Új privát üzeneted érkezett!

Pupy
de jó, tudtam, hogy egyszercsak jössz a jóhírrel!!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök. :lol: majd gyere gyakrabban. vagy legalábbis időnként tudósíts, hol tartotok-hogy vagytok. (bomocriptin, az mit csinál??)

Lányok: Maci, Norwell, Jucmuc nagyon jók a pocakképek. :D

Kép

Kép
syrynx

Pupy!

nya :lol: :lol: :lol:

tjuca

Pupykam! :D

Gratulalok draga, nagyon örülök neked! :D :D :D

Macika,

Meg mindig semmi különös...tegnap egy kicsit ment a hasam, ejjel keveset aludtam de biztos azert mert ma reggel mentünk ctg-re.
Ezen kivül semmi....hat varok türelmesen. 8) :D

Ja, es megyek alszom is egy kicsit :lol: :lol: Legközelebb penteken megyünk korhazba.

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Pupy!

nagyon-nagyon-nagyon gratulálok.!!!!!!!
Kép

Sok-sok-sok puszit küldök, és drukkolok, hoyg most már minden rendben menjen :)

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Sziasztok!

Pupy!
Gratulálok :D !!! Nagyon boldog és problémamentes pocakoskodást kívánok! (minden rendben lesz, ne izgulj :wink: )

Judit, Évi, Macika!
Köszi az érdeklődést :) , kalya undor rendesen van, egész nap csak pirítóson és lekváros kenyéren élek, mert minden mástól a torkomban érzem a gyomrom. Vuk szerencsére nem látogat (bár lehet jobb lenne :roll: ), na és persze mell érzékenység és pisipisipisipisi az is van rendesen, csak sajnos a barnázás sem múlt még el :(

Évi!
Nagyonnagyonnagyonnagyonnagyon drukkolok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit, Norwell!
Ez igen :D , nagyon szép nagy már a pocitok, nekem nagyon tetszik énisénisénisénis :D

Virág!
Sajnálom, hogy Anyukádnak ennyit kell várnia, de ahogy leírod, nagyon erős Anyukád van, minden rendben lesz!
Anyós téma idegesítő, de sajna én semmi okosat nem tudok mondani :oops: .

Nárcisz!
De jó, hogy jelentkeztél :D Veletek mi újság? Olyan régen olvastam már rólatok...a lányok hogy vannak? Nem raksz fel képet róluk?

dido
dido

Sziasztok!

Sajnos visszaolvasni nem igazán tudtam, ezért ne haragudjatok, hogy nem írok személyesen senkinek.
A gratulációkat olvastam, köszönjük.
A szülés nagyon jó volt, Dávid könnyen megszületett. (Írok majd szüléstörténetet is.) A kórházból a súlyesés miatt csak 2 nappal később jöhettünk haza.
A szoptatással viszont voltak/ vannak gondjaink. Először nekem nem akart beindulni a tejem. Mostanra úgy tűnik, hogy az talán helyreáll, viszont Dávid elég lustácska, úgy kell ébresztgetni a szopihoz, közben pedig 2-3 korty után bealszik. A jobb mellemen jól tudom szoptatni, viszont a bal oldali eléggé fáj, úgyhogy most ezen is ügyeskednünk kell, hogy megfelelő legyen a testhelyzet.

Remélem mindenkivel minden rendben van.

Megyek megnézem az uraságot, mert valami nyöszörgés félét már hallok, talán ébredezik.

Majd még jövök.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Fleur!
Nagyon Drága vagy, köszönöm megkaptam az e-mailed is. :) Anyudnak mindenképp jobbulást kívánok, de tudod a szeretet is nagyon sokat segít!!

Maci!
Köszönöm! Tudod,mikor valaki eltűnik a fórumról, főleg azért mert körülötte már mindenki babás lett, akkor fog vissza térni,ha már „ő sem lóg ki a sorból”. 8) Szép a pocakod!!

