Judy, nekem is sokszor fájdalmas, ahogy Geri ficánkol, de hát már komoly, 36. hetes fiatalember!!
Most már semmiképp nem lehet koraszülött!!
Sajnálom a veszekedést, ez az állapot mindenképpen más, mintha nem várnál babát. Ezt pedig tudomásul kell venni!! Ilyenkor szoktam a férjemnek azt mondani, hogy: tudod, nem ezek a problémák ,ezek csak bolhafüttyök, gondolj csak bele abb, ha valaki beteg, vagy ilyesmi. És ilyenkor egy kicsit ő is átértékeli a helyzetet, hogy kár pl. olyanon vitatkozni, hogy miért nem dobtam a büdös
zokniját a szennyesbe...
Szerdán én is kíváncsi leszek, mekkora már a nagylegényem!!
Ja, és az jól hangzott, hogy végre szeretnél aludni egy jót... Szerinted fogsz, ha megszületik Barbi?? Max majd néha délelőttönként vele!!!
Szilvi, az ikerszületéses műsort már én is láttam párszor, nagyon tetszett!! Tök jó műsorokat lehet kifogni néha!!
Kíváncsi leszek, végülis milyen házatok lesz!!!
Ildi, tök jó, hogy te is ugyanúgy végigmész az összes aggódó kérdésen... Én is ezt csináltam: úr isten, nem fáj a cicim, lehet, hogy baj van? hú, a hasam sem furcsa, minden rendben lehet?? Üdv az aggógó (leendő) anyák körében. innentől kezdve végig ez lesz.... Nyugodtan kérheted, hogy nézzen meg uh-n, sokkal jobb, ha megnyugtat, mintha izgulnál miatta hetekig!!
Krixta, Tand, többiek, pocakfotót tegyetek már fel. Én majd ma csináltatok a hugimmal képet, ő lesz (alszik) velem, amíg apa nincs itthon, és majd este felteszem!
Ja, valaki kérdezte, hogy sikerült a hugim felvételije. Azt mondta, nem volt olyan vészes, úgyhogy remélem jó lesz neki!!
NA eldudulok, bepakolok a kórházas táskáimba!!
Noel jól bírta az oltást?
Ja, a védőnőm múlt héten mondta, hogy nagy hülyeséget csinálnak a kórházban, leveszik 3 naposan a PKU-t (ugye ismerős...
), pedig később kellene, és csodálkoznak, hogy megijednek az anyaukák, amikor jön az értesítés, hogy nem lett jó az eredmény