Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kedves Mindenki!!
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok nekem, nem mondom, hogy most könnyebb a helyzetem, de az, hogy Mindenkinek egyforma véleménye van, most mégjobban elgondolkoztat, hogy vajon én jól gondolom -e ? Át fogom nagyon rágni magam mégegyszer!
Még soha senkivel /a férjemen kívűl/ nem beszélhettem erről, és megmondom őszintén, hogy Neki is az a véleménye, ami Nektek!
/Lehet, hogy velem van a baj...!/ Azt hiszem, lesz még egy kettő álmatlan éjszakám ez ügyből kifolyólag...!
Minden pocaklakós Anyukának nagyon-nagyon szorítok!!
Minden Babás Anyukának boldog Babázást kívánok!

Üdvözöllek Benneteket!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok lányok! :o

Mi is itt vagyunk az elveszettek táborából.
Jól vagyunk a csajszikák szépen "nődögélnek", Brigike 6500gr, Barbika 6400 gr.Nagyon ügyesen egyformán fejlődnek.

Gratulálok minden új kismaminak, és anyukának, nagyon szépek a babucikák!!!
Brigi pacsázik
:lol: Kép KépBarbika a festői szépség
:wink:

Na, dobok egy mostani képet is. :wink: KépBrigivel, de ez sem mostani.Folyt köv.

Kép
brigii

Na itt vagyok , dobok még pár képet, remélem nem gond.
Megprobálom behozni a lemaradásomat.

Kép
A lányok tegnap reggel a mamával.

Kép

Brigike a járokában.

Kép Barbika szépségem.Na így hirtelen ennyi!!Pusza mindenkinek, megprobálok többet jönni, ugyanis ismét van "hordozható gépem". Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigi
végre jelentkeztél :lol: :lol: :lol: hááát ezek a csajok gyönyörüek,és nagyon jópofák a képek,hol tudtad igy megszerkeszteni?????gyere gyakrabban :wink:

Rebe
azt hiszem te kérdezted,/nem biztos :oops: :oops: /minden oké Olivérrel,jó volt minden a kardiológián :wink: :wink: a lábtartás szerintem is normális,nekem a kerifiam és Olivér is igy tartotta mert nem fértek el,Olivérnek még picit befelé áll de csak maszirozgatni kell és úgy kinyújtja hogy csak na :wink: :wink:

bibar

Bibar!

Köszi,a dicséretet :D ,van egy honlap bemásolom a címét.http://www1.photofun.od.ua/
itt ki kell választanod a képet ahova be akarod illeszteni a sajátodat, utána pedig a következő oldalon középen egy narancssárga betűs részre kell kattintanod, és ott már a gépeden keresgélheted a kiválasztott képedet.Remélem érhetően írtam le. De vigyázz mert függőséget okozhat!!!!

Kérjük majd a képeket!Jó szórakozást!! :wink:

üdv Brigii :wink:
Kép

Kép
brigii

Bibar, na nem így akartam a címet bemásolni, :shock: hanem hogy rögtön oda tudjatok lépni.Probáld meg te , neked ez biztosan jobban megy. :lol: köszi :lol: :D

Kép
brigii

Brigíí
Nagyon szépek a csajok!4az hizem ezt az oldalt én is megkukkantom :D

Bibar
örülök,hogy minden rendbn Olival!

Elan
Látod milyen jó hogy aggódtál és elmentél!Jobbulást neked és nagyon vigyázz magatokra!!

Zami
Itt is nagy gratula :D

Nagyikismami
Ne legyen lelkiismeret furdalásod azért mert te máshogy gondolkodsz!!!!csak is úgy dönts ahogy neked(nektek)a legjobb!!!
gabicsibe

Brigi:

Örülök, hogy jelentkeztél, gyönyörűek a csajok. :)
Sajnos nekem az az oldal nem jött be. Tuti ez a címe?
Vendég

Estrella,

a cím jó, de sokszor le van terhelve probáld újra.

www1.photofun.od.ua

Bea :wink:

Kép
brigii

http://www1.photofun.od.ua/

Na, csajok így akartam az elöbb is bemásolni, végre sikerült!

Jó szórakozást!! :wink:

Brigii :lol: Kép

Kép
brigii

Brigii:
Köszi, sikerült!!! :)
Vendég

Brigii!

Gyönyörűek a csajok, már igazi nagylányok! Szuperjók a képek! Én is megnézem ezt az oldalt magamnak!