Évi!
Neked is köszönöm. :D Én pedig azt kívánom,h. Dóri kistesója végre beköltözzön a pocidba. Megkérdezhetem,h. hol is jártok most? :oops:

Kacsa!
Köszönöm! :D Elsősorban a vetélés megtörténte miatt (és nem azért mert most bármi gond lenne Pl. barnázás) lettem veszélyeztetett. De nem, nem maradok otthon, dolgozni szeretnék ameddig tudok, vagyis legkésőbb július végéig. :D
Köszönöm a kérdést, anyu jobban, sőt jól van. Úgy tűnik használt a kemoterápia és a sok-sok szeretet. A műtét sikerült, a maradék daganat pedig megállt, anyu hízott kb. 10 kg-t.
:D És Ti hogy vagytok?

Syry!
Köszi! :D Megpróbálok gyakrabban jönni,ahogy időm engedi. A bromocriptint a prolaktin szint beállításra adják. A decemberi vérvételen ez az egy értékem nem volt jó. A felső határérték 24, nekem pedig 30 volt. Ez nem túl magas, akár az állandó stressz is okozhatja (amit a munkahelyemen kapok, a főnököm egy hárpia) viszont a bromo ezt jól lenyomta. És tudjuk,h. a prolaktin gátolja a teherbeesést. Látom hamarosan Ti is belevágtok a tesóprojektbe, drukkolok hozzá,h. minél előbb pocaklakód legyen! :D

Juca!
Mindent köszönök!! :D :D :D Még a Rókák kerülgetését is :D

Jucmuc!
Nagyon köszönöm Drága! :D Neked pedig már csak napok kérdése és karodban tarthatod a Pici Fiad!! :D

Nárcisz!!
Dejó, köszönöm! :D Téged újra látni itt? Hogy vagytok? Lánykák? Ha jól látom most van a születésnapjuk! :D Isten éltesse őket!! Én is remélem,h. ezúttal minden rendben lesz!
:oops: :D
Vendég

Lányok!

Nem tervezem a visszatérést, cska benéztem, sé láttam milyen jó hírek vannak. Nekünk ugye már nem aktuális ez a babát tervezünk topik, úgyhogy átadtam a helyemet másoknak.

Mi nagyon jól vagyunk köszönjük. A láynok édesek, nagyon szeretik egymást, és azt hiszem minket is. minden nap meglepnek valami újjal, széppel, valami olyasmivel, amitőle gyre jobban szeretjük őket.

Képek mindig vannak a www.flogi.atw. hu oldalon, ahová minden hónap 22-én és minden jelentősebb eseménynél töltök fel képeket. Most csináltam közérthetőbb, csicsásabb oldalt.

Tina!
Neked gratulálok Dávidhoz. Szuperek vagytok. :D

Sok-sok puszi mindannyiótoknak: Nárcisz

Kép
narco

Köszi a pocidicséreteket, Titababa nevében is. :D

Jucmuc
Hmmm... hasmenés... mintha Fleur is erre "panaszkodott" volna a nagy esemény előtt. :)

Narco
Jó, hogy jelentkeztél! A lányaidnak nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!

Dido
A kajaundor el fog múlni. Egy pici barnázásom nekem is volt, valószínű, hogy a méhszájsebem miatt.
Jól emlékszem, hogy holnap mész dokihoz?

Tina
Örülök, hogy jelentkeztél és minden rendben van veletek!
Jöhet a szüléstörténet is. ;) :)

Pupy
Eddig se lógtál ki a sorból. Nem mindenkinek lehet akkora szerencséje, mint mondjuk nekem. A lényeg, hogy megtalálták a bibi forrását és sikerült. :)
Örülök, hogy anyukáddal minden rendben van. Hátha majd megtudja az unokát... ;) :)
Vendég

Macika!

És nálad meddig tartott ez a barnázás? Hány napig vagy hétig?
Én is olvastam a neten, hogy a nők 20%-a vérzik vagy barnázik a terhessége alatt, főleg az első 3 hónapban, és ezeknek a nőknek a végén 90%-a egészséges babát hoz a végén a világra, és hogy nagyrészt a méhszájseb a felelős ezért. Nekem is volt a nyáron, lehet, hogy ez is a baj :roll: ....
Igen holnap du 2-re megyünk uh-ra.

dido
dido

...egyébként a kajaundor főleg az étel szagától van, de uygan így nem bírom most pl.: az öblítőnk szagát sem... :roll:

dido
dido

Dido
A 7. héten volt 2 napig, de ettől is rendesen beijedtem. A doki megnyugtatott, hogy nem a méhből jön, a baba teljesen jól van. Azt mondta, ha még 1 hét múlva is tart a barni, akkor menjek vissza vizsgálatra. Ő a méhszájsebet tartotta "felelősnek".
Holnap nagyon fogok drukkolni!!!
Vendég

Dido! Pupy! Narco!

alakul a molekula... :lol: :lol: :lol:

Narco!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de most az influs időszakot itthon töltjük nagyrészt, ha nem kell, nem megyünk pl. klubba. Amúgy még mindig itt lakunk :lol: és tudom, hogy Ti sem költöztetek el :lol: össze fog jönni egyszer a randi. :twisted:

Virág!

