Új privát üzeneted érkezett!

Szia Véda!
Köszi a felvilágosítást! Nekem az uh alapján számolt terhességhez képest számolt 16. héten vették le aa AFP-t, és jó lett. És az 9 nappal kevesebb a mensi szerintinél. De mint ahogy mondtad a baba úgy születik, ahogy ő akar! :D
Amúgy az utolsó mensi sem mindig egyértelmű. Az egyik ismerősömnél dec született a baba. Kb 3szor változott az időpont, mivel olyan rendszertelen volt a mensije. Általában kéthavonta jött meg neki. Nem az én igazamért harcolok, csak hát ahány orvos annyi féleképpen számol. :shock: Nem lehet rajtuk kiigazodni. :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Voltam ma vérvételen, jól letoltak, hogy miért nem kértem időpontot a vérvételhez szükséges beutaló kéréséhez. Agyrém :shock: . Ennyit megért, hogy nem kellett napokkal előbb órákig sorban állnom :roll: . Egy fél óra alatt megvolt, beutalóstól vérvételestől :wink: .

Köszi a dicséreteket Toncsóci nevében, no igen, szétvet a büszkeség 8) .

Anno Toncsival a védőnő nem tudta, hogy hány hetes vagyok. Nem tudta, hogy az utolsó menszesztől számolják a heteket :shock: . Ezt nem tudja egy védőnő :? . Az uh-on felvilágosítottak.

Én is vettem magne-B6, egyelőre napi 1-t veszek be + a vitamint.

Magdolnám, ide is tehetsz fel linkeket az üvegfestéshez :wink: . Hátha kedvet kapnék én is!

Megyek még tanulok holnapra :? .
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Kép

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Manomama, holnapra megy a drukk, ügyi legyél a vizsgán :) Miből vizsgázol?

Andi, fogászat megvolt? Túlélted? :wink: Mesélj, mi volt!
A pattanásos témához: jó, h.van remény, h. elmúlnak. Baba előtt nem volt nagyon gáz a bőröm, bár rendszeresen jártam kozmetikushoz tisztíttatni. Most az állam jó pattis, már elegem van belőle, bár ezen a héten mintha javult volna egy kicsit...

Magdi, klassz a pocid! Nekem még nincs ekkora... :roll:

Wera, azért biztosan ez a zenész is jó lesz.... Persze azért megértem,h.csalódott vagy...

Kisfóka, dokinál minden rendben volt?

Ibm, gratula a klassz vételhez! Ilyen utazókiságyat mi is akarunk majd, mert mindkét nagyszülőpár vidéken lakik.... Valahol meg muszáj altatni a picurit :lol:
sipiné

Csillala, az én védőnőm csak azt tudja hajtogatni, hogy onnan kell számolni a terhességet. De különösebben már engem sem érdekel a dolog. Mostmár megmaradok ennél az időpontnál. Úgyis akkor jön a törpe amikor ő akarja! :D

KépKép
hene

Kedves Szly27! Mivel maradunk a mostani felállásnál, így legyen a szülés időpontja jun. 11. Bár egy juni 8 -al jobban kiegyeznék, aznap van anyukám szülinapja. De a végerednyt úgyis Gergő dönti el! :lol: :lol:
Köszike

KépKép
hene

Hene! Ok, akkor jun. 11. Majd holnap beírom! Egyébként én a fiammal júli 5-re voltam kiírva és júni. 26-án megszületett. Egyáltalán nem bántam, hogy egy picit hamarabb jött. A vége már elég nyűgös, pláne a nyár közepén. Remélem most sem viszem túl a kiírt időponton.

