Új privát üzeneted érkezett!

Jucmuc,
köszike!!!

Már csak 2 nap. Érzel valamit?
katata

Sziasztok!

Kata!
Na végre, elindultatok ismét! :lol: Akkor most nagy esélyetek van a sikerre! Én szorítok, hogy így legyen! :lol:

Jucmuc!
Nagyon jól bírod!Mindjárt 40 hetet fogod taposni! Jól vagy?

Panda!
Te hogy vagy? Bírod még?

Reni!
Jól vagy?

Ilona!
Mikor indultok?Pihenjetek jól! :lol:

Boris!
Hogy vagytok?

Kép
sapé

Pandácska!
Hogy vagy?

Csajok!Anyukák!

Ugye akkor érdemes elindulni a kórházba, ha már 5-perces fájásaim vannak?

Sapé!

Jól vagyok köszike!!!!Tegnap voltak jósló fájásaim :lol:
m. reni

Jucmuc!

OLyan izgi,mindjárt itt a kis DAVIDE! :lol:
m. reni

Sapé,
Még bírom :wink:

Reni,
Jól vagyunk. Voltam ma ctg-n. Volt 100-as fájásom is csak nem rendszeresek, de legalább van valami. Én rendszeres 10 percesekkel is bemennék ha igaz fájások lennének, és nem jóslók.
Vendég

Húúúúú Pandácska!
Hamarosan a kezedben tarthatod Dorkát!

Jucmuccal együtt már nagyon a célegyenesben vagytok.

Kata! Neked is már csak két nap és reméljük megtörik a jég.....
Már süt is a nap :lol: :lol: :lol:
tücsökbogár

Pandácska!
Akkor itt kezdödik valami! :lol:
Nem tudom nekem azt mondták,hogy 5perces fájásnál induljak kórházba.Kivéve persze ha elfolyik a magazatvíz.Itt egy csomó honlapon olvsatam,hogy 10percesnél már érdemes indulni :roll:
m. reni

Kata :D

:D :D Tegnap este voltak fajasaim de ez meg nem az igazi. Vagyis egy pillanatig azt gondoltam korhaz lesz belöle aztan megsem.
Erzem, hogy keszülödik valami de, hogy mikor... :D :D

Sape :D

Köszönöm jol vagyok! :D Igen, vasarnap töltöm a 40. hetet, remelem elöbb elöbujik.. :D

Reni :D

Bizony.. :lol: En is elindulnek ma'r a 10 percesekkel is ha rendszeresek, ahogy Pandacska is irta! :D Akkor mar ugyis uton van a pici, jobban biztonsagban erzem magam a korhazban mint otthon vagy utközben.. :D 8)

Kép
Kép
jucmuc

Sapé,
köszi!
Veled mizu? HOgy álltok most?

Jucmuc, Pandus,
nagyon a végén vagytok már, olyan izgis. :lol: :lol:
katata

Ja, aztán Reni lehet, hogy gyorsan beelőzöl!!! :wink: :lol:
katata

Sziasztok!

Kicsit megint elmaradtam, de vagyok!
23.-án megfordulta Dávid és épp aznap eladtuk a lakásunkat :D
Így lassan kezdhetjük a ház befejezéásét. Még le kell szigetelni és a kerítést szeretnénk megcsinálni, bár arra nem biztos, hogy telik..... A lényeg, hogy a ház készen lesz.

Panda!
Nagyon szép pocakod van. A derekad bírja még? Lehet csak fényképen tűnik nagynak. Dávid is vasárnap született és abból a szempontból jó a hétvége, hogy nincs bent mindenki, csak az ügyeletes dokik. Itt Szegeden rengetegen futkosnak a klinikán és így legalább nyugi volt. Lassan találkoztok!

Jucmuc!
Davide baba??? Nagyon kíváncsi vagyok rá, majd képeket kérek/ kérünk.

Mind kettőtöknek a lehető legszebbet!