Tudom anyós legjobb, ha porhanyós... jaj ez morbid volt bocs. DE ha nem kommunikáltok, akkor ő nyeri a meccset. Egyszerűen nála van a pont. Teátrálisan feldobta a farát, hogy hozzá se szóltál, és hazament. Ha nem beszélitek/veszekszitek ki a dolgokat, csak egyre rosszabb lesz, mert akárhányszor megcsinálja a műbalhét, csak feldobja az orrát, és hazamegy, Ti meg szépen veszekedtek a háta mögött. Tudom, hogy a szűzek nem szívesen vállalják az értelmetlen nyílt színi "olaszos" harcot, de lehet egy-két nagyjelenettel letudnátok. Persze gondolom van a fegyvertárában hiszti, picsogás, remegő szájszél, jaj kisfiam, ebbe fogok belehalni és sorolhatnám még a taktikákat sokáig mi minden, de amíg nem zongorázzátok le, addig egyszerűen bármikor meccset nyer. Ha meg unatkozik, tessék lefoglalni, kiadni neki a házimunkát szépen. :twisted: Mondjuk vasaljon. Ha nem nálatok, akkor nálunk, egy hétig nem unatkozna az fix. :-)

Na és most hogy ennyire anyós szakértő vagyok, nekem tök jó anyósom van MERT ő az ő anyósával élt kb. 15 évig, és megtanulta, hogy milyen NE legyen egy anyós. Nagy fegyvertény. :lol: Persze neki is vannak hülyeségei, meg nekem is, de kinek nincs?

tjuca

Pupykááááááám!!!! :D
Soha rosszabb visszatérést!!!! ;) :D Nagyon-nagyon bíztam benne, hogy azért a nagy hallgatás, mert nem akarod elkiabálni... :)

Dido!
Igen, sokan még mensiznek is, mégis minden rendben. Még pár hét, és teisteisteis... ;) Dokihoz mikor mégy legközelebb?

Tina!
Csak bíztatásként, egy ismerős anyuka csaknem két éve szoptatja egy mellből a kisfiát... ;) Pár hós volt a baba, mikor a balból totál elapadt neki, vmiért nem favorizálta a gyerek. 6 hónapig csak anyatejes volt, és mint mondottam volt, még most is szopizik... Ügyesek lesztek!

Maci, Jucmuc!
Nagyon csinik a pocakok!

Jucmuc!
Húúúú, a hasmenés az jóóóó előjel... ;) :D

Narco!
Isten éltesse a gyönyörűséges lánykáidat, megkukkantottam őket, hát tüneményesek!!! :)

Mi ma voltunk az első nst-n. Saci baba az elején nem volt túl együttműködő, nem tetszett neki a hallgatózás... :D Hiába no, csajszi a drágám... :D De aztán végül csak sikerült elkapni, hát, jól lenn a hasam alján van a szívhangja, úgyhogy mondta is a szülésznő csajszi, hogy ha szülni akarok, ez jót jelent... ;) 9-est kaptunk, jövő héten szerdán megyünk legközelebb (hacsaaaaaak... ;) ).

No mentem.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Juca
Az anyósjelöltem nekem se épp a legideálisabb. Ő akarja megmondani, hogy hívják majd a Titababát. Neki teljesen evidens volt, hogy Varga lesz, aztán ledöbbent, hogy számunkra nem.
Hiába élt együtt az anyósával, aki szintén mindenlébenkétkanál volt, úgy néz ki, nem tanult belőle. Állandóan tanácsokkal bombáz, amikből én nem kérek. Még jó, hogy 200 km van köztünk. :D

Norwell
A 9-es mit jelent? :roll:
Még egy ideig hidegfronti hatás lesz. ;) :)
Vendég

Jege Samicikám!

