Új privát üzeneted érkezett!

Szly:egyetértek vonalzó ügyben :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Most olyan rugást kaptam :shock: Nem szereti a pici, ha előre dőlve ülök!

Kép
szly27

Nekem meg beleszúrt a hasamba a fájdalom,mert épp megkeményedett,mikor kersztbe akartam rakni a lábam :?

Szly:tessék kihúzni magadat :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Még jó hogy karácsonyra vettünk egy tök jó bőr főnökszéket a gép elé. Ebben még majdnem fekve is lehet netezni!

Kép
szly27

Sziasztok lányok!
Hú, ez igen, termeltetek rendesen, alig bírom követni.
Üdv a vadi és a régi újaknak is! A pihenésre ítéltek tényleg pihenjenek aztán!
D. Dodó, én is emlékszem rád! A babó a jobb oldalon képet megmutattam a férjemnek, mi mint első gyerkőcöt várók teljesen kifeküdtünk a képtől, ledöbbentünk, hogy ez ennyire látványos bír lenni.

Sziszka, köszi, megnéztem a képet, nagyon édes, mintha mosolyogna, úgyh el is döntöttem, megyünk 1-2 hét múlva.
Ma bementem Újpestre, sikerült kismama nadrágot vennem, de olyan szinten elfáradtam, hogy legszívesebben csak ültem volna vhol 1 órát.

Ibm, tök jó az ágy, annyiért meg szuper! Takarítással én is úgy vagyok, h lelkiismeretfurdalásom van,- igaz, csak picike - amiért nem ténykedek többet, de micvel sokat fáj a hasam, inkább pihenek, most a babók az elsők! Pl tökre szereetm, ha kisüt a nap, mert mindjárt több az életkedvem, de ha ránézek az ablakra, mindjárt el is megy, olyan poros, igaz, férjem télen csinálta a ház szigetelését, annak is látszik még a nyoma.

Muffin, biztos nehéz volt a döntés, de végülis a középső harmadot javasolják utazásra, max az lehet érdekes, hogy hány óra az út odáig és közvetlen járat-e, merthogy a több órás egyhelyben ülésre lehet ki kell vmit találni, mert arra lehet nem árt figyelni.

Épp azon variáltam, h mit kéne vacsizni, mikor pont olvastam, h Kike májkrémet evett, úgyh megint itteni menűből sikerült választanom és nagyon jól is esett.

Nekünk lánynevünk van, Tamara, de miután fiúra van megérzésünk, múltkor nekiálltunk kitalálni fiúnevet, de csak lánynevekig jutottunk vhogy. De azért szóba jött az Ádám.

Wera, nagyon csini vagy! Biztos szép menyasszony leszel!

Kép
teó

Teó:mondok még egy jó vacsit-kaukázusi kefír,kenyérrel,én ezt vacsizom most.Egészséges,fini,és a pocinak is jó :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Igen, érdekes módon a kaukázisi kefírre én is teljesen rákattantam, pedig régen mindig simát ittam, de az most nem menő nálam. Sima kenyérrel még nem próbáltam, mert a munkahelyemen a büfében tök jó ropogós barna kifliket lehetett venni, és azzal ettem a sima kefírt, de majd ha lesz vmi jó ropogós finom kenyér lesz itthon, biztos megkóstolom úgy is.

Kép
teó

Sziasztok!

Köszi szépen a kedves szavakat hozzám,nagyon jól esett hogy még várjátok soraimat.

Kibírtam a mai napot.Jó fárasztó volt kettőnknek egész nap.
De végre most itthon leszek 2 napig.
A vérnyomim már rendben van,a baba nem tudom mikor jöjjön.

