Új privát üzeneted érkezett!

Angi:Gratulálok Virág súlyához és nagyon boldog féléves szülinapot kivánok neki.Mi pont egy hét múlva leszünk ilyen "öregek".Egy fél tortát már megérdemelnek!Nem is inkább egy egészet csak fél gyertyával.:-)
A lagzik hát inkább ne is beszéljünk róla ráadásul majdnem mind közeli családtag volt.Szóval nem lehetett 5-10 ezerrel beállitani.
Katasztrófa.Még jó hogy az idén egy sincs.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Melinda: Rettenetes hogy elkottyintottad, de majd valahogy kiengesztelsz. Kép Szegény Lotti, ma a Fló is balesetezett. Le akart gurulni motorral a lejtőn. A kerék megakadt valamiben és fejre állt. Szegény úgy néz ki,mint akit összevertek. Úgy néz ki holnap megyünk tornázni, de a Papa nem vállalta a kutyit. Majd délben megejtjük alvás előtt a sétát.

Angi, Szilvi: Boldog féléves évfordulót!

Banita: Boldog szülinapot a fiúknak! Nagy murit csaptok? Mit kapnak a fiúk ajándékba? Milyen torták lesznek? Te csinálod vagy rendelitek?

Lányok van egy belépőm a Kismama börzére, akinek kell szívesen átadom, mi úgysem megyünk.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Szilvi!
Nahát, elég közel lakunk egymáshoz! Mi ugyanis a Károlyi M. utcában lakunk (a Rádayról nyílik, jó kis zsákutca). Most fel is dereng előttem egy kismama képe, aki a Csokonairól a Kálvinra fordulva szokta tologatni a babáját... persze nem biztos, hogy te vagy az. Gondolom, a Kálvinra jártok tanácsadásra. Ki a dokinénitek? És a védőnőtök? (A miénk Kiss Ivánka és Tóthné Évi.)
Mióta Makón élek (6 éve) nem tanítottam, egyéb munkáim voltak. Azért kérdeztem, hol vámügyintéztél, mert a férjem Nagylakon dolgozik, gondoltam, hátha egy helyen voltatok.

BAnita!
Midkét kis fickónak nagyon boldog szülinapot kívánok! (Hiába, az augusztusi gyerekek - én csak tudom, én 29-i vagyok...)
A férjem Nagylakon őrzi a határt (ha-ha), így lehetőség volt rá (persze több hónapos elusítgatás és herce-hurca után), hogy Hegyeshalomba helyezzék át.

Angi!
Én is gratulálok Virág gyarapodásához és a féléves szülinap alkalmából is!

Gabi3!
De jó neked, hogy már tudsz sütizni... Bár nem vagyok túl édesszájú, de már nagyon unom a kenyér-kétszersült-tészta-főzelék-zöldség menüket. De mástől egyszerűen rosszul vagyok. Igazad lehet, majd megnézetem a vérnyomásomat, hátha attól fáj a fejem. Csornán is lesz netünk, ha nem is rögtön, de addig kjárok majd a könyvtárba. Az ottani orvosválasztás nem okoz sok fejtörést: összesen 3-an vannak a kórházban, akihez anno jártam, már elment. Maradt egy múmia, aki szüléseket nem vállal, egy tök ismeretlen, és egy hallomásból ismert(sógornőm is nála szült), akinek annyi kismamája van, hogy néha éjjel 11-ig tart a magánrendelése...
Amúgy tényleg jó korán kezdesz zöldeket álmodni!

Kármen!
Én is ideírnám az adatokat, először mint anyuka:
Márton, 24 hó, 2001 július 27, Szeged, 3270 g / 51cm, ha. súly: 3080 g, Dr. Sári Tamás, szülésznő Makoviczka Barbara, szinte mindent eszik.
Mint kismama:
Ciklus: 1.
Utolsó mens: 2003. jún. 25.
Hét: 9
Szülés v. i.: 2004 ápr. 2.
Orvos: Dr. Sári Tamás

No, most már elcsendesedem...

