Új privát üzeneted érkezett!

Akkor jön egy kis(?) mesedélelőtt. :)
A pénteki napom vérvétellel indult. Fél12-re értem haza, már minden bajom volt. Szörnyű volt ez a cukorterheléses micsoda. Főleg, mikor a mellettem ülő jóízűen nekifog falatozni, én meg majd lefordulok a székről az éhségtől. :?
A lényeg, hogy túléltem. Hazaértem, ebédeltem, utána lefeküdtem kicsit aludni, mert majdnem elájultam. :?
Valami furcsa indíttatásból levittem a szemetet, mikor jövök vissza, nézem, hogy olyan furcsán áll a kocsink. :shock: A bal hátsó csutka lapos volt. Hurrá!!! A szomszéd jött és segített kereket cserélni. Szombat reggel irány gumist keresni. Végül a második helyet nyitva találtam, rögtön mondták, hogy álljak be. Kb. 15 perc volt, kiszedték a vasdarabot a gumiból, kicserélték a kereket, végigellenőrizték az összes kerékben a nyomást. Ez 2500 HUFomba került.
Nagyon rendesek voltak, így nem kellett 3 kicsi és 1 nagy keréken menni házat nézni. :)
Szombat délután (egy baráti házaspárral) felkerekedtünk és elmentünk háztűznézőbe. :) Elsőnek ezt néztük meg:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
A kert pont elég nekünk, a kerti tóban vannak halak, meg szökőkút is, tavirózsákkal. Viszont, nem szabad kapatosan közlekedni, mert a bejárat helyett könnyen a tóban találhatjuk magunkat. :D A kert szép, fiatal gyümifák vannak benne. A ház is szép, nagyobbnak tűnik, mint 50 négyzetméter. Ami nem jött be, hogy az utolsó utcában van, messze a központtól. A tetőtér gipszkartonos (ha jól néztem), ami némi javításra szorul, egy "négyzet" hiányzik.
15 éve épült, gázkazános fűtése van, öntöttvas radiátorok vannak, amit eléggé le vannak harcászkodva. :?
Mindent összevetve szép, persze van rajta javítgatnivaló...
Másodszorra ezt néztük meg:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
A tulaj egy igazi, szószátyár falusi emberke. :) Annyit tudott magyarázni, majdnem hozta az adásvételi szerződést. :) A kertje ennek se nagy, szintén pont elég. Semmi kerti tó és egyéb nincs benne. De még lehet. :) A pince és a garázs akkora, mint az albink. :shock: Itt-ott találtunk penészfoltokat a sarokban, de szerintem rendszeres szellőztetéssel elejét lehetne venni. Kifestés után teljesen használható. Ezen is vannak javítanivalók, de annyira nem vészes.
Ez 20 éve épült, gáz- és vegyestüzeléssel fűthető, öntöttvas radiátoros, de jó állapotban vannak. Hátul egy részen lehullott a vakolat, palatetős, a kéményekre is ráfér egy kis renoválás, de nem vészes.
Összességében ez szimpatikusabb... Közelebb van a központhoz, rögtön ott a kastély erdeje, rálátni a focipályára, mindjárt ott az ovi...
Jövő tavasszal fognak csatornázni, akkor lesz asztnyaltozva az út.
Még vár ránk egy megtekintésre váró ház, apa is jövő hét csütörtök fele jön haza. Majd akkor vele is elmegyünk körülnézni.
Véget ért a mese mára, válljon mindenki épülésére. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lányok
Asszem sikerült kisebb vihart kavarnom...mégegyszer bocs érte.
Akiről én beszélek tudja hogy róla van szó és tudom azt is hogy direkt nem válaszol.De bízom benne hogy most tisztázódik az egész és megbeszéljük hogy esetleg tudtomon kívül mivel bántottam meg.
Én megértem ha valakinek nincs ideje mindenkinek reagálni ezt már többször leírtam hogy NEM ilyen doloról van szó.Természetes hogy nincs idő rá vagy kimarad valaki...Szerintem zárjuk le ezt a dolgot a célom az volt azzal hogy megírtam hogy mi bánt hogy így hátha elrendezzük a félreértést mert én szeretek idejárni sok erőt adott nekem ahhoz hogy itt tartsak ahol most és rossz nekem ha valaki nem lát itt szvíesen...ennyiről van szó és itt pont.JÓ? :wink:

Tand
Hidd el egyáltalán eszembe sem jutott meg senkinek sem téged hibáztatni azért mert nem tudtál írni...alig vártam mindig hogy írj magadról egy pár sort hogy jól vagytok-e.Hidd el senki nem vette zokon ha nem írtál hozzá.Én neked is örülök hogy már jössz sokat!

