Új privát üzeneted érkezett!

zazzy-ka !

Köszönöm, örökre hálás leszek neked érte!!!!!

lányok!
Annyir aaranyosak vagytok......
megigérem, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető leghamarabb talpra állja

Pusza
csipi78

Csipi: :D

Kép
Kép
zazzy

Csipikém, ++++++++++++++++++++
Vendég

Norka!

Ilyenkor úgy sajnálom hogy nem vagyunk budapestiek! :(

Csipi!

Én is nagyon drukkolok Neked! ;) ++++

Csajok!

Kinél lesz a következő zebra?! Aki tudja ugye nem titkolja el? :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ha pesti lennék... Lehetnék igazi pcos-harcos...

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Megvannak az eredményeim:
vércukor:
Éhgyomri:4.2
120': 4.9

Inzulin:
éhgy: 3.8
120': 44.3 (ez met elött 67 volt)

10 hónapja szedem.

Szerintetek? Mondjatok véleményt légyszi!!

lona
lona1

Lányok! Még lehettek! Ugyanis majd a talin szükségem lesz egy kb. 10 fős legényzetre! Staffra. Igaz, Monácska?? :wink:

(de kár, Mona, hogy te akkor már babázni fogsz... nélküled a háttérmunka lehet hogy szétesett volna tavaly! )
Vendég

Lona, hát javulsz, te is ezt látod, nem?

Norka, szívesen jelentkezem arra is.... :lol:
Vendég

ja, csak valami olynara, amivel a kezemben lehet a gyerek vagy ott lehet velem vagy ilyesmi, mert hát egyedül nem hagyhatom!
Vendég

Lafi!

A javulást látom, csak azt nem tudom, hogy 10 hónap alatt ez megfelelő mértékű-e? Mert, ha nem akkor A.-t ígért nekem T.doki.
Jövő kedden megyek hozzá,de addig is nagyon kíváncsi vagyok!
lona1

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem, de most kérdezném, hogy ez a működés amit én folytatok normális-e? Vérzés itt és ott....

a ciklus 15. napján enyhe vérzés (egy piros csík). Akkor megkérdeztelek Titeket és azt válaszoltátok, hogy peteérés jele is lehet. ÉS tényleg pár napra rá LH teszt pozitívot mutat. (Páromat el is kaptam :-) )

a ciklus 21. naptól máig tartó vérzés indult el. No, ezt nem tudom, hogy mi lehet? Rossz a hormonháztartás működése? Vagy próbáloznak a sejtek? :?:

KépKép
charlott

sztem nem rossz ez, mivel neked eleve is alacsony volt, nem tud olyan látványos javulást produkálni, mint akinek magas volt és nagyot csökkent.
Vendég

zazzy!!
Megkaptam!!! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!!!

Csajok!
Az összes pasi aki elhagy egy PCOS csajt, nem normális!!!!!
Nem tudják mit veszítenek!!!!
Ée ráadásul még utalátosak tudnak lenni és rosszmájú pletykásak!!! Kész vagyok :twisted: :twisted: :twisted:

Pussz
csipi78

De jó! :D Nem gondoltam, hogy már ma odaér, ez még nekem is kellemes meglepetés! Nincs valami jó véleményem a magyar postáról :evil:

Kép
Kép
zazzy

Charlott, talán rossz progi vagy sokan beágyazódásnál mondják a pecsetelést....remélem, utóbbi!!!
Vendég

Lányok, próbáltam visszakeresni, de nem találtam.Mit is mondtatok a múltkor, mennyi folsav kell?Nekem most még nem éles a dolog(sajnos), elég a 3mg/nap?
köszi, ha válaszol valaki! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Még a magyar posta is tudta, hogy fontos "anyagot" szállít.. :D Legalább valami jó is történt velem!!!

Norka!
Megrendeltem és ma meg is kaptam Csernus doki könyvét....kíváncsi vagyok... :)

Lányok,
Figyi, most a duphastonból 2x1 et vagy 3x1 et szedjek
( egy ismerősöm 3x1 et szedett 5 napig, és rá 3-4 napra megjött.....

Ha jól emlékszem itt 10 napig 2x1 ről volt szó ( és gondolom ekkor is pár nap után jön meg )

csipi
csipi78

Én 2x1-et szedtem mindig; decemberben Norcolutot írt Arnold, de azt is 2x1-et 10 napig
Amikor ősszel először szedtem a 80. nap körül :shock: akkor már azt hittem még így sem akar megjönni, de utána már tényleg 3. nap körül megjön.

Kép
Kép
zazzy

bocsi: nem megjön, megjött (véletlenül sem akarok magam után általánosítani :lol: )

Kép
Kép
zazzy

Csipi!