Rebe!

Örülök, ha segíthettem. Tényleg nyugodj meg, az uh-k miatt nem szabad aggódni!

Elan!

Jobbulást, gyógyulj meg hamar! Remélem nem lesz komolyabb baj!

Zami!

Gratulálok!

Kép

Kép
sharon

Kép Kis családom

jucicuki

Juci

de cuki ez a pelusos idill :lol: olyan édesek :lol:

Elan

de jó hogy időben elmentél a dokihoz!Tényleg egyszerűen luxus azon filózni mit szólnak hozzá,menni kell és kész.Ez megint tanulság volt számomra,mert bár én mindig felhívtam a dokim,mégis filóztam elötte ezerrel.Jól van,kúráld magad. 8)

Zami

hát gratulálok,hétfőn várunk a hírekkel! :lol:

Brigi

szépek a lányaid,én is megnéztem ezt a honlapot. :D

Jaj lányok,akkora kacagások jönnek ki a szobából,zörgések,csattogások,a két kis kedvenc barátja Freddie a szitakötő és Peti a páva,háááát,amit azokkal művel,megyek is és jóóóól megzabálgatom! :lol:

Puszilok mindenkit :P

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Először is: képzeljétek péntek óta Chesti kórházban van Nikivel, mert nagyon magas volt a láza (40 körül szinte folyamatosan), és hasmenése is volt. :cry: :cry: :cry: Holnap lesz tenyésztési eredménye, remélhetően, ha jobban lesz, akkor holnap hazaengedik. Szerencsére már a láza lement, de sok infúziót kapott!

Elan,
Hű… :shock: Nagyon örülök, hogy időben elmentél dokihoz! Sajnálom a hólyaghurutot, mielőbbi jobbulást kívánok!

Rebe,
Hogy döntöttetek? Elmentek máshová is UH-ra?

Zami,
Felvettelek a táblába – egyelőre még csak Danival :wink: Szólj, ha már úgy érzed, hogy a pocaklakódat is bele merjem írni :D

Brigii,

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! :D:D:D Milyen nagyok már a lányok! Nagyon ügyes vagy a fényképekkel, szuper mind! :D:D:D

Bibar drága,

Örülök, hogy minden rendben volt a kardiológián! Hogy telnek a napjaitok? Képet még :D:D

Judit,

Édesek a csajok a pelusban! :D Olyan jó kis husisak, meg tudnám dögönyözni őket :oops: :lol:

Luki,

Kérünk még Falatka képet, olyat is amin játszik :D:D Puszillak!

Én amúgy jól vagyok, tegnap este átmentünk a barátunkhoz, és úgy vélem, tényleg teljesen meggyógyultam, mert már ment az alkoholos fertőtlenítés :oops: :lol: :lol: Amúgy már ez a 3. gyógyszermentes napom :D:D:D Holnap reggel már munka :roll:

Nemsokára még dobok egy táblát is!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Na, és a friss, új táblicsku! :D
Ha valami nem stimmel, légyszi jelezzétek! :wink:

Rozus, Numato, Kismoni, Benszi,
Nagyon boldog hófordulót a csemetéknek :D
Kép

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
de jó,örülök hogy jobban vagy:)))az alkohol nagyon jó rá,fertötleniti:)))Chestiéket nagyon sajnálom,puszilom őket,remélem nem lesz semmi komoly és hamar hazamehetnek.
képet majd dobok,csak most elég pöttyös a fejecskéje,állitólag tejpötty,olyan csúnya,nagyon piros az arca és tele fehér pöttyel:((((na azért igy is megzabálom:)))ja a táblicskuba csak annyi hogy holnap leszünk 14 naposak:)))puszi neked

Lukikám
édes lehet ahogy rötyög,már én is annyira várom:)))mosolyaz már volt,persze csak álmában,de az is valami:)

Juci
jó kis husik lettek a csajok,nagyon aranyosak :wink: :wink:

bibar

Brigii!

Nagyon jó az a fényképes oldal! A férjem alig akar leakadni róla!

Juci!

Milyen kis husik lettek a csajok! Őket már biztosan jól lehet dögönyözni! Már én is alig várom, hogy kicsit nagyobb legyen Dóri!

Zsókuci!

Örülök, hogy jobban vagy! Ha minden ok, akkor irány a bmc???? A táblában csak egy gáz van, ősz óta öregebb vagyok, már a 3. x-nél tartok, de felőlem maradhat is. :lol:

Luki!