Most az egyik munkatársam/3 hónapja van itt/7 hetes terhes,ma mondta meg a kisfőnöknek és mondanom sem kell nagyon nem örült neki mondhatni majd fel robbant.Kijelentette ő csak olyan nőt vesz fel dolgozni/húsboltba,Mi eggyütt vagyunk a húsbolttal csak más épületben,és a húsos főnök a kisfőnök./Aki már "el van kötve".Hát majdnem odaválaszoltam neki hogy te marha most volt egy abortuszom!!!!! :evil:
És én innen akarnék gyesre menni??Hát nem is tudom mi lesz ,de még egyenlőre nem gondolkodom ezen.Szegény csaj holnap tudja meg ezeket a szép hozzáállásokat a terhességéhez.
Szerintetek mit fog érezni???Mondjuk én a helyében magasról le sz...r -nám a kopasz fejét!!!!
Na most jól felhúztam magamat rajta.De hogy állhat így egy férfi az életnek ehez a természetes dolgához???

Már kérdeztem tudtok -e valamit Szilviről??Mi van vele?

Puszka!!!!

KépKép
henka76

Kike: jaj csorog a nyálam, keresek egy kis májkrémet :o)))
nálatok nem lehet jelmezt örökölni, mert hát egy fiú úgyse akar piroska lenni max farkas
:lol:
Daniéknál a kiscsajok az oviban mind hótündér, tavasztündér, hecegnő stb voltak, olyan édesek voltak
pocakkeményedés nekem is van, főleg mikor a babakocsit pakolom fel a buszra :evil:
Kisfóka: vedd komolyan a pihit!!!!!!!!!!! lehet, h pár hét fekvés után újra engedi a doki, h sétálgass. Nem szeretném, ha kórházba kéne menned :cry:

Kolcsek: hallottam róla, de személyesen nem ismerem, mindenképpen kérdezd ki, ő mit gondol kórház-ügyben
üdv

manomama

csajok, először is nagyon köszi amiket írtatok, megerősítettetek abban amit én is gondoltam. Ma beszéltem a dokival is, és első kérdés volt hogy hány hetes leszek akkor. Mondtam, hogy 26 vagy 27 és azt mondta, akkor menjek. Rögtön fel is sorolta hogy miket vigyek, mire vigyázzak, aztán mondtam neki, hogy addig úgyis megyek, majd mindent felírok. :) Kérdezte hogy hány hét. Mondom 4-5 nap, erre meg azt mondta, hogy akkor meg pláne menjek. :) Úgyhogy valószínű belevágok. Szegény férjem örül neki hogy ilyen lehetőségem van, de természetesen tök rossz neki, hogy ő meg kimarad. Dehát nincs 300.000 Ft-unk most repjegyre neki... :( Úgyhogy azt hiszem utazom. :)

bondi, valószínű lufthansával megyek mert náluk vagyok törzsutas és ott a 36. hét után nem lehet repülni. És amúgy angolt tanítok, csak belekezdtem egy pár éve hogy hogyan lehet az internetet meg a számítástechnikát bevonni a tanórába, és egy amerikai mammut cég egy csomó ilyesmit támogat, és mivel "bedolgoztam" magam náluk, így már egy csomó helyre elvittek. EBben az a jó, hogy eddig majdnem minden 'önkéntes' meló volt, tehát fizetni nem fizettek érte, de amikor elviszik az embert egy hétre egy ötcsillagos szállodába meg a legdrágább éttermekbe, akkor szerintem elég fizetség hogy néha kell csinálni valamit ami ráadásul tök hasznos a gyerekeknek és szívesen is csinálod. :) autókérdésben meg csak annyi, hogy nekünk két éves volt az autónk amikor sikerült úgy átülni az újba, hogy a réginek megkaptuk az új árát. Szerintem most is várunk kétéves koráig (már csak egy év) és akkor cserélünk, mert azelőtt tényleg bukta...

wera,gömbölyödik már az a poci. :) nagyon szépek a gyűrűk, már gondolom alig várod, hogy az ujjadon legyen. :) és hihetetlen az a naplementés kép! Milyen színek... és a Lili szerintem is nagyon cuki kiscsaj név.

közben szervezzük a torkos csütörtököt. Ismeritek? Féláron lehet kajálni egy csomó étteremben. tavaly is voltunk és tök jó volt, mert ilyenkor elmegyünk olyan helyekre is ahova elvből nem megyünk mert van olyan pénz, amit sajnál az ember étteremben otthagyni...

