Sziasztok!
Üdv az "újaknak" (mondom én, aki szinte mindegyikőtöknél fiatalabb pocakos vagyok)!
Próbálok távirati lenni, mert a gyereket ágyba kell dugnom = megyek vele én is szunyókálni mindjárt.
Csilla, a lányid gyönyörű!
Pocakosok, szépen alakulnak a pocakok, ahogy látom!
Ibm, Mia, az utazóágy nagyon jó áron volt. Nekünk is ilyen van asszem, elég jól bírja a strapát.
Szly, kösz, hogy beraktál a táblába!
Ma voltam dokinál, és végül nem változtattunk az időponton, mert a baba mai méretei már csak pár nappal maradtak el a kiírthoz képest.
Nagyon édes pici, rugdosódott, rágta a kezét, és eléggé kis beles, mert végig csuklott, amíg néztük
Én is ikrek vagyok! Olyan igazi csapongó kettős személyiség... Két rák szülővel. Nem tudom, hogy rákot vagy oroszlánt szeretnék-e, mindenesetre most az utóbbi az esélyes. Igazából az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, aztán majd utána ráérünk hadakozni a személyiségével, nem?
Tejcsorgás: sajna az, hogy ilyenkor elkezd csorogni, nem biztosíték arra, hogy később bőségesen lesz, ahogy pl. a kicsi cicik sem jelentik azt, hogy nem lehet belőlük nagyra növeszteni egy babát. De az jó jel, hogy van tejci!
Magdolna, köszi az üveges oldalakat! Én matricázni szoktam, szeretem.
Henka: dehogy vagy kívülálló! Én mindig örülök, ha "látlak"!
Gyógyulj meg, ne stresszelj a régi bunkó főnököd miatt, épp elég ezt a hosszú műszakot kibírni.
Jelmez-ötletek: nálunk most épp a kertész, a doktor bácsi és a szerelő bácsi van soron (mindhez vannak játékaink). Kölcsön tudunk kérni egy kutyát, egy rókát, elefántot, és lehet, hogy pingvint is. Az utóbbiakat polár anyagból varrta a barátnőm, ami azért hálás, mert nem foszlik. Kíváncsi vagyok, a gyerekem melyikre fog voksolni.
Az oviban a jelmezötletek között most a varázsló a legnépszerűbb. Tesóm egyszer szőlőnek öltözött, piros-zöld lufikból.
Na, mennem kell. Jó éjt és szép napot nektek!