Új privát üzeneted érkezett!

Muffin, én sem gondolkoznék sokat! Márciusban még nyugodtan mehetsz, ha az orvos is azt mondja!!

Kép
Kép
patr

Jó reggelt :D

Szly :D
Tegnap örömömben el is felejtettem megköszönni, hogy ilyen villámsebességgel betettél a táblába! KÖSZI!

Babuli :D
Jó, hogy csatlakoztál! Gyere gyakran!

Képzeljétek, este mocorgott a pici, és a hasamra tettem a kezem. Erre pont ott rúgott egyet, ahol a tenyerem volt, és éreztem kívül-belül is! Olyan jó volt!!! Remélem, sokat mozog majd, mint a kislányom. Ő még szülés közben is mozgott :roll:

Véda
Vendég

Sziasztok!

Látom este nagy volt a pörgés. Nálunk este apa netezik.

Muffin! Én is azt mondom, amit a többiek. Jól utána kell nézni a dolgoknak. Ez nagy lehetőség, ha lehet, használd ki. Beszéld meg a dokiddal. Ha márciusban is minden rendben lesz, én elmennék a helyedben.
Én Rolival májusban akartam menni osztálykirándulásra. ( Persze ez nem egy afrikai út). Előtte két héttel azt mondta az orvos, hogy nyugodtan mehetek. Azon a héten kedden mentem megint dokihoz és akkor már azt mondta nem javasolja, mert kinyílt a méhszáj. Így nem mentünk. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy az orvos úgyis szól, ha egy kicsi kockázata is van az útnak.

Kép
szly27

Szívesen Véda. Szülés közben nekem is mozgott Roli. Nagyon furi volt, mert már nem volt magzatvíz. Minden apró mozgását éreztem!
A kislányodnak nem csinálsz vonalzót?

Kép
szly27

Muffin, szerintem egy pár körbekérdezést megér, a biztonság kevéjért. Utánna irány a nagyvilág!
Amúgy apa mit szól hozzá???

KépKép
hene

Sziasztok!
Voltam tegnap védőnőnél, és dokinál is!
Hallgattunk szívhangot, dokibácsi kenetet vett, megvizsgált. Minden rendben, a méhszáj zárt. A laboreredményemre azt mondta, jobb, mint az övé.
Megkérdeztem szülhetnék e nála, természetesen igent mondott. És nem kell külön magánrendelésre járnom, hanem itt a rendelőben megcsinálnak mindent anélkül, hogy fizetnem kéne. Amúgy 72kg-ot nyomok, ez kb +10 a kiinduláshoz képest, és azt mondta a védőnő, hogy akkora a pocim, mint egy 6 hónapos kismamának! Gömbölyödünk rendesen! :)

KépKép
hene

Hene! Grat a jó eredményekhez! Rolival nekem is kisebb hasam volt mint most. Vele 21 hetesen volt a méhem köldök alatt egy ujjnyival. A kistesóval már alig 18 hetesen. Többet is híztam most mint Rolkóval ennyi idősen. Viszont a baba meg kisebb. Még jó hogy tudom hasonlítgatni. Ha van új adatom, mindig előveszem az előző kiskönyvem és hasonlítgatom.

Kép
szly27

Sziasztok!

Tegnap voltam én is dokinál,hál istennek zárt a méhszájam,minden rendben de mától már táppénzen vagyok.

Délután a gyerekekkel farsangra készülünk.A kisfiam Flash lesz az Igazság Ligájából.Egy hete varrom a ruháját,már csak az ucsó simítások vannak hátra... :)

Kép
orsitigris

Sziasztok! Jöttem a képekkel, aztán majd írok is. :D

Mai poci (bőséges reggeli után!) :lol:
Kép

Gyűrűk (nemtom mennyire látni, kicsit sötét lett)
Kép

Naplemente az ablakunkból (múlt csütörtöki felvétel) avagy a 8. emelet egyetlen előnye! :lol:
Kép
Vendég

Húúúú Wera!

Te nagyon csinos vagy! Nem semmi!!!!

Kép
orsitigris

Orsitigris, akkor jó, ha minden jó! Az meg már csak hab a tortán, ha otthon is leszel mostantól. Pihenj sokat!!!!!!!

KépKép
hene

Wera! Tényleg nagyon csini vagy. A gyűrűk is szépek. Ez a naplemente meg gyönyörű, pedig én nem vagyok oda az ilyesmiért! Nagyon jók a színek!

