Sirki,
mi volt 4D-n? Már agyon fúrja az oldalam a kíváncsiság!
Nórikám,
akkor szerintem felejtsd el pár napig az almát és a banánt. Nagyon fognak! Húú, ezt nem tudtam a szűzteáról...bocsi
Én is bio őrült vagyok, és imádok kísérletezgetni is. Nagyon elhatároztam, h. ráállunk az egészséges táplálkozásra. Bár mondjuk eddig sem főztem "egészségtelen" kajákat, de azért van még min "javítani". Még több zöldséget, gyümölcsöt akarok az étkezésünkbe csempészni, bár Férjecske szerint ennyi zöldésget életében nem evett, mint mióta együtt vagyunk.
Mirci,
nagyon jó, h. írtál!
Szerintem már nem is lesz szükséged a hsg-re.
Örülök, h. legalább Te úgy látod, h. jól kezelem a dolgot, mert én...háááát
Csajok,
képzeljétek tegnap volt Férjecske szülinapja...a 32.! Vittem haza tortát, megettük, dumcsiztunk és hááát
szóval nem folytatom. Épp nagyban össze voltunk gabalyodva, amikor kopognak az ajtón. Anyós...
Persze nem nyitottuk ki, de ő csak kopogott megint. Vártunk...és hál'Istennek "feladta" és lement.
Na később (este felé) lementünk hozzájuk, h. megköszöntsék a drágámat, és képzeljétek Anyósom, szóvá tette, h. "kopogtam és nem nyitottatok ajtót!"
Azt hittem felrobbanok, de mivel ezt már máskor is eljátszotta, nem bírtam ki válasz nélkül, úgyh. visszavágtam: "el voltunk foglalva..."
Erre ő, elképedve rámnézett, köpni-nyelni sem tudott, csak annyit mondott, h. "Jaaa"
Amúgy nincs vele gondom, mert jó fej, meg segít is ha kell, de nem tudja, mikor kell szó nélkül hagynia a dolgokat...és most finom voltam.
Bocsi a regényért...