t.maria, szép kis kocsit vettél. és ne izgulj, már mi is megvettük, pedig én még csak 14 hetes voltam akkor. :)

volt különbség a betűméretben??? :)))

d.dodó, én is emlékszem rád. elvégre miattad indult a topik. :) nekem is volt ugyanilyen vicces hasam, mint neked a második képen de én azt hittem hogy rosszul látok és csak a hájam viccel mert miért látnám ennyire konkrétan hogy hol a bébi, mikor érezni még alig éreztem. :) De tényleg nekem is pont azon az oldalon szeret kidudorodni. :) de erre írtad is hogy miattad indult... :)

örörklés kérdés. lehet hogy a múltkor meséltem, már nem emlékszem rá de nagyon kemény. egyik ismerősöm márciusban szül. van egy bátyja, ahol van már két gyerek és nem akarnak még egyet. és felajánlották a csajnak, hogy összeszedtek egy zsák babaruhát és negyvenezerért odaadják. erre a csaj persze jól kiakadt hogy a saját tesója... erre az volt a válasz, hogy de ezek márkás ruhák. mondta a csaj, hogy köszi pénzt akkor sem fog nekik adni. erre mondta a kedves testvér hogy akkor felteszi őket a tesz-veszre. és így is tett. Szerintetek?????????????????????????????

manomama, tök jó hogy sikerült a vizsgád! :)

henka tök jó hogy jöttél. :) A főnöknek meg mondjátok meg hogy inkább ő köttesse el magát, nehogy szaporodjon az ilyen tapló fajta!!!!!!! :)

ronix, mi volt veled????

szia kolcsek! :)

ronix, a két név amit a vonalzódra írtál, mind a kettő befutó nálunk. nekem a robin régóta egyik kedvencem, de férjemnek annyira nem tetszik. ha lányunk lesz mi is gondolkodtunk a miában de aztán eszembe jutott hogy az olyan mia *** van... úgyhogy bármennyire is tetszik, kiesik... nekünk a fiunkat eliot-nak fogják hívni, ha lányunk lesz, azt még nem tudjuk, de az az igazság, hogy én egyenlőre nem is nagyon szeretnék ezen gondolkodni. Eliotot szeretnék. :) És szerintem a második fiam lesz Robin. :)

és most húzok én is vacsizni. vettem csomó fincsi zöldséget. :)))

KépKép
muffin

Sziasztok!

Azt hiszem, én ezt a forgalmat már nem bírom követni! :D :D
A memóriám mostanában egyébként is katasztrófális!

Szóval szia mindenki, aki rég járt erre, vagy most csöppent ide.

Képzeljétek annyira megtetszett nekünk is az utazóágy, főleg ennyiért, hogy elmentünk ma venni. A szigetszentmiklósi Auchnba mentünk, és majd megütött a guta, mert tök ugyanaz az ágy ott 10.000 Ft volt!!
Megkérdeztem, azt mondták, hogy lehet, hogy máshol olcsóbb.
SOS, ti hol vettétek??
Most bánatos vagyok.

Kép
Kép
patr

Sziasztok Kismamik!

Ma sokat pihiztem,tv-ztünk és voltunk Apával sétálni is!
Már jobb a kedvem is,sőt felvagyok dobva!
Ezek a hormonok szórakoznak velem! :lol:
Hasam a szokásos,de Áron babával nemtudom mivan ma,szinte egész nap jön-megy a kis pirinnyó! :lol:
Olyan cuki! :lol:

Muffin! Tök jó! Akkor sok sikert és jó utat neked!
Vigyázz majd magatokra!
Nagyon kiakasztott amit írtál a ruhákról!
Ilyen egy parasztot,remélem senkinek nem kellenek majd a ruhái!!! :twisted: Már bocsi! :oops: De ez nagyon durva!!!! :twisted:

Patr.! Sajnálom! :cry:

A Wera is így járt az ággyal,ő is 10000-ért látott!
Mi a solymári aushanban vettük és még sok volt belőle!
Nemtudom hol laktok,de ha nincs túl messze ,megéri!

