Sziasztok!
Tegnap hazajöttünk a kórházból, írtam is egy rövid levelet, de elszállt...
Köszönöm, hogy ennyire drukkoltatok értünk, meg a sok-sok gratulációt is!
Egyenlőre jól vagyunk, az alváshiányt kivéve én is elég jól bírom a strapát
Szóval, végül császárral születtek meg 20-án, mert beindultak a fájásaim, de Örs nem csak simán faros volt, hanem egy kicsit ferdén feküdt, és a lábát dugta előre. Maga a műtét nem volt vészes, spinális érzéstelenítést kaptam, de utána a lábadozás...! Hát én rendes szülés után egy héttel már tök jól voltam, most meg nagyon hamar lefáradok, de gondolom ez minden nap egyre jobb lesz.
A babák jól vannak, egyenlőre ügyesen szopiznak. Örssel van egy kis gond, hogy vérszegény, nagyon rossz lett a vérképe, de semmit nem kell vele csinálni, csak 3-4 naponta vinni kontroll vérvételre, mert ha romlik, akkor vérátömlesztést kell kapnia. De a gyerekorvos azt mondta, hogy idővel beindulnak a saját vérképző szervei, és magától megoldódik a probléma. Reméljük a legjobbakat
Azt mondta az orvosom, hogy egy méhlepény volt, úgyhogy valószínűleg egypetéjűek, de nem teljesen egyformák. Bár ilyenkor még olyan sokat változnak...
Látom, a napirend volt a téma nemrég, szerintetek, ha már most megpróbálom őket egyszerre etetni és altatni, akkor hamar meg fogják szokni? Muszáj lenne, mert a másik kettővel is kell néha foglalkoznom.
A férjem két hétig tud itthon lenni, utána már csak alkalmi segítségre számíthatok.
Na, egyenlőre befejezem, lepihenek egy kicsit, amíg csönd van
Zizi