Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de csak ritkán tudok jönni,de azért olvasgatlak Titeket amikor egy kis időm van.Sokat foglalkozom Martinkával,nagyon igényli.

Örülök,hogy Mindenki jól van!

Zsuzsónak gratulálok!

Vigyázzatok Magatokra és a Babákra!

Puszi!!
Vendég

Alexa!
Szia! Semmi gond, a gyermek az első, mint mindannyiónknak! :)
Meg van még a játszószönyegetek? Megvenném.

madiani

Ani
Igazad van tökéletesen de kisbabát várunk nyílván ilyenkor minden máshogy jön le...ezért kell odafigyelni másokra is hogy ne bántsuk meg..van aki jól viseli van aki nem..én pl.hiper szuper érzékeny vagyok :)És tényleg ezek a hangsúly dolgok nagyon becsapóak.

A játszószőnyeg tök jó dolog Crissy Martinkája olyan jól elvan rajta,beszélget a répához,gagyorászik..majd én is veszek szerintem.

Na eldugolok asszem sok volt belőlem:)
Vendég

Nehogy "eldugulj", már vártam hogy írj :)

Igen a játszószönyeget láttam Vikiénél is, Levi is jól el volt vele. Azért gondoltam hogy beszerzek egyet Roninak is.
Mi volt ma a diabetológián? Ugye ma voltál? Mit is csinálnak ott?

madiani

Ani
Köszi a kérdést,aranyos vagy:)
Megdícsért a dokinő hogy fogytam 2kilót mert ez az jelenti hogy jól csinálom a diétát..mondtam hogy palacsintát is csak max.1et merek enni pedig imádom erre azt mondta ha valami zöldséglevest eszek akkor ehetek hozzá 4-5 palit is...ebédre.
Szerencsére legközelebb szülés után 6héttel kell menni a 2órás terhelésre..addig diétázni...
Mostanában annyit görcsölgetek...még a picur bírja ki ezt a 2és fél hetet aztán hajrá.

Na én is megyek fürcsi,tenti (bár a tenti esélytelen :P )

Szép hétvégét,szép estét!
Vendég

Jó reggelt,

Vikike,

Nagyon szépen alakul a hőd. Vezeted a görbédet valahol?? Feltehetnéd, ha igen. Sokkal látványosabb. Nagyon drukkolok ám jövő hétre, hogy bővüljön a kis család. :lol: :lol: :lol:

Vicuka,

Szuri is, meg laptető is. :shock: Ez tuti be fog jönni. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Köszi a drukkokat a szüléshez. Hát már jó lenne túl lenni rajta. :lol:
Teljesen megértelek, hogy ritkábban tudsz jönni. Egy kisbaba teljes embert igényel. :lol: :lol: :lol:

Tand,

Sajnálom a cukor dolgot, de az ugyis csak átmeneti lesz. Biztos vagyok benne, ha megszülsz ez is visszamegy a normálisba.
A mi gyerekorvosunk is Dr. Felker Zsuzsanna. Tényleg egy tündér, én nagyon meg vagyok vele elégedve, és a gyerekek is. Bármikor ha mobilon is zaklatom, soha nem küld el a sunyiba. Amugy gasztroenterológus is, nem csak gyerekorvos. Szóval bátran merem ajánlani. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Szerdán 11 körül gondoltam a talit a kórház előtt. Akkor már talán nincsenek olyan sokan. Ja és beszéltem a szülésznővel, ha beleszülnék az influenzába, akkor is bejöhet apa a szüléshez, de látogatni sajna nem. :evil: :evil:
Szerdára viszem a kék cumit. A multkor mondtad, hogy neked van egy csajos rácsvédőd. El tudnád hozni, hogy megnézhessem?? :lol: :lol:

Gabi,

Remélem igazad lesz, és Barbi baba mint gyorsvonat fog megérkezni. :lol: :lol:
Noel-nak jobbulást kívánok, és remélem te is mihamarabb teljesen rendbejösz.

Andesz,

Jó disznókodást mára. :lol: :lol:
Én mondjuk nem rajongok a disznóvágásért, de a friss sült vért hagymásan és a pecsenyét imádom. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó,

NAGY-NAGY GRATULA A KISCSAJHOZ, AKI JÓ NAGY LETT, ÉS KÍVÁNOK MINÉL TÖBB TEJCIT.

Majd azért gyere és írd meg, hogy ment az egész szülés. :lol: :lol:

Ildi,

Örülök, hogy már jobban vagy. Hála istennek akkor semmi komoly, csak egy kis torokfájás. Azéert pihizz és teázz sokat. :lol: :lol:
És vigyázz a szülőin, nehogy elkapj valami nyavaját.