Kata

Igazad van és csak csatlakozni tudok hogy hinni kell és nem feladni!
Gergőnek mondogasd hogy még várjon egy picit aztán jöhet!!

Judyval
remélem minden okés...érte is lehet izgulni már!

Vicuska

Privi ment!Majd mesélj mi volt a dokinál!Ennyi laptetőt..aztán a végén majd ikreid lesznek!:)

Szép napot mindenkinek állítólag jövőhéten jön újra a tél... :cry:
Vendég

Andi
Gratulálok az unokatesódnak! Szép nagy baba lett.

Vicuska
Gratula a laptetőhöz. :) Ennek jelentenie kell walamit. ;) :)

Kata
Még van 1 kicsi időd, még találhatsz megfelelő bordűrt. :)
Az a pár apa nélküli nap gyorsan el fog röppenni. :)
A naplót végigszunyáltam. :oops:
A viasaton néztem az emberi történeteket. Egy csajnak egy kislány után négyes-, majd hármasikrei lettek. És még mindig akarnak gyerekeket. :shock:
Azt hiszem, ha a nagymama kidől, akkor majd nézelődhet. Nem irigylem.
Utána a national geographicon néztem az ikerterhességeket. Az is érdekes volt. Végigkövették a megtermékenyüléstől a megszületésükig a méhen belüli fejlődésüket.
Vendég

Jó reggelt,

Szilvi,

Örülök, hogy végre összejött a háznéző. Nekem tetszik mind a kettő. Én is minden nap megnézegetem az eladó ingatlanokat (házakat) álmodozok egy kicsit. Van egy jó pár amit kinéztem, persze megvenni nem tudjuk, de azért jó őket nézegetni.
:lol: :lol:

Kata,

Front ide, front oda, Barbika marha jól érzi magát odabent. Baromira fájdalmasak a mozgásai. Te is így vagy ezzel??? Nagyon kiváncsi vagyok, mit mond a doki szerdán a súlyára. :lol: :lol:

Krixta,

Remélem malackád jobban van már. Tudom milyen érzés amikor az ember állatkája nem érzi jól magát. 2 kutyust vesztettem el :cry: Az egyiket hosszú ápolgatás után. Azóta sincs állatom. Majd egyszer talán.

Ani,

Hát igen, a férfiak ilyenkor tényleg nagyon udvariasak tudnak lenni. Ki kell élvezni. :lol: :lol: Nem ugy, mint a "vén nyanyák" Volt egy pár rossz tapasztalatom az elmult 8-9 hónapban. :evil: :evil: :evil: :evil:

Andesz,

Nagyon jók a képek. Bence egyre szebb és már olyan édesen mosolyog. :lol: :lol: Öröm nézegetni őket.

Bessy,

Szerintem nem olyan rossz az a bacimennyiség. Nekem is volt már ennyi, és a doki nem igazán foglalkozott vele. :lol: :lol: :lol:

Vicuska,

Újabb laptető. :lol: :lol: :lol: Hozzon szerencsét a mai UH-hoz. :lol: :lol: :lol:

Tand,

Gratulálok az unokatesódnak. :lol: :lol:
Szerintem ne is gondolja arra, hogy te önző lennél. Azok után amin keresztülmentél, senki nem sértődhet meg azon, ha valakinek nem válaszolsz. Inkább örülünk annak, hogy ismét köztünk vagy és hallunk felőled. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én most egy kicsit szomorú vagyok. Apával szombaton csúnyán összevesztünk (ingyen cirkusz a szomszédoknak). Vasárnap nem is beszéltünk, és még ma reggel is csak annyit telefonon, hogy vett ki pénzt cigire a pénztárcámból. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, a kalandjaimnak még nem volt vége.
Tegnap 8 előtt ébredtem a hatalmas szélre. Ezzel még nincs gond, de furcsának találtam walamit... Elindultam és mit ád ég, a fürdőszoba ablaka tárva-nyitva. :shock: :x :evil: Egy csomó szemetet befújt a szél, ne tudjátok meg, hogy nézett ki az egész. :evil:
Becsukni nem lehet rendesen, ott álltam a kád szélén jó pár percig, hogy ne nyissa ki ismét a szél. Végül arra jutottam, hogy a két ablak kilincsét összekötöttem. Azóta nem nyitotta ki ismét, remélem nem is fogja.
Teljsen elöntötte a sz...r az agyam, 3 nap alatt másodszorra. Hiába ugatok már 2 éve a tulajnak, hogy legalább ezt az egy ablakot cseréltesse ki, de semmi. Nagyon teleszaladt a cipőm. Szerintem senki nem áll annyira jól, hogy az utcát fűtse a 110 vagy akárhány forintos gázzal. Ígérte, hogy hoz asztalost, hogy legalább be lehessen csukni és ne fújjon át alatta a szél, de semmi.... Nem is jártatom a szám. Teljsen felesleges. A múltkor apa is elég rendesen eligazította.
Vendég