A könyv botrányos néha! De szerintem sok mindenben nagyon igaz! Rejoval már értekeztünk is róla. :D

Kíváncsi vagyok, te mit fogsz hozzá szólni.

Én 3 napja olvastam el, de azóta folyton rágcsálódok a benne leírt dolgokon.
Vendég

Lafi: miért mi a jószint? nekem legutóbb 2,6 volt az 5. napon.
Ma reggel a vesém, jobb oldalom begörcsölt. Ez közrejátszhat a vérzésben? Nincs összefüggés?

KépKép
charlott

Sziasztok lányok!

Pogi drága!
Ha erre jársz, kérlek javíts ki: 1x850+2x1000mg Meforalra. Köszi!
Hiányzol!!!!!

Norka!
Én szívesen segítenék, de nem tudom miben tudnék. :oops:

Csajok!
Én olyan boldogságos vagyok, hogy hajjaj. Voltunk ma T.dokinál, aki ezt írta: "Leletei további javulást tükröznek. Hormonértékei lassan normalizálódnak, vércukra rendeződött, inzulin szintje csökken. A menses további késlekedése jelenleg még nem jelent gondot. Laborértékei alapján a javuló tendencia folytatásával spontán mensesre jó esély van. A diétát, fogyókúrát folytassa. A metformnit ismét emeljük kicsit, L-Thyroxin pajzsmirigy-funkcióját rendezte, változatlan adagban folytatjuk adását."
Reggel és este 1000mg, délben pedig 850mg metet kell szednem. Kérdeztem a babastoppot, és azt mondta már nincs effektív stop, ha esetleg becsúszna a terhesség, akkor jó esély van rá hogy megmarad. De 4 hónap múlva már szeretne tuti zöld jelzést adni bármilyen formában akár spontán, akár stimu. Nagyon megdícsért, hogy alakulok kg-ban és centikben is mert utóbbi nagyon jó. Szinte kikerekedtek a szemei az eredményeim láttán.

Bocsi, hogy hosszú voltam, de muszály volt elújságolnom a hírt. :roll:

Amúgy reggel óta nem hallok rendesen a jobb fülemre, mert pattant egyet és azóta be van dugulva és olyan zsibbadó érzés. Fájni nem fáj de ha belemegy a víz, nem jön ki. Szereztem a gyogyitárban gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító fülcsöpit, remélem helyrehozza. Iszonyat szar, hogy nem hallok vele. Már megen nem tom mi franc ez. :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Cerumen, magyarul fülzsír-dugó.
Bedagadt a víztől.
Fülészeten secperc alatt kimossák és jobb lesz, mint új korodban! :wink: :lol:

rambóka

Sziasztok!

Hajni drága!
Gratulálok a fantasztikus eredményedhez! :D

A fül-orr-gégészek rühellik ezeket a fülcseppeket. :? (kivétel, ha ők javasolják! )
Szerintem ne te "kezelgesd" hanem menj el dokihoz!!!

Norka!
Izgalmas könyv lehet ez a Nő, mert vonaton, metron szinte csak ezt látni a nők kezében. Vajon, nem pasiknak íródott??? :roll: (nem tudom, mert nem olvastam)
Vendég

sziasztok,

hsg-re kell mennem, de olvastam a met használati utasításán, hogy előtte abba kell hagyni pár nappal.

van valakinek ezzel tapasztalata?
hány nappal előtte kell felfüggesztenem?

(5 nap rémlik, és hogy utána is pár napig még nem szabad)

kíváncsi vagyok a tapasztalatokra is.

köszönöm!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Zazzy!

Én mindenhol 4 mg-ot olvastam naponta a normál mennyiségnek. A terhes vitaminokban is ennyi van. Természetesen a gyógyszertári kiszerelés 3 mg-os, mert miért ne, de erről már Hajnival is értekeztem korábban. :)
Szerintem mehet a 2*3 mg, mert elvileg a met is csökkenti a felszívódását.

Hajni!

Ugye-ugye! :lol: :lol: :lol: Gratulálok! :D Te még beleférhetsz az októberi babások közé. Csak ügyesen! :D

Cupp mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gizi!
48 órával a HSG előtt és után. Ennyi szünet kell.

pl. szerdán van a HSG hétfőn már nem veszed be és szombaton veszed be legközelebb. Bőven elég ennyi szünet!

Zazzy!
A gyógyszertan könyvek azt írják, hogy teherbeesni vágyók, ill. terhes kismamik 5-6 mg-ot szedjenek egy nap!