El tudom képzelni mekkora hancúr lehet már nálatok! Nagy rötyögések, sikítások... :D

Mennem kell, mert sajnos minket is utolért a hasfájás!!!! :oops:

Kép

Kép
sharon

Sziasztok! :o

Köszönjük a sok dicséretet a képekért, ez egy kis kárpotlás volt az elmúlt hónapokért. A csajszikák tényleg sokat nőttek, olyan gyorsan megy az idő ki kell használni velük minden pillanatot.Még csak most lesznak 6 hónaposak, de már nosztalgiázva nézem az 1-2 napsos, hetes képeiket.

Judit! Szép nagyok a lányok, megnéztem a többi képeteket is az oldalatokon.Nagyon jók!! :lol:

Chesti!
Jobbulást Nikinek :cry: ! Még nem tudják, hogy mi baja van?

Zsókuci!

Olvastam a műtétről, de látom már jobban vagy!! :wink: :wink:
Gondolom pár napot azért még elbírnál otthon!!

Lányok, mikortól lehet kispárnát rakni a picik feje alá?Vagy van aki mindig is berakta a feje alá?

üdv mindenkinek.Brigi :wink:

Kép
brigii

Jó reggelt!

Chesti Nikijének jobbulást!
Ennyit arról, hogy az anyatejes babák milyen ellenállóak :cry: szegény pici lány nagyon sokat beteg :?
Remélem hamar otthon lesznek.

Mi tízre megyünk Dévényre. Aztán meg még lenne egy kis dolgom a városban, terjeszteni a Lelkisegítőket, de elég hülye idő van nálunk.
Babák hogy bírták a tegnapi nagy szelet?

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Péntek délután óta nem voltunk itthon, anyósnál voltunk ott meg nincs internet, így most olvasgattam vissza.

Zami25 - Gratulálok, ez nagyon jó hír.

Elan - Most megijedtem egy kicsit amit írtál, mert én is nagyon sokat járok pár napja pisilni, de szurkálni mondjuk nem szurkál. Lehet, hogy azért el kellene mennem az orvoshoz, vagy legalább is felhívni.
Sajnos az itthonlétet nem én választottam, de mivel 37 éves vagyok, és ez nekünk az 5. lombik volt, így az orvosom közölte, hogy válasszak melyik a fontosabb, hát persze, hogy a baba, ez nem volt kérdés. Most kaptam a férjem testvérétől pár könyvet, így azzal lefoglalom magamat egy kicsit, meg elég sokat megyek sétálni.

Rebe - Szerintem se idegeskedj az ultrahang miatt, bár tudom ezt könnyű mondani. Elmentek másik ultrahangra is?

Brigi, Jucicuki - nagyon édesek a lányok.

Chesti - jobbulást nektek.

Zsókuci - örülök, hogy jobban vagy már.
toldikrisztina

Zami,
Várunk ma a jó hírekkel! :wink:

Nagykismami,
Szerintem amiatt, hogy te esetleg másképpen gondolod a fagyis dolgot, még ne érezd magad rosszul. Ez a ti döntésetek :!: :!: :!:

Brigii,
Szépek a csajszik, az oldal meg nagyon jó, kipróbáltam én is! :wink:

Bibar,
Igen, én kérdeztem, és örülök hogy minden oké!

Juci,
Hát ezek a csajok tündéri aranyosak, de jó kis husosak! Meg kell őket zabálni! :lol:

Zsókuci,
Ha beszélsz Chestivel, mielőbbi jobbulást Nikinek!
De jó, hogy már nem kell gyógyi! Az a kis fertőtlenítő alkohol meg csak jót tehetett! :lol: Mikor mész kivizsgálásra? Mi a következő lépés?

Zsókuci, Tkriszta,
Igen elmegyünk máshová is, jövő hétfőn!

Lányok, mindenkinek köszönöm a biztatást! Jól esik! :D Felhívtam ma a dokimat, hogy most mi legyen. Aztán arra jutottunk, hogy elmegyünk 4 D-re megnézetni újra őket. Ő javasolt egy helyet, és ha jól emlékszem akkor Gabi is ott volt!