Vicuskának és Bessynek,

Az egyik jó ismerősömnek sikerült a 3. beültetése, 4-ből 2 babóca megtapadt. Mindkettőnek már van szép erős szívhangja is. Nagyon boldogok, mert 5-6 éve próbálkoznak mindennel, és már kezdték feladni, mikor végre a 3. lombik összejött. :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ezt csak azért hogy ti is nemsokára babázni fogtok. :lol: :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Köszi szépen jól vagyok, még egyben :cry: :cry: :cry: Pedig már nagyon babázhatnékom van. (Na meg szeretnék már végre aludni egy jót :lol: :lol: :lol: Önző vagyok mi??? :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

Hát nem semmi. :shock: :shock: :shock: :shock:

De nemsokára meglesz a saját kis házatok és végre nem kell ilyen agyalágyult főbérlővel bajlódni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vendég

Napsütéses vidám napot mindenkinek!

Jeges macika! Szépek ezek a házak. Én biztos nem tudnék dönteni. Te/ti mi alapján fogtok? Bár a központ közelsége azért elég fontos tényező. Igaz a másik 5 évvel fiatalabb. Meddig kell döntenetek?

Vicuska, Vikike, Bessy!Ngyon szeretem, ha ti ittvagytok. Ti vagytok ennek az oldalnak a jövői. bár szerencsére sokmindenki visszajön megosztani a babás élményeket, de legalább én is oszthatok majd tapasztalatokat kisebb kismamiknak. Most mindig csak kérdezek, mint egy gyerek. De hát úgy okosodok, ha kérdezek! :)
Ezuton meg is köszönöm mindenkinek a válaszokat a kérdéseimre!! És egy nagy puszi mindenkinek!!

Hoppá! Még ne menj szülni. Várj még egy picit.
Amúgy hogy vagy?

Andesz! Mindig visszalapozok, megnézni a kis gyönyörűséged. Annyira aranyos!

Gabi hogy vagytok? Oltás hogy ment?

Krixta! Interneten nem tudsz utánnanézni mi baja lehat a malackának? Vagy állatgyógyszertárban sem tudnak tanácsot adni? Milyen tünetei vannak?

Köszönöm, Nekem a torkom már jobban van, bár még piri egy kicsit, ahogy a tükörben láttam.
Tegnap az volt a furcsa, hogy se a cicim, se a pocim nem fájt. El is kezdtem aggódni, hogy minden rendben van-e a Kismanóval?
Jövő héten megyek Schwarczihoz, akkor leszek 10 hetes. Szerintetek ha megkérem, csinál Nekem egy UH-t, hogy minden okés-e? Vagy azt csak szigorúan a 12.-héten lehet?

Szép napot mindenkinek!
n.k.ildi

Ja, és lányok! Szívesen néznék pocifotókat! Én tennék fel, de még nincs mi látszódjon!
n.k.ildi

Judy
Fájdítod a kis szíved? :) Szerintem az első ház tökéletes lenne nektek.
A szószátyár háztulaj elmesélte, hogy a kastély 300 misiért vette meg a tulaja, egy kapavágást nem csinált. Most tele van adósságokkal, azért adja el. A 3 mrd-n dobott egy hátast.
Apával min vesztetek össze? :(
Nálunk egyszer fordult elő, hogy 1 hétig nem szóltunk egymáshoz, csak annyit, amit muszáj volt. Majd 1 hét után írt egy emesét, mert tönkrement a laptop. :D A végére odaírta, hogy azért még szeret. :)
Én is abban bízom, hogy hamarosan költözhetünk, aztán a főbérlő kenje a hajára az egész lakását. :lol:

Nyanyákról jut eszembe. Míg vártam, hogy leteljen a cukros lötyi utáni 2 óra, meg mellettem vígan falatozgattak, egy idősebb bácsi megbökdöste a térdem és gratulált. Elkezdett mesélni róla, hogy milyen fantasztikus dolog egy gyerek és hányan nem vállanak mostanában. Jó egészséget és sok örömöt kívánt a Titababával. :) Furcsa volt, hogy így idegenül megszólítottak, és gratuláltak. Jólesett. :)
Vendég

Ildi
Örülök, hogy jobban van a torkod. :)
Apa is szeretné megnézni a házakat, ezt mondtam mindkét tulajdonosnak is. Egyedül nem akarok dönteni. A központ közelsége fontos, mert ott áll meg a szegedi busz. A szomszédok is jók. Gondolkodtam azon is, hogy megkérem apukám, hogy jöjjön fel, több szem többet lát. :) Meg aztán majd viszünk egy szakértőt is, nem akarunk zsákbamacsekot venni.
Ja, azt kihagytam, hogy a második házhoz "szériatartozék" két macska is. :lol:
Vendég

Szilvi,

Persze vannak kivételek az idősek között is, főleg a férfiak akik udvarisak, de sajna a nénikel voltak problémáim.