Sziasztok!

Anita
fanita

Sziasztok!

Melinda!
Mi meg vagyunk elégedve a Szabó Idával. Most is nagyon kedves volt, hétfőn voltunk nála. És mondta, hogy ha szoktam fejni, adjak anyatejet Lilinek is. Kép

Ildianyu
ildianyu

Banita!

Boldog Szülinapot Beninek és Bálintnak!!!

Lara
lara

Anita,

en is gratulalok a fiuknak szulinapuk alkalmabol,

pussz,
gabomamo
gabomamo

Karmen,

Simon hazaadasi sulya:3450g. Jazmin mindent eszik, tejtermeken kivul.
Ja es kis g-vel irom azt, hogy gabomamo

Angi,

mi a zold hazban lakunk, a bezses rozsaszin melletti. Vagy irtam mar?

En tobb ismeros fogdokit kerdeztem a Denrocarrol es tarsairol. Mindnek az volt a velemenye, hogy nem igazan hatasos. A helyileg adott fluor sokkal hatasosabb. Az a baj, hogy ezt sosem tudjuk meg, tenyleg mi az igaz? En amugy sem adnam, mert szegeny Jazmin igyis szed 1 csomo gyogyit.

g.
gabomamo

Sziasztok!

Fanita: A doki választás akkor tényleg nem nagy kunszt. A vérnyomásra csak azért gyanakszom,mert tudodnekem mgövekedett Flórával és most vettünk egyet,hoy sűrűbben tudjam mérni. Nehogy valami újra elő jöjjön, de most inkább alacsonyabb. Marcival is ilyen rosszul voltál? Én már töb napja nemérzem rosszul magam, csak el ne kiabáljam. Azért egy kicsit nyomaszt ez a hüéye álom, a császár miatt. Építkezés kellős közepén, két gyerekkel, műtött hassal még nehezebb. Próbálom elfelejteni.

Gabi3
inecsg

Az augusztusiak igen is nagyon aranyosak! Az én szülinapom 31-én lesz. Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Anita, nagyon boldog születésnapot a fiúknak Kép és kellemes ünneplést. Lesz gyerekzsúr, torta? Kép

Zsófi, örülök hogy a picik rendbe jöttek végre. Kép

Nóri, ma van a vízitorna. Kép
Nem biztos, hogy tudok menni, mert ma megyek a dokihoz délután.

Ágci, ha van egy kis időd, meg tudnád akár itt, akár e-mailben írni, miért nem tetszett a börze? Köszi. Kép

Melinda, Gabi3, puszi a lányok púpjára.

Karmen, jók a táblák, te ebben már profi Kép vagy.

A férjem már látja a pocimon, amikor aktívkodik a pici, olyankor "mozog" a hasam. Kép

Gigi 19+2
gigi1

Gabi3! Nekem meg a névnapom Kép

Gigi! Nincs vele sok gondom, inkább azzal megy el az idö hogy keresek fotót, amin pl. kismama van nagy hassal meg anyuka babával. Háttérnek kellene. De a neten csak kis képek voltak, nagyitva meg ugye igen vacak. Min. 640*480 kell.
A tegnap du. levél nem jött meg, nézem ma van-e.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SziasztoK!

Csak rövid helyzetjelenteés, mert mindig fáradt vok:-)
Bence, rendszeresen átalussza az éjszakát (kop-kop-kop)
Egyre kevesebbet sír, szépen kinyomja a mellkasát, sokat nevet. Kakilni még mindig nem szeret.
Tejem egyre kevesebb van, de már csak a szoptatás öröméért is mellre teszem, akkor is ha nincs benne.
Olyan csodálatos érzés.
Anyunak is alig van már.

Hétfőn megyünk szurira, előre félek tőle:-(

Karmen, a mi gyerekorvosunk Dr. Szabó Ágnes. Mesoé is!

