Sziasztok Lányok!
Tegnap már nem tudtam írni, mert bedöglött a gép és újra kellett rakni. Még most is hiányzik egy csomó progi, de már legalább net van.
A fogorvosnál kb. 5 perc alatt végeztem, azt mondta nem kell hozzányúlni,mert annyira picilyukak vannak, az sem sok, hogy rosszabbat tenne, ha hozzányúlna. Majd szülés után kell viszamenni, megnézi akkor. És nem a körzetinél voltam, hanem magánnál (nagyon rendes doki, mindig hozzá mentem) és pénzt sem kért el. Csak bepecsételt a kiskönyvbe és kész.
Tejcsi: Gondolom, hogy nem tuti, hogy lesz, de valamivel nyugtatni kell magam..
Muffin: Én tuti elmennék, ha a dokim engedne!! A párod mit szólt hozzá? Ő mit mond?
Ronix! Szégyenlem magam, de nem emlékszem rád. Mi baj volt, hogy kórházba kellett menned? De örülök, hogy jobban vagy!!
Wera!Nagyon csinos vagy! Na én meg egy hét alatt akkorát gömbölyödtem...Lassan a negyedikre görgetni kell.
Ha sikerül feltenni a telefonomról a képeket a gépre, akkor teszek fel pocakos képet.
Szly! Mindig elfelejtem írni, én is bekerülhetek a táblázatba? Ügyesen megcsináltad! sz.andi/andi (mindegy)
08.06.06.-ra vagyok kiírva, 27 éves vagyok, nem?De talán kislány(anna eszter, ha fiú akkor passz) Kazincbarcikán lakom, Városi Kórházban szeretnék szülni. Első baba. Köszike!
Az utazóágyak nagyon tetszenek, én is szeretnék venni majd. De még nem mertem vásárolgatni. Eddig még egy babaruhát sem vettem. Egy body van, azt kaptuk. Majd talán később, bár jó lenne, ha nem egyszerre venném meg...
Egyelőre ennyi, talapítgetek,de majd még benézek, a pocifotót meg megpróbálom felrakni.