Kép
szly27

Hene :D
Igen, akinek rendszertelen a mensi, ott csak a korai UH mérése tud dönteni.
Én mázlista vagyok, hogy még az órát is tudom, mikor fogant. De ez nem jelenti azt, hogy tudnám, mikor fog megszületni :roll: Lilla 1 nappal a kiírt időpont előtt jött, és nagyon gyorsan. Remélem, azért beérünk a kórházba :roll: Vagy otthonszülés lesz 8)

Pattanások: nekem is most tűnt fel, hogy több van rajtam, mint szokott. Lévén, hogy alig szokott lenni. És ilyen furcsa kis piros pöttyök is, ami nem pattanás :( De jó alapozóm van, az segít :wink:

Véda
Vendég

Én is jobban örülnék a juni elejének! Akkor ott lenne az egész nyár!!
Ti már többet forgolódtatok a topcok között ha jól gondolom. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol foglalkoznak a babahordozó kendővel??? Köszi!

KépKép
hene

Dokinál voltam. Eltűűűűűűűnt az z oldal, ahonan le szoktam húzni ezeket. Egyébként a http://uvegfestes.lap.hu/ honlapon sokfélét lehet találni
http://members.tripod.com/~GhislaineCha ... colour.htm
megvaaaaaaaaaaaaan! Elbújt az oldal! Itt nagyon jók vannak!
magdolnam

A lépcsőházunkban lakik egy anyuka, a 3. babát várta. Dec.-ben szült. Na ők nem értek be a II SOTE-ra. Szent Imre lett belőle! :?

KépKép
hene

hene: én naptár szerint júni 5, uh szerint júni 10... anyukám szülinapja júni 9... úgyhogy anyu szurkol erősen. nekem csak az a "bánatom", hogy ikrek jegyű lesz. egy rák és egy skorpió szülő mellé ez csodás. :roll: :D

mia_snow

Mia, naptár szerint juni 2, UH szerint juni 10. Mint ahogy írtam anya juni 8. A sógorom meg juni 5. Apa is én is mérleg, az ikrek tökéletes hozzánk. Amúgy meg mér volt időnk kiismerni az iker jegyet mindkettőnknek! :lol:

KépKép
hene

nekem is, anyu révén. épp ezért aggódom. :lol:

mia_snow

Mia, de legalább már tudod hogy kell kezelni egy ikreket, és hogy mire számíts tőle!!! :wink:

KépKép
hene

Sziasztok!!!

Bocsi hogy ismeretlenül zavarok,de szeretném eladni a babakocsinkat,amihez tartozik hordozó és textilmózes is!!
GRACO QUATTRO TOUR DE LUXE!!
Nagyon jó állapotban van,szinte újnak néz ki!!
Ha valakit esetleg érdekel küldjön privit vagy mailt a siroki3@freemail.hu-ra!!

További jó pocakosodást kivánok!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

halihó

Sipiné köszi a drukk jól jön, vezetéselméletből vizsgázom , de ma is kb 3 órát szunnyadtam a tételek felett :evil:
na megyek, mert hosszúnak ígérkezik az éjszaka :roll:

ja pattik terén az első terhességem jó volt, a második alatt úgy néztem ki, mint egy kamasz, most újra szép a bőröm, és csak 2-3 havonta megyek tisztíttani (4. babát amúgy sem tervezek, úgyhogy remélem így marad a fejem :)

kisfóka: szép a kép nagyon, én nem vagyok ilyen türelmes
ezért szalvétatechnikás képeket csináltam, színes keretet vettem az ikeában, és hobbi boltokban tökjó gyerekmintás szalvéták vannak

üdv mindenkinek

manomama

Sziasztok!

Köszönöm a goblen dícséretet! Én is szeretek üvegfestékezni is! Tervezem azt is majd, az ajtóra! De addig van még 2 goblen, meg lehet, hogy lesz is, mert a dokim ma szigorú fekvésre ítélt! :cry:

Mentem hozzá, hogy áh minden rendben, mert mióta megemelte a seduxen adagot, kop,kop,nem görcsöl annyit a hasam. Megvizsgált, mondta, hogy a méhszáj zárt, ez jó, viszont kemény a hasam. Kérdezte, hogy érzem e? Én nem éreztem, mert előtte vettem be gyógyszert! És akkor azt mondta először, hogy lehet be kellene feküdni a kórházba, aztán rögtön rávágta, hogy de a kórházban is ugyan ez lenne, kapnám ugyanezeket a gyógyszereket, meg feküdnöm kellene! Én meg mondtam, fekszem itthon, szedem a gyógyszereket, de kórházba nem megyek, ha nem muszáj! :roll: :roll:
Rendben lesz itthon minden, csak feküdni fogok! :)
Utána már ő is azt mondta, hogy szigorú fekvés!!!