Kép
szly27

Wera, nagyon jól nézel ki. Tényleg. Ha azt veszem figyelembe, hogy egy idősek vagyunk............ :? Az én pocim hordó a tiéghez képest! Mondjuk alapjáraton sem vagyok olyan vékony, mit te. De te nagyon csini vagy. Lehet menni a strandra!!
A gyűrűk elegánsak, és nagyon szépek!

KépKép
hene

SZIASZTOK!
Kissé régen irtam ide,lehet már nem is emlékeztek rám..sok minden történt majd lassan vissza olvasok.Rolam annyit hogy pénteken jöttem haza a korházbol,de mmár jol vagyunk remélem.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ami - naggggyon tetszik az utazóágyikó! Jól választottatok! :D :D

Magdi - köszi az üvegfestős linkeket, szupik! Kedvet is kaptam egy kis "rajzolgatáshoz"! :D

Úgy látom rajtam kívül mindenki jártas itt az asztrológiában! :shock: :lol: Engem különösebben sose vonzott a dolog, de most kíváncsi lennék hogy ezek alapján mi mennyire leszünk nehéz helyzetben! Apa nyilas, én bika, a gyerek meg ikrek lesz. Szerintetek? (Aszcendenseket meg ilyesmit nem tudok sajna.)

Kisfóka - a sok fekvéshez kitartást kívánok, sajna én is megtapasztaltam ezt az elején és elég nehzen bírtam! Mit mondott a doki egyébként, van még esély hogy ne kelljen végig feküdnöd? Remélem van, mert nincs is jobb a tavaszi sétáknál! Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen, vigyázz magadra! :wink:

Muffin - remélem teljesül a vágyad és kimehetsz Afrikába! Majd írj hogy mit mondott a dokid és hogy hogy döntöttél végül! :)

Köszi a dícséreteket, arik vagytok :oops:

Hene - mondtam hogy pici a pocim, de tudod, mi úgy egyeztünk meg Lilu babával, hogy az esküvőig nem tolja ki nagyon anya hasát, hogy még beleférjen a ruhájába, de aztán akkorára nőhet amekkorára csak akar!! :lol: :lol: Egyébként tényleg szerencsés alkat vagyok, mindenki vékony a családban és soha senki nem fogyizott. Nekünk inkább a magasságunkból adódó gerincproblémák jutottak :? de hát senki sem tökéletes... :D
Vendég

Wera igy téged olvasva eszembe jut a mi készülödésünk is anno,én nagyon élveztem az egészet.Az élmény ami majd lesz a nagy napon remélem minden bosszusággal töltött percért kárpotolni fog.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Én 2008. július 5-re vagyok kiírva. Láttam van egy táblázatotok. Bele lehet kerülni?

kolcsek

Csillala - sajna az a vonalzóm megállt és csinálnom kellett egy újat! De kárpótlásul itt egy új Mini egér, csakis Toncsinak! Remélem tetszik!! :D (Próbáltam beilleszteni az aláírásomba, de sajna ezzel már túl hosszú lenne.)
Kép

Ronix - én emléxem rád! :D Örülök hogy visszatértél! Mesélj, hogy vagytok?! Mi történt veled azóta?? Be kell hoznod a lemaradást! :wink:
Igen, én is bízom benne hogy végül minden rendben lesz az esküvőn és jól fogjuk érezni magunkat! Meglátjuk! :)

Ma reggel 8 és 9 között végigtelefonáltam az összes mindenséget (Bp-i egészségpénztár, Csepeli munkaügyi hivatal, 189, Munkaügyi Minisztérium, háziorvos) és sikerült kiderítenem végre hogy most 45 napig valóban jár a passzív táppénz, ahogy lejár, másnap be kell jelentkeznem munkanélkülire és majd a szülés előtt pár héttel már mehetek szülési szabira és így tovább! Állatkirályság! Ja! És az egészségpénztárban azt mondták, hogy anno az iskolám nem küldött nekik igazolást a tanulmányi viszonyom megszűnéséről (kérem én, hogy akkor miért nem egyenesen őket basztatják :?: :?: - már bocsi) és jó lesz nekik ha elfaxolom a bizonyítványom másolatát néhány sor kíséretében. Szuper! :? De legalább ez is sínen van, remélhetőleg. Utálok ilyen dolgokat intézni!!! :x :twisted:
Vendég

Szia Kolcsek! Üdv köztünk! Bár táblázat-ügyben Szly az illetékes, azért bízton állítom, be lehet kerülni!
Kérünk szépen egy jó hosszú bemutatkozást tőled, ha lehet és már be is fogadtunk! :D :wink:
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Lassan követhetetlennek tűnik a fórum!
Vagy csak nekem?????