Na első gyereknél ezért voltak álneveink. Nektek még áll a móka! :twisted: Szerencsére nem ő lesz ott a szülőszobán, hanem Ti, nem neki kell válaszolni a hogyan hívják kérdésre. Utólag meg késő bánat...

(Biztos már írtam Anna vagy András, mert az elsőnek A betűvel kell kezdődnie... aztán lett Kinga, ha fiú lett volna Péter. Nem kell mindenkinek mindent tudni nem??? :twisted: )

Norwell!

Bakker én már szültem, de mi az a 9-es??? Minket sosem osztályoztak. :wink:

tjuca

Macika!
Köszi :D

Juca!
Úgy legyen :D

Norwell!
Háááát, lehet ogy már tényleg nem lesz jövőhét... :wink:
Reméljük :D A dokim UH-os is, így 2 az 1-ben kaptam, úgyhogy holnap du 2-kor találkozunk vele.

Amit még nem is írtam arra, hogy hogy érzem magam, minden du 1-2 körül iszonyat álmosság jön rám, úgyhogy alukálok egyet, hamár így megtehetem és "kényeskedhetek", mert itthon kell lennem :D :wink:
Szerintetetk ezeket a "tüneteket" okozhatja az utróban lévő progi, vagy azért azt nem?

dido
dido

Juca
Már elkezdtük az álnevekkel történő vadítást. :D Apa azt mondta, hogy vagy Kázmér lesz vagy Gedeon. Anyósjelölt napokig nem aludt emiatt. :lol:
Szép neveitek vannak!

Lassan lépek, temérdek teendőm van még. :? A legfontosabb az ingatlaniroda a címekkel. :)
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Dido
Nem szedek semmit, mégis álomkóros vagyok. :)
Szükségetek van a pihire!

Na, tényleg léptem. :)
Vendég

Pupy!

De jó!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Akkor még te is szeptemberben szülsz? Épp 1 hét van köztünk!
Van egy topic, a 2008. szeptemberi babavárók címmel! Ha van kedved, gyere oda is! Úgy örülök Neked!

Márti
borossné becz márta

Dido!

Megy a drukk holnapra, de minden rendben lesz!

Márti
borossné becz márta

Macesz!

Ezek a nevek a múlt. Most van, de nem nyilvános, még itt sem. Tudjátok, még a falnak is füle van, ki tudja ki olvasgat erre. :twisted: Most nincs álnév van műhelynév :paca (na ebből már volt aki kikövetkeztette a Máriát, alias Maca valamint a Lackót alias Laca, de nem ezen a nyomon kell elindulni :-P. Sőt a nemét meg mi sem szeretnénk tudni. :wink: Sajnos az álneves játékot meg már ellőttük.

Apropó, helyetted nem akar anyós szülni, ha már ennyire áldozatkész??? 8)

Dido!

Szerintem nem az utró teszi.

tjuca

Dido!

Az Utrótól én álmos vagyok, de csak a bevételt követő kb. 1 óra múlva tör rám :) Ha nem abban az időben veszed be, mikor az álomkór esedékes, akkor nem az Utrótól van.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Most volt szopi, de nálunk mindig szokott lenni egy negyed óra múlva "visszatapsolás", úgyhogy nem tudom meddig tudok itt ülni.

Pupy!
Annyira örülök Neked!!! :D GRATULÁLOK!!! Szorítok ezerrel, hogy minden rendben legyen!

Dido!
Szorítok Nektek is!

Jucmuc!
Élvezz ki minden kismama percet! Én annyira sajnálom, hogy nem húztuk végig és még a pocakomban lehetne. Na, de valamiért így kellett lennie...

Norwell!
Ez a 9-es értékelés számomra is újdonság. Mit jelent?
Tejecske van a bal mellemben is, csak valahogy a mellretétel nem annyira sikeres, de talán ez az utolsó szopizás jobban sikerült.

Narco!
Köszönjük!

Következő hsz-ban nekifogok a szüléstörténetnek, remélem betudom fejezni és majd képeket is rakok fel, csak azok most a másik gépen vannak.

Kép
Kép
tina82

Márti!
Most futottam át az előző oldalt!
Neked is gratulálok!
Olyan jó ennyi kihagyás után ilyen jó hírekre visszajönni! :)

Kép
Kép
tina82

Tina!