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka! Akkor vigyázz magadra és fekvés, fekvés fekvés!!

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Szly27!

Szeretnék Én is felkerülni a listába ha lehet!

Név : babuli
Kor: 24
Hetek: 18+5
Baba neme, neve: talán holnap tudok nyilatkozni
Testvér nincs
Lakóhely: Budapest
Kórház: Kistarcsai Flór Ferenc
Kiírás: 2008.06.21.

Köszönöm előre is!

Holnap ha lehet szorítsatok mert megyek a 18hetes genetikai UH-ra és egy kicsit izgulok mert határértéken van az AFP-m.

Köszönöm!

Vigyázzatok Magatokra és a Babucikra!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Hú én nagyon ramatyul vagyok még mindig.
Reggel a párom elvitte Zsuzskát suliba, amikor elmentek visszaaludtam, és majdnem délig aludtam!
De most már megint tudnék szundizni!
Nagyon fáj a hátam a köhögéstől.

Mia, én is ikrek vagyok! Ha minden jól megy a baba pedig rák lesz!
Mire készüljek?

Manómama, drukk holnapra!

Kép
Kép
patr

Kép

Kép
szly27

Mia, én is ikrek vagyok és imádok ikrek jegyű lenni, a legjobb dolog!!! :lol: csak néha nehéz velem :oops: ..... én 06.06-án születtem :oops:
Nekem meg "oroszlánom" lesz, pont mint anyám :shock: meg a férjemők jók, inkább túl nyugisak, én meg nagyon pörgös vagyok, illetve mintha 2-ős személyiség lennék. NEm vagyok skizó!
magdolnam

Hene! Most látom, hogy nem írtam be a kiírt időpontodat. A következőben már benne lesz, de most nem rakom fel mégegyszer, mert az egész oldal táblázattal lesz tele.

Kép
szly27

Szly27!

Köszönöm szépen!
Vendég

Szívesen!

Kép
szly27

Szly27! Semmi baj, majd legközelebb! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Jó régen jártam felétek,zajlik az élet itt is és nálam is.

Az a helyzet hogy mire hazaérek megfőzök rendet teszek a konyhában addigra már örülök hogy leülök a fenekemre.
Mivel egész nap állok.Pakolászok cipekedek.

De jó kis csapattal dolgozom ez legalább vigasztal.

Képzeljétek az a szemtelen volt főnököm még ki sem jelentett a TB -nél,és nem adta le még a decemberi táppénzes papírjaimat sem
Ma hívtak fel a tb-től hogy hol vannak a papírok mert nem tudják számfejteni.Mondtam a volt főnökömnek én leadtam!!

Hívtam a főnököt délután azt mondja már őt is hívták mondom akkor miért nem vitted be a papírokat???Majd rászól a könyvelőre.Hát kiváncsi vagyok lesz e belőle valami vagy majd csináltatnom kell új papírokat. :twisted:

Holnap hosszúzok , ami azt jelenti fél hattól fél ötig leszek másodmagammal egész nap.Ráadásul tegnapelőttől betegen dolgozok lázas voltam elkaptam én is valamilyen náthát.

Remélem ti jól vagytok!!

Üdv az újaknak!!
Attól hogy nem írok,még minden nap olvaslak titeket.Csak sajnos egy kicsit már kirekesztettnek érzem magamat köztetek.Így hogy már nem tartozok teljesen közétek. :cry:

Szly:Ügyes vagy jó lett a táblázat.

Tudtok valamit Szilviről????Már nagyon régen jelentkezett.

Wera:ne izgulj jó lesz minden a nagy napon.
Ibm:pihenj sokat ,az az utazóágy tényleg jó vétel volt.