Üdv. az újaknak és gratula a babákhoz!

Ronix! Persze,hogy emlékszünk rád és hiányoltunk is még ha nem is vetted észre! :wink:
MI TÖRTÉNT????????????

Wera! Nagggggggyon jók a képek,szépek a gyűrűk és te is jól nézel ki!
Tb-vel sikerült intézni valamit!
Én nemtudom mivan,jön valami front??????
Ma annyira depis vagyok,már reggel 5-kor ideges voltam pedig nem volt rá okom!
És annyira idegesít ez a haskeményedés is!
Már lassan Magnézium mérgezést kapok és mégis keményedik!
Nem többet mint eddig,de mindig van valami!
Úgy szeretném ha már nyár lenne és a kezünkben lehetnének a babák!
Remélem nem lesz semmi gond!
Az is idegesít,hogy látszólag rend van itthon,de azért bőven lenne mit takarítani!
Itthon vagyok és nem csinálhatok semmit! :cry:
Na nem panaszkodom tovább!
Remélem nektek szebb,jobb napotok van!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Lányok!
Tegnap már nem tudtam írni, mert bedöglött a gép és újra kellett rakni. Még most is hiányzik egy csomó progi, de már legalább net van.
A fogorvosnál kb. 5 perc alatt végeztem, azt mondta nem kell hozzányúlni,mert annyira picilyukak vannak, az sem sok, hogy rosszabbat tenne, ha hozzányúlna. Majd szülés után kell viszamenni, megnézi akkor. És nem a körzetinél voltam, hanem magánnál (nagyon rendes doki, mindig hozzá mentem) és pénzt sem kért el. Csak bepecsételt a kiskönyvbe és kész.

Tejcsi: Gondolom, hogy nem tuti, hogy lesz, de valamivel nyugtatni kell magam.. :lol:

Muffin: Én tuti elmennék, ha a dokim engedne!! A párod mit szólt hozzá? Ő mit mond?

Ronix! Szégyenlem magam, de nem emlékszem rád. Mi baj volt, hogy kórházba kellett menned? De örülök, hogy jobban vagy!!

Wera!Nagyon csinos vagy! Na én meg egy hét alatt akkorát gömbölyödtem...Lassan a negyedikre görgetni kell.
Ha sikerül feltenni a telefonomról a képeket a gépre, akkor teszek fel pocakos képet.

Szly! Mindig elfelejtem írni, én is bekerülhetek a táblázatba? Ügyesen megcsináltad! sz.andi/andi (mindegy)
08.06.06.-ra vagyok kiírva, 27 éves vagyok, nem?De talán kislány(anna eszter, ha fiú akkor passz) Kazincbarcikán lakom, Városi Kórházban szeretnék szülni. Első baba. Köszike!

Az utazóágyak nagyon tetszenek, én is szeretnék venni majd. De még nem mertem vásárolgatni. Eddig még egy babaruhát sem vettem. Egy body van, azt kaptuk. Majd talán később, bár jó lenne, ha nem egyszerre venném meg...

Egyelőre ennyi, talapítgetek,de majd még benézek, a pocifotót meg megpróbálom felrakni.

sz.andi

wera: hűű nagyon csini vagy. és a gyűrűk is szépek. bár nekem a sárga arany sosem tetszett (nincs is nagyon arany ékszerem), de ez tényleg szép. :) a bika pedig olyan természet, hogy szerintem mindig, mindenkit elvisel. nyugodt ember. :D

mia_snow

Sziasztok Kismamik!

Hát Henka, elképesztő az exfőnököd :twisted: De legalább az új helyen jól érzed Magad...
De igenis ide tartozol, és nemsokára Te is pocakosodsz :wink:
Tényleg, vérnyomi már okés?

Wera, a gyűrűk csodásak! Te jó isten, milyen vékony vagy!! Még igy pocival is látszik! Én is utálom az OEP-et, múlt évben meggyűlt velük a bajom eléggé.... :twisted:

Muffin, hogy döntöttél végül?

Manomama, vizsga? Hogy sikerült? Gondoltam Rád :)

Ibm, nagyon klassz a kiságy!

Orsi, örülök,h.minden rendben volt a dokinál!