Voltam tegnap Sikónál, gátsebem még nem oké, de nincs nagy vész.
Olyan aranyos volt! (mint mindig)

Ki jön jövő héten babaklubba??,
Mi megyünk!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

ZSófi!
Ha jól érzem a fáradtságod inkább a szomorúságból ered, nem igazán fizikai, persze nyilván mind2. A tejre vigyázz kérlek, próbálj meg fejni. Muszáj!!! Ez is nyilván azért van, mert mélabús vagy, de próbálj meg a manóra koncentrálni, neki nagyon nagy szüksége van rád, és a tejre.
VAn mellszívód, milyen? ZSófi, én tudom, milyen fejni. Szőrnyű, de, ha közben tudod, h a manóért teszed, megéri! ÉS BEnce még pici, kell neki.

Hol van ez a babaklub, és kik vannak ott?

.:Angi:.
angiszeged

Angi, sajnos, nem tudok kézzel fejni, mellszívóra meg sajnos nincs pénzem:-(((
Nem vagyok rosszkedvű, hiszen végre szabad vagyok, találkozhatom a barátaimmal, sétálhatok, stb. Inkább pont ez, hogy eddig itthon ültem, nem vagyok ehhez hozzászokva.
Főként azért nem vagyok szomorú, mert csodálatos embereket ismertem meg. Csalódtam az igaz, nagyon nagyot, de valahol a lelkem mélyén számítottam rá, nem tudtam igazán hinni benne, így nem is lepett meg túlságosan.

A babaklubb minden hónap első péntekjén van 10-12-ig a Százszorszép gyermekházban, a Mikkamakka játszóházban. Gyerekenként 400 ft a belépő, és sok kisgyerek van. Vannak egész picik, és vannak totyogók is.
Ja és ott van Inci, (védőnő), aki minden kérdésede válaszol.
Sztem nagyon rendes.
Tegnap megkértem, hogy próbáljon meg anyatejet szerezni, és mára itt van a cím.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szijasztok!

Tegnap Hanga elesett a motorral és csupa seb lett az arca. A homlokát, az orrát, az arcát, az állát lehorzsolta a beton. Most úgy néz ki mint egy igazi rossz gyerekKép

Melinda! Igazad van, hogy felesleges 1 évesen biliztetni, szerintem 2 éves kor után lehet esetleg megpróbálni.

Angi! Hát inkább ide nem irnám le..kitudja ki olvassa..

Banita! Dejó, akkor én sem fogom törögetni eztán a Zimalfluort.

Ildianyu! A fluortablettát vény nélkül árulják.

Mi a véleményetek a bárányhimlö elleni védöoltásról? 6000Ft/injekció. Azt nem tudom, hogy ez tuti 100%-os védettséget biztosit a késöbbiekben? Igy már tuti, hogy nem fogja elkapni? Nem is tudom, hogy érdemes-e beadatni, mondjuk annyi elönye lenne, hogy nem lenne 2 hétig bárányhimlös, amikor el is kaparhatja magán a kiütéseket amik esetleg maradandó nyomot hagyhatnak. Ti beadatjátok?

Szijasztok, Lara
lara

Zsófi:
Milyen az élet:
pár hónapja még az anyukád tejére keresett Inci vevőt.
NIna
nina74

Zsófi:
Írtam a multkor,hogy próbáld meg a semmit is fejni,én is úgy csináltam,s szinte 24 órát cicin volt Dani,ki sem mozdultunk addig a pár napig szinte az ágyból.
A gyógyszertárban lehet kapni még talán ezer forint sincs, kézi fejőt,igaz nem márkásat de a célnak megfelelne,ha kézzel nem bírsz fejni.
Érdemes lenne megpróbálni.
Higgyél benne,hogy sikerülni fog!Én is kb.úgy voltam mint Te!és most annyi van amennyi Daninak elég.Kép
Írtam kb.1 hete mailt megkaptad?