Nálunk a jobb mell nem kellett néha. Mint kiderült Kingának volt egy hangyányi ferde nyaktartása, ami csak 2 hónaposan látszott icipicit, és én most arra gondolok, hogy kicsit meghúzódott/merev nyakkal nem kellett abból a mellemből a tej, csak ha pihent volt. Persze ezt akkor nem tudtam. Érdemes kicsit jobban ráfordítani, vagy szinte ültetni, hátha jobb neki úgy. Ez csak egy tipp volt, Te szakember vagy, biztos tudnak segíteni a kollégák.

tjuca

Pupy!
Itt is: nagyon-nagyon boldog vagyok. Végre!!! Egészséges 8 hónapot! Hivlak hamarosan.

Eszter???

Annácska???

Csibe???

Évi79???

MI VAN VELETEK??????????
Vendég

Syry
A bromo agyalapi mirigy hormonját szabályozza.

Juca
Jajj jót röhögtem azon amit az anyós témához írtál, ez a görbülős picsogó száj és műbalhé dolog. Azt hiszem mára teljesen lenyugodtam és én teszem, amit tudok a legjobb szándékkal, ő meg ha ilyen
csak magának csinálja a magányt mint most is :lol: hogy lehet azért különben is picsogni, h fél 9kor kelünk vasárnap???!!!! :lol: nevetséges
Amúgy nekem minta anyósom volt korábban csak úgy másfél éve elromlott :(
Ja és nem mi változtunk meg oly nagyon azaz, de. De mi csak sokkal pozitívabbak lettünk, mint korábban :) Lehet ezért tűröm nehezen, hogy ő meg ennyire mocsok
negatív állandóan. Vicces, h a mocsok szót használtam, mert szerinte is minden mocskos. Az állam, az orovosok, a bolti eladók, az árak :) gondolom mi is :) főleg én :)

Név: jajj én sem mondom meg már soha többet. Nekem a legjobb barátnőm nyúlta le a lány nevem :) akkor nagyon rosszul esett, mert még nem vártam

Én is szültem már, de én sem tudom mi az a 9 :lol:
Vagy ennyire nem figyeltem az órán?? :)

Pupy
Volt nekünk még egy függő témánk azzal mi a helyzet?? Jajj direkt nem akarom leírni, de remélem tudod miről van szó :) Mikor mentek UH-ra legközelebb?

Dido
Nagyon szorítok holnapra. Gyere ám rögtön utánna.
Ezeket a tüneteket az okozza, hogy babát vársz :lol:

Na szuper végre kicsit kezd a topik pörögni :)

Narco
Jajj ne már.. azért néha bedobhatsz egy-két beszólást a kalapba. Most éppen én sem vagyok baba projekt előtt inkább után :)

Jajj na igen a szeptemberi babavárók, nekünk nagyon nosztalgikus :) mármint írom ezt a 2007-es szeptemberi babavárók nevében :) néha van aki nosztalgiából átkuksizik.
Ha lesz kiért hát lehet én is átfogok :)
Márti te oda írsz? :)

JÓ HÍR: Kiderült anyunak a szíve rendben van, egészséges csak egy születési rendellenességről van szó, így lehet műteni is. Persze ezen a héten már nem, csak jövő héten.

KépKép
KépKép
fleur

No, látom, most újat írtam... ;) :D

A ctg (kardiotokográf) az a gép, amivel csinálják az nst-t (non-stressz-teszt)... ;) A fájásokat nem mérik (legalábbis nálunk, csak amikor szülni megy az ember), hanem azt nézik, hogy amikor mozog a baba, akkor a pulzusa gyorsul-e, mert ha nem, az ugye keringési problémára utal. Az értékelés hasonló, mint az apgarnál, 10-es a skála, 9-10 a teljesen jó, a lejjebbit már nem szeretik...

Kép
Kép
norwell

Fleur!
De jó, hogy anyukádnál minden oké a szívével!!! Nagyon szorítok a műtéthez!

Dido!
Holnap kettőkor, ha csuklasz, az tőlem is lesz... ;) Aztán gyere gyorsan és írj!!!

Kép
Kép
norwell

Fleur!