Ha nem gond inkább nem részletezném, hogy min vesztünk össze, de a lényeg, hogy szerintem már hosszú ez a 8-9 hónap neki, és ez idő alatt ugye sem én, sem ő nem volt sehol. Pedig előtte 2 havonta tuti elmentünk bulizni.
Sajna barátai itt nincsenek (amugy sem igazán van) :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Sajnálom. :( Remélem, rendeződni fognak a dolgaitok.
Vendég

Jeges macika!

Ti közvetítők révén néztétek meg a házat, vagy csak kimentetek, és a szomszédoktól érdeklődtetek a tulaj iránt?
Mert mi amit kinéztünk házat Bodajkon, az az ingatlanirodánál 1millával drágább, mintha a tulajtól vennéd.

Judy! Örülök, hogy vagy!
n.k.ildi

Elmegyek a gép mellől egy bő órácskára, és máris annyit írtok, hogy alig győztem visszaolvasni! :)

Krixta, Chrissyy
Még mindig nem tudok privit küldeni :!: :?:
Végülis le is tudom írni ide is, mivel nem szupertitkos dolgokról van szó, csak a többieket nem akartam ezekkel traktálni!

Krixta
A terheléses cukorvizsgálatot hol csináétattad? Csak azért kérdezem, mert a védőnőm nekem azt mondta, hogy van olyan háziorvos is aki megcsinálja, ha nem akkor meg a háziorvostól kell kérni beutalót.
A diétád mit takar? Ahogy olvasom sikeres :wink: ! Én eddig sem ettem sok édességet, sőt szerintem a többi kaját sem vittem túlzásba. Hát nem tudom!?

Chrissyy
A ti dokitok mikor rendel? Egyébként mi a Mészöly Géza utcához tartozunk körzetileg. Bár nem tudom pontosan, hogy hozzá, vagy éppen a másik doktornőhöz?! Tudsz esetleg elérhetőséget írni a dokitokhoz?

Judy
Fel a fejjel! Biztos, hogy mindketten feszültebbek vagytok már. Hamar eljön ám az az idő, hogy ismét ki tudtok mozdulni otthonról!

Kata
Nem rosszallóan mondom, de ti is jól elhúztátok, ezt a festést! Nem irigyellek! Egy éve ilyenkor amikor mi is újítottuk a lakást mi még nem gondoltuk, hogy ilyen hamar jön a gyerkőc, így mi nem gyerekmintásra csináltuk a szobát, de úgy gondolom jó lesz neki a semleges sárga színű szoba levélkés bordűrrel! Majd rakok fel valami gyerek képeket!

Képzeljétek, szombaton jönnek az anyósomék. Egy kicsit ilyenkor mindig vegyes érzelmeim vannak. Várom is a találkozást, meg tartok is tőle. Bár megint itt is alszanak, és akkor én is otthon (a saját lakásunkban) fogok aludni (ez lesz a második alkalom)! Most lesz a Bazsim névnapja vasárnap, és egy kicsit felkavaró, hogy mindenki itt lesz, csak éppen Ő nem. Majd kialakul.
Egyenlőre a lehangoltságomból ennyi elég, inkább elmegyek kajálok!

Kép
tand

Ildi
2 házat ingatlanközvetítőn keresztül néztem. A harmadikat a neten találtam. Gondoltam rá, hogy ha apa hazajön, akkor elmennénk körülnézni a faluban, kibiggyesztett táblákra vadászni. :)
Vendég

Andy
Nekem RL adott beutalót a cukorterheléses vizsgálatra. Az új SZTKban csinálják, a távírdában nem.
Az albi kisszobája régen gyerekszoba volt, ott macis, zsiráros tapéta van. :) Jó lenne azért a saját vackunkban rendezgetni a babaszobát...
Vendég

Bocsi, y-nal írtam a neved. :oops: Bocs Andi!
Vendég

Judy, nekem is sokszor fájdalmas, ahogy Geri ficánkol, de hát már komoly, 36. hetes fiatalember!! :lol: :lol: Most már semmiképp nem lehet koraszülött!! :wink:
Sajnálom a veszekedést, ez az állapot mindenképpen más, mintha nem várnál babát. Ezt pedig tudomásul kell venni!! Ilyenkor szoktam a férjemnek azt mondani, hogy: tudod, nem ezek a problémák ,ezek csak bolhafüttyök, gondolj csak bele abb, ha valaki beteg, vagy ilyesmi. És ilyenkor egy kicsit ő is átértékeli a helyzetet, hogy kár pl. olyanon vitatkozni, hogy miért nem dobtam a büdös :lol: zokniját a szennyesbe... :P :P
Szerdán én is kíváncsi leszek, mekkora már a nagylegényem!! :shock:
Ja, és az jól hangzott, hogy végre szeretnél aludni egy jót... Szerinted fogsz, ha megszületik Barbi?? Max majd néha délelőttönként vele!!! :P