Mondjuk egy dolgon jól ledöbbentem! :shock: Mondtam a hölgynek, hogy az Istenhegyin voltunk korábban, és azt mondta, hogy finoman szólva nem túl jó az ottani gép! :roll: És hát az az igazság, hogy ezt a párommal mi már beszéltük is a vizsgálat után, mert ezt tapasztaltuk! Csak akkor azt gondoltam, hogy csak mi vagyunk kötözködősek. De ezek szerint nem.

Na mindegy is, a lényeg, hogy a picurok egészségesek legyenek! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Ma voltam a dokinál, csinált uh-ot, de még olyan pici, hogy nem látszik. Egyébként minden ok. Jövőhét pénteken kell mennem vissza, azt mondta akkor már látszódni fog a kisdrágám.
attól függetlenül, hogy még nem látszódott, gratulált, így én is megnyugodtam. És most már kezdem elhinni, hogy a csodák nem csak másokkal történnek.
Mondtam neki, hogy Danikamár ilyenkor látszott, igaz hüvelyi uh-on. Azt mondta, hogy ott van biztos, Ő nem akarja hüvelyivel zaklatni, majd a legközelebbin a hasin is látszik. Nyugodjak meg ott van, csak még nagyon kicsi. Számításaim szerint 5 hetes. De sok van még hátra! De minden terhesség így kezdődik.
Mindenesetre nagyon boldogok vagyunk.

Zsókuci
Köszi, hogy betettél a táblába, a picikémet meg majd ha látom az uh-on. De majd ugyis jelzem.

Rettentő édes képeket tettetek fel a porontyaitokról! Annyira drágák. Danikám is még most született és 13 hónapos. Ráadásul növszgetem remélem szépen a kistesót! Iszonyú gyorsan telik az idő velük. És napról napra okosabbak.

KépKép
zami25

Zami!

De jó :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Zami - szivből gratulálok, ez nagyon jó hír. :D
toldikrisztina

Sziasztok!

Gondoltam beugrom egy kicsit, most van pár percem, aztán eldőlök pihenni egy kicsit. Most jöttünk haza a doktornénitől, megmérték a csajszit. 10 kg 57 dkg és 76 cm. Kibújt a 8. fogacska, én nem is vettem észre a doki néni nézte meg. Hihetetlen mázlink van, hogy ilyen jól viseli. Mához 1 hétre 1 éves és még nem volt beteg, kopp, kopp, kopp hála az égnek. Hamarosan elindul, már nagyon szeret úgy lépegetni, ha fogjuk a kezét , illetve kapaszkodva körbejár amit tud.

Kistesó is jól van, egyre többet mocorog. Olyan fura megint ezeket az apró döfködéseket érezni. Nekem leginkább az maradt meg az előzö terhességből, hogy kirúgja Jázi az oldalamat stb. Ehhez képest ezek a kis finom nyomkodások..... :D . na de lesz ez még durva is , hiszen testvérek :lol: Sajnos viszont egyre nehezebb Jázmint felvennem és cipelnem. Ma mire hazaértünk majdnem elaludt a kocsiban és mire felhoztam a lépcsőn ( kb. 10-12 m) majdnem elsírtam magam, :shock: plusz még a házon belül az emeltre is fel kellet vinni. Nem magamt sajnáltam, hanem a picit féltem. Tudom, hogy nem tesz jót a sok lépcsőzés, főleg úgy ha még 11kg-t is cipelni kell. Úgyhogy eldöntöttem, ez volt az utolsó ilyen. Legközelebb viszem a mamát is magunkkal, ő mindíg szívesn segít ilyenkor. Általában igyekszem úgy időzíteni, ha elmegyünk, hogy apával együtt érjünk haza, de most nem akartam kínozni szegénykémet, mert nagyon álmos volt.

Hát most ennyi, megyek ledőlök egy kicsit.

Mindenkinek puszi meg a gyönyörűséges gyerkőcöknek is.

Kép
Kép
zuzmó

Jucicuki, ez nagyon jó hír, hogy javul Lilus! Talán egyre inkább megszokják a lányok a tortúrát, és már nem lesz annyira drámai...

Brigii, a csajszik nagyon szépek, de biztosan mindenki ezzel jön ;) Nagyon jó ez az oldal, én is jól elszórakoztam vele :D

Lukrécia, igazad van, el is határoztam, hogy a jövőben inkább tartsanak paragépnek, de én jelentkezni fogok a dokimnál, bármi bajom van.