Aztán jön Reni!

Sapé!
Elkezdtem itatni Dávidomat bébilevekkel és nagyon ügyesen iszik pohárból. Délelött kap, de nem sokat, mert reggel eszik és aztán csak délben és közötte iszik, majd alszik.
Nagy bajban vagyok.... lassan kijön a fogunk és nem tudom, hogyan viseli majd a változtatást, mert hogy szeretnék.
Most fürdik és szopizik, majd alszik. Fogacskával már enni és fürdés, majd alvás lenne a menet, ja és éjszaka nem adni cicit, csak vizet.... Mi még eszünk éjszaka is, bár szerintem ez nem éhség, hanem szokás már :? Sokan azt mondják 3-4 éjszaka és nem fog felébredni.... sírni fog.....

Többi anyuka!!!! Tanács!? TI hogyan csináltátok?

Kisboris!
Nagyon szép a lányka!!! Jól vagytok? Hogyan telnek a napok? Ti keltek éjszaka?

Hogy vannak az ikrek? Tudunk valamit Tamaráról és a gyerekekről?

Kata!
Sajnálom, hogy mély ponton vagy/voltál, de lesz ez jobb is! remélem minél hamarabb! Szorítok! Hogy álltok a ház kérdéssel?

Mindenkinek Szép napot!

Odry

Kép

Kép
odry

Odry,
Tényleg hatalmas a pocim nem csak a képen, mindenki csodálkozik rajta :D
Vendég

Odry,
jó, hogy jelentkeztél.
Telket megvettük,ennek ellenére csak a jövő héten fog eldőlni,hogy építkezünk, vagy megveszünk egy házat. Ti hol is építkeztetek? Nekünk Újszegeden van a telek.

Pandus,
látom még egyben! 8)

Jucmuc,
1 nap. Vagy már nem is várta meg Davide? :wink:
katata

Lányok, remélem mire hazajövünk csupa jó hírrel, színes fotókkal, reményekkel találkozom. Nagyon szorítok mindenkinek, katata előnyben, a babák úgyis tudják mi a dolguk!
Szép hetet csajszik!
bbilona

Katata!

Holnap vérvétel!? :lol:

Pandácska!
Inkább csak hozzád képest nagy a pocid,hiszen olyan kis törékeny csinos kismami vagy!Most is kérdeztem,de azt mondták,hogy elég ha 5perces fájásokkal elindulok.Amúgy 10perc innen a kórház. :lol:
Képzeld most hívott az egyik ismerősöm,és nagyon szidta a debreceni kaálit :o Pedig szerintem nagyon profik,de ugye nem mindenkinek egyforma a véleménye!

Bbilona!
Mikor indulssz?

Odry!
Örülök,hogy sikerült eladni a lakást :lol:
m. reni

Ilonka,
drága vagy!
Nagyon jó síelést és kikapcsolódást kívánok neked!!!!
katata

Ilona!
Jó utat és nagyon jó szórakozást kívánok!

Ki tudja, talán már hétfőre újszülött babácskákról is érkeznek a hírek........

Mindenkinek jó hétvégét kívánok!
tücsökbogár

Sziasztok!

Odry!
Hát ez jó! :lol: Gratulálok a megforduláshoz, és a lakás eladáshoz is! Kép Babanaplótok van? Én vezettem, és egyszer-egyszer még ma is írok bele.
A fogzás jó téma, nálunk az első fogacskák szinte észrevétlenül bújtak elő. :lol: Azt hiszem ez a jobbik eset. Később viszont amikor már 2-3 fog jött egyszerre szenvedett vele, és nyugtalan volt. Nekünk a DENTINOX-ot ajánlották, de bevallom ez csak átmeneti segítséget nyújtott. Segített enyhíteni a fájdalmát a rágóka, tudod, olyan amit a fagyasztóba rövid ideig téve hideg lesz, és ezt rágcsálta. De egy mindig volt a hűtőben, hogy legyen mihez nyúlni. Ha nagyon nyűgös, és láthatóan a foga miatt adtam neki Panadolt, majd később Nurofent. Azt hiszem a Nufofen tényleg jó volt, mert a gyerek könnyebben viselte a fájdalmakat. De ez nem szabad lépten-nyomon adni, csak nagyobb fájadlomnál, illetve láz esetén.
Homeopátiás szereket ismered? Nekem a gyerekdokink ajánlotta, és mondhatom tényleg jók, íme néhány:

Borax 9 CH (naponta 3-5x5 golyócska): Aftákkal kísért fogínygyulladás esetén, ha az íny legenyhébb érintésre is fájdalmat vált ki, ezért a baba elutasítja a szopást, a cumit.

Chamomilla vulgaris 15 CH (óránként 5 golyócska): Jó hatású a dühös, szeszélyes, fájdalmat nehezen tűrő csecsemőknek, aki egyébként kedves, jó baba, de fogzás alkalmával ingerlékennyé válik. A fogzás alatt előfordulhat hasmenés, hőemelkedés, láz. Mi ezt használtuk.

Volt még egy kúp is, de nem jut eszembe a neve, majd utána nézek! Az viszont azért volt jó, mert bélben oldódik, és valamivel talán gyorsabban hat. De ha megvan a neve, megírom.

Kép
sapé

Reni!
Már várom ám a híreket! :lol: Jól kifáradtam, reggel az ovi után irány a piacra. Hazajöttem takarítottam, és most ültem le kicsit. Mehetek vasalni is, mert holnap a párom dolgozni fog, és én leszek a gyerekkel egésznap, olyan lányos napunk lesz, annyira várom. Persze a gyerköc apucit is hiányolja ilyenkor! Fájásokkal hogy állsz?

Kata!
Mindjárt itt a szombat reggel, hú, de izgi! Velem semmi különös, egész nap megyek-jövök, talán ennyit nem meneteltem amikor dolgoztam. :lol: Munkahelyeket kukucskálom! Kép

Ilona!
Kép Kép Kép

Panda!

Kép

Kép
sapé

Sapé,
Köszönöm :D
Kép

Reni,
Hu akkor neked nagyon közel van :wink: Nálunk a város másik oldala, szóval elindulunk 10 perceseknél.

Ilona,
Érezzétek jól magatokat :D
Vendég

Pandácska!
jó lenne már a fájásoknál tartani :wink:

Sapé!
Vannak jósló fájásaim,és a szemérem csontom nagyon szokott nyomodni!!!de ennyi,reméllem nem hordom túl a bébit!
A csajos napok a legjobbak,már én is várom őket :lol:
Szeretsz vasalni?Én utálok,de a baba miatt muszály vagyok,és leszek :lol:

bbilona!
Jó pihenést!!!!!
m. reni

Kata,

Holnapra megadrukkok! :D

Odry,

Persze, mindenkeppen teszek majd kepeket a picimröl! :D

Kép
Kép
jucmuc

Reni!
Nyákdugód megvan még? Ha az elmegy akkor nem sok van hátra a szülésig. Mozgással hogy áltok? Keveset mozog? Vasalni? Végül is szeretek, most már van nagy segítségem is. Kapott a Mikulástól vasaló deszkát, és vaslót, azóta ha vasalok, ő is jön az övével nekem segíteni. Ilyenkor zabálni való, látnod kéne! De majd a tiéd is ilyen lesz!

Kata!
Szorítok neked holnapra!