Erika
erika76

Sziasztok!

Zsófi: Igaza van Anginak, fejjél akár kézzel is. Én sem tudtam, de Inci biztos megmutatja. Ha nem is fejsz, tedd Bencét minnél többször mellre. Akár óránként is! Vonuljatok ágyba egy hétre, meglásd meg lesz az eredménye. Ne Meso szoptassa meg hanem TE!

Lara: Oltás ügyben: Szerintem akkor érdemes beoltatni bárányhimlő ellen, ha bölcsibe vagy később oviba fog járni Hanga. Nekem azt mondta a védőnőm, hogy semmilyen mellékhatása nincs és egész életre védett lesz. A babaneten az oltások között van róla szó. A tegnapi nap az esések napja volt Flóra is úgy néz ki, mint akit összevertek. Egy nagy lila folt van az arca közepén és az álla is lehorzsolódott.

Mi megyünk a Mikkába!

Gabi3(9!)
inecsg

LAra! MEgírnád mailban? NAgyon érdekel, mert én eddig meg voltam elégedve, csak h mire számíthatok. Angimailja@freemail.hu
ÉS nyílván nem adom tovább.

angiszeged

ZSófi! HA üresen fejed a melled, akkor is szaporodik -vagy üresen szoptatsz-, mivel ingert kap rá. Figyu, nem szabadna, h csökkenjen, eddig minden OK volt, bár szerintem sem kellene, h Anyud szoptassa, vagy leg olyankor fejjél szopi helyett. Csak félő, ha elkezdesz pótolni, az üveg megzavarja. VAlamelyik gyerek ugyanúgy szopizik utána is, valamelyik pedig egyáltalán nem. Még próbálkozz, figyu, tudom mit beszélek, én 4,5hónapig fejtem, 3óránként, minden nap, szigorúan, éjjel csak egy*. Nem egy leányálom, de add meg a gyerekednek, amit megadhatsz, és az anyatej nem pénzbe kerül, hanem energiába, fáradtságba, kitartásba. BOcs, ha túlzásba estem, csak tudod, Én csak néhányszor érezhettem, milyen, mikor a kisbabám szopizik, éds földöntúli élmény volt. Ne mulaszd el, hiszen mindkettőtöknek ez a legjobb.Kép

angiszeged

Melinda!
Igen, ismerem a Misiéket, ő volt a végén a koliigazgató. Sőt Gabici is ismeri, mert ő is ex-károlyis.

Valaki kérdezte, hogy hogy lakunk itt a koliban. Nos én egy info Phd-t csinálgatok, de pár éve már abbahagytam, persze minden ősszel gondolkodom, hogy folytassam-e, de aztán nem folytatom. Seniorként lakunk itt a férjemmel, vagyis dolgozunk a kolinak, és ingyen kapunk egy szobát. Jelenleg mi vagyunk a rendszergazdák, gyakorlatilag a férjem csinál mindent, csak az én nevemen fut. A jó szervezés, ugye. Kép

Gigi!
Amíg nem beszéltem a dokimmal, hogy most nyíllik-e a méhszájam vagy sem, feküdjek vagy csak pihenjek, addig biztos nem fogok tornászni menni. Őszintén szólva nem is vagyok az a tornászós, sokkal inkább kertészkedem meg dolgozom, nekem nem jön be a cél nélküli mozgás, akkor inkább kigyomlálom a kertet. Modjuk a vizitornához azért nagy kedvem lett volna!

Lányok közületek senkinek se kellett feküdni?

Üdv!
Nóri
norcee

Dehogyisnem:-))

angiszeged

Nóri! Nekem is kell.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Banita! Sok boldog szülinapot a fiúknak!

