Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor csak felteszem ha már új oldal van.

Kép
szly27

Köszönöm szépen!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Nagyon szupi ez a táblázat így mindenkit nyomon lehet követni, hogy hol tart!

Ibm! Egy kicsit megelőztelek! Remélem jól vagy és nincs semmi gond pihenj sokat!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Hogy jobb?

Kép
szly27

Babuli!
Gratulálok az eredményekhez!

A 4d-s uh szerint nekem is 4 nappal idősebb a ababám,aszerint juni 17.,úgyhogy nem szabadulsz!

Kép

Kép
ibm

Nagyobb betűkkel jobban látszik! (szemüveges vagyok)
Vendég

Ibm! Ennek nagyon örülök nem akarok szabadulni egy ilyen jó társaságból!
Vendég

Akkor marad a nagyobb. Én is szemüveges vagyok :lol:

Kép
szly27

Szly! Köszi szépen a táblázatot, sztem is jobb a nagyobb, bár én nem vagyok szemüveges. :D

sz.andi

Sziasztok!

Wera!
Egyenlőre erről nem beszéltünk, hogy végig kell e feküdnöm, remélem nem. Ezért fekszem, hogy ne kelljen. Meg az az igazság, hogya férjemmel ilyen napi kis sétákat, mint a bolt, be kell iktatni, mert ha csak fekszem, legyengülök. Óvatosan fogok én ezzekkel a dolgokkal bánni, sokat fekszem, de 15 perces séta kell!
Nagyon csinos vagy a képen és a gyűrűk is álomszépek! Nagyon tetszenek!

T.maria!
Nagyon klassz a babakocsi!

Szly!
Bekerülhezek én is majd a táblázatba? Majd, amikor legközelebb javítassz vagy rakssz be valakit?

Név: Kisfóka
Kor: 25
Hetek: 20+2 (a mai nap)
Baba neme: lány
Neve: Gréta Laura
Testvér: nincs
Lakhely: Szeged
Kórház: Szote Női Klinika
Kiírás ideje: 2008.06.12.

Köszi előre is!

Muffin!
Kíváncsi vagyok, hogy döntöttél végül?!

Ibm!
Jobban vagy?

Kép
Kép
kisfóka

Persze! Majd beraklak!

Kép
szly27

Sziasztok!

Hát Kisfóka nem is merem már írni!
Lehet,hogy tényleg front jön,mert én kivagyok mint a liba!
Olyan fáradtság van rajtam és már megint annyira hányingerem van!
Hazajön Apa tényleg meghívom egy sétára!
Lehet,hogy csak hiányzik a levegő mert már a fejem is kezd fájni!
A hasam változatlan,hol csinálja hol nem!
Áron baba most biztos elaludt,de amúgy sokat mozgott már ma is!
Vígasztalja Anyát,hogy minden rendben lesz!
Mindjárt mérek egy vérnyomit,olyan vagyok mint akit fejbenyomtak!
Lehet,hogy jön valami idő!
Mindjárt ittvan Apa,remélem jobb lesz a helyzetem!

Majd még jövök!

Addig is vigyázzatok magatokra!
És arik vagytok,hogy aggódtok! :P

Kép

Kép
ibm

Ibm!

Pihenj sokat nehogy baj legyen és Vigyázz magadra!
Vendég

Ibm! a nőivonalas vonalzónál mettől meddig kell beírni, hogy megjelenjen a vonalzóm?

A választ előre is köszönöm!
Vendég

Sziasztok,jó sokat írtatok.

Szemüveges csapathoz én is csatlakozom :lol: ,meg a haskaményedősökhöz is :?

Most vágtam be egy nagy szelet májkrémes kenyéret,paprikával,paradicsommal,de azt hiszem le fog csúszni még egy. :D

Újaknak üdv :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Picuri rendesen elkezdte nálam is a rugdosást,vagy ugrálást,nem is tudom :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kike!

Hogy vagytok? Én még nem igazán érzek mocorgást vagy csak nem tudom, hogy azt érzem!

Gyerköcök jól vannak?
Vendég

Sziasztok!!
Hu, ezer éve nem irtam ide....lehet hogy valaki nem is emlékszik már rám! kicsit elhanyagoltam ezt a topikot, igazán csak a 2008-ban szeretnék szülni topikba irogattam :oops: .
Na, de most majd pótlom :) Mert egyre több időm van irogatni, ennek az az oka, hogy egyre kevesebb dolgot tudok egyszerre csinálni, mert hamar elfáradok!

