked, de itt is: hurrá!
Igen, a hüvelyinek más a felbontása, azzal már biztos látszódott volna a Picúr!
Zuzmó,
Örülök, hogy jól vagytok!
Jó nagy már Jázmin
És tényleg abba kellene hagynod a cipekedést! Irgum-burgum… Tudom-tudom, hogy nehéz megállni, meg elkerülhetetlen néha, de akkor is… vigyázz magadra, jó?
Elan,
Köszi a jelzést, tényleg nagyon elírtam Gabicsibét
Már javítottam is
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy, és hogy már nem fáj a pocid!
Mamm,
Drukkolok holnapra, jelentkezz utána!
Vicuska,
Jaj, mennyire jók tényleg a képek Ramiról!
:D Nagyon szépséges kiscsajszi!
:D
Eltűnt kismamik, anyucik, tessék jelentkezni!
Sok puszi mindenkinek! Szép álmokat!