Igen! Kifejezetten pörgős topic, szerintem miattunk lesz tele az összes szülészet szeptemberben, nagyon sokan vagyunk és eddig úgy tűnik, klassz kis csapat! Tényleg átkukucskáltak már 2-en is a 2007-esből, tök jól esett, nagyon bíztatnak minket! Úgyhogy gyere Te is kuksizni! :lol:

Tina !

Köszi! Menni fog az a szopás, nekünk is volt ilyen gondunk, a hónaljtartás nagyon bevált, de már biztos próbáltátok!

Márti
borossné becz márta

Fleur!
Akarom mondani, anyukádNAK... Úgy látszik, már fáradt vok... ;)

Kép
Kép
norwell

Fagymentes jó reggelt!

Reggel úri Medve voltam és kocsival jöttem. Alig győztem kivakarni a dér alól, de én győztem. :D

Juca
Ja, értem. Akkor most a Balambér és a Bellinda név van "műsoron". :lol:
Nem lenne rossz, ha anyós bevállalná a szülést. 6 gyerek után már édesmindegy, hogy eggyel több vagy kevesebb. :lol:

Fleur
Éljen!!! Anyud a jövő héten túl lesz a nehezén! Szorítok neki!

Norwell
Köszi a 9-es magyarázatát. Mindenre gondoltam, csak erre nem. :)
Vendég

Sziasztok!!

Bocsi, amiért jó ideje nem jöttem, de el vagyok havazva a bölcsibe szoktatással és az egyébb teendőimmel!
Dani tegnap aludt először ott és nagyon izgultam, hogy mi lesz, de azt mondták, hogy egy pici nyafi után szinte úgy ájult be az ágyba. Amikor odaértem még aludt és meglestem! Hát, zabálnivaló volt!
tegnap voltam a suliban is, jövőhéten kedden lesz egy megbeszélés. és február 5.-én kezdődik az iskola! Na, akkor aztán még kevesebb időm lesz írogatni, de remélem azért nem fogtaok elfelejteni minket!????

Így utólag is minden névnaposnak és születésnaposnak is sok boldogságot kívánok!!!

Na, futok is, mert takarítanom kell. Azt hittem, ha Dancus bölcsis lesz, majd hú de sok idő lesz és "unatkozni" fogok, de egyáltalán nem így van. Minden nap lótok-futok, intézem a dolgokat!!

Ja és Pupyka!!!
NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!! Anyira örülök!!!!
Problémamentes pocakosodást!!!

Majd még jövök!
Pusszancs!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Hát nem jövök egy napig, és micsoda hírek!!!!

Pupy!
GRATULÁLOOOOOK!!!!!!És most biztos senki nem fogja elhinni nekem, de ma éjjel Rólad álmodtam!!!Hogy írtál ide!!!!És tényleg!Jajj, nagyon örülök!Tudtam én hogy a nagy lapítások után mindig pocakosan kerülnek elő az emberkék! :wink: (igaz Dido? :wink: )
Gondtalan, boldog hónapokat kívánok!!! Kép
Anyikdnak nagyon örülök, hogy ilyen szépen gyógyulgat!!!

Norwell, Jucmuc!
Szép a pocak!(Jucmuc:szerintem nem lesz kicsi Davide baba :wink: )

Nárcisz!
Isten éltesse a lányokat skáig, boldog szülinapot kívánok Nekik!Majd tegyél fel képet róluk!Hogy vagytok egyébként?Milyen az új lakás?
Kép

Fleur!
Anyukádnak drukkolok a műtéthez!!Jó hogy ilyen pozitívan áll hozzá, te se keseregj. :wink:
Anyóstéma:abszolút megértem.Persze magányos, meg minden, de próbálja meg lefoglalni magát, ne mások ,főleg a családja b@szogatásával! :twisted: Én anyósom is csak addig volt normális, amig meg nem született Emili.

Dido!
Nekem is volt barnázás, kb. egy hétig tartott, mire teljesen elmúlt, Utrot szedtem én is.Bár neke nem volt méhszájsebem.
Én is minden nap 2x aludtam.Vagyis 3x.
:lol: De., ebéd után, és este. :lol: Szerintem ez természetes velejárója a terhességnek,mind1 mitől van,a lényeg hogy nomjad a szunyáta mig lehet!!!!!