Ani,

Baromi jó letta fürdőszobaszekrényetek. Na persze a fürdőszobátok is tök jó nagy. Sajna a mienk akkora, ha valaki bemegy, több ember már be sem fér. :lol: :lol: :lol:

Sajna Alexaa cuccait már elhalásztam előled. A februári fizunál megveszem mind a kettőt. Ne haragudj. :oops:

Alexaa,

Egyértelmű, hogy a gyerkőc a legfontosabb, ezt mindenki megérti. Én sem tudom, hogy fogok majd jönni, ha megszültem. :shock: :shock: :shock:

Krixta,

Gratulálok a 2 kg fogyáshoz. Legalább valamire jó ez a diéta. Legalább szülés után nem kell annyit kínlódnod a fogykúrával. :lol: :lol:

A terhesség alatti érzékenységgel egyetértek. Én is voltam többször ugy, hogy elpityeredtem valami banális dolgon. Ez természetes. De szerintem azért a lányok amennyire tudnak mindenkinek reagálnak. Persze jó sokan vagyunk és valamikor az ember elsiklik dolgok felett, de ez tuti nem szándékos. És abban is biztos vagyok, hogy senki nem akar túltenni a másikon, miért is akarna. Mindenkinek szépen nő a pocakja, kinek nagyobb kinek kisebb, ez alkattól függ. Majd mindenkinek hasonló problémái vannak. Szóval egy cipőben járunk és szerintem azért amennyire tudjuk támogatjuk egymást.Legalábbis én így érzem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Tegnap elmentem az uccsó vérképemért és képzeljétek olyan jó lett, hogy nem is tudom mikor volt utoljára ilyen jó.

Hemoglobin 123 (120 a min határ)
Monocyta és Lymphocyta eltérés van, de csak század eltérés, ami ugye elhanyagolható.
Fehérvérsejtszám is visszahúzódott a normális tartományba.
Kevés baci a vizeletben.

Szóval teljesen meg voltam lepődve. :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt,

Judy, akkor ugyanaza a tündér a gyerekorvosunk!! :lol: :lol: :lol: Akkor 11-kor szerdán, szerintem bent az épületben találkozzunk, ne fázzunk meg kint a hidegben!! ott van a portánál az automata, talizzunk ott. Tényleg, kell az nst-hez sorszámot húzni?? Mert ha igen, akkor aki előbb odaér, az húzzon kettőt!!

Krixta, ha netán rám gondoltál, aki megbántott (légyszi írd meg!!), esetleg az ágy miatt, akkor tőled is bocsi, nem vagyok ám egy faragatlan bunkó, csak baromira gyűlölöm, ha valakit kihasználnak, vagy bántanak, és "ölni" tudnék érte!! Azért írtam ,hogy ha kell, telefonálok a hülye, pi...nak, és visszacsináljuk így együtt a bizniszt!! Nem kioktatásnak szánom senkinél, csak naggggyon mérges tudok lenni ilyenkor, és segíteni akarok!!

És csajok, ha bárkinek is olyan érzése van, hogy bántó megjegyzésem lenne, nyugodtan vágja a képembe, hogy hé, kata, fogd vissza magad!! :wink: Nem fogok megsértődni.

na, megyek, hajat mosok, aztán viszem a hugimat felvételizni. Majd du. jövök! Puszi

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Judy, grat a jó eredményedhez!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Igen kell húzni sorszámot az NST-hez, nekem meg még az uh-hoz is.
Szóval ha te érsz előbb oda, akkor húzz egyet légyszi az UH-hoz is nekem. Köszi.

Drukk a hugidnak. Hova felvételizik???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kata

Egyáltalán nem rád gondoltam...nem hinném hogy faragatlan vagy és azt sem hogy "bunkó"..sőőt igazából jól is esett hogy így kiálltál meg amúgy is tetszik ez a hozzáállásod :)Több ilyen embernek kéne lennie!

...

Nem szeretnék neveket írni teljesen mindegy hogy kiről van szó van itt 1-2 lány aki érezhetően dirket nem reagál akkor sem ha kérdezek esetleg tőle valamit..(legalábbis nekem nem és nem hinném hogy megbántottam) és ezt nem mesélem be mert más is így gondolja..de lényegtelen ezen nem szabad fennakadni igazából csak egy megjegyzés volt...van egy-két ismerős is aki ugyan nem ír a fórumra mert még nem terhesek de néha beleolvasnak és ők is megemlítették hogy néha olyan mintha ez az egész arról szólna hogy kinek jobb,kinek nagyobb,ki okosabb stb.Szóval ezeket nem magamtól találom ki...de mint írtam már, ez nem számít és mindenkinek megvan a maga egyénisége,el kell fogadni mindenkit olyannak amilyen.Nem is szeretnék már erről írni mert nem akarom hogy haragudjatok rám,én kimondom mindig amit gondolok.Néha ez jó,néha nem. :)Na a témáról ennyit.