Jók legyetek!Apropó kisgyerekesek!Farsangi tippek?????

KépKép
henka76

Sziasztok!

Kisfóka, akkor FEKVÉS!!! Vigyázz magatokra!!!!

Babuli, nagy-nagy drukk holnapra!!!! Nem lesz semmi gond! :D

Henka, örülök hogy jó helyre kerültél! Csak óvatosan a betegen dolgozással!!! És ne érezd magad kirekesztettnek!!! :wink: :D

Nokedli ma délután nagyon pörgött! :lol: Szerintem azon munkálkodott, hogy kinyomja a köldököm, mert folyamatosan ott éreztem a rúgásait. :D

Kép
sziszka82

patr: rák esetében sok duzzogásra, sértődésre, sírásra, "kicsit" lelkisek vagyunk egy ikrekhez. :)

ibm: nem bírtam ki, rábeszéltem az uram, és hazafelé mi is bementünk az auchanba egy ágyért. tényleg nagyon szuper, bár köze nincs a kiállítotthoz. a kiállított ágynak kereke volt és csiricsáré színe. íme a miénk:

Kép

ötezret simán megért. ;)

mia_snow

Sziasztok!

Henka - örülök hogy jelentkeztél, pont tegnap este jártál az eszemben hogy már rég hallottunk rólad! :) Elég fárasztó lehet a meló, (én már csak tudom, 10 évig ácsorogtam... látszik is a lábamon!) de egy jó csapattal mindig kibírja valahogy az ember! :wink:
A volt főnököd egy trágya alak, de egész biztos visszakapja még ezt a sorstól, bár tudom ez a kettőtök dolgán már nem segít! :? Csak szabadulj meg tőle végre és ne is gondolj rá soha többet! :roll:
Jobbulást kívánok! Úgy látszik senkit se akar elkerülni ez a megfázásos nyavalya... :(

Ma egész jó napom volt, de a végére megintcsak történt valami amitől hülyét kaptam! Tudjátok, október 31-től vagyok táppénzen de még egy fityinget sem utalt az egészég-rohadvány-biztosító. Még nem járam utána, de fény derült a dolgokra nagy nehezen! Ma kaptam egy levelet tőlük, amiben tömören közlik, hogy regisztrálták a táppénzes kérelmemet, de van egy akadálya a kifizetésnek, méghozzá hogy XY iskolától kapjanak egy értesítőt a tanulmányi viszonyom megszűnéséről. Ezzel nem is lenne semmi gond, de abba az iskolába én ötödévre jártam az 1999-2000-es tanévben!!!!! Ti ezt elhiszitek hogy a 8 évvel ezelőtti tanulmányi viszonyomat firtatják, amikor azóta még 2 iskolába jártam + 2002 óta folyamatos bejelentett munkaviszonyom van???????!!!!!!!! Elképesztő, nem :?: Mi a szar (már bocsi) köze van ennek a táppénzemhez??? Ja! Van hab is a tortán! A levél kelte január 17, a határidő 8 nap és ma kaptam meg. (A borítékon nincs pecsét.) Holnap felhívom őket, remélem sikerül. :?
Egyébként már csak röhögök az egészen, mert nem ér annyit hogy bosszankodjak rajta, de most NA! :twisted: :lol:

Egyébként tökjól telt a napom, eltapsoltam egy valag pénzt. Megvannak a csodaszép gyűrűink (ha le tudjuk holnap fényképezni, akkor felrakom Nektek) és vettem 2 kismamis fölsőt a C&A-ban + egy cuki kis nyári rucit a mexx-ben + egy zsiráfos hálóinget.