Ronix? Miért voltál kórházban? :cry: Minden ok?

Kolcsek, üdv köztünk, gyere gyakran! Mesélj Magadról kicsit!

Ibm, nyugodj meg! Nem tesz jót a babának ez a feszültség! Szerintem már egymást generálják a dolgok :
idegesít,h.keményedik a pocak-tehát ideges vagy-ergo eszébe se jut a pocaknak abbahagyni a keményedést - Te egyre idegesebb leszel... Szóval nyugi! Tessék lefeküdni, pihenni,nézz egy jó filmet, ne érdekeljen a lakás állapota, lesz még időd bőven takarítani.
sipiné

HÁT Wera semmi jo 4 hetet töltöttem korházban mert ferhérje volt a vizeletemben,majdnem kiszáradtam annyit hánytam,ehhez csak hab a tortán hogy vérhigito injekcios vagyok mindennap,eddig elég a napi 1 szuri hasba de valoszinü nem lesz majd késöbb elég.Már kissé jobban vagyok söt hiztam 3 kilot 4 hét alatt,néha tényleg teher az egész terhesség még mindig dolgozom,és majd meglátjuk.
Elmentem genetikai vizsgálatra is,ott vért vettek és feruár 5-én kell mennem megint afp-re.
A két vérvétel eredményét össze nézik és 95%-os biztonsággal tudhato hogy minden rendben van.
A tábázatba én is szeretnék be kerülni ha lehet még szly :wink:
julius 22 -re vagyok kiirva van 2 lányom 1 fiam.a nemét még nem tudjuk és szekszárdon fogok szülni.

Képimg][/url]
Kép
ronix

IBM nyugi én 4*2 magne b6-ot ezsem jo kis étvágyat csinál.ja szly 34 éves vagyok a név ami a vonalzomon van nem az lesz de valamit kellet irni mikor csináltam..Apával egyenlöre nem igen tudunk dönteni neki tetszik fiuba:az Albert,Valter,Nándor Lénárd,Milán
LÁNY:HÉDI,KAROLA,OLIVIA.
SZERINTETEK???????

Képimg][/url]
Kép
ronix

Köszi a vigasztalást csajok!

Ronix! Sajnálom ami történt,de lényeg,hogy túl vagy rajta és mostmár reméljük minden rendben lesz!
Én is 4X2 Magnet eszem!
Te mióta?
Szerencsére azért nem keményedik többet mint eddig,ma ilyen negatív napom van! :oops:
Remélem holnap pozitívan ébredek!

Kép

Kép
ibm

Ronix!
Ezek a nevek nekme nem jönnek be,úgyhogy nemtudok választani!
:oops:

Nekem fiúból nagyon tetszik a Martin,de ő a nővéremé,a Roni,de nincs hivatalos névnapja így lett Áron!
Fiúból olyan nehéz választani! Ja még a Zsombor,de Apűnak nem jön be!
Ha lány lenne Nina lenne!
Nekem nagyon tetszik még a Hanna(szerintem gyönyörű,Apának nem tetszett),Míra,Kíra,Tekla,Liliána.Lili,Lívia.

Kép

Kép
ibm

Ronix - nekem a leírtakból a Nándor és Hédi a befutók! :D
Remélem most már minden rendben lesz!

Csajok, lehet hogy hülye vagyok, de én nem tudom mit kell érteni keményedés alatt!!! :oops: Az én hasam olyan mint a beton, de mindigis ilyen volt, gondolom erős a hasizmom. Mitóa nő feszül is, de gondolom ahogy tágul. De mi van akkor ha keményedik? Tudni fogom? Vagy ez már az? Most elég bénának érzem magam hogy ilyeneket kérdezek... :? :lol:
Vendég

Ami - a Nina nekem is nagyon tetszik, meg a Nóra, de Apa hajthatatlan a Lili névvel. Azt mondták a barátnőim, hogy hagyjam rá és majd a szülés utáni pillanatokban térjek vissza a témára, akkor nem tudnak nekünk nemet mondani! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szia Babuli! Örülök, hogy újra itt vagy!
Szia Ronix! Örülök, hogy hazaengedtek, vigyázz nagyon magadra!
A listádból nekem a Nándor és a Hédi tetszik a legjobban.

Üdv köztünk, Kolcsek!