Van a Folsav: ez 3 mg-os.
A Huma-Folacid: 5 mg-os és 50 db van benne.
Én mindig az utóbbit vettem, mert jobban megéri árban is.
Ha felíratod még olcsóbb!!!
Vendég

Sziasztok, bemutatok nektek egy tapolcai lombikbabát!
2007 májusában született, én is PCO-s vagyok, a férjemnél is kellett egy kis segítség és 2. beültetés sikerült, egyszerűen gyönyörű Vele az élet!!!

Sziasztok,
itt a pici András. Képzeljétek indultam egy szépségversenyen, ahol persze nem a szépség, hanem az ismertség számít. Így tehát most természetes szépségemet és a te kedves ismerettségedet szertném felhasználni és szavazatokat gyűjteni.

http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_a ... 5&honnan=1

Próbáltam lenyűgöző lenni, remélem tetszenek a képek és talán rám szavazol.

Köszönöm szépen, puszika, puszika, puszika
bébibaba

Norka!!!!!!!!!!!!!!

Ne máááááááááááááááááááá! Kihagynál a helyszíni mukálatokból????? Rögtön ríva fakadok!

Március végére vagyok kiírva, simán fogok tudni menni segíteni!!!! A Pestre berohangászást nem vállalom, tekintettel erre a buzernyák influenzás időszakra, meg van most mást is intázni valóm, de szeretnék segíteni majd a konkrét "építésben".

(No persze feltéve, ha Nóri tényleg nem siet majd kifelé........)
Vendég

Már úgy értem az adott napon a szervezésben............

Ugye érthetően fogalmaztam??????
Vendég

Lafi!

Köszönöm :D
lona1

Sziasztok lányok!

Már régen írtam, most is csak egy kis gyors kukk!

Van egy időpontom február 07. 19:20-ra Tűű dokihoz. Sajnos nem tudok elmenni. Érdekel valakit?
szisza30

Jó reggelt!

Monácska: Te ennyire aktív csajszi vagy? Nagyon irigyellek, hogy így bírod, felvállalnád a tempót. :)

Hajni: Ez igen! Nagyon ügyi vagy, csak így tovább! Tényleg nincs messze már az a babóca!

Nem rég sütött a napocska. Tökre megörültem, mert akkor ki lehet menni sétálni egy kicsit. Erre most meg már nem süt :( Áh, nem lehet igaz. Nagyokat akarok végre sétálni :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Most jöttem haza a munkából.... :(
Hulla vagyok és persze agyhalott.

Remélem, veletek minden ok! :roll:

babszika

Sziasztok!

Bettica, pedig sütött a nap nagyon is Békáson és a belvárosban is. Én is inkább sétáltam volna erre, anyósékat kocsikáztattuk haza. :-(

A bajom továbbra is a 6 napja tartó kisebb vérzés. Nem csökken, nem erősödik. Hol piros, hol barna. :roll:
Nem kéne orvoshoz fordulnom?

KépKép
charlott

Charlott, de kéne....
Vendég

Lafi: melyikhez a női dokimhoz vagy a belgyógyászhoz?

KépKép
charlott

Charlott: nem vagyok szakértő, de szerintem csak nőgyógyászhoz, nem?

Kép
Kép
zazzy

Hát lányok "betöltöttem" a 30. napot :( Kíváncsi vagyok, hogy történik-e magától valami. Az orvos azt mondta, ha így döntöttem, hogy halasszuk el a stimut, akkor várjunk, hátha megjön. Én annyira bízom benne! Úgy várom, mint más a 2 csíkot :lol: kész röhej!De jelenleg tényleg minden vágyam egy spontán mensi. Azt is mondta a doki, hogy ha késik, mindig arra gondoljak, hogy terhes vagyok, na ettől nem tartok, hiszen egyrészt egy árva tüszőm sem volt a 13.napon, másrészt pedig talán kétszer voltunk összesen együtt a hónap legelején :oops: , nagyon zűrös időszak volt, de hál'istennek úgy tűnik, vége, két napja mást se csinálunk, csak "pótolunk" :wink: :lol:
Bocs az offért.
:wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: igazad van, de múltkor is mikor hóközi vérzésem volt nőidokihoz mentem (nem talált semmi elváltozást) és kiderült, hogy met adagom volt kevés.

KépKép
charlott

Aztán nekem is eszembe jutott, hogy ha jó belgyógyászról van szó, akkor elvileg tud valamit mondani erre. De ha most 3x850-et szedsz(ha jól látom), akkor ez nem lehet a gond. :roll:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Charlott, én a helyedben kerítenék egy új nődokit. Legalább egy alkalomra menj el egy másikhoz, több szem többet lát. Nem a hsg-d után volt a hóközi vérzésed? Lehet, hogy az zavart be!