Tábliba én is szeretnék bekerülni!
d.dodó, kor: 23, hetek: 16+3, baba neme: majd ha csak szletik tudjuk meg, baba neve: Attila-Erik? Emma-Alíz? (ezek még változhatnak), testvér: nincs, lakhely: Trollhättan, kórház: NÄL, kiírás ideje: 2008.07.09.

d.dodó

jaj, dobok még képeket :)

első legfrisebb pocikép.....előbb készült
(Bocs, a tükör picit poros)! :oops:

A másik pedig egy vicces kép, az tegnap reggel készült..... babó este és reggel odamászik a jobb oldalamra.... sőt, ha simogatom, még ki is tolja magát :)

Kép 16+3

Kép babó a jobb oldalon

d.dodó

d.dodó! Én emlékszem rád pedig Én is ritkán jövök! Biztosan emlékeznek Rád a többiek is! Az újak meg majd megismernek!
Hogy vagytok?

Üdv
Vendég

babuli!
Köszi :)
Elvileg gabi1 az én kedvemért nyitotta a topikot :oops: , én meg nagyon elhanygoltam az ide irogatást!! Bocsi ezért!

d.dodó

Babuli:Szia :D
köszi kérdésed,igen jól vannak,mocorgást meg már szerintem nemsokára fogod érezni,Vercsivel én a 19.héten éreztem először,akkor is igen gyengén.Majd eljön még az ideje,mikor a bordánkat fogják rugdosni :lol:

Bondi:
bepisiléses dologgal kapcsolatban,Kristi az ovi előtt is be-be csurrantott,csak azt nem értem ha az oviban el tud menni pisilni,akkor itthon miért nem.Pedig mindig kérdezem,kell-e neki,persze akkor nem.

Wera:szépek a gyűrűk,meg a pocid is :lol:

Andi:üdv,neked i szép pocid van :D

Mária:tetszik a babakocsi,szép a színe :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Én velem ugylátszik előrébb van minden, pedig tényleg csak 16+3 vagyok! Mindenki meg is lepődik a nagy pocim láttán... ez hagyján, de már 15 hetesen éreztem a mocorgást előszőr, sőt előtejem is van egy kevés! :)

d.dodó

Szia d.dodo:én is emlékszem rád,pedig a memóriám mostanság nem a legjobb :lol:

Nagyon jó a kép-képek,édi ahogy odamegy a jobb oldaladra :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Köszi a bíztatást az biztos, hogy nagyokat fog később rugni néha még fájni is fog de nem baj túl éljük! :D
Örülök hogy jól vagytok!

d.dodó! tudom, hogy a Te kedvedért nyílt a topik. Amúgy még dolgozol vagy otthon vagy?
Vendég

dodó! a hasam neken is nagyon nagy sokan azt mondják, hogy olyan mintha már 6 hónapos lennék!
Vendég

Annyi pocis képed dobtok fel hogy nekem is megjött a kedvem hozzá,de már csak jövőhéten,mert mindjárt megyek a prücskökért az oviba,aztán gyorsan rendet vágok,mert jönnek Nővéremék.
Egyenlőre búcsúzom,további szép napot minden kismaminak,kisbabinak,és nagy babinak is :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nekünk már van egy babyhordozónk....már csak egy fejhez szűkiítót kell venni bele (ezt ugy kaptuk) meg van egy pár ruha, légzésfigyelő...
márciusban jön nővérem Németországból, és elhozza a babakocsijukat... (egy szupi 3 kerekűt), meg pihenőszéket, meg szpotatóspárnát, meg ruhákat, játékokat, ágyhoz fejvédőt..... ágyat meg valószínű jövő hétvégén vesznk ha megyünk IKEA-ba :)

Kép babyhordozónk

d.dodó

babuli!
Én nem is dolgoztam! :oops: itt kinn nem dolgoztam.... svéd nyelvtanfolyamra járok, de oda még most is járok :)

kike!
neked is további szép napot!

d.dodó

babuli!
van pocakképed?

d.dodó

Sziasztok!

