Sziasztok!
Hát nem jövök egy napig, és micsoda hírek!!!!
Pupy!
GRATULÁLOOOOOK!!!!!!És most biztos senki nem fogja elhinni nekem, de ma éjjel Rólad álmodtam!!!Hogy írtál ide!!!!És tényleg!Jajj, nagyon örülök!Tudtam én hogy a nagy lapítások után mindig pocakosan kerülnek elő az emberkék!
(igaz Dido?
)
Gondtalan, boldog hónapokat kívánok!!!
Anyikdnak nagyon örülök, hogy ilyen szépen gyógyulgat!!!
Norwell, Jucmuc!
Szép a pocak!(Jucmuc:szerintem nem lesz kicsi Davide baba
)
Nárcisz!
Isten éltesse a lányokat skáig, boldog szülinapot kívánok Nekik!Majd tegyél fel képet róluk!Hogy vagytok egyébként?Milyen az új lakás?
Fleur!
Anyukádnak drukkolok a műtéthez!!Jó hogy ilyen pozitívan áll hozzá, te se keseregj.
Anyóstéma:abszolút megértem.Persze magányos, meg minden, de próbálja meg lefoglalni magát, ne mások ,főleg a családja b@szogatásával!
Én anyósom is csak addig volt normális, amig meg nem született Emili.
Dido!
Nekem is volt barnázás, kb. egy hétig tartott, mire teljesen elmúlt, Utrot szedtem én is.Bár neke nem volt méhszájsebem.
Én is minden nap 2x aludtam.Vagyis 3x.
De., ebéd után, és este.
Szerintem ez természetes velejárója a terhességnek,mind1 mitől van,a lényeg hogy nomjad a szunyáta mig lehet!!!!!
Tina!
Ferdenyak Emilinél is volt, nyomozz utánna nem-e ez a gond!Én úgy vettem észre, hogy megláttam a nyakán a fejbiccentő izmon egy borsónnyi csomót, majd doki mondta, hogy ez biztos meghúzódott, és ezért nem forgatja rendesen a feját.Dávod mind2 oldalra fordítja egyformán?
Rólunk:
Tegnap elótt betegen jött haza a férjem melóból, elkapott vmit, vagy csak rosszat evett, de sajna hányt, ment a hasa, de nagyon!Őt istápolgattam.Szetrencsée mi nem kaptuk el, és ő is jobban lett reggelre, de tegnap nem ment dolgozni.Du. jöttek anyáék is, mentem velük vásárolgatni is, addig Tomi vigyázott Emilire.
De 2 óra múlva már hívott, hogy mostmár aztán menjek haza, mert Emili hisztizik, nem akar aludni sem.
Néha neki is kijár a jóból.
Ma már ment dolgozni.
Én meg azt vettem észre, hogy ha jön a hidegfront, akkor mindenki éhesebb lesz a családban.
Én is éhes voltam hajnalban, tegnap anyék is, Tomi is(bár ő most más tészta a betegség miatt), és Emili is csak reggel 6ig bítrta ma, akkor viszont bevágott egyszuszra 250 ml tápit!
Most szunyál, aztán délre megyünk megint a tornára.
De többet nem megyek délre, ez a legrosszabb időpont!Evés-alvás idő van kicsi gyereknek!