Rég voltam, valahogy nem bírlak utolérni benneteket.
Nina! Anyósnak mondd: meggondolva, hogy a kutatások szerint a szoptatás hossza egyenesen arányos az iskolázottsággal (azaz nagy vonalakban az értelmi képességekkel
) a "paraszt" és "korlátolt" jelzők ellentmondanak a statisztikának
Angi! Elolvastam a honlapodat. Végigbőgtem. Mást nem is tudok hozzáfűzni. Ilyenkor jövök rá, milyen szerencsés is vagyok, nem kéne annyit nyafognom.
Zsófi! A kizárólagosan anyatejes táplálás nemcsak a legegészségesebb, de legolcsóbb módja is az etetésnek. Ráadásul, mivel az anyatej (mellből!) steril, a legkevésbé valószínű, hogy hasmenést ill. más fertőzést okoz, továbbá meggyógyítja a meglévőt.
Más: hogyan adjuk be a tablettás gyógyszert a gyereknek? Amikor a szájába akartam dugni, összezárta a száját. Amikor a kezébe adtam, hogy kapja be, gyanakodva nézett, és eldobta. Amikor (szándékosan) elhelyeztem a sötét szőnyegen, mintha "szösz" lenne, felkapta és sietősen a szájába gyömöszölte, nehogy megakadályozzam
Karmen! Adatok:
Kitti, 16 hó, 2002 május 6, Szeged, 3750 g / 55cm, ha. súly: 3520 g, Dr. Bitó Tamás, szülésznő Kerekesné Csilla, szinte mindent eszik, amit szabad.