Szilvi, az ikerszületéses műsort már én is láttam párszor, nagyon tetszett!! Tök jó műsorokat lehet kifogni néha!! :wink: Kíváncsi leszek, végülis milyen házatok lesz!!! :roll:

Ildi, tök jó, hogy te is ugyanúgy végigmész az összes aggódó kérdésen... Én is ezt csináltam: úr isten, nem fáj a cicim, lehet, hogy baj van? hú, a hasam sem furcsa, minden rendben lehet?? Üdv az aggógó (leendő) anyák körében. innentől kezdve végig ez lesz.... Nyugodtan kérheted, hogy nézzen meg uh-n, sokkal jobb, ha megnyugtat, mintha izgulnál miatta hetekig!!

Krixta, Tand, többiek, pocakfotót tegyetek már fel. Én majd ma csináltatok a hugimmal képet, ő lesz (alszik) velem, amíg apa nincs itthon, és majd este felteszem!

Ja, valaki kérdezte, hogy sikerült a hugim felvételije. Azt mondta, nem volt olyan vészes, úgyhogy remélem jó lesz neki!!

NA eldudulok, bepakolok a kórházas táskáimba!!

Noel jól bírta az oltást?

Ja, a védőnőm múlt héten mondta, hogy nagy hülyeséget csinálnak a kórházban, leveszik 3 naposan a PKU-t (ugye ismerős... :shock: ), pedig később kellene, és csodálkoznak, hogy megijednek az anyaukák, amikor jön az értesítés, hogy nem lett jó az eredmény :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Már én is az új házikóban szeretnék lenni. :)
Az M1en van pénteken fél 3tól babaTV. Nézni akartam, de elaludtam.
:oops:
Vendég

Tand, igen, sajna tudom, hogy kissé későn csináltatjuk meg a festést, bár eddig azt beszéltük, jó lesz így is.... Na mindegy, hétvégéig kiderül, mi lesz. Most barackszínű a szoba, szóval elvileg még az "elmegy" kategória fiúnak... Az az igazság, hogy én általában mindent az uccsó pill-ra szoktam hagyni. Nem jó tulajdonság, de már megszoktam :P

Van egy csomó igazolatlan hiányzónk!!! Hol vagytok?? :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!!

Judy
Örülök hogy jól vagy..én sem alszom túl sokat már nekem is nagyon fájnak a mozgások...mostanában úgy szoktam aludni hogy ringatom magam (ide-oda mozgok oldalt fekve) és akkor a picur is elcsendesedik.
Sajnálom hogy összevesztetek apával,mi is sokat vitázunk mint tudjátok hiperérzékenységem miatt is...tényleg sok az 9hónap nálunk sem nagyon mászkált el a párom,mióta Krisztiéket ismerjük azóta zavarom horgászni Kriszti párjával...így legalább kikapcsoldóik.Neked nem kéne most idegeskedned,délutánra úgyis megoldódik minden!

A malackám nagyon rosszul van,menni sem bír már de egy kis tündér megszánt minket és megnézi a délután,és egy másik tündér: Kriszti elvisz kocsival.Remélem meggyógyul,imádom az állatokat sajnos nincs már családom,nekem ezek a kis szőrös vackok is családtagok..na és persze most Krisztiék is a családom :wink:
Sajnálom a kuytusokat :(

Ildi

Írtam privit!

Tandi

Nekem a nőgyógyász adott a diabetológiára beutalót és ott kaptam a terhelésre...a diéta lényege hogy napi 180gramm szénhidrátot ehetek max.Lisztes,cukros kajákat kerülni kell.
180g=4 zsömivel kb.
Marha kevés de pl.zöldborsó,karfiol stb. abból lehet enni mert 0g szénhidrátosak.Tegnap baromira elfelejtettem hogy diétáznom kell és megettem 6palacsintát...csak ettem meg olvastam csak ettem..úgyhogy ma vízen és levegőn élek asszem :)

Szilvi
Remélem jók lesznek az eredmények!Mikorra kapod meg?
Vendég

Kép Kép

Mi volnánk:)
Vendég

Krixta
Sajnálom a malackád. :( A kis tündér biztos tud rajta segíteni.
A vérképemért már mehetnék (ha nem kellene melózni :?), a cukrosat RLnek küldik. Ami biztos, az éhgyomri vércukrom jó, a többit majd csütörtökön elmondja. De ha belegondolok, azt mondta, ha gond van, felhív. Még nem hívott. :)
Szép pocid van, a napocskás kép nagyon jó!
Vendég

Tand!Dr. Molnár Erika a gyerekorvosunk, hétfő-szerda-8-11-ig rendel, majd szerdán 11.30-tól van tanácsadás, ahova mindig időpontra kell majd mennetek. Kedden 15-18-ig rendel, csütörtökön 16-18-ig. Pénteken váltakozva: páros héten 15-18-ig, páratlan héten 8-11-ig.
Nagyon aranyos,segítőkész, lelkiismeretes és kedves doktornő, megadta a mobilját is és ha bármi van, fel lehet hívni.