Ildianyu! Sok anyuka meg van elégedve az Idával, nem tudom miért van, hogy egyes embereknek normális, másoknak nem egészen normi dolgokat mond. Mikor voltatok hétfőn? Mi dél körül, de pont amikor eljöttünk érkezett egy csomó bébi.

Ma megint esett egyet a lányom, fel akart mászni az ágyra (!), de nem sikerült és hanyattesett. most nem ordított annyira és nincs nyoma.

Gabi3, Lara! Ezek a csajok kész "vészhelyzetek".

Valószínűleg mi is megyünk klubba.

Zsófi! Igaza van Anginak. Kell még a tejcsi Bencének, kicsi még. Én is fejtem majd 6 hónapig, hidd el van eredménye. Ha gondolod, odaadom a kézi Medelámat, bár sokat használtam.

Nóri! Misiék januárban mentek fel Pestre, ott kapott állást. Hát a Gergőjük egy igazi is zsurmika.

Holnap 4-kor lesz lesz a díjátadás a Sootersben.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Banita!
Nagyon boldog szülinapot a fiúknak! Kép

Lara!
Szegény Hanga! Kép Nagyon sírt?

Gabi3!
Én tudok olyat, akinél volt mellékhatása a bárányhimlő elleni oltásnak. Kép De inkább nem írom le, nehogy valaki ettől bepánikoljon. Amúgy minden oltásnak LEHET mellékhatása.

Nóri!
Nekem kellett feküdnöm. Kép MÁsodjára már csak kellett volna. Kép

Ildianyu
ildianyu

Melinda:
A Sooters negativokat megkaptátok?
Nekem azt mondták műtermi képek negativját sohasem adják oda. Ez igaz?

Gabomamo:
Simci hogy eszi a répát? Valamivel, vagy csak magába?
Nina
nina74

Fanita:Én tényleg arra szoktam sétálni, de nem tudom hogy rám gondolsz-e?Mi is a Kálvin rendelőbe járunk csak nekünk Lóczi doktornénink van.A védőnénink -aki már a harmadik e rövid idő alatt- Ráczné Évi.Nagyon aranyos.Hátha egyszer összefutunk.Ha nem vagyok indiszkrét a férjedet hogy hivják?Nem ugrik be hogy ismerjük-e egymást (persze látásból).

Szilvi
szedem

Gabi,

en beadattam Jazminnak a baranyhimlo ellenit. Igen sajnos minden oltasnak van ill. lehet mellekhatasa es kockazata, mivel gyakran elolt virus van az oltasokban.

Nina,

mivel eszi? hat kiskanallal. Kép
magaban ette, de tegnap almaval egyutt. No de nem en kutyulom, hanem Hippet nyomok. Szegeny ma sem kapott semmit, csak cicit. Ha nincs idom, meg Hippet sem kap.

g.
gabomamo

Nina! Nem kaptuk meg a negatívokat.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gabomamo:
Kép

Melinda:
Kössz.
nina74

Melinda!
Mi kb. háromnegyed 1 körül értünk oda, rengetegen voltak. Kép
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Zsófi: Honnan gondolod, hogy nem elég Bencének a tejed, ha az egész éjszakát átalussza?

Lara, Gabó: Az nem jó, hogy van mellékhatása, mert én is be akartam adatni, majd ha oviba megy.

Gabó: Jázinak nem lett semmi baja tőle?

Melinda:Lesz még itt elég esés. Készülj fel rá.

Ez az éjszakai "koncert" remek volt. Gondolom ti is hallottátok. Flóci igen nyügi volt tőle. Alig bírt elaludni. A rendőrségen persze nem merték felvenni. Foglaltat jelzett. Biztos aludtak és nem hallották. Kép

Jó éjt!

Gabi3
inecsg

Gabi,

milyen koncert volt en nem hallottam? A SZIN-rol hallaccodott oda?

Az oltastol nem lett semmi baja Jazminnak.
Azt megjegyzem, hogy a kotelezo oltasoknak uolyan mellekhatasa es kockazata van, mint a baranyhimlo elleninek.

