Sziasztok!
Hű de aktívak vagytok. Jó sokat írtatok. Én 28 éves vagyok, és 17 hetes terhes. Hétfőn megyek uh-ra, akkor elvileg már fogjuk tudni, hogy fiú vagy lány, de lehet, hogy úgy járok, mint Babuli és Szly, és nem mutatja meg nekünk. A fiamnál szerencsénk volt, nála egyől lehetett tudni. Nem volt szégyenlős.
Ő egyébként vasánap lesz 11 hónapos, és Daninak (Dánieil Felícián hivatalosan) hívják. A tesó nevét még nem tudjuk, majd ha már tudjuk a nemét, akkor kitaláljuk.
A fiamat egyébként a Schöpf-Méreiben szültem, ami sajnos bezárt, és az összes orvos átment egy magánkórházba, ami ráadásul messze van tőlünk. Úgyhogy még nem tudom, hogy hova és kihez menjek át. Ráadásul sajnos császárral szültem hirtelen fellépő toxémia miatt, így olyan orvot szeretnék találni, aki vállalja, hogy most megpróbáljam a természetes szülést, ha minden oké. Nehéz. Már maga a váltás ténye is. Esetleg ha van tippetek, szívesen venném.
Szly!
Itt küldöm a táblába az adatokat:
Név: Kolcsek
Kor: 28
Hetek: 17
Baba neme: ?
Neve: ?
Testvér: 11 hónapos, Dániel Felícián
Lakhely: Százhalombatta
Kórház: ?
Kiírás ideje: 2008.07.05.
Ibm!
Én most nem keményedek, de a fiammal az 5. hónaptól elég gyakran. Elkezdtem kismama jógára járni. Nem hittem benne, de segített. Ha van lehetőséged, próbáld ki. De az is nagyon jó volt, ha leültem, kényelmesen hátradőltem, és mély hasi lélegzetet vettem, majd lassan kifújtam. Próbáld ki, hátha neked is segít. Magne B6-ot nem szedek, és első terhességemnél is csak 3 hétig szedtem, mikor annyira begörcsöltem a munkából hazafele, hogy lépni sem tudtam. Akkor megijedtem. Pihenj sokat, és sétálj a levegőn. Vigyázz magatokra!!!
Lányok!
Aranyosak a pocakos képek!