Judy

Akkor neked lassan tényleg szülnöd kell..a tested is ezt mondja..örülök hogy jók az eredmények! :wink:

Nekem annyira fáj a derekam tegnap óta hogy majd bepisilek...jó lenne már előrébb lenni 2héttel:)

Ma még süt a nap élvezzétek ki és tényleg bocs az őszinte véleményért!!

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Úgy látom jó nagy "vitát" robbantottam ki,de nem szándékos volt.Szerintem se volt bunkó Kata!Csak amit Ti is írtatok ebben az állapotban könnyen megbántódik az ember.Az tény,hogy Kata jó nagyszájú :lol: ,mindig tök jókat röhögök a lázongásain,hogy Ő megmondaná,vagy hogy majd Ő lealkudja......Épp ez a jó benne.Nekem bejön a stílusa.
És az is lehet,hogy rosszul gondoltam Zsuzsóval kapcsolatban a dolgokat.

Kriszta!
Sajnálom,hogy ilyen negatív érzéseid vannak,de akkor ne az az 1-2 ember miatt gyere a fórumba akikről azt gondolod ,hogy nem kiváncsiak Rád,hanem az olyanok miatt gyere,mint én akik kiváncsiak vagyunk Rád és arra hogy mi történik Veled!
Amúgy sokszor én is kihagyok emberkéket és nem reagálok az írásaikra,de attól még szívesen olvasom őket.
Ja és tök jó,hogy fogytál 2 kilót!Legalább hamar visszanyered szülés után a formádat.Amúgy már látom megbarátkoztál így a végére a diétával!

Judy!
Gratulálok,hogy ilyen jó lett a vérképed!Barbi baba nem sokára kibújik :lol: :lol: :lol:

Ani!
Köszi,elküldhetnéd priviben a számot is, meg hogy mennyiért csinálta.Nem árt ha az ember tarsolyában van egy-két ilyen hasznos telefonszám.Bár az én sógorom bútorasztalos,úgyhogy ha valami kellene úgyis ő csinálná.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Judy, nekem is lesz uh-m, úgyhogy akkor 2-2 sorszámot húzzunk!!

Krixta, akkor örülök, hogy nem én vagyok. De bármi van, nyugodtan rám lehet szólni!! Ja, és grat a fogyáshoz!

Gabi, nem igazán vita, csak kíváncsi voltam, hogy én vagyok-e az az ember, aki megbántottt valakit!! Így van, nagyszájú pi..a vagyok, de úgy gondolom az élethez kell, hogy ilyen legyek!! Nem szerettem volna soha kisnyuszi lenni, mint pl. még most (?) a hugicám. Ügyvéd szeretne lenni, de nyuszi-muszi. Otthon hatalmas pof....ja van, de bárhová jön velem, tök csendben van. Pedig nevelem... :lol: :lol:

na, most jön a barátnője is, (mármint a hugimnak), és készülünk a nyelvvizsgájukra. Majd később jövök!!

Pusszszssszszszszszs

Kép

Kép

hoppá

Köszönöm hogy gratuláltok a fogyáshoz,először kicsit megijedtem mert hirtelen ment le a 2 kiló sőt a védőnő szerint 3 de mindenki azt mondja ez azért van mert teljesen másképp és mást eszek..ha esetleg valakinek segítség kell kismamik és leendő kismamik szívesen segítek...az elején nagyon rossz volt de most már nem vészes :)

Vita valóban nem volt és nem is lesz szerintem...és Gabi pontosan azokért jövök akiket nagyon kedvelek kit köztük téged is, nem szerethet mindenki mindenkit,ez van el kell fogadni.És persze megesik hogy nincs idő mindenkinek írni én nem is ezt a részét "kifogásoltam" csak nemmegyszer írtam itt valakihez,valakinek külön és mégcsak nem is reagált.Sőt számára nem létezek tett is egy utalást erre de mint írtam lényegtelen ki az.

Kata

Szerintem klassz természeted van én is megmondom a magamét ha kell (persze nem mindig) tegnap nekünk jött egy autó ahogy kiállt a parkolásból és ment volna tovább én meg odatotyogtam ill.próbáltam gyors lenni és mondtam a magamét a párom ott nevetett rajtam hogy a kis pingvine hogy mondja a magáét...érdekes lehettem a nagy pocakommal hadonászva,kiabálva..de azért szívesen tanulnék még tőled..én megmondanám ha bármi bajom lenne veled...DE NINCS!

Ma nagyon megijedtem mert iszonyatosan fájt a hátam meg a derekam meg görcsölt a hasam meg minden bajom volt..Kriszti szerint ezek jóslófájások,nagyon remélem mert még nincs itt az idő...még az apaságink sincs kész..nem lustaságból csak új lakcímkártyát kell intézni és a párom mindennnap 4ig melózik.Na mindegy.