Hene, gratula a jó eredményekhez!!! :D
Wera, nagyon csini vagy!!! Én sosem voltam ilyen vékony... :oops:
Gyönyörűek a gyűrűk!!!
Ronix, én valószínűleg nem voltam még itt amikor Te, ezért most üdvözöllek! :D Remélem már minden rendben lesz Veletek!!! Nekem a fiúnevek közül a Milán tetszik, a lányneveknem jönnek be... :oops:
Kolcsek, üdv köztünk!!!! :lol:
Sz.Andi, nagyon szép poci!!! :wink: Nekem is volt piercingem. :)
T.Maria, nagyon szupi kocsi. Én is néztem hasonlót, ebben csak az nekem a furcsa, hogy az első kerekei kisebbek.
Babuli, örülök a szuper eredméyneknek!!! :lol: Kis szégyenlős... :wink:
Ibm, pihizz sokat és arra gondolj, Áron baba biztos jól van, ha ennyit mozog!!! :lol: Nekem csak néha keményedik be a hasam, de akkor az egész.
d.dodó, szép pocid van és nagggggyon jó a "babó jobb oldalon" kép!!!! :shock: :lol:

Nem tudom mennyire tudok jönni hétvégén, mert megyünk Bajára babanézőbe, meg megyünk vasárnap anyuékhoz. De azért igyekszem bekukkantani. :wink:

Vigyázzatok magatokra!!!

Kép
sziszka82

dodó! Még nincs pocak fotóm de ígérem hamarosan lesz!

Sziszka82! Köszönöm, hogy szorítottál! Igen egy kicsit szégyenlős sajnos!
Vendég

Szia Dodó - naná hogy emléxünk rád, bár én igazi régi motoros vagyok itt! Örülök hogy visszataláltál hozzánk! :D Tényleg bazinagy a pocakod! És állati jó a háton fekvős - dudorodós kép!!!! Nekem is szokott ilyen lenni, csak kicsiben! :lol:
Jó neked hogy ilyen sokmindent örököltök. Ahhoz képest hogy én azt hittem mi semmit nem fogunk, úgy néz ki hogy uncsitesóm megdob majd pár cuccal, ami a keresztlányomé volt.

Vicces hogy amikor meglátnak a rokonok, ismerősök, mindenki mondja hogy hű, mekkora hasad van már... én meg mindig mondom, hogy nekem a legkisebb, pedig korban eléggé elől járok!!! :lol: :lol: De persze ráér még nőni, Isten ments hogy siettessem vagy valami, csak mindig mosolygok amikor mondják! :)

Ma voltunk "nagybevásárláson" az Auchan-ban és már nem 5ezer az utazóágy hanem 10. Úgyhogy mi nem vettünk, még szétnézünk majd, ha már úgysem (annyira) akciós (mert persze most is rá volt írva hogy az). :(
Jól elfáradtam és mindjárt indulhatunk a jegyes-fejtágításra. Hahh, de unom már! Pedig még jó sok hátra van :?

Na pussz!
Vendég

Sziasztok!

Hű de aktívak vagytok. Jó sokat írtatok. Én 28 éves vagyok, és 17 hetes terhes. Hétfőn megyek uh-ra, akkor elvileg már fogjuk tudni, hogy fiú vagy lány, de lehet, hogy úgy járok, mint Babuli és Szly, és nem mutatja meg nekünk. A fiamnál szerencsénk volt, nála egyől lehetett tudni. Nem volt szégyenlős. :) Ő egyébként vasánap lesz 11 hónapos, és Daninak (Dánieil Felícián hivatalosan) hívják. A tesó nevét még nem tudjuk, majd ha már tudjuk a nemét, akkor kitaláljuk.
A fiamat egyébként a Schöpf-Méreiben szültem, ami sajnos bezárt, és az összes orvos átment egy magánkórházba, ami ráadásul messze van tőlünk. Úgyhogy még nem tudom, hogy hova és kihez menjek át. Ráadásul sajnos császárral szültem hirtelen fellépő toxémia miatt, így olyan orvot szeretnék találni, aki vállalja, hogy most megpróbáljam a természetes szülést, ha minden oké. Nehéz. Már maga a váltás ténye is. Esetleg ha van tippetek, szívesen venném.

Szly!
Itt küldöm a táblába az adatokat:
Név: Kolcsek
Kor: 28
Hetek: 17
Baba neme: ?
Neve: ?
Testvér: 11 hónapos, Dániel Felícián
Lakhely: Százhalombatta
Kórház: ?
Kiírás ideje: 2008.07.05.

Ibm!
Én most nem keményedek, de a fiammal az 5. hónaptól elég gyakran. Elkezdtem kismama jógára járni. Nem hittem benne, de segített. Ha van lehetőséged, próbáld ki. De az is nagyon jó volt, ha leültem, kényelmesen hátradőltem, és mély hasi lélegzetet vettem, majd lassan kifújtam. Próbáld ki, hátha neked is segít. Magne B6-ot nem szedek, és első terhességemnél is csak 3 hétig szedtem, mikor annyira begörcsöltem a munkából hazafele, hogy lépni sem tudtam. Akkor megijedtem. Pihenj sokat, és sétálj a levegőn. Vigyázz magatokra!!!