Muffin, kíváncsi vagyok, hogy döntöttél.
Mit mond az orvosod? Én a parázósabbak közé tartozom, még azon is gondolkodom, hogy a 6. hónapban elmenjek-e a kórussal egy szombathelyi koncertre. Biztos, hogy nem indulnék neki a nagyvilágnak a 6.-7. hónapban. A légitársaságoknál nincs valamilyen korlátozás, hogy az x. hónaptól nem engedik fel a kismamákat a gépre? Mintha olvastam volna anno, amikor Londonba mentünk (akkor 11 hetes voltam).
Amúgy a lehetőség óriási! Megkérdezhetem, mit oktatsz? Jó, hogy ilyen sok lehetőséged adódik utazni.

Wera, pocakod gyönyörű, a gyűrűk is csodaszépek!
Na és a naplemente! Csodálatos!

Kike, Kristi ovi előtt is szokott olykor bepisilni? Azért kérdem, mert nálunk is van egy kis visszaesés, éjszaka olykor pisis lesz Oti pelusa. De ugye, ez normális?

Képzeljétek, ma voltunk egy közeli Opel-kereskedésben, mert gondoltuk, hogy a Corsánkat lecserélnénk egy családi autóra, a Merivára. Igen ám, csak fél év alatt a kisautónk annyit veszített az értékéből, hogy a rajta lévő hitel miatt most rosszabbul állunk, mintha az utcáról mennénk be autót venni. A kezdőrészleten kívül még a hitel és az autó ára közti különbözetet is ki kellene fizetnünk. Úgyhogy marad a kisautónk. Apa teljesen le volt törve, egy kicsit már beleélte magát az új autóba. Persze ez az egész nem tragikus, hiszen van autónk, aminek nagyon örülünk, csak meglepett, hogy ennyire nincs neki értéke...

Elköszönök, mert megyek Otiért az óvodába. Jó hétvégét és kellemes pocakosodást nektek!

Kép
Kép
bondi

Wera! Nekem a Lili is nagyon tetszik,az olyan igazi kiscsajszis!!! :lol:
Nekem olyan a haskeményedés mintha valami nyomna a hasam alján kb. féltenyérnyi foltban.
Naponta 5-10X kb 5-10 másodpercig tart aztán elenged!
Nemtudom másképp leírni,de ha van azt érzed,hogy más!
Mondom azt mondta a doki,hogy belefér,de azért felírja!

Kép

Kép
ibm

hát ez jo a NÁNDORRAL az baj hogy apát ugy hivják SCHNEIDER szerintem nem nagyon passzol össze

Képimg][/url]
Kép
ronix

ibm MAGNEB-T 4 hete szedem igy,a keményedés ezt én ugy tudnám jellemezni mintha valami összehuzná egy ponton és ott kémény is és fáj is

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!

Küldök privit!

Kép

Kép
ibm

No nagy nehezen sikerült felteni a gépre a fantasztikus minőségű képet. Akit érdekel, annak csatolom.

Keményedés: nekem nem egy tenyérnyi szokott lenni, hanem az egész méhemet olyankor ki tudom tapogatni. De ez nagyon ritka. A magne B6-ot 2X1-vel szedem.

Ronix! Pihenj sokat, de örülök, hogy jobban vagy! Az általad felsorolt nevek közül a hédi és a milén a 2 befutó. Bár én ez egyszerű nevek híve vagyok, ezért is tetszett meg annyira az anna és az eszter. Nem tudtunk dönteni, így megkapja mindkettőt, feltéve, ha lány. Bár úgy néz ki..

Ibm! Tényleg próbálj megnyugodni, bár mondani könnyű, főleg én mondom, aki állandóan depis. Ma kivételesen annyira nem...

Ime a csodás pocak:

Kép 21+0 hét

sz.andi

Majd megpróbálom rávenni az öcsémet, hogy normális fényképezővel csináljon képeket a pociról, még amúgyis ez a 2. kép. Ha meglesz, felrakom.
Na telepítek tovább... :cry:

sz.andi

Aham. Köszönöm hogy megosztottátok velem a tapasztalataitokat keményedés téren, asszem akkor nekem is az lehet amikor fáj :( . Szerencsére ha pihenek hamar elmúlik.

Ami - kisütütt a nap! REmélem már jobb kedved van! :D Én a helyedben egész nap a kis ágyikót nézegetném, olyan édi!