Wera??????????

Ja! És képzeljétek Apa holnap nem lesz itthon ,kora du. jön haza és ezért még most este segített legalább a hálót kitakarítani!
Úgyhogy gyönyörű tiszta ágyneműben fogok aludni és látni fogom a tv-t is,mert nincs rajta már por!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap este meg megyünk buliba,de erről majd vasárnap írok!
Remélem jól sikerül!

Megyek bebújok Apa mellé!

Jó éjt és szép babás álmokat mindenkinek!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hát, erre az ágyra én is nagyon ráizgultam, rá is beszéltem apát, hogy menjünk el megnézni.
Nekünk a székesfehérvári Auchan van a legközelebb, volt is, de 10000-ért.
Úgy döntöttem, megveszem, mert nagyon tetszett.
Az a fajta volt, amit Ibm-ék vettek.
(Bizonyára ügyetlen vagyok, de én nem tudtam összerakni. :oops: )
Úgy döntöttem, visszacsomagolom, úgyis soká kell még....
Tehát most a szekrény mélyén lapul.
Még jó sokáig.

Most volt egy kis időm visszaolvasgatni, sajnálom, hogy már keményedik a hasatok!
Sajnos a korábbi terhességeimnél ez nálam is gyakori probléma volt.
Egyelőre még csak párszor éreztem, talán össz. 2-3 alkalommal, félek tőle.
Henka!
Ez a kisfőnök nagyon tenyérbemászó lehet! :twisted:
De Te ne is törődj vele!
Vedd úgy, szükséges rossz! Előbb vagy utóbb mindenki megkapja, ami jár neki!
(Nekem azt mondta az egyik ismerősöm, és nagyon elgondolkodtatott: Ha valaki rád mutat és rosszat kíván neked, tudd, hogy rád csak egy ujja mutat. A maradék négy pedig vissza rá... :roll: )
Ebben lehet valami.

Wera!
Nagyon csini a pocakod!
A gyűrűk, pedig mesések!

Muffin!
Örülök, hogy az utazás mellett döntöttél!
Nem lesz semmi gond!
Pláne, hogy a dokid is bíztat!

Elnézést, ha valakit kihagytam, de már nagyon álmos vagyok.
El is teszem magam holnapra!
Jó éjt!
Vendég

örülök, hogy ennyien emlékeztek rám! :lol:
Aki pedig eddig nem ismert, majd megismer!!! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

Dodó, én még későbbi szerzemény vagyok, így majd megismerlek. Ez egy popsi a vonalzódon :wink: , vagy poci csak nem látom jól?
De azt látom, majd egyidősek a manócskáink :D . Mocorog már? Vagy pont a Te képed volt a jobb oldalon dudorodó poci, szenzációs!

Tegnap voltam turiban és a lánykámnak vettem egy Next hosszúujjú pólót 48 Ft-ért :D . Csak néztem bambán, mikor mondta az árát, így :shock: .

T. Mária, azért szerintem próbáljátok meg összerakni az ágyikót, mert nekünk is az első utazóágy rossz volt.

IBM, biztos Áron is érzi, hogy nyugodtabb vagy, így Ő is lubickol.

Én ma fincsi szalonnát vacsiztam tejszínes tormával, olyan jól esett :roll: .

Wera, hálás köszönet Minnie-ért. Helyre állt a családi béke :lol: .

Henka, rá se hederíts erre a bunkóra :evil: ! Csak figyelj a vérnyomásodra, aztán a babó úgyis jelentkezni fog, ha itt lesz az ideje! Nemsokára :wink: .

Jó éjt!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik az oldal :) Aszem ma én is festek 1 fülest. Csak csacsi színt kellene venni, mert az nincs itthon. Ami még érdekel az a szalvétatechnika. Lehet utánajárok.... :roll: A műveimet még nem fényképeztem le, mert kimerült az elem a fényképezőből, a táviránytóból és tegnap elfelejtettünk venni. Pedig direkt azért mentünk be a boltba.
Engem sajnos megint elkapott a fejfájáshullám, iszonyú. Tegnap görcsösen tört rám és mintha enyhe cukorrohamom lett volna. Nagyon megilyedtem, a férjem pláne...

