Szép napot mindenkinek!
Én még csak most keltem...
Ilyenkor, ha megyek éjszakára, mindig későn kelek.Meg egyébként is.
Katica!
Köszönöm szépen a javítást!Úgy látszik, nagyon egyre járunk mi ketten,én is másfél kilónál tartok.....
Valamint először Szegedre akartam menni, a Krizsán dr.nőhöz(ő ugyanis Gyuláról került oda, és én gyulán is laktam 13 évet)
Továbbá már hallottam olyanról, akinek 1 hónap alatt rendbeteszik a gyogyik a prolactin szintet, és lehet kezdhetnénk márciusban.(persze ez csak az én elméletem):)
De itt jön a furfang.Ugye júliusban esküvő, és addig akarok fogyni.Ha sikerül, akkor az áprilisi beülti után kb júliusra fogok így kinézni, mint most, (mert amit próbáltam rucit, az pont most jó rám).
Ezért szeretném áprilisban.De ez sokmindentől fog függni, lehet még júniusban sem lesz meg a beülti.Optimista vagyok, bízom az áprilisban!
Mennek a drukkok Snufinak, Tobinak, Viktunak, Allenak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Évi!
Sajnálom ezt a pm-es dolgot...Kolleganőm ugyanebben szenved, (én szerencsére ezt nem tudom milyen). Szó szerint szenved, mert egyszer túlműködik, köv. ellenőrzésen alul....De ő nem lombikozik, ergo az ő szavaival élve, nem fontos......
Kívánom, hogy szredán kelljen menned csak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi, és szép napot mindenkinek!