Andi - tényleg csodás a pocid!!! :D

Ronix - Scneider Nándor? Miért nem basszol ez? Szerintem tökjó! Mit szóljak én egy Gerstenbrein névvel :shock: ??? :lol: :lol:
Vendég

Vagyis passzol!!! Túl sokat káromkodok mostanában!! :twisted:
Vendég

Ronix- most látom hogy a Schneider-t is elrontottam... nehari, nem megy ma nekem ez az írás-dolog! :? :lol:
Vendég

sziasztok!

Íme a mai szerzeményem!
Ne toljatok le, tudom, hogy korán van még, de nem tudtam neki ellenállni!
2 hónapot használt, nem is látszik!
45000 Ft volt, tartozik hozzá még egy sport ülés is.

Kép
Kép
Kép

Na, milyen?
Vendég

Persze hogy bekerülhettek a tábliba! Mindjárt csinálok is egyet.
Kolcsek! Írd meg az adataidat!

Asztrológiában és sem vagyok jártas. Mindkét gyermekem rák (lett és lesz), de már most látom, hogy a babóca sokkal aktívabb mint Rolkó volt. Roli nagoyn nyugis baba volt, csak evett, aludt pár hónapig. Fel vagyok készülve egy elevenebb babára.

Ibm! Ha látnád a mi házunkat! Játékhegyek mindenütt szanaszét! Mióta Roli szabadon garázdálkodik, kb csak addig van rend, amíg alszik. Persze ha rendet rakok, mert azért a napi két óráért nem töröm nagyon magam. A lánynevek amiket írtál, mind tetszenek. Ha Roli lány lett volna, Kírának nevezzük.

Ronix! Szekszárdon is laksz? Nekem a nevek közüla Milán tetszik. A lányokból talán egyik sem.

Wera! Most még nem volt haskeményedésem, de a fiammal a vége felé már elég sok. Az olyan volt, hogy összeugrott a hasam és olyan volt, mintha be lennének feszítve a hasizmaim. Nekem nem fájt. De olyankor nagoyn féloldalas lett a hasam, ki lehetett venni hol a baba. Persze mostmég nem gondolom, hogy látszana, de majd később. Ja és nekem is állandóan kemény volt a hasam, de nem lehetett nem észrevenni amikor méhösszehúzódás volt.

Kép
szly27

T. Maria! Nagyon tetszik a babakocsi. Én is az ilyen típusúakat nézegettem, csak annak kicsit nagyobb a nem bolygós kereke.

Kép
szly27

Sziasztok!

Maria! Legjobb választás! :lol:
Én is talán pont ilyet néztem ki,csak kékben,de még meglátjuk!

Wera! Kicsit jobb a kedvem!
Megmostam a hajam és most megyek játszani pótfiammal,aztán lassan jön Apa is,megfűzöm egy sétára! :wink:

Kép

Kép
ibm

Egy kérdés: Könnyű rátenni és forgatni rajta a mózest illetve az ülőrész. Arr gondolok, hogy ha esetleg a baba szemébe süt a nap, könnyen meg tudom-e fordítani?

Kép
szly27

Egyetlen mozdulattal. ez tetszett benne a legjobban.
Haberkorn gyátmányú a kocsi.

amióta hazahoztam, ezt nézegetem... :oops:
Vendég

Akkor jó, bár én még csak neten nézegettem, de tuti ilyesmit fogok venni. Még a rugózása az ami eltántoríthat, de gondolom nem olyan rossz.

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Megjöttem a genetikai UH-ról az adatoka következők:

BPD:47mm
FL:31mm
AC:136mm

És új vonalzót kell készítenem mert a doki szerint 19hetesek és 2naposak vagyunk.
Sajnos a nemét nem tudtuk meg mert háttal feküdt és nem akart megfordulni, de sebaj majd legközelebb. A lényeg, hogy a doki szerint nincs semmi baj.

Köszönöm, hogy szorítottatok Nekem és bocs, hogy ritkán jövök.

Ibm! A kiságy Nagyon cuki!

T.maria! A babakocsi szupi a színe is nagyon jó.

Wera! Az alakod szupi és a gyürük gyönyörűek.

Szly27! Kérnék szépen javítást a tábliba 19+2-re! Köszönöm.

Bondi! Régen hallottam felőletek! Hogy vagytok? Remélem jól.

További szép napot Mindenkinek!
Vendég

Kép

Kép
szly27

Szly27! 2008.06.18.

Köszönöm!
Vendég

Babuli! Épp most raktam fel, de a következőben majd kijavítom. Gart. a jó eredményekhez. Sajna én is így jártam, háttal feküdt, de sebaj majd legközelebb!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?