Nagyon aranyos a jobb oldalas pocis kép!!!!!!!! Apa is sok ideig bámulta :) de jó lenne, ha nekem is már így látszana :lol:

Utazó ágy: nekünk is van már! de ezt após még akkor szedte össze, amikor a babó még tervben volt csak. Nálunk egyébként már megvan a babakocsi és a légzésfigyelő is. A 2 legdrágább dolog.....
magdolnam

Gutten morgen!

Hát, ide nem lehet gyorsan benézni, mert fél óra mire utólérem az eseményeket!! :lol: Már csak 2 percem maradt írni, még szerencse hogy extra-gyorsan gépelek! :wink:

Henka - Nekem egy egész rakás főnököm volt a cégénél, amikor 3 hónap után :shock: bejelentettem hogy 7 hetes terhes vagyok (és holnaptól nem dolgozhatok) És persze ott is volt egy aki jó nagy rohadványos tetü! Méghozzá egy nő!!!! Kb 35-37 éves, senkije sincs... szóval másnak se legyen - gondolom ez az elmélete. De a többiek nagyon aranyosak voltak és mondták hogy sz....jak rá, aztán meg jót röhögtünk a nyomorán! Tényleg nem érdemes felhúzni magát az embernek rajtuk, főleg terhesen! Fulladjon bele a kárálásába! :lol: Szóval szerintem nyugodtan menjetek rá a baba-projektre, nehogy már egy ilyen köcsög visszatartson attól amire a legjobban vágysz!! :wink:

Hm, úgy látom többen is jártunk így babaágy ügyben. Nemtom hogy lehet hogy csak 1-1 üzlet árazza így le, de nekünk nincs a közelben másik.

Ma megint ki kell vinnünk a világ végére egy meghívót, aztán megyünk át anyósékhoz ebédre. Ott lesz a kis 2 hetes Emma is! Már alig várom!!!

Pussssz! Mindenkinek szép napot kívánok! :D
Vendég

jaaaaaaaaaj, majd elfelejtettem: a gyűrűk nagyon szépek!
magdolnam

hátha érdekel valakit....:
http://www.menjunkenni.hu/
magdolnam

Jó reggelt!

Magdolnam, köszi az étteremtippeket!

Henka, tényleg ne bosszantsd fel magad a főnökkel.
t.maria, óriási, amit a valakire mutogatásról írtál! Megjegyzem!

Muffin, jó, hogy az orvosod is elengedett :)

Csillala, 48 Ft-os felső tényleg :shock: :)

Mi meg jó kis szalonnás-juhtúrós-tejfölös sztrapacskát vacsiztunk tegnap :shock: életem első sztrapacskája volt, nagyon finom lett!

Kike, Kristi biztosan ki fogja nőni ezt a dolgot. Nálunk is volt egy nap, amikor minden gönce pisis lett Otinak, mert nem szokta még meg, hogy állva kell pisilni az oviban, de azóta hál'Istennek nem történ ilyesmi. Azt látom rajta, hogy az ovis rendszer, az ottani szabályok, a nagyobbak utánzása, na meg a megfelelési vágy sokmindent helyreraknak. Pl. egy hét alatt megtanult majdnem teljesen egyedül öltözni, ami itthon nem volt szokása.

Az utazóággyal meg igazán ráértek még, biztosan lesznek még akciós ágyak a nagyvilágban, mire valóban szükség lesz rájuk!
Nálunk legalábbis úgy volt, hogy amíg Ottó nagyon picike volt és nem forgolódott, ha pl. Anyuéknál aludtunk, magunk közé vettük (ez az éjjeli szopi miatt is kényelmesebb volt nekem). Igazából egyéves kora előtt nem is nagyon használtuk, mert amíg nem ácsorgott, túl mélyre kellett benyúlni érte.

