Na meg is jöttünk a kis sétánkból+posta és bolt!
Gabika be is dobta a szúnyát!
A postán megint millió ember volt. Én csak ajánlott levelet akartam átvenni,mert tegnap biztos akkor hozta,mikor lementünk,pedig 13ig itthon voltunk!
Na mindegy!
Mindenki csak néz,aztán egy idősebb néni szólt,hogy nyugodtan elé mehetek majd!
Megörültem,mert így 3 embert meg is előztem. Aztán mikor odamentem a kocsival elkezdett okoskodni és magyarázni:
- Miért van bekötve a gyerek szája,nem fog levegőt kapni?
Aztán észrevette,hogy nem a szája,hanem a nyaka van sállal betekerve és cumi van a szájában.
- Akkor a kocsit miért állítom be a sorba,miért nem hagytam a bejáratnál a gyerekkel együtt?
Na persze,aztán mindenki ráköhög,meg nehogy már más mondja meg nekem,hogy hova tegyem a gyerekem!
Ekkor már kicsit elegem volt az okoságokból! Nem tudom de sok öreglány mindig úgy érzi,hogy,ha lát egy kisgyerekes anyukát mondani kell sok mindent!
És persze csak az a jó,amit ő mond!
Na sorra kerültem,erre a néni azért szólt,ahogy letettem a pénztárcám a kezem mellé! Mert úgy nem szabad...stb:evil:
Megkaptam a levelem,és tipliztem is el,mert örülhetnek,hogy nem szóltam vissza semmit,mert ilyen napom volt!
Útólag meg inkább kivártam volna a sor végét,és akkor ezt nem kellett volna hallgatnom!
Itt a házban meg egy 18-22 év körüli srác CSÓKOLOM-ot köszönt nekem! Shocked Öregszem!