Na meg is jöttünk a kis sétánkból+posta és bolt!
Gabika be is dobta a szúnyát!
A postán megint millió ember volt. Én csak ajánlott levelet akartam átvenni,mert tegnap biztos akkor hozta,mikor lementünk,pedig 13ig itthon voltunk!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Na mindegy!
Mindenki csak néz,aztán egy idősebb néni szólt,hogy nyugodtan elé mehetek majd!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Megörültem,mert így 3 embert meg is előztem. Aztán mikor odamentem a kocsival elkezdett okoskodni és magyarázni:
- Miért van bekötve a gyerek szája,nem fog levegőt kapni?
Aztán észrevette,hogy nem a szája,hanem a nyaka van sállal betekerve és cumi van a szájában.
- Akkor a kocsit miért állítom be a sorba,miért nem hagytam a bejáratnál a gyerekkel együtt?
Na persze,aztán mindenki ráköhög,meg nehogy már más mondja meg nekem,hogy hova tegyem a gyerekem!
Ekkor már kicsit elegem volt az okoságokból! Nem tudom de sok öreglány mindig úgy érzi,hogy,ha lát egy kisgyerekes anyukát mondani kell sok mindent!
És persze csak az a jó,amit ő mond!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Na sorra kerültem,erre a néni azért szólt,ahogy letettem a pénztárcám a kezem mellé! Mert úgy nem szabad...stb:evil:
Megkaptam a levelem,és tipliztem is el,mert örülhetnek,hogy nem szóltam vissza semmit,mert ilyen napom volt!
Útólag meg inkább kivártam volna a sor végét,és akkor ezt nem kellett volna hallgatnom!
Itt a házban meg egy 18-22 év körüli srác CSÓKOLOM-ot köszönt nekem! Shocked Öregszem!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)