Tina!
Ferdenyak Emilinél is volt, nyomozz utánna nem-e ez a gond!Én úgy vettem észre, hogy megláttam a nyakán a fejbiccentő izmon egy borsónnyi csomót, majd doki mondta, hogy ez biztos meghúzódott, és ezért nem forgatja rendesen a feját.Dávod mind2 oldalra fordítja egyformán?

Rólunk:
Tegnap elótt betegen jött haza a férjem melóból, elkapott vmit, vagy csak rosszat evett, de sajna hányt, ment a hasa, de nagyon!Őt istápolgattam.Szetrencsée mi nem kaptuk el, és ő is jobban lett reggelre, de tegnap nem ment dolgozni.Du. jöttek anyáék is, mentem velük vásárolgatni is, addig Tomi vigyázott Emilire. 8) De 2 óra múlva már hívott, hogy mostmár aztán menjek haza, mert Emili hisztizik, nem akar aludni sem. :lol: Néha neki is kijár a jóból. :mrgreen:
Ma már ment dolgozni.

Én meg azt vettem észre, hogy ha jön a hidegfront, akkor mindenki éhesebb lesz a családban.
:roll: Én is éhes voltam hajnalban, tegnap anyék is, Tomi is(bár ő most más tészta a betegség miatt), és Emili is csak reggel 6ig bítrta ma, akkor viszont bevágott egyszuszra 250 ml tápit! :shock:
Most szunyál, aztán délre megyünk megint a tornára. :? De többet nem megyek délre, ez a legrosszabb időpont!Evés-alvás idő van kicsi gyereknek! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Végre valahára alakulnak a dolgaim. :)
Szombaton 2 házat megyek megnézni, jövő szerdára marad a harmadik. Már nagyon várom!!!!!!!
Vendég

Maci!
No, ezért jó a tavaszváró időszak, a jó időtől csak bekattan mindenki, aki addig csak gondolkodott a lakáseladáson... ;) :D

DIDOOOOOOOOOOOOOOOOOO?????????
Kettő óta csipiszben vagyok, mizujs????????

Panka!
Köszi szépen! Emili hogy bírta a tornát?

Kép
Kép
norwell

Dido!

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

tjuca

Norwell!
Köszi, végül lekéstük. :oops: Emili 11kor kelt, utánna ebéd, és gyalog kellett mennünk.De a másik baba sem ment. :roll: Jövő kedden megint délben, de most elkértem a csaj számát, aztán ha megint elkésnénk felhívom. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Dido :D

Csupa-csaupa jo jel! :D Hamarosan eilyen pocid lesz neked is! :lol: Mi volt ma? :D

Tina :D

Kicsit en is felek a szopizastol de majd csak kiügyeskedünk valamit! Ti is ügyik lesztek meglatod! :D

Pupy :D

Igen, söt ma'r csak orak talan! :D De hidd el a 8 honap is nagyon hamar eltelik! :D :D

Narcisz :D

Nagyon boldog szülinapot kivanok a lanyoknak! :D Mintha tegnap lett volna, hogy születtek! :D :D Jo rolatok olvasni.

Macika :D

Csak igy hatarozottan! :D Jo haznezest! :D

Norwell :D

Orülök, hogy minden okes az nst-n! :D Bizony mar barmikor kopogtathat a picurkad! :wink:

Tina :D

Tudjak ezek a kis picurkak mikor kell jönniük, es a legoptimalisabb idöpontot valasztjak! :D :D

Panka :D

Szerintem sem lesz pici baba, össze-vissza mernek ezek a doktor bacsik... :lol: :lol: Jobbulast a ferjednek! :D Sajnalom, hogy elmaradt a torna! :(

Kép
Kép
jucmuc

DIDO :?: :?: :?: :?: :?:

Jucmuc!
Te még itt? ;) :D

Panka!
Emili biztos nem bánta, h nem mentetek... ;) :D

Kép
Kép
norwell

Jajj Dido csak miattad néztem be, de úgy látom még csigázol minket.
Hát remélem minden rendben van...és csak nem tudtál jönni.....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, aranyosak vagytok
Kép
Tényleg jól vagyunk. Sok-sok mesélnivalóm lenne, de nem férne ide ki egy oldalra sem.

A szülinapjuk december 21-én volt. Volt torta, meg 4 napi ünneplés. Még dec 24-én a nagyik is felköszöntötték őket. Megehettek 1-1 kicsi tortát a puszta kezükkel. Nagy móka volt.