Eldulgultam :)
Vendég

Remélem nem bánjátok, hogy egy picit bepofátlankodok, de szeretnék ajánlani Nektek is termékeket, illetve akit érdekel a termékek forgalmazása annak üzleti lehetőséget! Kiváló minőségű magyar tisztítószereket, élelmiszereket és táplálékkiegészítőket kínálok a H&I képviseletében ... www.bogen.5mp.eu ... nekem nagyon tetszenek a termékek, biológiailag lebomlanak...
Szép hétvégét: bogen@tvn.hu

Kép
bogen

Jó reggelt,

na, Judy, ebben a jó kis időben nem indult be Barbi baba?? Ma biztos nagy forgalom lesz a szülőszobán!! :roll: :shock:

Nálatok is gondolom ilyen baromi nagy szél van! És aki nem Fehérváron lakik?? Milyen idő van felétek?? Én hajnalban hallottam
mér, hogy fúúúúj a szél, mint az őrült...

Na megyek, nekiállok az ebéd második felének. Az elsőt már tegnap megcsináltam: marhahúsleves, ma meg csiinálom a brassóit. Anyukámnak gerincsérve van, most szigorúan fekszik 6-8 hétig, egy doki (akupunktúrás) azt mondts neki, csak úgy úszhatja meg (talán..) a műtétet, ha betartja a játékszabályokat. A sógornőm és a 3 éves unokaöcsim influenzásak, úgyhogy majd küldök (nem viszek) nekik is ebédet.

Na, majd jövök. Ugye ti is jöttök?? :shock:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok lányok!

Hát borzasztó rossz idő van odakinn. Már attól megfájdul a fülem, ha kinézek az ablakon. :) Amúgy még szopogatom a tantu,-ot, mert fájdogál néha a torkim, de már megmaradok úgy néz ki.
Lányok! A 8.héten ugye még mindig természetes, hogy néha fájdogál a hasam? A 12.hétig az, igaz?

Judy! Gratula a jó eredményhez, csak maradjon is így!

Kriszta! Vigyázz magadra, a derekadra, pihengess sokat.

Hoppá! Mi lesz a fincsi ebéd?

Vicuska, Vikike még mindig megy a drukk!

Gabi! Hogy vagy? És Noel?

Na megyek főzni, közben meg ráveszem a drágám, hogy picit tisztítsa ki a tekinket.

Puszi Nektek!
n.k.ildi

Ja, és Krixta! A parkolásos sztori jó lehetett. :D
n.k.ildi

Ildi, ne izgulj, nem csak a 12. hétig fog fájni a pocid. Néha-néha simán fájhat, ha pl. hirtelen felállsz, sokat sétáltál, stb. Csak ne görcsöljön, aza a lényeg!! Nyugodj meg!! :wink:

nemrég átmentem a boltba, pár házzal arrébb a fának a fele letörött, ott hever az úton... kellemes kis idő...

Kép

Kép

hoppá

Ja Ildi, a kaja marhahúsleves lesz, meg brassói tejfölös ubisalival.
nyami-nyami :lol:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok! Jó reggelt, jobb időt!

Judy, hát igen, mi is nagyon örülünk hogy nagy a fürdőszobánk. Laktam panelba ahol a fürdőbe még a mosógép se fért be, de hát ugye 30-35 éve amikor építették őket még erre nem is gondoltak. Alexa írta hogy gyorsabb voltál, és abszolult nem haragszom. :) Gratula a csodálatos vérképhez meg a kevés bacihoz.

Kata, hogy sikerült Hugid felvételije. Főzhetsz az egész családra, gyógyulást kívánok mindnekinek. Te meg azért vigyázz nehogy megerőltesd magad, akkor inkább rendeljetek egy-két pizzát.

Gabi küldöm a privit, bár biztos nehéz lesz vetekednie egy rokonnal :) Gondolom a sógorod nem rak rá hasznot :)

Kriszta, remélem ma már jobban vagy, lehet megérezted ezt a fránya időt. Gratula a 2 kg-hoz. Jó ha kiállsz magadért, az nagyon fontos, jó lehettett a parkolás. :)

Ildi, a pocifájás normális, késöbb is lesz. Ahogy Kata is írta, hírtelen felálsz, sokat állsz, akkor is fájhat. Nekem is szokott. Bár nekem az elején inkább csak húzódott a méhem, de hát úgye én alapból extra kicsi pocival rendelkezem. Gyógyitgasd magad, pihenj. :)

Képzeljétek, észrevettem hogy mióta látszik a pocim (és nem is takarom el a kabáttal) figyelmesebbek a férfiak. Előreengedtek a sorba is, Viki férjének is tök teccet (már alig várja hogy Viki is pocis legyen megint). Apócám is rengeteget simizi és beszél is hozzá. Tök jó. :)

madiani

Sziasztok! :D
Nálunk is jó szar az idő! :(
Bocsika,most nem írok senkinek :oops:
Csináltam egy csomó képet,felrakom őket,remélem nem baj,hogy ennyit felrakok,és ilyen önző vagyok :oops: :oops: :oops: !