Zsókuci, na, ez igen! :D Örülök, hogy ilyen jól vagy már :) A táblában Gabicsibe nem stimmel, ő előttem jár pár nappal ;)

Toldikrisztina, nekem nagyon fájt a hasam :( De azért persze beszélj a dokiddal, a fő, hogy megnyugodj!

Zami, növesztgesd csak a kistesót :) Legközelebb mikor mentek?

Zuzmó, jaj, ezt a cipekedést tényleg hanyagold! Én el sem tudom képzelni, hogy emelgessek egy ekkora súlyt, persze azt is tudom, hogy egy kisgyerekes kismama élete erről is szól... de azért nagyon vigyázz magatokra!

Lányok, nem akarom elkiabálni, de hat az antibiotikum, és már egyáltalán nem fáj a hasam... Nagyon furcsa érzés, úgy tűnik, már hozzászoktam az állandó szurkáláshoz :shock: Persze a gyógyszertől gombáim lettek, ezért most Canesten kúpot is nyomatnom kell, de ez a legkevesebb. Gábor egy örökmozgó, óriásiakat cigánykerekezik a hasamban :D Nagyon jó érzés :)

Kép
elan

Mamm:

Mi újság veletek? Nézegettem a táblázatot és mi következünk ám.
:o
G. doki mit mondott neked? Írj ha tudsz!
Vendég

Szia Estrella!

Holnap államvizsgázom (persze, ha Zsófi is úgy gondolja...), de utána ígérem jelentkezem!
Amúgy eddig minden okés! :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Lányok, előre is bocsi, de szuper képek készültek Ramiról! Péter most volt 35 éves és a buliján készültek!

Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

MÉG!!! :) Kép Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vicuska - Ramóna nagyon édes, férjemmel itt gyönyörköttünk benne.
toldikrisztina

Sziasztok,

Túl vagyok az első munkanapomon :D Egész tűrhető volt, sikerült időben haza is érnem, viszont alaposan elfáradtam. :wink: Bent sokan örültek nekem, ami azért jó érzés :oops:
Estére azért kidőltem, úgyhogy aludtam egy órácskát… hát igen, elszoktam már ettől :wink: :P

Többen kérdeztétek, úgyhogy ide írom, hogy miként tervezzük a „hogyan-tovább”-ot:
A jövő hét utáni hétre tervezem, hogy megyek vérvételre, ahol megnézetem, hogy most milyen a vérsüllyedésem, és a CRP-m. Ha minden rendben, és nincs gyulladás a szervezetemben, akkor megbeszéljük Zozóval, hogy mikorra, de szerintem kb. március végére, vagy áprilisra fogok időpontot kérni a BMC-be. Még neki is kell mennie vizsgálatra közben. Szóval HA jók lesznek az eredményeim, akkor várhatóan árpilisban kezdődne a stimu. Ha esetleg nem jók az eredmények, akkor ez kitolódhat májusig is. Ha viszont úgy alakul, hogy nem fér bele a tavaszi időszakba, akkor csak ősszel fogunk kezdeni.
Jövő héttől kezdve elkezdek (újra :lol: ) fogyizni, meg sportolni – ekkortól már engedte a gégész, jó lenne valamennyit leadni kezdésig, mert már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben. :oops:
Amúgy köszönöm az érdeklődéseteket, nagyon aranyosak vagytok! :D

Bibar,
Chestit holnap hívom, ma sajna nem volt időm, este meg már nem akartam zaklatni :wink: Remélem, hogy már otthon vannak.
Sajnálom, hogy Olivér pöttyös lett… nem ettél magvakat (dió, mogyoró, stb.) ? Attól is lehet… Remélem, hamar elmúlik, és kapunk képeket :wink: Puszi!
(ja, és a táblában javítottam a napokat :D)

Sharon,
A táblában javítottam a korodat! :D Remélem, hogy hamar túl lesztek a hasfájáson…

Brigii,
Igen-igen, el tudnék viselni még pár napot itthon :D De nem baj, remélem már csak pár hónap, és itthon lehetek mondjuk úgy 3 év 9 hónapot :D:D

Rebe,
Hm… tényleg megdöbbentő, hogy az Istenhegyin nem a legjobb az UH… ott kellene lennie Bp. legeslegjobb, legmodernebb gépének… szerintem. Ahová mentek, az tényleg nagyon jó, és a hölgy is nagyon kedves :wink: Mikor mentek pontosan?