Zsofi,

honnan tudod, hogy nem eleg a tejed? Igeny szerint szoptatsz v. Szigoru idopontokban?
Simci 6,5 honapos es meg sosem aludta at az ejszakat. Sot mostansag 3-4x szopizik. Tenyleg faraszto, de a gyerekek mar csak ilyenek. Kép Es ez benne a jo.

g.
gabomamo

Hello!

Gabi3:Milyen koncert volt?Mi sem hallotunk semmit,pedig közel lakunk hozzátok.Képés fent is voltunk sokat mert Danit megint szélcsövezni kellett.Kép

Nóri:Nekem 28.héten nyílt ki a méhszáj s szigorúan a 32. hétig feküdnöm kellett.Be is akart fektetni,de én azt nem vállaltam,de itthon TÉNYLEG nem csináltam semmit.

Nina:este nem voltatok online?

pussz!

Erika
erika76

Én voltam az első?Na ilyen se volt még!Kép
Hol vannak a korán kelők?Kép
erika76

Erika:
későn értünk haza.
De majd ma
Nina
nina74

Lara!

Itt a kép Annáról!

Éva
vevike

Sziasztok!

Erika: A koránkelőknek fodrászhoz kellett menniük. És már nem is korán kelő a Fló. Fél 9-ig is húzza a lóbőrtKép

Igyen a SZIN-ről hallottuk, de ez valami elképesztően hangos volt. Jó 3/4 óráig. Iszonyatosan hangos. tök olyan volt, mintha a szomszédban buliztak volna. Utána lehetett még hallani, de az már nem volt olyan őrületesen hangos.

Éva: Nagyon szép kislány Anna.

Gabi3(9+1)
inecsg

Szijasztok!

Gabi3! Igen a dokink is mondta, hogy akkor érdemes, ha közösségbe jár már Hanga. De akkor már mind1, hogy most vagy 1 év múlva oltatom be..

Angi! Mél ment!

Ildi! Jól elöre gurult a motorral, aminek beakadt a kereke a járdába és elörezuhant. Akkor ott maradt a földön mozdulatlanul és sirt. Ekkor volt gyanús, mert ha elesik, azonnal fel is szokott kelni. Odafutottam és tiszta horzsolás volt + vér, és sirt, de azért én azt hittem tovább fog sirni, csak pár percig tartott.

Évi! Nagyon kis drágaKép

Szijasztok, Lara
lara

Éva! Nagyon édes nyuszi!

Lara, megkaptam, csak este, v holnap megy válasz, bocsi, de megyünk el este.

angiszeged

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ma átvette Lottika a díját. Kaptunk egy nagyon szép oklevelet meg egy hatalmas masnis ajándékcsomagot teli játékkal, meg egy pár hasznos dologgal. Volt benne: egy fotóalbum, egy keményborítós rajzfüzet, egy labda, egy plüss sárkány (Süsü talán), egy rongybaba, egy plüss csörgős kocka, egy babavasaló, egy 24-es film,egy fotókiállításról szóló füzetecske, és egy ötezer forintos sooters utalvány. Na, remélem nem hagytam ki semmit.
Aranyosan megcsinálták a díjátadást. Megnéztem az összes babát, szerintem mindegyik díjat érdemelt volna.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gratula a díjhoz, de mi volt ez, szpségverseny?

angiszeged

Ildianyu!
Téged olvastalak a méhszájas topikon, ha jól emlékszem, és te bizony nagyon jól tartottad magad, hát csak csodáltalak!

Karmen! És, hogy birod a pihit? Én nagyon tartok tőle, hogy mi lesz, ha a Kajtár szerdán fekvésre itél.

Meg, azt szeretném kérdezni, hogy napi hány óra ülés fér bele a fekvésbe, mert szoktam itthon magánban analórákat adni, és azokat szivesen folytatnám, ha már a suliba nem mehetek, azok engem ugyanis inkább pihentetnek és új erőt adnak, semmint, hogy fárasztanának.