KépKép
KépKép
andesz78

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Nővérkém!
Nagyon jók a képek.És milyen sokat változott Bencus!Nagyon édes a kis vigyori :D :D :D !
Vendég

Sziasztok!

Andesz

Nagyon aranyos ahogy mosolyog a kis Bence!Nyugodtan rakjatok csak fel képeket,kellenek :wink:

Kata
Finomat főztél a brassói a kedvencem..én palacsintát sütöttem mert ehetek :D meg husit sütök rizzsel..

Ani
Örülök hogy ilyen pozitív tapasztalatod van én sajna nem vettem észre hogy kedvesebbek lennének az emberek...a pocidat meg ne is takargasd dugd ki büszkén!:)
Amúgy lehet tényleg az agyamra ment a front:)

Ildi
A pocakfájás megmarad,majd átmegy nyílalásba mert nő a méhed..de nem vészes meg lehet szokni!

Remélem a többiek jól vannak és nem miattam nem írnak...

Nálunk a párom most csinálja a pelenkázó szekrényt..úgy örülök ha ő csinál valamit..és olyan színű lesz majd mint a kiságy!

A malackám meg beteg sajna..hiába eszik olyan kis gebe és semmi mást nem csinál csak gubbaszt a sarokban...néha odabújik a lánymalackához (aki megint terhes mellesleg) és úgy alszanak...remélem nem lesz komolyabb baja.Kaptam tegnap egy állatorvos telefonszámot de elég borsos ára van és ciki vagy nem ciki de bevallom a hétre 3000ft-unk van...kimaradt a múlt hónapi táppénz sajna.Remélem még ezt a hetet kihúzza aztán elviszem állatorvoshoz.Vicuska nincs valami tanácsod ezügyben?

Én már annyira izgulok hogy nagyon a szülés miatt..állandóan ezzel álmodom...és persze félek is..nem a fájdalomtól hanem mástól...lehet ezért is vagyok ilyen bolond mostanában.

Lányok maradjatok otthon mert iszonyat hideg van!
Vendég

Kriszta, aranyos vagy :) nem arra írtam a frontot hogy érzékeny vagy hanem a görcsökre meg a derékfájásra. :) Biza nagyon közel vagy már a végéhez, sztem normális az aggodalmad, na meg a jóslófájdalmak is. Ha kész lesz a pelenkázó, várunk róla képet, és egyben oda állhatnál mellé hogy a pocid is lássuk. Sajnálom a malackát, remélem rendbejön.

Vicuska, hívtad a dokit? Mit mondott, mikor kell menned UH-ra?

Andesz, gyönyörűek a fiaid. bence mosolya meg egyszerűen fenomenális. Kis Drága. :) Nekünk is van olyan hálózsákunk :)

madiani

Ja és Kriszta, sztem azért nem jönnek a többiek mert hétvége van. Hétvégén mindig nagy a pangás. Holnap bepótólják, nyugi.

Én apócám már 2 és fél órája szúnyál. :shock: Felkelhetne már... éhes vagyok, de nem akarok addig zörögni.

madiani

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
remélem alakula torkod, és a pocifájás is csak a baba növése miatt van :D

Andesz!
jók a képek Bence-babáról :D

Krixta!
gratula a diétához!a derekad-hasad remélem jobban van 8)

Judy,Kata!
hogy bírjátok?jön a hidegfront megint,lehet,lassan szültök :P

Alexa!
Martinka lefoglal :D nem baj,neked van alibid :wink:

Judy!
örülök,hogy jók lettek az eredményeid 8)
Vendég

Andesz!

V.Anita is a cégnél dolgozik :lol: láttam,Gabesz is ismeri :lol:

Elhiszem,hogy a kismamák érzékenyek :shock: én most is az vagyok,mi lesz ha babás leszek :roll:
soxor (az esetek 90%-ában) én is azt gondolom ,hogy minek írok ide,azért is szoktam lelépni,mert itt mindenki babás szinte ill.már megszületett a kisbabája.A topic már más mint volt.De ez nem baj :P ,csak már nem aktuális a címe(babaprojekt előtt álló...).
:shock:
És soxor azt érzem,hogy sajnálkozva érdeklődtök felőlem,pedig én uuuuuuuuutálom,ha sajnálnak,és szerintem nincs is miért :shock: elég sok mindent fel tudok mutatni a babán kívül szerencsére(és most nem pénzről beszélek).
Ez az egész helyzet olyan faramuci :roll: :oops: :shock:

Na,ezt is kár volt leírnom,ezen is biztos páran besértődnek.
Lehet én vagyok az a bunkó
8)
Vendég

Halihó!