Zami,
Bár a másikon már írtam Neked, de itt is: hurrá! :D Igen, a hüvelyinek más a felbontása, azzal már biztos látszódott volna a Picúr! :D

Zuzmó,
Örülök, hogy jól vagytok! :D Jó nagy már Jázmin :shock: És tényleg abba kellene hagynod a cipekedést! Irgum-burgum… Tudom-tudom, hogy nehéz megállni, meg elkerülhetetlen néha, de akkor is… vigyázz magadra, jó?

Elan,
Köszi a jelzést, tényleg nagyon elírtam Gabicsibét :oops: Már javítottam is :D
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy, és hogy már nem fáj a pocid! :D

Mamm,
Drukkolok holnapra, jelentkezz utána! :D

Vicuska,
Jaj, mennyire jók tényleg a képek Ramiról! :D:D Nagyon szépséges kiscsajszi! :D:D

Eltűnt kismamik, anyucik, tessék jelentkezni! :wink:

Sok puszi mindenkinek! Szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Elan

szuper,örülök,hogy jobban vagy :D

Zami

gratula,azért a hasi UH még korai.... :wink:

Vicuska

olyan szép Rami,a kacagós képért odavagyok :D

Juci

én úgy tudom az anyatejes bébik csak addig védettek,amíg csak azt kapnak.Amin jön a hozzátáplálás,elmúlik a védettség.

Chesti

Jobbulást,remélem Zsókuci hamarosan megírja mi van veletek.

Bibarkám

tegnap barinőztem,ma jön anyóspajti,holnap hívlak :P

Kép
lukrécia

Sziasztok csajok!

Sajnos csak kutyafuttában olvastam bele a topicba!!!!!
Úgyhogy bocsi mindenkinek,hogy ha csak körvonalasan írok!

Nem tudom ki kérdezte a pocakfájást,de mi nagy mesterei voltunk ennek.Mindent kiprópáltunk már:Infacol,Édeskömény tea,Mecsek Baby tea,Papaverin és csak az ESPUMISAN CSEPP jöt be.!!!!!!!

Rebe!!

A keményedés egyre több lesz!Csak a pihenés segít rajta!Voltak 15percen keresztül 3perces fájásaim is a felénél,úgyhogy ez mind "természetes",csak pihenni,pihenni,pihenni!
Utána tényleg nem tudsz majd!

Zsókuci,Elan!
Jó,hogy jobban vagytok már!

Új kismamik!!
Gratulálok nektek!

Anyucik!!!
Nagyon szépek a babáitok!!!!

Bibarka!
Tejcsi téren mi újság?

Luki!
Hangos kacagás?Már várom én is a kánonban nevetést!Hangpróbálgatás már van rendesen,főleg a könyvespolcnak!

Zsókuci!
Köszi a hófordulós gratulációt!

Képzeljétek,néha annyit alszanak,néha meg semmit szinte egésznap!A szélnél semmit,ma meg melegfront van most sem!De a levegő csodákra képes még éjjel 1-kor is!Ha este 9-kor kaja van,akkor éjjel egyszer kelnek és csak reggel 5-6-kor van a következő menet.Az éjjelt apával nyomjuk közösen,néha reggelt is!
Mostmár sokat mosolyognak.Királylánynak fülig ér a szája állandóan(Olyan mint én),Balunak meg a félszeg szerény mosoly jön az arcára(tiszta apja)tulajdonságra!

Jajjjjjj!Majdnem elfelejtettem megköszönni a gratulációkat a képekhez!

Sharon!
El is hiszem,hogy az urad elmentette a fiam pöcsös képét!

Képzeljétek,amikor majd jönnek a csajok és előkerül a fotóalbum!Szegény fiam!Viszont ha nem tetszik a csaj nekem és még nem volt sex,akkor majd megmutatom neki,hogy jól megijedjen mi vár rá!Gonosz nem?????De jó!

Na majd még jövök!!!4
Vendég

Sziasztok!

Zsókuci:örülök,hogy meggyógyultál,és ezerrel drukkolok,hogy remek vérképet kapjál kézhez és minden jól alakuljon!

Bibarci:emlékszel Botondnak is nagyon csúnya volt az arca kb. ennyi idősen és 1 hét és elmúlik!Amit észrevettem,ha én eszem kalciumot(nekem van tablettaém-Ca-Mg-Cink)de jó pezsgőtabletta is, másnap ezerszer szebb az arca,nem annyira piros,szóval próbáld ki!De 1 hét és alig fognak már látszani!