Nóri (19), aki eddig mindig azt hitte magáról, hogy egy lusta disznó, de most kezd rájönni, hogy milyen tevékeny életet élt
norcee

Sziasztok!

Nóri: De hát a Sári nem azt mondta, hogy tök rendben a méhszájad?

Melinda: Gratula a díjhoz!

Képzelétek tegnap este lefeküdtem olyan 12 tájban és nem tudtam elaludni, mert éhes voltam mint állat. Fél egykor fel kellett kelnem,mert nem bírtam volna ki reggelig. Jó mi?

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Nóri!
Azért ha feküdni kell, feküdj. Lilinél még én is feküdtem. A 2. baba azért teljesen más. Egyébként gabómamónak is akkor kezdett nyílni a méhszája, mint nekem, és ő tovább húzta. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok, de nincs sok időm.
Angi!

Sajna kézzel fejni nem tudok. Próbáltam, próbálom minden nap, de nem megy.

Bence azért alszik reggelig, mert szopizás után pótlást kap.
Nekem nincs erőm hallgatni, hogy üvölt,, mert még éhes. És nem alszik úgy el.
Erika!
Sajnos a jelenlegi anyagi körülményeink között még egy ezresünk sincs:-(((
NEmhogy különböző tejszaporítókra, de még húsra sem futja.
Pelenkából is egy csomagot használ a két gyerek, mert nem tudtunk Pankának venni.
Én az utolsó fillérjeimet adtam oda Sikónak, és még a vizsgálatot ki se fizettem.
Ez van sajnos.
A jövő hónap talán jobb lesz.

Ha tud vki kölcsönadni mellszívót, azt nagyon megköszönném.
(valahol olvastam is, de nem tudom kinél)
A klinikán az elektromosat próbáltam, az nagyon bevált.

Ui: Még ha nem lenne elég bajunk, még autónk sincs.
azt se tudom hogy hozom haza úgy az anyatejet, hogy ne olvadjon ki:-(((

Ráadásul mintha nem lenne elég, Bencének megy a hasa:-(((((

ZSófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Rég voltam, valahogy nem bírlak utolérni benneteket.
Nina! Anyósnak mondd: meggondolva, hogy a kutatások szerint a szoptatás hossza egyenesen arányos az iskolázottsággal (azaz nagy vonalakban az értelmi képességekkelKép) a "paraszt" és "korlátolt" jelzők ellentmondanak a statisztikának Kép
Angi! Elolvastam a honlapodat. Végigbőgtem. Mást nem is tudok hozzáfűzni. Ilyenkor jövök rá, milyen szerencsés is vagyok, nem kéne annyit nyafognom.
Zsófi! A kizárólagosan anyatejes táplálás nemcsak a legegészségesebb, de legolcsóbb módja is az etetésnek. Ráadásul, mivel az anyatej (mellből!) steril, a legkevésbé valószínű, hogy hasmenést ill. más fertőzést okoz, továbbá meggyógyítja a meglévőt.
Más: hogyan adjuk be a tablettás gyógyszert a gyereknek? Amikor a szájába akartam dugni, összezárta a száját. Amikor a kezébe adtam, hogy kapja be, gyanakodva nézett, és eldobta. Amikor (szándékosan) elhelyeztem a sötét szőnyegen, mintha "szösz" lenne, felkapta és sietősen a szájába gyömöszölte, nehogy megakadályozzam Kép
Karmen! Adatok:
Kitti, 16 hó, 2002 május 6, Szeged, 3750 g / 55cm, ha. súly: 3520 g, Dr. Bitó Tamás, szülésznő Kerekesné Csilla, szinte mindent eszik, amit szabad.
méri

Méri:
Gyógyszerbeadás:KépKépKép
nina74

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?