Ami - tökjó vétel volt az utazóágy! Milyen színű? Én is szeretnék majd egyet, remélem lesz majd még máskor ilyen bomba akció! :D

Huhhh, még csomó mindent akartam írni, de ettem egy nagyon rossz kelkápifőzeléket és most haldoklom. :x Asszem lefexem. Jóéjt!!!! Puszi a pocikra! :lol:
Vendég

na helló csajok. Olyan helyzetbe kerültem, hogy fogalmam sincs mit csináljak! Segítsetek! A lényeg, hogy ma meghívtak egy továbbképzésre Dél-Afrikába, Johannesburgba márciusban. Ami azért lenne hihetetlen jó, mert ez olyan előrelépést jelentene nekem, hogy előadó lehetnék és én tarthatnék más tanároknak előadásokat akár már a bébi mellett is és az tök rugalmas munkát nyújtana. Mindig is ilyesmit szerettem volna csinálni és most itt a nagy lehetőség. Mindent fizetnek (amúgy egy amerikai cég, akikkel már többször utaztam, de eddig csak amerikába meg angliába) és most egyáltalán nem tudom mit csináljak. Mindig a legjobb szállodákban van a szállás, a legjobb éttermekbe visznek minket meg ilyenek, de nem tudom, hogy merjem-e vállalni a kockázatot. Próbáltam hívni a nőgyógyászomat is (aki amúgy néger és afrikából származik :) hogy neki mi a véleménye de nem értem el, úgyhogy reggel újra próbálom. Szívás hogy pont most szervezik ilyen országba a konferenciát... De azon gondolkodtam, hogyha csak a szállodai szobámban leszek meg az előadásokra megyek, akkor nem lehet semmi bajom. MIT CSINÁLJAK?????????? TI MIT CSINÁLNÁTOK???????????????? Annyira nehéz kérdés. Ez pl. most egy olyan döntés, aminek a jövőmre baromi nagy hatása lesz. Ha nem megyek, egy csomó lehetőség lezárul vele, mert nem lesz meg ez a képesítésem. Ha elmegyek, akkor egy csomó kapu megnyílik, de rizikózok.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
muffin

miért most nincs itt senki??? :?

KépKép
muffin

Szia Muffin!

Szerintem mindenképpen beszéld meg a dokiddal, aztán meg érdeklődd meg, hogy járványok, meg mindenféle izék szempontjából mennyire biztonságos terület, kell e valamiféle védőoltás, merthát az ugye veszélyes a babára, hiszen az valamiféle legyengített vírustörzset tartalmaz. Szerintem ez utóbbi nem valószínű, hogy kelleni fog, de azért érdeklődd meg. Ez függhet attól is, hogy milyen országokon utazol még keresztül Afrikában. Mert a kaja a nagyobb szállodákban európai, ránézésre tudod, hogy mit eszel, annyi, hogy vizet nem szabad inni. Fogat mosni is csak ásványvízzel szabad!
A kaját és vizet én Tunéziából tudom, ott nagyon kultúráltak voltak a szállodák, a kaja isteni volt, és vizet sosem adtak, mindig csak ásványvizet!
Hát ez jó nagy feladat lesz eldönteni, hogy mi legyen!!!!! Remélem tudsz majd elég infót gyűjteni, hogy el tudd dönteni. Párod mit mond? Meddig kell választ adnod?

Kisfóka

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Üdv az "újaknak" (mondom én, aki szinte mindegyikőtöknél fiatalabb pocakos vagyok)!

Próbálok távirati lenni, mert a gyereket ágyba kell dugnom = megyek vele én is szunyókálni mindjárt.

Csilla, a lányid gyönyörű!

Pocakosok, szépen alakulnak a pocakok, ahogy látom!

Ibm, Mia, az utazóágy nagyon jó áron volt. Nekünk is ilyen van asszem, elég jól bírja a strapát.

Szly, kösz, hogy beraktál a táblába!
Ma voltam dokinál, és végül nem változtattunk az időponton, mert a baba mai méretei már csak pár nappal maradtak el a kiírthoz képest.
Nagyon édes pici, rugdosódott, rágta a kezét, és eléggé kis beles, mert végig csuklott, amíg néztük :D

Én is ikrek vagyok! Olyan igazi csapongó kettős személyiség... Két rák szülővel. Nem tudom, hogy rákot vagy oroszlánt szeretnék-e, mindenesetre most az utóbbi az esélyes. Igazából az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, aztán majd utána ráérünk hadakozni a személyiségével, nem?