Szijja Nászasszony! Kriszta! Örülök, hogy a párjaink ilyen jól összebarátkoztak. A többit úgyis megbeszéljük!

Judy, Kata! Kitartást nektek, most már bármikor szülhettek, már nem lesznek koraszülöttek! Nagyon drukkolok nektek!

Most megyek, lehet lassan ébredezik a kis szívtipróm, eszik, aztán megyünk az állatorvoshoz, utána meg meglátogatjuk a dolgos párjainkat!

Bocsi akinek nem írtam, néha nekem is szita az agyam, meg a hülye frontoktól mostanában nagyon fáj a fejem. De megy a drukk mindenkinek, akinek kell!
Remélem nem úgy gondoljátok, hogy csak megszokásból írom. Tényleg drukkolok mindenkinek mindenért, de van amihez én sem tudok hozzászólni meg időm sem mindig engedi.
Azért én is várom a pocifotókat mindenkitől!
Vendég

Krixta
Köszi az infót a diétával kapcsolatban!
Hát neked sincs kicsi pocakod! (nekem is hasonló méretű)
Ahogy nézem lehet, hogy még együtt szülünk, nincs két hét köztünk!
Össze van fogva a hajad, vagy ennyire rövid?

Kata
A múltkori szülésfelkészítőn nekünk azt mondta a szülésznő, hogy a 4. napon kell levenni a PKU-t, és csak abban az esetben lehet hazamenni 3 nap után, ha a védőnő, vagy a háziorvos beválallja a levételét.
A védőnőtől még nem kérdeztem meg, úgyhogy lehet, hogy ez nem így van!?

Kép
tand

Szilvi
Köszi aranyos vagy..szerintem nem lesz gond a cukroddal ha az éhgyomri jó!! :wink:

Kriszti
:wink: :D

TAnd

Pont mikor írtam én is arra ondoltam hogy akár még egyszerre is szülhetünk...bár én nagyon szeretnék már a 36-37héten szülni neked az még kori lenne..de aztán ki tudja hogy a kis hölgyek mikor akarnak kibújni!
Tegyél fel majd képeket annyira kiváncsi vagyok már rád..légyszi!!

Na én is lépek mert jön értem vejem és az anyukája!

Puszi nektek!
Vendég

Ja!

A hajam vállig ér kb.csak mindig összefogom..de most photoshoppal rájöttem hogy kell hosszú hajat csinálni!:)
Hajhosszabbítás ingyen:):)
Vendég

Sziasztok!

bocsi, hogy nem jövök, még beadandókkal szenvedek. Ez az utolsó, A holló magyar és eredeti változatát kell összehasonlítanom... 8) ha végeztem, jövök. Igazából olvaslak Benneteket, de nem akartam beleszólni a "vitákba", elég naprakész vagyok Belőletek, de most nemigen történik semmi azon kívül, hogy végeztem a vizsgákkal és végre pihenhetek.
majd jövök, addig is puszi mindenkinek!

Kata, most igazoltam a hiányzásom :lol: :lol:
Vendég

Krixta
A Te 36-37. heted nekem még tényleg korai egy kicsit! De március elejétől már okés lenne nekem (a hagyték lezárását mindenképpen ki kell húznia valahogy odabent!)! Nem mintha lenne bármi beleszólásunk! :wink:

Kép
tand

Chrissyy
Az én agyam is szita, főleg mióta elkezdtem műszakozni. Ez azóta is tart. Ráfogom a Titababára. :lol:
Jobbulás a kobakodnak!

Krixta
Remélem, hogy tényleg rendben lesz minden. Nem szeretném megismételni. :?
Meg aztán, akkor RL is megnyugszik, hogy én nem kaptam meg örökül a cukorbetegséget (vagy annak a hajlamát).

Márti
Kitartást a beadandóidhoz!
Ügyi vagy, hogy végeztél a vizsgáiddal! Élvezd a jól megérdemelt pihit. :)
Vendég

Andi
Biztos meg tudod beszélni Gréta babával meddig maradjon odabent a jó meleg vackában. ;)
Vendég

Sziasztok!

