Sziasztok!
Kicsit megint elmaradtam, de vagyok!
23.-án megfordulta Dávid és épp aznap eladtuk a lakásunkat
Így lassan kezdhetjük a ház befejezéásét. Még le kell szigetelni és a kerítést szeretnénk megcsinálni, bár arra nem biztos, hogy telik..... A lényeg, hogy a ház készen lesz.
Panda!
Nagyon szép pocakod van. A derekad bírja még? Lehet csak fényképen tűnik nagynak. Dávid is vasárnap született és abból a szempontból jó a hétvége, hogy nincs bent mindenki, csak az ügyeletes dokik. Itt Szegeden rengetegen futkosnak a klinikán és így legalább nyugi volt. Lassan találkoztok!
Jucmuc!
Davide baba??? Nagyon kíváncsi vagyok rá, majd képeket kérek/ kérünk.
Mind kettőtöknek a lehető legszebbet!
Aztán jön Reni!
Sapé!
Elkezdtem itatni Dávidomat bébilevekkel és nagyon ügyesen iszik pohárból. Délelött kap, de nem sokat, mert reggel eszik és aztán csak délben és közötte iszik, majd alszik.
Nagy bajban vagyok.... lassan kijön a fogunk és nem tudom, hogyan viseli majd a változtatást, mert hogy szeretnék.
Most fürdik és szopizik, majd alszik. Fogacskával már enni és fürdés, majd alvás lenne a menet, ja és éjszaka nem adni cicit, csak vizet.... Mi még eszünk éjszaka is, bár szerintem ez nem éhség, hanem szokás már
Sokan azt mondják 3-4 éjszaka és nem fog felébredni.... sírni fog.....
Többi anyuka!!!! Tanács!? TI hogyan csináltátok?
Kisboris!
Nagyon szép a lányka!!! Jól vagytok? Hogyan telnek a napok? Ti keltek éjszaka?
Hogy vannak az ikrek? Tudunk valamit Tamaráról és a gyerekekről?
Kata!
Sajnálom, hogy mély ponton vagy/voltál, de lesz ez jobb is! remélem minél hamarabb! Szorítok! Hogy álltok a ház kérdéssel?
Mindenkinek Szép napot!
Odry