Annyit meséltek a kézműveskedésről, hogy mindjárt felkerekedek a közeli hobbiboltba. Igazából textilfestő filc kell, hogy Ottónak a jelét rárajzoljam egy-két holmijára, de körülnézek szalvéta-ügyben is. Meg van pár restanciám már itthon: fakanáltartó konzervdoboz, egy tükör az olasz barátaimnak... ha megcsináltam, majd megmutatom nektek. Próbálom nem úgy, mint az angyalkás dobozt, amit a tesóm gépével csináltam, és azóta sem bírták elküldeni... :roll:

Azt hiszem, tegnap este bugyborékolt valaki a hasamban :D szerintetek nem korai ez?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
bondi

Szalvétatechnika:
http://www.kreativhobbi.hu/szalvetatech ... hnika.html
Nagyon tetszik, aszem elmegyek a bricostoreba és veszek hozzá kellékeket!
magdolnam

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Ma sikerlt sokáig lustiznom análkül, hogy mikor felkelek hányingerem legyen.... :)

csilla!
Ez egyértelműen egy pocak, és nem popsi, hiszen az ember nem a popsiában hordja és nevelgeti a gyerekét. Egy oldalról fényképezett poci, aminek az elején pihenteti az anyuka a kezét.
Pontosan egyidősek a pocaklakóink, én is ma vagyok 16+4! A 15. héten kezdett mozogni, de akkor még nem minden nap lehetett érezni.... most már mindennapos lett!

Henka!
Szerintem is vágjatok vele a babaprojektbe!

bondi!
Én is 14 + 6-on éreztem előszőr :) pedig nekem első baba!

Kézműveskedés: én mikor ráérek és kedvem is van, akkor gyöngyékszereket készítek!

d.dodó

most nézem, hogy a felső vonalzóm megállt..... vajon miért? :shock:

d.dodó

Sziasztok!

Wera! Jaj de irigyellek,biztos tök édi Emmácska! :wink:

Maria! Örülök,hogy sikerült,igaz dupláért mint az enyém,de azért így is megéri.
Szerintem is próbáld meg összerakni.
Én is nagyon béna voltam,kiszedtem lenyomtam az alját és sehogy sem akart megállni a széle!
Mire eszembe jutott,hogy van hozzá rajz és azon az volt,hogy az alját csak azután szabad lenyomni miután felhúztad az oldalait! :oops:
Na ezek után kb. 30 mp-ig tartott összeállítani! :lol:
Sok sikert!

Képzeljétek Áron baba még este is nagyon formában volt!
Múltkor már Apa érezte ugye,de mondta,hogy ilyen picit érezni csak????????
Nahát tegnap este megmutatta neki!
Úgy kinyomta magát,hogy Apa csak így nézett :shock:
Azt mondta: Úristen ez ő volt???????????
Szóval bemutatkozott!
Úgy meghatódott,sokáig beszélt még róla,hogy milyen furcsa,meg úristen ...............!
És jelentem,ma már nem vagyok depis!
Megyek kicsit azért porolgatok,de nem viszem túlzásba!

Szép napot mindenkinek!

Menjetek sétálni!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Dodó :D , tényleg egyértelműen pocak, hogy megtaláltam a kezét. Sejtettem, hogy bizonyára pocak, csak nem láttam bele. A térbeli látásom nem az igazi :oops: .
Azért nem írtam, hogy pont egyidősek, mert a két vonalzód már tegnap is mást mutatott. A múltkor Wera esküvős vonalzója is megállt, de aztán újra indult. Hátha ez is csak gondolkozik egy kicsit.

Gyönyörű idő van!!!

Voltak itt ma barátaink (elég finnyás a pasi), de a 3. tányér után megnyugodtam, hogy ízlett a főztöm, bár nem vagyok egy szakácstehetség :roll: .

Este megyünk pincebuliba, úgy hogy egy kis családi pihi jön.

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

A bulizósoknak jó bulizást kívánok!

Csillala! Én is szoktam turiban vásárolni, de főleg csak Rolinak! Amikor volt kb. 2 hónapos, farmergatyót akartam neki venni. Bementem a bababoltokba és kiröhögtek, hogy ilyen kicsi babára nem gyártanak. Elmentem a turiba és olyan jó farmert vettem neki, hogy csak na! Azóta már bababoltokban is láttam.