Kép
sapé

Sziasztok!
Odry! Gratulálok a forduláshoz és a lakás eladáshoz!!
Fog: nekünk 8 fogunk van és ebből talán egynél volt kicsit nyűgibb mint általában. A többit észre sem vettük csak hogy már szúr. Amugy én is a Dentinox-al kenegetem neki ha látom hogy kijövőben van a fogacska.
Reni! Én ennyi idős voltam amikor szültem. De semmi előjelem nem volt. Nekem még jóslófájásaim sem voltak.
Pandácska! Hogy vagytok!
Jucmuc! Nagy drukk neked! Lehet hogy hétvégén lesz már babócád!
Sapé! Ti homeopatiás szereket szedtek? Ha igen megfázásra, köhögésre mi ajánlanál?
Most Anna picit taknyos volt, de ma (3. nap) már épphogy folyt az orra. Tegnap orrszivóztuk neki, lehet az jót tett.
bgyöngyi

Gyöngyi :D

Köszönöm szepen! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

PANDI, RENI, JUCMUC :P

nagyon sok-sok erőt és kitartást kívánok a szüléshez, a babók megszületéséhez, legyetek nagyon boldogok amikor kibújik a kicsi csöpp angyalka, élvezzétek ennek a napnak minden percét mert fantasztikus lesz!!! és persze jelentkezzetek majd minél hamarabb a beszámolókkal!! azért írom ezeket mert már bármikor megtörténhet nálatok a nagy esemény :lol: :lol: :lol: sok pusszancs :!: :!: :!:

mágnes, minket ébreszt Borka, kb 3 óránként, de nagyon szeretném ha este a 2-3 órás etetés elmaradhatna...elég vacak ez az éjjeli kelés...én nagy alvó vagyok ezért nehezen viselem.......de persze megéri :wink:
ti jól vagytok?

sapé, köszi jól vagyunk, de még mindig néha olyan mintha nem velünk történnének a dolgok :oops: néha olyan álomszerű, hogy anya lettem a párom meg apa és pont tegnap beszéltünk róla, hogy 54 évesek leszünk amikor a kiscsajszi érettségizik, húúúúúvénasszony leszek.....

kata, nagyon szuper, hogy újból indul a mandula :P :P :P :P :P
és remélem én is, hogy 3 babó lesz :!: :!:

ilonkám te jól vagy?

odry, helló!!!!! köszi a gratulációkat!!! Dávid baba átalussza az éjszakákat?
kicsiboris

Halihó!
Benéztem nincs-e babaeső :) Nincs :?

Boris:
Ha ébreszt, az még az ő korában simán belefér, akkor még szüksége van a hamira. El fogja hagyni, majd meglátod :) Ha mégsem, akkor pár hónap múlva kezdheted leszoktatni az éjszakai ébredésről. :)
Megvagyunk, talán úgy érzem, hogy csak belevágunk a babaprojektbe. Szedem a clostyt, aztán 2 hónap múlva kiderül, hogy spontán baba, vagy inszem.
Gyúrok egy újabb kislányra :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jucmuc? Pandus? Reni?
Mindenki egyben van még? :shock:
katata

Kata,
Egyben :?
Vendég

Kép

Kata!
Na megvan az eredmény? Hétfőn is menned kell?Vagy ma nem voltál?

Panda! Reni! Jucmuc!
Kitartás mindenkinek!

Boris!
Mi sem leszünk már tinik, amikor Ágota érettségizni fog. :lol: :roll: Nekünk is furi volt az elején, hogy anya meg apa megszólítást hallottunk. Mára ez már természetes. Csodás dolog szülőnek lenni, és jó ilyen álomvilágban élni. Én még sokáig szeretnék. De gondolom ti is! Élet nehézségei között egy gyermek annyi vígaszt nyújt, hogy elképzelni sem lehet.

Kép

Kép
sapé

Sapé,
voltam tegnap is vérvételen, de még nem volt pém, így hétfőn is kell mennem reggel, és ha minden igaz hétfő dálutánra megtudom, hogy mikor is lesz a beültetés. Szerintem hétfőre tuti lesz már pém.

Én is szeretném már azt az álomvilágot, mikor a kis porontyom azt mondja nekem anyu! :roll:
katata

Sziasztok!

Kukucssssskálok, de látom még nem született meg a várva vár babák!
Már nagyon izgi....