Tejcsorgás: sajna az, hogy ilyenkor elkezd csorogni, nem biztosíték arra, hogy később bőségesen lesz, ahogy pl. a kicsi cicik sem jelentik azt, hogy nem lehet belőlük nagyra növeszteni egy babát. De az jó jel, hogy van tejci!

Magdolna, köszi az üveges oldalakat! Én matricázni szoktam, szeretem.

Henka: dehogy vagy kívülálló! Én mindig örülök, ha "látlak"!
Gyógyulj meg, ne stresszelj a régi bunkó főnököd miatt, épp elég ezt a hosszú műszakot kibírni.
Jelmez-ötletek: nálunk most épp a kertész, a doktor bácsi és a szerelő bácsi van soron (mindhez vannak játékaink). Kölcsön tudunk kérni egy kutyát, egy rókát, elefántot, és lehet, hogy pingvint is. Az utóbbiakat polár anyagból varrta a barátnőm, ami azért hálás, mert nem foszlik. Kíváncsi vagyok, a gyerekem melyikre fog voksolni.
Az oviban a jelmezötletek között most a varázsló a legnépszerűbb. Tesóm egyszer szőlőnek öltözött, piros-zöld lufikból.

Na, mennem kell. Jó éjt és szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Én itt vagyok! :P
Hát, Muffin... nehéz kérdés! Én is biztos eltöprengenék hogy mit is csináljak. Viszont nagyon jó hogy a nődokid onnan származik, szerintem ő megmondja a tutit! Végülis nem vagy veszélyeztetett és ha addig is minden vizsgálatod rendben lesz, akkor miért is ne?! És majd nagyon figyelj oda hogy mit eszel, kérd ki azoknak is a véleményét, akik már jártak ott! És csak nyugi! Idegesen nem lehet jó döntést hozni! Én drukkolok! Cuppa! :wink:
Vendég

holnapig kell választ adnom, mert az országból 2 ember mehet és igazából megvolt hogy egy másik nőcit meg engem akarnak meghívni, csak ugye nálam most jön a bébi úgyhogy engem függőben hagytak, de ha nemet mondok, akkor idő kell nekik is hogy megfelelő embert találjanak...
amúgy az oltásoknak utánanéztem, nincs kötelező oltás, és nem utazom át más országon, de még csak más városon sem, mert egyenesen johannesburgban szállunk le...
férjem sem tudja hogy mit mondjon. nagyon félt, de ő is tudja, hogy nagyon kettős most ez a dolog. úgyhogy a holnapi dokis beszélgetéstől sokminden függ...
de nagyon köszi hogy írtál. minél több véleményre kíváncsi vagyok, mert ilyen tanácstalan szerintem még sosem voltam. eddig még sosem tartoztam más életéért is felelősséggel...

KépKép
muffin

neked is köszi wera :)

KépKép
muffin

Muffin, ezt találtam Neked, védőoltás nem kötelező, de itt lehet mindenről érdeklődni:

"részletes felvilágosítást a háziorvostól illetve a Johan Béla Országos Epidemiológia Központban kaphatnak. (Cím: 1097 Budapest Gyáli út 2-6 Tel: 417-1100, 476-1364 rendelés H-Cs délelőtt 9-12.) Honlap: www.oek.hu lásd területek menüpont Dél-Afrika"

Kép
Kép
kisfóka

Muffin!

Beszélj a dokiddal mindenképp! Mennyi időre kell menni?

Kép
Kép
kisfóka

igen, ezt már én is néztem, de nagyon köszi. és csak 4 vagy 5 nap.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Mia! Örülök,hogy bementetek megvenni,tényleg kár lett volna kihagyni.
Én sem tudtam eldönteni,hogy melyik legyen aztán úgy döntöttünk,hogy a színes jobban érdekli a gyereket,így mi a "csiricsáré" színűt vettük meg!:lol:
Tökéletes lesz,és tök más ha itthon van összerakva!

Én is elfáradtam ma!
Wera! Várjuk a fotókat!