Krixta!!Húú,hatalmas pocid van már!!Nagyon szép!Tudom,hogy én sem írok mindíg Mindenkinek,de van amikor nincs mondandóm Valaki felé.Ha rám gondoltál,írd meg légyszi.Most néztem meg,én nem kaptam Tőled privit,de nyugodtan küldd el megint,ha én vagyok akire gondoltál.
Sajnálom a Malackádat,reméljük a kis"Tündér" meggyógyítja!!
Nem gondolom,hogy itt bárki okosabbnak,szebbnek gondolná magát,én ha írok vmit,akkor tanácsnak szánom,úgyis mindenki a saját belátása szerint cselekszik aztán.

Ani!Nagyon tetszik a szekrényetek,én is szeretném elkérni az asztalos számát,nevét!Hozzánk is jár egy asztalos,de azért jó,ha többet is ismer az ember!A fürdőtök is nagyon szép,nyáron mi is megcsináltatjuk.Már nagyon várom!Családiban laktok,vagy téglalakásban?

Gabi!Remélem Noel túl van a szurin!Meglátod nem lesz semmi,ezek az oltások már sokkal jobbak,mint az előzőek voltak,nincs pl. benne higany.

Andesz!A PKU-ra azt mondta a védőnőm,hogy nem kell megijedni ha nem jó az eredmény,mert sok babánál még nem indul be egyből ezeknek az enzimeknek a termelődése.Bizti minden okés lesz! :wink:

Ildi!Örülök,hogy jobban vagy!Pocakfájás végig lesz a terhesség alatt,legalábbis nekem mindíg volt vmi húzódás,szurkálás,keményedés.Csinálja magának a helyet a babó! :)

Judy!Már összecsomiztam a szőnyeget,forgójátékot,útra kész! :D Martinka persze egyből lenyúlta az egyik macit a szőnyegről,és azzal járkált!Édes volt! :D

Márti hol van?Remélem jól van!! :shock:

Ébredezik a Kiskrapekom,bocsánat a többiektől!!

Pusszzzzz!!!!!!!
Vendég

Látom közben Márti is megjött!Jó pihenést Neked!
Vendég

Köszi lányok, hogy együttéreztek velem, remélem ma este már kibékülünk.
Ugy látom mindenhol vannak problémák és viták.
Persze kívűlről más emberek kapcsolata mindig sokkal jobb, mint ahogy az ember a sajátját gondolja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Az alvást igazából ugy gondoltam, hogy legalább az alatt a pár óra alatt amíg Barbi mellett alszok nem kell felkelnem pisilni, nem ugrok ki az ágyból, hogy jön fel a kaja a gyomorsav miatt, nem ébredek meg fél óránként, hogy hol a bordáimat rúgja szét, hol meg a medencecsontomat. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért az már más lesz, mint most.

Krixta,

Ezt a ringatózás dolgot azt hiszem kipróbálom én is. Hátha bejön. :lol: :lol: :lol:
Hát, tényleg kívánok jobbulást a kis szőrmóknak. :lol: :lol:
Nagyon szép pocid van, és óriási méretű, kiváncsi vagyok mit mondanak majd, hogy mekkora a kislányod. :lol: :lol:

Chrissy,

Molnár Erikát én is ismerem, ő is nagyon aranyos és kedves a gyerekekkel. :lol: :lol:
Remélem a drukkjaid most már hamar ideérnek. :lol:

Márti,

Tanulj nyugodtan, majd ha már túl leszel mindenen akkor gyere és írd meg, hogy hogy sikerültek a vizsgák. :lol: :lol: :lol:

Alexa,

Köszi, ha megjön a fizu megbeszéljük a talit. :lol: :lol: :lol:

Ma fél 5-re szülőire megyek, a hátam közepére sem kívánom most. Azokban a pici padokban mindenem lezsibbad. :evil: :evil:

Ja és megkaptuka félévi bizit. Danika kitűnő lett, jegy ugye nincs, de mindenhova az van írva, hogy "Kiválóan teljesített" Nagyon büszke voltam rá.

Bazsinak a matekja lett 3-as, a többi 4-es. Vele is meg voltam elégedve, mert hát amennyit ebben a félévben hiányzott, az nem volt semmi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Úgy néz ki, a kiegyensúlyozott kapcsolat titka, hogy ritkán látjuk egymást. Nincs időnk veszekedni. :D
Azért néha az is sikerül, de utána olyan jó összebújni. ;)
Daninak gratulálok a kitűnő bizihez, Bazsinak is gratulálok. :)
Vendég

Kriszta!
Nagyon szép a pocakod!És tök csini vagy! :lol:
Már többször kérdeztem,hogy az a lila csík festék,vagy szinező a hajadban?!Légyszi írd meg!
Nagyon rendik ezek a 'Tündérkék',malacka tuti meggyógyul :D !
A PKU-t legkorábban a 4.napon szabad levenni,és amikor korházban vagy,csak ugy engednek haza 3.napon,hogyha van ki levegye a PKU-t!
Nekünk a 6.napon vette le a doki!
Hát remélem Alexa,hogy tényleg ilyenröl van szó,amit a védőnénitek is mondott!