D.Dodó! Nekem Rolival akkor állt ilyen féloldalasan a pocim, amikor keményedett. Csak ő már akkor nagyobb volt és teljesen eldeformálódott a hasam.

Ma voltunk vásárolni, aztán anyósoméknál ebédeltünk. Apa elment apósommal fürdőbe. Én is szeretek járni, de kismamaként tui nem ülnék bele. Úgyhogy mivel Rolkó alszik én itthon unatkozom. Pedig lenne mit csinálni.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

húú, színesedik a táblázat. szép. az első sort leghamarabb 1,5 hét múlva lehet majd színezni. :D

mia_snow

... amúgy meg nekem is lenne mitt csinálni éppen, de inkább itt ülök és fánkot eszem... :oops:

mia_snow

Én úgy döntöttem, mindent holnap fogok megcsinálni. Ilyenkor, amikor csak egy két dolgot kéne rendbe rakni, nem tudom rászánni magam. De amikor elkezdem, belendülök és sokkal könnyebb még ezt is meg azt is megcsinálni. Szeretek egyszerre főzni, takarítani, közben megy a mosógép, mert akkor minden egyszerre kész lesz.

Kép
szly27

Én is másfél hét múlva megyek megint UH-ra. Ha akkor sem tudjuk meg, elmegyünk 4D-re. De már kezdem beleélni magam, hogy ha megtudjuk is elmegyünk. Majd valamikor a 25. hét környékén.

Kép
szly27

Ma én is semmittevésre itéltem magam. A párom holnap segít egy ismerősnek, így nem lesz lábalatt. Majd holnap takarítok, mosok, vasalok! Néha nehéz revennem magam a házimunkára.
Ma ebéd után úgy kitámasztott ez a kis törpe a pocimba, mint aki attól fél kiesik. Nagyon édi volt! :lol:

KépKép
hene

hene: újabban én is érzek "cifrákat", de nem jutna eszembe ilyen hasonlat. :D

már csak 1 hét munka... aztán táppénz. már alig várom. én pl nem szeretem ha egyszerre gyűlik össze a házimunka. látom hogy mennyi mindent kéne csinálni, és neki sme állok. majd ha itthon leszek, akkor legalább apránként, minden nap meg fogok tudni csinálni valamit. az lesz jó. :)

mia_snow

Mia, én már okt 1 óta itthon vagyok. S mivel minden megvár.............
Amikor meg beindulok, akkor meg kipurcanásig! Én ilyen vagyok. Egszerre megcsinálom, utánna napokig pihi! 8)

KépKép
hene

Valki segítsen nekem! Melyik topicba nézzek be, ha a babahordozó kendóvel kapcsolatban szeretnék tájékozódni??? :?: :?:

KépKép
hene

Szly!
Köszi, hogy beraktál a táblába!

Lányok, van egy meghívóm az iwiwre, ha szeretné valaki, szóljon!

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka, néztelek a táblázatban. Látom kislányt vártok, bevallom kicsit irígykedek, de főleg azért, mert ha nálunk kislány lett volna a Gráta nevet kapta volna!

KépKép
hene

Sziasztok!

Ma megint depis napom van. Rájöttem hogy a párom családja valamiért nagyon lehúzza a hangulatom. Nemtom miért, nem direkt csinálják, de borzasztó hogy mindig ilyen állapotban jövök el tőlük. Na mindegy. Egyébként Emma irtó cuki volt. Akkora mint egy nagyobb krumpli, össze van gömbölyödve. Nekem kicsit furi hogy egyáltalán nem nyújtja ki a lábát, de azt mondták ez normális.

Bondi - szerintem nem korai már bubizást érezni, én is kb a 14. héten kezdtem el sejteni hogy a picúrkát érzem. Most meg... iszonyat hogy miket művel! :lol: Mi lesz később?? :shock: :lol:

Magdi - köszi az éttermeket! Asszem mi is benevezünk egy jó vacsira valahová aznap, ha Apa el tudja intézni hogy ne dolgozzon.