Vicuskám, írtam neked privit :) Olvastam odátt hogy holnap mész UH-ra. Ezek szerint tudtál beszélni a dokkerral.

madiani

Sziasztok!

Zsuzsó
Gratulálok a babához! Jó egészséget kívánok!
Remélem jössz majd és mesélsz.

Ani
Nagyon tetszik a fürdőszoba bútorotok!
Végre kaptam Gilsenget, úgyhogy apa azt is szedi. Beírnád majd a táblába az Elevit és az E-vitamin mellé? Köszi

Gabi
Nem csodálom, hogy megijedtetek. Félelmetes volt még olvasni is. Remélem Noel nem ijeszt meg többször benneteket!

Andesz
Mint mindig, most is tündériek a fiaid!

Krixta
Szerintem nem baj, hogy felhoztad ezt a témát. Hiszen ha valami gond van, jobb megbeszélni. Ha másért nem, van több napig téma. :) Biztos mindenki feltette magában a kérdést:"vajon én lehetek az?" és elgondolkodik egy kicsit és reméli, hogy nem. Szerintem ebben a topikban senki sem annyira önző, hogy csak magára gondol, és az ismerőseid rosszul látják a dolgokat. Ha valaki elsiklik a dolgok felett, az nem hiszem, hogy direkt van. Sokszor én sem tudok dolgokhoz hozzászólni, főleg ha kismamis téma van. De ez nem baj szerintem. Ha valamihez nem értek, nem szólok. Itt mindenki szeretni való valamiért. És az sem baj, hogy hiper-szuper érzékeny vagy. (ezek a fránya hormonok :wink: ) Én is szeretnék már hiper-szuper...lenni :D
Remélem nem írtam semmi bántót. Szóval én nagyon bírok mindenkit, sok erőt adtok nekem! :wink: :D

Vicuska
Holnap mész UH-ra? Kíváncsi vagyok, hogy nőnek a tüszőcskéid! Írd ám meg!
Holnap bemegyek RL-hez remélem bent lesz délután. Beutalót kell kérnem tőle. A magánrendelésen kérdeztem tőle, hogy fognak-e kérni a BMC-ben beutalót, azt mondta, hogy nem szoktak. Amikor telefonáltam időpontért, akkor meg mondták, hogy kell. Biztos változott a rendszer. :evil:

Ma fénymásoltam le a leleteinket a melóhelyen, és most néztem meg jobban a laboreredményemet, amit a műtét előtt csináltak. És a vizeletben a baci 2525, ami 1000-ig jó. Ez sok? És mit jelent? valami gyulladást?

Na, eldugulok
Szép estét!
bessy76

Ani,Bessy!

igen,holnap megyek UH-ra de.10 körülre. :D
már megint tahó voltam,mert Ani vagy valaki más is? :roll: kérdezte,és nem válaszoltam.... :D
de ez azér van,mert szita az agyam :lol:

Besy!
nem akkor mentél laborba,amikor volt az a véres pisis dolgod? :roll: ha hólyaggyuszid volt,akkor nem csoda,hogy sok volt benne e baci :shock:

remélem holnap du.el tudod kapni RL frakkját :wink:

Kép
Vendég

Jaj, Vicuska, nem vagy tahó! Nekem is szita az agyam. Nincs semmi gáz, pont azért kérdeztem meg mégegyszer mert gondoltam elkerülte a figyelmed. :) :) :)

Bessy, javítom a táblit.

madiani

Ani!

Kép
Vendég

Sziasztok!!

Vicuska,Bessy
Nagyon örülök nektek...

Vicuska
Én teljesen megértelek a sajnálattal kapcsolatban..és sejted miért írom ezt...én igazából csak nagyon drukkolok neked/nektek Bessyvel és szeritem mindenki így van ezzel...
Valóban változtak a dolgok itt és ugyan én csak a közepébe jöttem de neked itt a helyed nélküled ez a topic nem ugyanaz a topic...és ez Bessyre is vonatkozik..és igen is babaproject előtt álltok/állunk...eszetekbe se jusson nem jönni...jó?
Vicuska nem tudsz segíteni tengerimalac ügyben?Nagyon beteg a kismalackám de most nincs pénzem elvinni dokihoz mint írtam feljebb 3000ftom van a hétre de amint megkapom viszem is állatorvoshoz..felhívtam tegnap egyet de 5000 nála egy vizsgálat..mindenhol ennyi?