Juci:tényleg nagyon kis husik lettek a lányok, olyan jó nézni őket!!

Chesti:remélem meggyógyultatok!!

Vicus:Rami nagyon kis gyönyörűséges!!

Elan:én is örülök,hogy jobban vagy, de pihenj amennyit csak tudsz!!

Mi jól vagyunk, pénteken volt 5 hetes Botond és már több,mint 4300g!! :oops: :lol: szóval van tejem bőven:)jól alszik, mi infacollal próbálkozunk, egyenlőre úgy tűnik bevállt,bár csak napi kétszer kap,reggel és este...
persze a kakikért megkínlódik ááltalában a hajnali evésre teszi ezt a szertartást,így akkor fennvagyok vagy másfél órát,de ha ez kell neki és örömmel fennvagyok,igaz előtte és utána is általában hagy aludni!
Nappal még mindig sokat alszik ez a szeles idő nekünk is betett,aznap nem sokat aludt...azóta pótolja
:lol:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
tegnap volt kinn a dokinéni,és mondta hogy nagyon gyulladt ezért kamillázzam és utána hintőport rakjak rá :oops: :oops: remélem elmulik hamar :oops: :oops: örülök hogy jól vagytok,a szelet mi sem birjuk,sokkal nyügibb volt mint máskor :oops:

Benszikém
gyarapszik a tej lassan,most elkezdtem a laktoherb teát attól megindult,de még mindig minden étkezéshez kell tápszer is sajna.
na egész jol alszanak a gyerköceid :wink: :wink: már én is várom hogy kivihessem Olivért,nemsokára elkezdjük a kiszoktatást :wink: :wink:

Lukikám
oké,hivjál majd :wink:

Zsókuci
nem ettem ilyen magokat :oops: :oops: jaj már alig várom hogy kezdjetek,de jó lenne ha tavasszal tudnátok :wink: nekem az április május hozta meg a szerencsáém :wink:

bibar

Sziasztok,

Csak egy gyors Chesti-Niki hírekre ugrottam be:

Még sajnos mindig kórházban vannak, Niki még mindig infúziót kap. :cry: A tenyésztések negatívok lettek, sőt javulnak a leletei, de még mindig lázas (39 fokos :cry: ). A dokik várnak, nem tudnak semmit csinálni egyelőre. Chesti nagyon ki van már lelkileg, gondolhatjátok… :(

Amíg nem lesz Niki 2 napig lázmentes, addig nem mehetnek haza, de jelenleg naponta 2x így felugrik a hője, úgyhogy nem tudni még semmit... :roll:

JOBBULÁST NIKI DRÁGA!

Kép

Kép
zsókuci

Benszi!

Már hiányoztál! Én kérdeztem a hasfájást. Nekünk eddig az infacol segít, bár nem akarom elkiabálni! Ha nem lesz elég, akkor jön az Espumisan csepp. Bár nem is csodálkozom, hogy fáj a hasa, tegnap megmértem, hogy mennyit szopizik és alig hittem a szememnek, 130 ml-t evett! :shock: (egy ciciből, 10 perc alatt) Ma volt a védőnő, és azt mondta, hogy szemmel láthatóan hízik a lányom, már van tokája is! :shock:

Zsókuci!

Bármikor is kezditek, én nagyon fogok drukkolni!!!!

Chesti!

Jobbulást Nikinek! Anniyra sajnálom szegénykét, el tudom képzelni, ahogy a hatalmas szemeivel szomorúan néz rád! Hogy tűri az infúziót????

Bibar!

Nekem a laktoherb tea sokat segített, én már a kórházban elkezdtem inni. Most ott tartok, hogy bőven van tejcim, Dóri tegnap 130 ml-t szopizott! :shock: Szerintem neked is segíteni fog, de a homeos bogyókat is sokan dícsérik, szerintem ha a tea nem jön be, próbáld ki a homeot.

Kép

Kép
sharon

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy ma reggel sikeresen LEÁLLAMVIZSGÁZTAM! Mától hivatalosan is okleveles közgazdász vagyok! :D

Zsófi babával minden okés, egyelőre semmi jele, hogy ki akarna bújni. Tegnapi ctg-m jó lett, méhszáj zárt. :wink:

Estrella, Málna, Ballagyo
remélem Ti is jól vagytok! Kiváncsi vagyok melyikünk kezdi a sort! Vagy esetleg már meg is kezdte Málna, vagy Ballagyo??? Régóta nem jelentkeztek... :)

Holnap részletesen is visszaolvasok, de most megyek, mert van mit kipihennem... :wink:

Chesti,
mielőbbi gyógyulást Lencsilánykának!!!