Íme az utazóágy: Kép

Henka! Nagyon örülök,hogy jó a meló!
Remélem a vérnyomid és a lelked is rendeződik!
És így vagy úgy de még mindig közénk tartozol!
Örülünk,hogy "nem szabadulunk tőled"!

Megyek pupuzni!

Jó éjt és szép babás álmokat!

Kép

Kép
ibm

Akkor szerintem ne is gondolkodj! Nyugodtan menjél el. 4-5 nap alatt nem kaphatsz el semmit! Főleg, ha tényleg betartod, hogy nem mész nagyon ki a városba! Pihenni a szállodában is tudsz!

Kép
Kép
kisfóka

De azért a bőröndödet ne cipeld, biztos segít valaki!

Kép
Kép
kisfóka

Wera!

Amikor személyesen voltam bennt a eü.biztosítónál nekem is nyilatkoznom kellett, hogy mikor,hol jártam suliba, nappalira vagy levelezőre! NEM KELL a suliból nekik papírt kapni, erre van egy nyilatkozat, amit Neked kell kitölteni. Holnap hívdd fel őket és kérdezz rá, hogy ha bemész és kitöltöd ezt a nyomtatványt az jó e, mert itt Szegeden nekem simán elfogadták!

Kép
Kép
kisfóka

köszi fóka! :) szerencsére gurulós bőröndöm van. :)
azt hiszem mindjárt elalszom úgyhogy nem kukorékolok tovább... majd holnap délelőtt még benézek, úgyis csak este kell választ adni. :)
wera, amúgy tényleg röhej amit veled csinál a tb... remélem sikerül elintézni.
és henka, itt sosem leszel kirekesztett és tök jó hogy jól érzed magad a melóhelyen, de tényleg vigyázz a betegen dolgozásra...
mindenkinek szép álmokat! :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Muffin, mindenképp beszélj a dokival, de én is elmennék, ha javasolná. Még szép :wink: .

Manomama, holnapra szorítok a vizsgára, én lebeszéltem magam róla, főleg, hogy még írtak ki egy időpontot a jövő hétre is :oops: .

Wera, hová lett Minnie a vonalzódról :shock: , Toncsi mindig azt keresi :wink: .

A férjem is ikrek, nem könnyű eset :lol: . A pici rák lesz vagy ikrek (ha Ő is türelmetlenkedik :? )

A pici cicik védelmében, én is másfél éves koráig szoptattam Toncsit :D . Sőt azt mondják, a kicsi jobb, mert a zsír nem nyomja el a tejcsatornákat. Hajrá kis cicik :lol: .

Hű, IBM, ebben az ágyikóban bizti jól érzi majd magát Áron baba. Nem fog unatkozni :wink: .

Patr, jobbulást! Pihenj, amennyit csak bírsz, jót tesz!

Megyek szundizni, jó éjt!
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jó reggelt!

Ibm! Privi ment, csak jelezz már légyszi, ha nem kaptad meg, mert még egyenlőre a kimenő fiókban van! Köszi :)

Kép
Kép
kisfóka

Jó reggelt Pocakosok!!!! :D

Wera, tényleg hihetetlen amit a tb csinál!!! :twisted: Hívd fel őket és ne hagyd magad!!! Drukkolok!!!!

Muffin, szerintem ha a dokid ámen-t mond rá, menj el! Persze nézz utána alaposan mindennek, de az a pár nap nem is olyan sok! És ha belegondolsz, nem csak a Te jövődre van nagy hatással, hanem Babamakiéra is, méghozzá pozitív irányba!

Ibm, Mia, szupi az utazóágy!!! Mi is terveztük, hogy majd veszünk, de most el is megyünk hétvégén és megnézzük! :D

Manomama, drukk a vizsgára!!!

Babuli, várjuk a JÓ eredményeket!!!! :lol:

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

muffin: mi a kockázat? március még pont az a hónap, amikor simán be lehet vállalni egy ilyen utat, ha amúgy problémamentes a terhesség. én 100% hogy belevágnék. sőt, kicsit irigykedem is... ;)

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?