Bessy

Elképzelhető hogy az ismerősök tévedtek persze nem biztos hogy jól látták csak rossz volt hogy ezt mondták..amúgy én sem azért érzékenykedtem mert nem írtok nekem mindennap...van itt a fórumon valaki akinek már priviben is írtam hogy mi baja de nem válaszolt egyáltalán..és ez az ami bánt mert nem érzem hogy jogos lenne...remélem az illető magára ismer és rendeződik ez a dolog.Na téma befejezve becsszó :)

Na én is dugulok a hétvégén sokat beszéltem asszem:)
Vendég

Vicuska
Lehet, hogy igazad van én már el is felejtettem azt a hólyaghurutot :oops: hogy mikre emlékszel :D Akkor nem is aggódom, mert szerintem már nem érvényes az az eredmény 8)
Én is remélem, hogy el tudom kapni RL-t, már csak a jövő hetem van erre 8) aztán Budinpest (emlékszel?)

Ani
köszi

Krixta
Nagyon örülök annak amit írtál! Köszi
bessy76

Ani!

Bessy Ginseng-et eszik :lol: ja,és én is 8)

Krixta!
nem kaptad meg a privim??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :roll: :shock:
Vendég

Gabi!
drukk holnapra Noelke oltásához :lol: remélem nem fog nagyon sírni :P

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát nem éppen vidám témákról írtatok a hétvégén, de én is úgy gondolom, jobb mindent tisztázni!
Úgy gondolom, hogy az 1-2 önző ember között én szerepelek. Én tudom magamról, hogy mostanában inkább a saját nyűgjeimet osztottam meg veletek, és nem igen reagáltam a hozzászólásaitokhoz. Bocsi mindenkinek!

Andesz
Nagyon édik a fiúk a képeken. A kis Bencének már most huncut a mosolya!

Gabi, Ildi
Megygyógyultatok már?

Krixta, Chrissyy
Írok nektek privit!

Kata, Judy
Az időjárás milyen hatással volt a babákra? Bírtátok a kiképzést?

Szilvi
Mi volt háznézőben?

Bessy, Vicuska
Szerintem is gyertek csak, és meséljetek, mivel kíváncsiak vagyunk rátok. A topic részei vagytok ti is!

Márti
Vizsgáid? A szülésfelkészítőn pedig nem maradtál le semmiről sem, mivel nálatok sem volt gyakorlati rész!

Zsu
Hatalmas gratula Kata babához! Minden jót és sok tejcit kívánok! Vigyázzatok magatokra!

Na ezt most elküldöm mielőtt elszállna!

Kép
tand

Szélcsendes jó reggelt! :)

Vicuska
Esetleg élhetnék a lehetőséggel? A szüleimnek is van valahol, de úgy eltették, hogy 2 hónapja nem találják. Szeretném Titababát lefülelni. :D
A laptető és a "segédeszközök" meghozzák a kívánt hatást. ;) Drukkolok!!!

Ani
Nagyon szép lett a fürdőszobátok!
Hátonfekvősfájásom nekem is szokott lenni. Ha megfordulok, abbamarad.

Kata
Sikerült a háztűznézés. :) Sikerült kiválasztani a megfelelő bordűrt?

Andesz
Jóra vállalkoztál, teljesen végigolvasni a kisregényünket.... Ügyi vagy!
Remélem, csupa jó hírt fogtok kapni!
Nagyon jók a képek, főleg mikor Bence mosolyog. Meg kell zabálni! :)

Ildi
Jobban van a torkod?

vikike
Nagyon drukkolok a 2 csíkhoz!

Andi
Sajnálom, a cukros dolgot. Mit mondjak, nem egy kellemes vizsgálat. :?
Egyáltalán nem vagy önző. Amiken keresztülmentél, senki nem neheztel rád.

Zsuzsó
Hatalmas gratula Kata babához!

Krixta
Tény és való, hogy én is érzékenyebb lelkivilágú lettem (amúgy is az vagyok, most meg főleg), meg egyre agresszívebb vagyok. :roll: :shock:
De majd kinövöm. :D
Nem irigyellek a diéta miatt. De az 1 palacsinta... Rettentő kevés. :( Kitartást!!!
Sajnálom, hogy beteg a malackád. :(

Alexa
Jó, hogy jelentkeztél. :) Remélem, ez a göthös időszak elkerült benneteket.