Mamm

Kép

Kép
mamm

Mamm - gratulálok az államvizsgádhoz, ügyes voltál :D
toldikrisztina

Mamm
Gratulálok, ügyes vagy.

Nálunk sincs még semmi jele a szülésnek, nagyon jól érzi magát odabenn. :D
Vendég

Mamm
Gratulálok a vizsgádhoz :D

Chesti
Jobbulást Nikinek!
gabicsibe

Zsókuci!! Úgy legyen!!(az otthon maradás) :wink:

Hiszem, hogy minden rendben lesz és zökenőmentesen kezdhetitek a programot! :lol:

Mamm! Gratulálok!Ügyes vagy, hogy itt a finisben még le államvizsgáztál!! :lol: :lol: :lol:

Chesti! Jobbulást Nikinek, és kitartást nektek, biztos nem könnyű. :cry:

Sharon! Nekünk is az Espumisan csepp jött be, ma már nagyon ritkán használjuk (szerencsére).

Estrella! Itt szülsz Dunában?

Zuzmó!! Nagyon nagy Gratula a második picurotokhoz!!
Tudni már hogy milyen nemü lesz??Nem kéne nagyon emelgetned, bár ezt könnyü mondani, ha ott van egy pici lány.Vigyázz magatokra!!! :lol:

Ma a lányok nagyon elevenek voltak, nagyon sokat hemperegnek a játszószönyegen, Barbi ma szépen átfordult hátról hasra úgy hogy a kiskezét is kivette egyedül maga alól, eddig kis segítség kelett neki.Söt a kúszó mutatványát is megmutatta popit fel, fej még lent mint egy kisvakond úgy nyomult előre. :lol: :lol:

Judit! 8 ik-án megyünk Pestre, de képzeld itt a városban lett üresedés, így 15 ik- étől ide fogunk járni maszázsra.

puszi mindenkinek!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Vicuska!!

Rami gyönyörű!!!! :lol:

Ez kimaradt az elöbb, meg bocsi ha más is!

Brigi :lol:

Kép
brigii

Brigii:
Igen, itt szülök Dunában, és nincs orvosom csak szülésznőm.
Vendég

Brigii!

De jó! Erősítsd meg addig a lelked :cry: :roll:
Mi tegnap Gézengúzoltunk, azt nagyon szeretem, mert ott a csajok is jól érzik magukat. Ügyesek voltak mindketten a kádban, kaptunk új feladatokat is. Dorci úgy elfáradt, hogy felöltöztettem és ölbe vettem, már aludt is a karomban :lol:

Mamm!
Szuper ügyi vagy :lol:

Chesti!

Nikinek jobbulást :!: :!: :!:

Lányok!

Megtettük!
Tegnap voltunk a BMC-be és aláírtuk a papírokat. Remélem, hogy valaki nagyon-nagyon boldog lesz a mi picikéinkkel és nagyon fogja őket szeretni.
Irénkéék megcsodálták a csajokat, még Kanyó doktornő is. Láttam, hogy nagyon örült a felajánlásnak. Kérdezte, küldhet-e meghívót a találkozóra. Mondtam persze, bár Ati nem nagyon bírja az ilyen összejöveteleket :roll: :wink:
Persze a tavaszi talin ott leszünk, már alig várom.

Puszi!

Judit

jucicuki

Mamm

nagyon ügyes vagy,gratulálok :D

Juci

le a kalappal :wink:

Kép
lukrécia

Anyukák
segitsetek,nem tudom hogy rossz pelust használok e de most már 4-szer folyik ki a pisi belöle méghozzá a derekánál,eláztatva az ágyat,szivacsot :shock: :shock: éjszakai program lepedöcsere szivacsforditás :evil: :evil: liberó 3-6 kg ig használom és nagyon odafigyelek hogy a hátán is ki legyen simulva :oops: :oops: elöre is köszi ha valaki tud okosat mondani :wink:

Mamm
de jó,nagyon ügyes vagy,akkor már érkezhet a kisbébi :wink: :wink:

Juci
tényleg nagyon jó amit tettetek :wink: :wink: valaki reméljük nagyon boldog lesz :wink:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?