KépKép
KépKép
andesz78

Szilvi,

Ebben lehet valami. :lol: :lol: :lol: :lol:

Amikor apa Hollandiában dolgozott, havonta egyszer jött haza. Na az idő alatt meg egyfolytában ettük egymást, egy hangos szó sem hangzott el. :lol: :lol:

Köszönjük a gratulációkat, bár mondtam Bazsinak, hogy az év végiben 4-es matekjegyet szeretnék látni. :lol: :lol: :lol:
Annyira kis okos értelmes gyerek, csak marha figyelmetlen. Jobban érdekli a számítógép, mint a tanulás. De mondtam neki, ha ezzel szeretne foglalkozni, akkor is igencsak szükség lesz a jó jegyekre ahhoz, hogy fősulira menjen. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, azt nem is mondtam, hogy a védőnő azt mondta, hogy most megint azon gondolkodnak, hogy ezt a PKU-t mégiscsak a kórházban kellene levenni. Kiváncsi leszek mi lesz belőle. :lol: :lol: :lol:

Van velekinek arról infója, hogy füllukasztás van-e a fehérvári kórházban az idő alatt amíg bent vagyunk???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Büszke lehetsz a fiúkra! Danika is meg Bazsi is ügyi volt!

Egyébként ha valakinek asztalosra lenne szüksége, akkor én is tudok egy jót ajánlani, aki korrekt, és nagyon szépen dolgozik. Ha referenciát szeretnétek tőle látni, nagyon szívesen körbevezetlek benneteket a lakásunkon (a konyhabútort is Ő csináéta, meg 2 db beépített szekrényt is)!

El sem tudjátok képzelni, hogy mennyire nem visz rá a lélek, hogy dolgozzak. A mai napomért megint egy árva garast sem érdemelnék! Ez van!

Van ma valami front? Gréta baba aerobik napot tart a pocakomban. Most már tuti, hogy lány, mert már most vigyáz az alakjára! :lol:

Kép
tand

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,ma már nem biztos,hogy jövök,borzalmas éjszakánk volt,biztos a szél miatt,így nem sokat aludtam.

Mindenkinek köszönöm aki gondolt ránk a szuri miatt!Noel igazi hősként viselkedett,igazán férfi volt.Alig volt hangja,éppen csak egy kicsit panaszkodott,hogy héé ez nem kellemes inkább anya-apa cirógatását kérem!!!!
Ja és tegnap előtt rám mosolygott és már azóta is többször. :D

Bocs,hogy nem írok senkinek külön,de nagyon sokat írtatok és még nem tudtam visszaolvasni.

Puszi!
Vendég

Judy
Daninak van ideje javítani. A számítógép-mánia ismerős téma. :)
Annak idején, szerencsére csak a suliban volt gép, meg net. Onnan viszont alig győztem leszakadni. Szerencsére kinőttem ezt. :lol:
Vendég

A füllyukasztás engem is érdekelne!

Kép
tand

Gabi
Erős hidegfront volt, lehet, hogy azt érezte Noel bébi.
Nagyon ügyi volt a szurin. :) Majd a mosolyról jöhet kép. ;)

Andi
Melegfronti hatás van.
Tegnap éjszaka korgott a gyomrom, Titababa meg elkezdte ütögetni. :D
Ha sikerül házat venni, akkor majd szükség lesz asztalosra. De addig még várhat. :)
Vendég

Gabi,

Gratulálok Noel-nak, hogy ilyen kis hős volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztos nagyon boldog voltál amikor rádmosolygott a kis huncut. :lol: :lol: :lol:
Az olyan csodás érzés. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Egy kicsit be vagyok ijedve... Volt egy kicsi barnizásom. :roll: Mitől lehet? Csak nem szedtem össze valamit? Elég lesz ha csütörtökön említem RLnek? :roll:
Vendég

Szilvi,

Én ahogy magamat ismerem, tuti már hívnám is telefonon.

Szerintem nem árt ha hívod. Csütörtökig csak idegeskedni fogsz ezen. Bár nem gondolnám, hogy bármi gond lenne, de tudod "jobb félni mint megijedni."

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi!
Szerintem is kérdezd meg a dokit!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Judy
Nem tudom, feleslegesen nem akarom zaklatni. Ha holnap is lesz, akkor felhívom... Ráadásul ennyi hím között?! :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?