Sziasztok!
Elejében csak a problémáimra kerestem választ a társalgóból, mivel szerintem az orvosok véleményei, és a könyvek mellet a tapasztalt kismamák tudnak igazán választ adni egy-egy kérdésre.
Viszont olyan jó, és főleg sokszor megnyugtató olvasgatni titeket, hogy szeretnék csatlakozni hozzátok!Annyira jó csapat vagytok
35 éves, szegedi vagyok. A szülés várható időpontja július 9., és van már egy csodatündér 11 éves lányom, Vivien
Nagyon sok zűrös dolgon mentünk keresztül ( pokoli válás, menekülés az országban ide-oda...),de tudom, vannak még ennél sokkal keményebb sorsok, és egyébkén is túl vagyunk rajta.
Kezdtün egy új életet teljesen a nulláról, és boldog vagyok, hogy ha szerényen is, de csodás, főleg nyugodt életet tudtam teremteni a lányomnak, remélem nem hagytak benne túl mély, visszafordíthatatlan nyomot a történtek.
Na, de erről ennyit, végül túléltük,meg nem is akarok senkit untatni ezekkel, mi is teljesen lezártuk már. Visszaköltöztünk Csornáról Szegedre, és mikor már teljesen úgy éreztem, egyedül maradunk, találkoztam egy csodálatos emberrel, és sok kezeléssel az egészségemet is sikerült helyreállítani olyannyira, hogy 2 évi próbálkozás után novemberben kiderült, babát várok
Hát szerintem abban a pillanatban én voltam a világ legboldogabb embere
Kicsit szorongok ugyan,h. minden rendben legyen, tudjátok, olyan túl szép, h. igaz legyen alapon, meg hát el is múltam 35, és sokan rémísztgettek ezzel, de már nem hallgatom meg az ezirányú rosszindulatú beszólásokat
Ja, egyébként az amnyot nem kértem, megvárom az AFP-t, meg a genetikait, azt mondta orvos bátyus, ha ott nincs gondra utaló jel, megnyugodhatok teljesen.
És különben is: "Félni annyi, mint tönkretenni a van-t azzal, ami nincs!"
Dióhéjban ennyi, megpróbálok majd képeket is feltölteni, csak eddig nem tudtam lekicsinyíteni megfelelőre. Most rázták gatyába a gépemet, és eltüntették a képszerkesztő, fotóprogramjaimat
Nem tudjátok, hol tudnék letölteni a netről biztonságosan vmilyet?
Remélem nem baj, hogy írtam Nektek,mert egyébként annyira zárkózott lettem, néha magam is meglepődöm magamon
Szép kismamis napot mindenkinek!
Évi