Jó reggelt.
Ma már szépen süt a nap, bár, ahogy látom még mindig csak 2 fok van
.
Én úgy gondolom, még nem fogok mostanában szülni. Legalábbis ezen a héten nem is "szabad". A férjem ma este megy Németországba, és csak csütörtök éjjel jön haza. És ő is ott akar lenni...
Szilvi, a bordűrt...hú, nem is írtam. Megvettem a macist, a világosabb színűt, majd rájöttem, hogy mégsem tetszik
, így visszavittem....
Úgyhogy még nincs bordűrünk. Elvileg majd most hétvégn jönnek a festők. Izgi lesz, pénteken jön a gyerekkori barátnőm Németorszégból. Két napig lesz itt, bár nem kimondottan hozzám jön, csak itt alszik. Na mindegy, majd megoldjuk....
Andi, hidd el, Rád senki nem neheztel .teljesen természetes, hogy nem reagálTÁL mindig mindenre. Így is örülünk, hogy most már ilyen sokat jössz!!
Azért Gréta bab érkezése biztosan határtalan öröm lesz, bár tudom, hogy nem lesz teljes a boldogságod, de azért hatalmas öröm lesz, hidd el!!! Ja, grat az uncsitesódnak!
Andesz, nálunk tegnap délelőtt ment el vagy 3x az áram. Szerencsére nem este... Én is sokszor elhatározom, hogy na most papír, ceruza elő, leírom, kinek mit akarok írni, de aztán mindig közbejön valami. Bár erre én szoktam mondani, hogy: mindenkinek arra van ideje, amire akarja....
Bessy, Vicuska, a Ginseng apáknak is jó ám, nem csak nektek!!!
És Vicuska, egyszer már leírogattam, te is, és a többi MÉG babanélküli emberke is ide tartozik!! Tudom, min mész keresztül, nem akarom megint regényformájában leírni, hány ársírt, letargikus éjszakám-nappalom volt a nega tesztek, és mensik miatt, amíg végre ide jutottunk. Nem sajnálni akar itt benneteket bárki is, hanem erőt adni!! És segíteni, hogy ne adjátok fel, mert nem szabad!! A sok rossz után mindig jó jön, csak ki kell várni!!
Tegnap a Naplóban volt egy 30 éves csaj, akinek a terhessége közben derült ki, hogy rákos. 6-8 hetet adtak neki az orvosok kezelés nélkül.... Láttátok?? És most, már megszülte a babát, és visszahúzódtak a nem odaillő dolgai!! Csodáltam, hogy végig tudta csinálni... AZt mondta, hinni kell... És sikerült neki!!!
Ja, és uh után gyere mesélni, mi volt!!!
Na elküldöm, mindjárt jön egy ismerős hozzánk, majd jövök!!