Zazzy, én mit szóljak a 63. napomon? Már 36 napja úgy várom, mint a többiek a zebrát! :D
De Murphy megint megtréfált, tegnap voltam vérvételen, és szerintem pár napja lehetett pém! :) De ma mindenképpen. 36,7-t mértem reggel. Kíváncsi vagyok holnap mi lesz. De mellesleg is kezdek érzékeny lenni... ez az én formám. De legalább kedden tudok Tűűnek viszonyítási alapot mondani a hormon értékekhez, és megúszom a progit.

Lona! szuperek az eredményeid! Tök jó!

Kép
mamint

Marmint: most váltottam női dokit és méhtükrözésem volt, ami után több napon át véreztem. De ez már 2 hónapja volt, és azóta rendben volt minden. !

Zazzy: ez a mensi dolog nem akar nálunk megjavulni. Vagy nem jön meg, vagy nem akar elállni. Komolyan már nagyon unalmas, hogy állandóan jelentkezik, ezzel kell foglalkoznom. :evil:
Jó ötlet, ha késik, gondold azt , hogy babás vagy. :-)

KépKép
charlott

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek!
Kicsit off, de hátha tudtok nekem segíteni. :roll:

Nagy szükségem lenne az Anasztázia c. film angol verziójú once upon a december c. dalára (mp3-ban, vagy hagyományos cd formátumban is jó)
valamint a Pulp Fiction c. filmből az a nóta érdekelne, amelyik akkro szól, mikor táncolnak a színpadon.

Ha valaki tudna segíteni, iszonyúan megköszönném és meghálálnám, mert ezek kellenének az esküvőnkhöz. :)

babszika

Babszi, nincs rajta a letöltö programon...egyik sem.A metreceptet még nem találtam meg...keresem :oops:
Vendég

csajok én is teljesen ki vagyok bukva.

Charlotte ugyanaz van velem is, mint veled. 21. cn-en elkezdek pecsételni, ami hol barna, hol piros, aztán egyszercsak valamikor 24-25-22 cn megjön. már kurvára elegem van. és ez azóta van, mióta metet szedek.

annyi változás történt, hogy eddig minden 2. hónapom volt ilyen hamar pecsételős, rövid, ilyen ciklusaim voltak:

met előtt: 32, 29, 28 itt kezdtem el szedni a metet, és aztán 27, 30, 25, 28, 23, 28, 24, ez a hónap tehát a hosszabb lenne, de már megint pecsét 21 cn óta. tököm tele van. annyi változás van, ez az első hónapom avanda óta, szóval most met van avanda óta elöször. és avandából ugye napi 2X250 metet vittem be naponta, most sima metből napi 250x1 -et eszem, tűű így mondta. szóval lehet a met csökkentés miatt?

de asszem kezdek kiborulni.

egyszer nézettem progit ilyen pecsételős 21. cn-en, másnap megjött, és olyan bika magas volt, hogy pé tuti volt, de tűű szerint kettős pé, vagy kezdődő terhesség. tehát nem valószínű, hogy pé hiánya, vagy progielégtelenség miatt van a pecsételés-vérzés, és a rövid a ciklusok.

fallosz kivan. most mit csináljak? félek, a mettel elrontok valamit a szervezetemben. úúúgy félek, hogy harmadjára nem fogok teherbe esni. meg kínlódás lesz... :cry: :cry: :cry: légyszi ne haragudjatok rám, hogy ilyen parám van, két gyerekem van, tudom fogjam be a szám, de nagyon kezd nem tetszeni nekem ez az egész.

az az egy, hogy valamit javult a bőröm, ezzel vigasztalom magam, akkor csak nem csinál bajt ez a gyógyi...

Kép

Kép
rejo

sziasztok!
én inkább csak olvastam eddig a forumot, de most látom, hasonló problémája van másnak is.
Rejo: velem ugyanez, holnap hívpom isa dokit. Két hete barnázás 5 napig. Mot tegnap óta megint :( utolsó normális mensi dec 3-án. Azóta semmi. (ja, azóta szedek metet...előtte mindenféle ciklushossz 30-tól a 70 napig...)
dhoora

Babszika: anastacia tuti megvan nekem (mp3), a másikat keresem.
dhoora

Halihó!

Babszi: megtaláltam a Pulp Fiction cd-jét de törölték az oldalról ahol megleltem. :(
Az Anasztázia meg sajna csak magyar változatban van fennt.

hajni...
Budaörs

Áhhh, szétvet az ideg...... Má megint nem megy a fűtésünk. A szerelő hetente jár ki hozzánk, mert a "felnőtteket" nem lehet meggyőzni hogy szar az egész és nem kéne várni tavaszig a kicserélésével. Mondtam is röhögve Apának, hogy ez biztos egy jel, hogy összebújjunk, hogy ne fázzunk. :wink: :oops: :lol:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?