csajok, először is nagyon köszi amiket írtatok, megerősítettetek abban amit én is gondoltam. Ma beszéltem a dokival is, és első kérdés volt hogy hány hetes leszek akkor. Mondtam, hogy 26 vagy 27 és azt mondta, akkor menjek. Rögtön fel is sorolta hogy miket vigyek, mire vigyázzak, aztán mondtam neki, hogy addig úgyis megyek, majd mindent felírok.
Kérdezte hogy hány hét. Mondom 4-5 nap, erre meg azt mondta, hogy akkor meg pláne menjek.
Úgyhogy valószínű belevágok. Szegény férjem örül neki hogy ilyen lehetőségem van, de természetesen tök rossz neki, hogy ő meg kimarad. Dehát nincs 300.000 Ft-unk most repjegyre neki...
Úgyhogy azt hiszem utazom.
bondi, valószínű lufthansával megyek mert náluk vagyok törzsutas és ott a 36. hét után nem lehet repülni. És amúgy angolt tanítok, csak belekezdtem egy pár éve hogy hogyan lehet az internetet meg a számítástechnikát bevonni a tanórába, és egy amerikai mammut cég egy csomó ilyesmit támogat, és mivel "bedolgoztam" magam náluk, így már egy csomó helyre elvittek. EBben az a jó, hogy eddig majdnem minden 'önkéntes' meló volt, tehát fizetni nem fizettek érte, de amikor elviszik az embert egy hétre egy ötcsillagos szállodába meg a legdrágább éttermekbe, akkor szerintem elég fizetség hogy néha kell csinálni valamit ami ráadásul tök hasznos a gyerekeknek és szívesen is csinálod.
autókérdésben meg csak annyi, hogy nekünk két éves volt az autónk amikor sikerült úgy átülni az újba, hogy a réginek megkaptuk az új árát. Szerintem most is várunk kétéves koráig (már csak egy év) és akkor cserélünk, mert azelőtt tényleg bukta...
wera,gömbölyödik már az a poci.
nagyon szépek a gyűrűk, már gondolom alig várod, hogy az ujjadon legyen.
és hihetetlen az a naplementés kép! Milyen színek... és a Lili szerintem is nagyon cuki kiscsaj név.
közben szervezzük a torkos csütörtököt. Ismeritek? Féláron lehet kajálni egy csomó étteremben. tavaly is voltunk és tök jó volt, mert ilyenkor elmegyünk olyan helyekre is ahova elvből nem megyünk mert van olyan pénz, amit sajnál az ember étteremben otthagyni...
t.maria, szép kis kocsit vettél. és ne izgulj, már mi is megvettük, pedig én még csak 14 hetes voltam akkor.
volt különbség a betűméretben???
))
d.dodó, én is emlékszem rád. elvégre miattad indult a topik.
nekem is volt ugyanilyen vicces hasam, mint neked a második képen de én azt hittem hogy rosszul látok és csak a hájam viccel mert miért látnám ennyire konkrétan hogy hol a bébi, mikor érezni még alig éreztem.
De tényleg nekem is pont azon az oldalon szeret kidudorodni.
de erre írtad is hogy miattad indult...
örörklés kérdés. lehet hogy a múltkor meséltem, már nem emlékszem rá de nagyon kemény. egyik ismerősöm márciusban szül. van egy bátyja, ahol van már két gyerek és nem akarnak még egyet. és felajánlották a csajnak, hogy összeszedtek egy zsák babaruhát és negyvenezerért odaadják. erre a csaj persze jól kiakadt hogy a saját tesója... erre az volt a válasz, hogy de ezek márkás ruhák. mondta a csaj, hogy köszi pénzt akkor sem fog nekik adni. erre mondta a kedves testvér hogy akkor felteszi őket a tesz-veszre. és így is tett. Szerintetek?????????????????????????????
manomama, tök jó hogy sikerült a vizsgád!
henka tök jó hogy jöttél.
A főnöknek meg mondjátok meg hogy inkább ő köttesse el magát, nehogy szaporodjon az ilyen tapló fajta!!!!!!!
ronix, mi volt veled????
szia kolcsek!
ronix, a két név amit a vonalzódra írtál, mind a kettő befutó nálunk. nekem a robin régóta egyik kedvencem, de férjemnek annyira nem tetszik. ha lányunk lesz mi is gondolkodtunk a miában de aztán eszembe jutott hogy az olyan mia *** van... úgyhogy bármennyire is tetszik, kiesik... nekünk a fiunkat eliot-nak fogják hívni, ha lányunk lesz, azt még nem tudjuk, de az az igazság, hogy én egyenlőre nem is nagyon szeretnék ezen gondolkodni. Eliotot szeretnék.
És szerintem a második fiam lesz Robin.
és most húzok én is vacsizni. vettem csomó fincsi zöldséget.
))