Engedelmetekkel szeretnék ebből a szép nagy választékból kiemelni egy éttermet, amivel kapcsolatban talán kicsit elfogult vagyok, de ez betudható az ott eltöltött másfél évnek. Annyit tudok mondani hogy nagyon igényes és látványos hely és a konyhája kiváló, fiatal a személyzet és udvarias a kiszolgálás. Nekem soha nem volt olyan vendégem aki elégedetlenül távozott volna. www.avocadorestaurant.hu
Vendég

Wera, itt dolgoztál? :) hú én az étlapot néztem és a kagylóra meg a libamájra teljesen beindultam.... Mi lefoglaltuk Dunaújvárosba az éttermet. Már csak 20:00-ra volt hely :shock: azt mondták rengeteg jelentkeztek. Én libamájat ennék, remélem lesz.... már nagyon várjuk, ráadásul egyik rég nem látott rokonhoz megyünk kedvenc anyósomékkal :D. Már nagyon várom! De amit éttermet "bemutattál" az is felkeltette az érdeklődésemet! Életemben először olaszországban ettem kagylót és nagyon ízlett!
magdolnam

Én nem látom magam a tábliban, pedig tegnap asszem minden adatot ideirtam! :(

d.dodó

Magdi - igen, ott dolgoztam! Van rólam kép is a fotók között ahogy épp pezsgőt töltök. :lol: Nagyon jó kis hely és isteni a kagyló és a libamáj is! Mindkettőt imádom én is! A világ legjobb kajái! :wink:
Vendég

D. Dodó! Ezer bocs!!!!!!!! :oops: Rögtön pótolom! Csak olyan sokat írtatok, hogy elkerülte a figyelmemet!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

A nevet majd beírom, ha tuti lesz, mert így nagyon hosszú és akkor sokat kell kicsinyíteni és olvashatatlanabb lesz.

Wera! Akkor te ma kibabáztad magad. Imádom az icipici babákat! Már rég fogtam picibabát!

Kép
szly27

Wera, teljesen kikészítettél enegem meg apát, itt isteni kaják vannak!!!!!!! Valentin napkor idemegyünk! Pláne ez keltette fel az érdeklődésünket: Fügével grillezett libamáj demi glace-zal Most itt éhezünk :lol:
magdolnam

Magdi - :lol: :lol: Örülök hogy sikerült! Bizti nem fogjátok megbánni! :wink:
Vendég

szly!
Köszi! A gyerkőc neme majd csak szletésnél derül ki! Igy a neve is.... mert elvileg két neve lesz. Bár nem is biztos, hogy itt engedélyezik! Ha nem, akkor vagy csak Erik vagy csak Emma...ugyhogy ezt a 2 nevet beírhatod szerintem.

Csajok!
Hogy nekem milyen rendes párocskám van. Ma elmentünk a nagy bevásárlóközpontba nézelődni, mászkálni volt kedvem. És képzeljétek, vett nekem egy 2GB-os MP3 lejátszót! Tudja, hogy nagyon régóta szeretnék. És mondta hogy mivel ő most magának számítógép alkatrészeket vett (fejleszti a gépét), igy én is megérdemlem, hogy kapjak valamit! :lol: Úgy örltem neki!

d.dodó

Dodó, nem szeretnétek tudni a nemét? Rettentő erős személyiség lehetsz, ha kibírod. Én nem bírnám ki. Nekem is Erik lesz ha fiú lesz :wink:
magdolnam

Wera, hogy álltok az esküvővel???

KépKép
hene

magdolnam!
Itt svédországban nincs rá lehetőség hogy megtudjuk a nemét! Ha kérdeznénk sem mondanák meg! ennek az az oka, hogy összesen 1 uh van. És az most lesz a 18. héten. Igaz, már látszana a neme ha ugy fekszik, de nem mondják meg, mert nálunk sajnos a 19. hétig el lehet vetetni! És sok az arab....... akik ha megtudnák hogy lány, szívbaj nélkül elvetetnék! Igy inkább senkinek sem mondják el!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?