Megváltoztattam a csíkomat is alul, remélem működni fog.

Panka!
Képek vannak a www.flogi.atw.hu oldalon, ott vannak a szülinapi képek is. Ha bementek a lányok oldalra, akkor ott csak galária indexképek vannak, arra rákattintva megnézhetotek az egész albumot. Minden ami velünk történik, ptt van benne.

Na húzoma csíkot. Sok-sok puszi nektek, legyetek jók.
Sok-sok zebrát

Kép

és picike babát Kép

kívánok nektek.

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Dido:
már nagyon izgulok, remélem minden rendben

Puppy:
gratulálok, vigyázz magadra, gondtalan pocakosodást

Jucmuc, Norwell:
sokat gondolok rátok

Évi:
nagyon drukkolok

Én szerdán voltam utoljár a kaáliban, elbúcsúztam a doktorbácsimtól. A baba már 8cm.
Tegnap voltam a nőgyógyásznál, akkor csináltak uh-t, éppen az ujjacskáját szopizta a drágám. Február 13.-án megyek afp-re. Hát mit ne mondjak rohan az idő, főleg, hogy rohangálni kell ide-oda.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a további gratulációkat, remélem este lesz egy kis időm jönni... igazából Dido miatt ugrottam be...remélem minden oké és csak nem érsz rá Dido?!

Puszi!
Vendég

Norwell!

Jaj, ne is mondd! :D Holnap reggel ismet ctg.. :D

Heni!

Köszi szepen! :D Drukkolok febr.13.-ara! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Márta, Juca, Panka!
Köszönöm a segítséget és a tanácsokat! :) A nyakával talán nincs gond, inkább talán az okozta a problémát, hogy jobban előre volt hajtva a feje és nem tudta megfelelően nagyra tátani a száját. Nem akarom elkiabálni, de talán rendeződik.

Dido!
:?: :?: :?:

Dobok fel két képet gyorsan.

A születés után pár perccel
Kép

Még a kórházban
Kép

Kép
Kép
tina82

Tina!
Gyönyörű kisfiad van!!!! :D Istenem, de ééééédes... :) És milyen hosszú lábikói vannak! :shock: ;) :D

DIDOOOOOOO :!: :?: :!: :?: :!: :?:
Most már aggódom... :roll: Nagyon remélem, hogy tényleg csak nem tudsz ideülni a gép elé...

Szheni!
Köszönöm! És sajnálom a másik babót... :( De örülök, hogy Vele minden oké! Drukk az afp-hez!!!

Jucmuc!
Holnap lejár a 40 hét... ;) :D Biztos minden oké lesz a ctg-n!

Kép
Kép
norwell

Tina
aranyosak a képek. a másodikon szerintem kifejezetten fiús kis pofija van. :D örülök, hogy a szopihelyzet is javul.

Dido
aggódom én is. (remélem fölösleges az aggodalmam :!: 8) )

SzHeni
örülök, hogy nálad is minden rendben. (tegnapi uh-ról nincs esetleg kép :?: :) ) Otthon vagy még táppénzen? vagy dolgozol újra?

Andy
úgy látom nincs gond a bölcsivel. de jó!!!!!!!! :D hányan vannak a bölcsiben egy csoportban? és mekkorák a csoporttársak?

Maci
remélem sikerül alkalmas, jó házat találni, mielőbb. a második vonalzódat nem látom!!! (lafemmabonita, de másnál is láttam ilyet, valami angol szöveg van helyette, hogy error- meg minden. viszont Jucáét látom, pedig neki is bonitás van. :shock:) itt a szomszédban is van vörös macska, mint a vonalzódon. Máté mostanában veszi észre, hogy mozog a macska. mindig elmosolyodik mikor meglátja. sőt két ünnep között voltunk is a gazdiéknál. meg is simizte a macskát, hát az nagyon lázbahozta Mátét, szinte visongott örömében. (szerencsére a macsek is elég jól tűrte.)

Panka, Fleur
anyóshelyzet :evil: :x (én nem tudok hozzászólni, nekem nincs.)

Fleur
köszi a felvilágosítást :) (most láttam, hogy van egy brómós topic is. na jó, azért annyira nem akarok elmélyedni a témában, csak kíváncsi voltam, mi is az.)

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?