Bessy
RL csütörtök délután rendel (péntekre valami programja van).
Vendég

Jó reggelt!!! :lol: :lol: :lol:
Hát lányok,jó szar idönk volt tegnap! :(
Képzeljétek,nálunk egész este nem volt áram,gyertyafénynél fürdettem! :roll:
A kábeltévé is kiment este,és még mindíg semmi! :?
Krixta!
Az az illető nem én vagyok,mert én még nem kaptam Tőled privit! :lol: :lol: :lol:
Malackák jobban vannak?!
Ja én a dologhoz annyit fűznék hozzá,hogy én is sokszor,miközben olvaslak Benneteket,leírom papírra,hogy kinek ,mit is szeretnék mondani/válaszolni,mert mire odajutok,hogy írjak,elfelejtem :oops: !
Szerintem sokan vagyunk ezzel így,és ez nem azt jelenti,hogy nem bírjuk a másikat!
Amugy én nagyon szeretek Közétek jönni,és ugy gondolom,hogy Mindenkinek itt a helye! :lol:
Vicuska,Bessy ,nektek is,hiszen mindjárt Ti is babások lesztek :lol:
Ja és nem érzem azt,hogy a topic a versenygésről szolna,mert ahányan vagyunk,mind mások vagyunk,kinek nagyobb,kinek kissebb,ki nagyszáju,ki szerényebb....
De azt hiszem,ez így van rendjén! :wink: :D
Mi lenne velünk,ha mind egyformák lennénk???!!! :shock: :lol:
Na jol van eldugulok! :lol:
Ja,köszi a dícséreteket a lurkókra! :)
Judy,Kata!
Egyben vagytok még?! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Chrissyy, Krixta
Nem tudom miért, de nem tudok privit küldeni. Mindig azt írja ki, hogy hivás az oldal.
Na de ami késik az nem múlik!

Kép
tand

Képzeljétek, múlt héten pénteken megszült az unokatesóm! Igaz még csak képet láttam Emma babáról, aki 3770 g-mal és 53 cm-esen jött a világra; de nagyon édes. Egy kicsit irigykedem! Bár amikor belegondoltam, hogy ha én is ott leszek már, akkor sem lesz felhőtlen a boldogságom. Pedig nagyon várom már Gréta babát!
Na de nem akarok lehangolni senkit sem. Vannak ilyen negatív hullámaim :( .

Kép
tand

Mindjárt laptető :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt.

Ma már szépen süt a nap, bár, ahogy látom még mindig csak 2 fok van :? .

Én úgy gondolom, még nem fogok mostanában szülni. Legalábbis ezen a héten nem is "szabad". A férjem ma este megy Németországba, és csak csütörtök éjjel jön haza. És ő is ott akar lenni...

Szilvi, a bordűrt...hú, nem is írtam. Megvettem a macist, a világosabb színűt, majd rájöttem, hogy mégsem tetszik :oops: , így visszavittem.... :lol: Úgyhogy még nincs bordűrünk. Elvileg majd most hétvégn jönnek a festők. Izgi lesz, pénteken jön a gyerekkori barátnőm Németorszégból. Két napig lesz itt, bár nem kimondottan hozzám jön, csak itt alszik. Na mindegy, majd megoldjuk....

Andi, hidd el, Rád senki nem neheztel .teljesen természetes, hogy nem reagálTÁL mindig mindenre. Így is örülünk, hogy most már ilyen sokat jössz!! :wink: Azért Gréta bab érkezése biztosan határtalan öröm lesz, bár tudom, hogy nem lesz teljes a boldogságod, de azért hatalmas öröm lesz, hidd el!!! Ja, grat az uncsitesódnak! :wink:

Andesz, nálunk tegnap délelőtt ment el vagy 3x az áram. Szerencsére nem este... Én is sokszor elhatározom, hogy na most papír, ceruza elő, leírom, kinek mit akarok írni, de aztán mindig közbejön valami. Bár erre én szoktam mondani, hogy: mindenkinek arra van ideje, amire akarja....

Bessy, Vicuska, a Ginseng apáknak is jó ám, nem csak nektek!!!

És Vicuska, egyszer már leírogattam, te is, és a többi MÉG babanélküli emberke is ide tartozik!! Tudom, min mész keresztül, nem akarom megint regényformájában leírni, hány ársírt, letargikus éjszakám-nappalom volt a nega tesztek, és mensik miatt, amíg végre ide jutottunk. Nem sajnálni akar itt benneteket bárki is, hanem erőt adni!! És segíteni, hogy ne adjátok fel, mert nem szabad!! A sok rossz után mindig jó jön, csak ki kell várni!!

Tegnap a Naplóban volt egy 30 éves csaj, akinek a terhessége közben derült ki, hogy rákos. 6-8 hetet adtak neki az orvosok kezelés nélkül.... Láttátok?? És most, már megszülte a babát, és visszahúzódtak a nem odaillő dolgai!! Csodáltam, hogy végig tudta csinálni... AZt mondta, hinni kell... És sikerült neki!!!

Ja, és uh után gyere mesélni, mi volt!!!

Na elküldöm, mindjárt jön egy ismerős hozzánk, majd jövök!!

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?