Kisboris!
Dávid nem alussza át az éjszakat, de csecsemőnek 2-3 között ébredt és már van hogy 2-3 alkalommal is. Nem úgy ébred, hogy nyítva a szeme, csak nyüszizett., vagy dumált, de nem kell hamar bemenni, vagy felvenni, mert vissza alszik. Most én is ott állok az ajtajában és kivárom mi lesz a vége. Van, hogy hason alszik és az oldalára fektetem és alszik tovább. Most szoktatom le az éjszakai szopiról, mert 2 alkalommal szopott, de lassan jön a foga és nem kéne, meg már azt mondják, hogy 3 hónapos kórtól nem kell az éjszakai evés....
Most vízet kap... az első este nyüglődőtt, de nem sírt és a cumit raktam a szájába, hát 1 órát elkillodtunk, de vissza aludt szopizás nélkül és másnap éjszaka fel sem kelt a megszokott időben ( amit előző este végig killodtunk) Hanem 3.45 ig aludt és este 8- 8.30 között Ő már alszik. Szóval remélem sikerül leszoktatni. Ezt csak azért írtam, hogy nektek is könnyebb legyen , mert sokszor ki se kell venni őket. Nállatok hogy van? JA és tedd nyugodtan hasra, hogy úgy aludjon, mert állítólag jobbat alszanak. És ez igy is van, mert én 3 hónaposan tettem éjszakára hasra és 03.30 ig aludt, pedig 1-2 között mindig zizegett. Az akkori védőnőm nagyon könyvből adott tanácsot, a mostani jobb és rugalmasabb. Ő is azt mondja, hogy a bölcsőhaláltól nem kell tartani, mert álltalában 1000ből 1 és olyan családnál történik akik nem figyelnek a babára, igénytelen, vagy beteg már a baba .... érted.
Remélem tudtam segíteni, de okoskodni nem szeretnék. A másodiknál könnyebb lesz.

Odry

Kép

Kép
odry

Boriskam,

Tünder vagy, köszönjük szepen! :D Nagyon varom mar a nagy talalkozast es valoban ugy kepzelem el, ahogy leirtad Te is! :D :D
Csodalatos erzes lehet! :D

Agi,

Akkor hajra tesoprojekt! :lol: Kivanom mine'l elöbb kistesoja legyen Annanak! :D :D

Sape,

Köszönjük! :D :D Ja, es en is ve'nlany leszek ma'r amikor a fiam e'rettse'gizni fog! (54) Majd igyekszem jol tartani magam! :lol: 8) :lol:

Kata,

Meg egyben, de ma'r te'nyleg nem soka'ig! :D Igerjük! :lol: :lol:

Hetföre drukkolok! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

:shock: Jucmuc, Panda, Reni????

Hidegfront???

Ági!
Azt mondják a második baba könnyebben jön. A barátainknál első lombik sikeres lett és a dokik szerint csak így lehet babájuk. Most 16 hetes terhes és a lány 1 éves szülinapja útán fogant. Hajjjrá!

Odry

Kép

Kép
odry

Jó reggelt!

Naaaaa?! Babákkal kezdődik az új hét????? Utolsó pillanatos kismamik hogy vagytok?
tücsökbogár

Tücsök,
Egyben :(
Vendég

Pandus,
ne szomorkodj, azért nem bújik ki még Dorka, mert jól érzi magát a pocidban,de hamarosan kikívánkozik már és végre megölelheted. :wink:
katata

Kata!
Megvolt már az a vérvétel?
tücsökbogár

Tücsi,
igen, megvolt, délután tudom meg a továbbiakat. Ha minden jól megy a hétvégén kapok két babót! 8)
katata

Jucmuc, Reni
ma még nem jelentkeztetek.... 8)
katata

Sziasztok!

Kata!
Na hajrá!DE jó nem sokára megtudod az eredményt! Reni még nem írt nekem smst, így még talán egyben vannak. De mivel josló fájásai voltak már, bármikor szülhet. MÁR NAGYON VÁROM, HOGY HOZZAM ÁM A JÓ HÍRT!!!!

