csajok én is teljesen ki vagyok bukva.
Charlotte ugyanaz van velem is, mint veled. 21. cn-en elkezdek pecsételni, ami hol barna, hol piros, aztán egyszercsak valamikor 24-25-22 cn megjön. már kurvára elegem van. és ez azóta van, mióta metet szedek.
annyi változás történt, hogy eddig minden 2. hónapom volt ilyen hamar pecsételős, rövid, ilyen ciklusaim voltak:
met előtt: 32, 29, 28 itt kezdtem el szedni a metet, és aztán 27, 30, 25, 28, 23, 28, 24, ez a hónap tehát a hosszabb lenne, de már megint pecsét 21 cn óta. tököm tele van. annyi változás van, ez az első hónapom avanda óta, szóval most met van avanda óta elöször. és avandából ugye napi 2X250 metet vittem be naponta, most sima metből napi 250x1 -et eszem, tűű így mondta. szóval lehet a met csökkentés miatt?
de asszem kezdek kiborulni.
egyszer nézettem progit ilyen pecsételős 21. cn-en, másnap megjött, és olyan bika magas volt, hogy pé tuti volt, de tűű szerint kettős pé, vagy kezdődő terhesség. tehát nem valószínű, hogy pé hiánya, vagy progielégtelenség miatt van a pecsételés-vérzés, és a rövid a ciklusok.
fallosz kivan. most mit csináljak? félek, a mettel elrontok valamit a szervezetemben. úúúgy félek, hogy harmadjára nem fogok teherbe esni. meg kínlódás lesz...
légyszi ne haragudjatok rám, hogy ilyen parám van, két gyerekem van, tudom fogjam be a szám, de nagyon kezd nem tetszeni nekem ez az egész.
az az egy, hogy valamit javult a bőröm, ezzel vigasztalom magam, akkor csak nem csinál bajt ez a gyógyi...