Lányok!
Aranyosak a pocakos képek! :D

kolcsek

Kolcsek! A vonalzód nem jó? Vagy miért 17 hetet írtál. A vonalzót írjam, vagy a 17 hetet?

Kép
szly27

Szly:azért van rajta 16 hét,mert 16+6 napos,csak azt nem írja a vonalzó-azért tudom mert neki 162 nap van hátra,nekem egyel kevesebb-tehát holnap lessz Kolcsek babója 17 hetes.

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kolcsek!

A nőivonalas vonalzónál metől medddig kell beírni a kódot hogy kirakja a vonalzót?

A választ előre is köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Aki drukkolt a vizsgámnak, KÖSZI SZÉPEN sikerült (4es lett!!!!), úgyhogy gyakrabban tudok majd jelentkezni :lol:

Wera: csini vagy nagyon, nem baj, ha pici a poci, engem, mikor az elsővel megindult a szülés, és bementünk a kórházba, a portás nem akart beengedni, mert azt mondta, h ilyen kicsi hassal még nem szülhetek 8) de szerencsére rábeszéltem, hogy mégis bemennék, így nem a folyosón kellett szülnöm :D

Muffin: én is azok közé tartozom, akik szerint HA A DOKI ENGEDI MINDEKKÉPP MENJÉL !!biztos nagy lehetőség, ne hagyd ki, én is utaztam repcsin ketteskével az 5 hónapban, és nem volt probléma, a 32-36 héttől asszem egyes légitársaságok csak külön engedéllyel engednek fel kismamát

Szépek az ágyak (nagyon hasznosak ám!!!!) és a babakocsi is tetszik.

Kolcsek :én is a Schöfiben szülem 2x, nem zárt be, és a dokim szerint maradhatnak, csak hát fizetni kell a szülésért, úgyhogy én is dilemmázom, mert a dokimhoz ragaszkodom (Szőnyi György)
neked ki volt a dokid?

mennem kell, mert Dávid kiborította a kukát áááááááááááááááááá
este még benézek

manomama

Manomama:gratula a vizsgádhoz :D

Kép
Kép
Kép
kike

ja kimaradt a farsang: Dani eddig volt: maci: mágus, dokibácsi
most még nem döntöttük el mi lesz
Dávidnak meg marad a dani régi jelmezei közül vmi :oops:
amúgy pattogatott kukoricára gondoltunk (én azzal nyertem elsőben :lol:

manomama

kike köszi szépen, jaa és pisi nálunk is volt ovi előtt (dokinéni szerint dacolt!)

manomama

Ez édi:pattogatott kukorica :D
Adjátok csak az ötleteket,mert még nem tudom az enyémek mik lesznek.

Kép
Kép
Kép
kike

Vercsi eddig volt piroska,meg hercegnő.
Kristinek ez lessz az első.
Pisilés miatt annyira nem aggódok,majd csak megoldódik-majd ha megszokja rendesen az ovit.Csak hát mikor lessz az? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Igen, úgy van, hogy Kike írta. 16 hét+6 nap. Csak gondoltam, mire bekerülök, már 17 hetes leszek. :)

Babuli!
Ha jól emlékszem, én a BBCode-ot végig bemásoltam, a teljes linket.

Manomama!
Gratulálok a vizsgádhoz!!! Én Arnold Lászlónal voltam/vagyok. De én úgy tudom, hogy ugyan még működik, hétfőn is oda megyek uh-ra, de bármikor bezárhat. Azért majd rákérdezek. Lehet, hogy van aki marad, van aki megy? Nem jó ez a bizonytalanság.

kolcsek

Kolcsek! Köszönöm sikerült! :D :D :D
Vendég

Babuli:nagyon édi a vonalzód,de jó hogy a másikat is megtartottad,azon látni rendesen a napok múlását. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kolcsek!
Nem tudom mennyire ismered a battán rendelő dokikat, de a Börzyönyi nagyon rendes doki. Esetleg érdeklődj utánna. Amúgy ő a II SOTE-n van! Én is nála fogok szülni. Tegnap beszéltem meg vele! Sok sikert!!!

KépKép
hene

Szépek ezek a noivonalas vonalzók, csa knem jól mutatják a napokat, vagyis nem is mutatják.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?