Panda!
Látod, még túl is fogod hordani! A lényeg, hogy egészségesek legyetek!

Odry!
Én vagyok az ellen példa, hogy spontán nem jön! De ez nem jelenti azt, hogy másnak nem sikerülhet! HAJRÁ!!!!
Éppen tegnap számolgattuk, hogy mikor kezdhetnénk újra! Sokáig bírtuk mi? Helyesebben a gyerek ösztökél minket, hogy mikor lesz már tesó? Az ovi hatása ez tuti! Érdekli mostanában, hogy ő hogyan is született, hol is volt a pocakomban. Annyira édi! Májusig még szedném a fogamzásgátlót, és valamikor év vége felé elkezdenénk.

Tücsökbogár!
Nálatok mizújs?

Kép
sapé

Kata!
De jó, akkor hétvégétől megint lehet szurkolni a babókáknak, hogy a pocakodban maradjanak.
Olyan lassan megy az idő. Úgy szeretném már én is újra érezni, hogy lakik valaki a pocakomban. Olyan türelmetlen vagyok. Májusig csak cammog az idő.
tücsökbogár

Tücsi,
már mostantól lehet szurkolni a kicsikéimnek, hogy ügyesek legyenek!!

Február 4-én, hétfőn lesz a beülti 11h15-kor!!!
Drukkoljatok a babáimnak, hogy eljussanak blasztóig!!! Úgy izgulok értük! :roll:

28 napos ciklusnál a 22. napon blaszto beülti. Otthon is kb. ennyi napot várnak?
katata

Sziasztok Lanyok! :D

Meg mindig egyben vagyok en is, sajnos semmi valtozas... :D

Szerda reggel ujbol korhaz. Nagyon unom mar de ez van. 8)

Kata,

Hetföremennek a drukkjaim Neked! :D

Kép
Kép
jucmuc

Tücsi,
május valóban nagyon messze van..... de neked már egyszer sikerült, fog másodszorra is!!!! :wink:

Jucmuc,
Davide túl jól érzi magát odabent!!! :lol:
katata

Kata! :D

Ezt nem ertem bocsi. :roll: Ha 28 napos ez a ciklusod es a ciklus 22. napja febr.4.-e az azt jelenti, hogy tegnap volt ovulaciod ugye?

Ezek szerint az ovulaciohoz kepest a 8. napon beülti? :shock:

Nem tudom...lehet, hogy Te ertettel felre valamit? Blaszto allapotba kb. az 5. napon kerülnek az embriok. De nyolc napig tutira nem elnek kint! Mikor olvasztjak ki öket?

Kép
Kép
jucmuc

Kata! :D

Igen, ugy nez ki tetszik neki a benti legkör... :lol: :lol: pedig en egyfolytaban mondom neki milyen szep idekint is minden! :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc,
hát ezért kérdeztem rá, mert én sem értem. :shock:
Én éreztem is, hogy tegnap volt a pém, délután, vagyis a 14. napon. Mikor 8 sejtesen kaptam vissza embriókat az a ciklusom 18. napján volt általában. Most meg még arra várunk 4 napot és utána lesz a transzfer. Passsz....
Egyébként nem tudom mikor olvasztják ki őket.
katata

Telefonáltam újból, mert nem hagyott nyugodni a dolog...
Szerdán fogják kiengedni őket és arra az 5. napra lesz a beültetés. Szóval ez stimmel. És mivel már megfogant ebriókat olvasztanak ki, ezért van így az időzítés a kiolvasztásra.
Szerintetek akkor így már stimmel???? :lol:
katata

Kata,
5 nap az okés :wink: Elvileg annyi kell a blasztonak. Nagyon drukkolok a piciknek, hogy ügyesek legyenek!!!

Sapé,
Hát remélem nem....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?