Új privát üzeneted érkezett!

Muszáj volt lecserélni azt a szépet, mert nem számolt jól :cry:
Eddig nekem csak a fertis vonalzók számoltak jól, de azok nem túl szépek.... :roll:

babszika

viszont van egy laptetőd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Már megint enyém a laptető..... erről jut eszembe, h tegnap a vérvételnél amikor bejelentkeztem, közölték velem, h ahol befizettem a vizitdíjat, ott a szülészetre vettek fel. :shock:

Mondtam a nővérkének, h pedig meg is kérdezte, h terhes vagyok-e, mire mondtam, h egysezr majd csak leszek.
De remélem, ez egy jó ómen :wink: (na meg a 2 laptető)

babszika

nahát ennek a kettőnek szerencsét kell hoznia......

mikor lesz eredményed?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

de gyorsan el fog telni ez a négy hónap és egy nap :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nem tudom, h mikor lesz eredmény. majd hívom a dokim.

remélem, gyorsan eltellik, mert már nagyon várom! :roll:

babszika

én is izgulok miatta ám :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szép álmokat

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jó éjt nektek is! :wink:

babszika

Sziasztok! Jó a fórum, szépen pörög!

Mirci: Jól vagyunk, köszi! Réka 6 hetes, úgyhogy a gyermekágynak is vége. :shock: Hihetetlen, mert mintha tegnap született volna. Az iwiw-en vannak fenn fotók és folyamatosan frissítem is őket.
Réka nappal 2 óránként, éjjel 3 óránként fenn van kajálni, most éppen a hajnali 1 órás szopira várok....ő még húzza a lóbőrt. Azt hittem, ki fog borítani, hogy egyetlen éjszakát sem alszom át immáron ugye 6 hete, de egész jól bírom. Csak sosem tudom, milyen nap van és hanyadika. Kb. a hónapot és az évet eltalálom... :D :D

Babszi: elfelejtettem a kódom (jelszóm) és már nem is tudtam volna kinyomozni mi volt az...

Üdv mindenkinek! Jó reggelt!
jaimee1

Sziasztok!

Mindenkinek vidámabb reggelt!

Sirkic, várjuk nagyon a képeket!!!!!!

Pöttye, beállok én is a márciusiak közé! Akkor lesz a szülinapom!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Jamiee,
Abból is látszik, h. már anyuka vagy, h. éjjel írsz üzenetet. :wink: :D
Nemrég visszaolvastam a babaproject 2007-et és olyan jó volt látni, h. egy csomóan már babáznak, vagy pocakosak közülünk. Remélem ez jó ómen és ha jövőre valaki minket fog visszaolvasni, akkor mi is már babázni fogunk.

Csajok,
sajnos kezdtem azt érezni, h. megint kezd eluralkodni rajtam "babááááát akaroooook" érzés és utána rögtön hatalmába kerített a "nekem persze sosem lesz" hangulat. :cry: Ezért el is határoztam, h. nem fogom tönkretenni az évemet azzal, h. másra sem gondolok csak a babára, mert tökre megkeserítem ezzel az életem, úgyh. már be is szerveztem egy wellness hétvégét Zalakarosra (április 10-13-ig) és beíratkoztam itt a m.helyemen ECDL tanfolyamra. Igaz csak két hónapos, de legalább tavaszig átvészelem és addigra csak beköszönt a kis bébi. :wink:
Ja és már a nyaralást is szervezem ezerrel! Férjecske csak les :roll: hogy mi ütött belém, de nem mondtam el neki, h. ez csak taktika, h. lefoglaljam az agyam szabadon szárnyaló területeit is. :D
Bocs a regényért... :oops:

Bien,
mi újság Veled?

Babszi,
szerintem is el fog röpülni ez a 4 hónap!

Nóri,
gondolom sok a meló...

Mirci,
mi újság veled? A vonalzódat még nem néztem meg, de gyorsan megkuksizom.

Ja, és nekem még nem jött meg csak a vonalzóm megőrült...vagy már tud valamit. :(
Vendég

Szia Arikon!

A meló a szokásos, csak a hangulatom van a béka feneke körül...ezért olvasóüzemmódba vagyok.De figyelek ám! :wink:
Nagyon jól teszed, hogy eltereled a gonolatokat.Azon filóztam, lehet, hogy nálad e cicka-hiány okozza a ciklusváltozást? :shock: Én mindenesetre újra iszom naponta, de csak este egy nagy bögrével.Majd látjuk... :roll:
Vendég

Nórikám,
tudod már beszéltünk erről, h. van amikor mélypontra kerül az ember, olyankor valóban jó, hogyha nem jövünk 1-2 napig! Küldök pozitív enerdzsiket, igaz, h. feléltem mostanság, de azért nálam mindig van tartalék! :wink: Spórolós csaj vagyok... :D

Szerintem is bekavarhatott, h. nem ittam ebben a ciklusban! Kicsi barnázgatás volt 1 napig, de azóta semmi. Remélem nem lesz megint maratóni a ciklusom... :( De még nem aggódom, mert 28-32 napra jött meg mostanában.
Vendég

Arikon:köszi a tartalékot!

Kép
Vendég

Kép

Remélem a sok pozitív enerdzsitől ilyen bóóódog menyasszonyka vagy! :D
Vendég

Nóri: Ez természetes, hogy néha leereszt az ember. Remélem semmi baj nincs és csak a tavasz előtti fáradtság miatt van rosszabb kedved.

Kép
csucsu05

Igen, bóóódognak kéne lennem, de én most nyűgi vagyok...bocsi...

Kép
Vendég

Jujj, de cukiiiii! Kösziiiii! :wink: Az enyém is ilyen kis drága volt, most már egy nagy "disznó" :lol:

Csucsu,
mi újság veled? Hogy állsz? :)

Mirci,
megkuksiztam a vonalzód és már Te is a 32. napon vagy, tök jó! Mennek a drukkok! :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Illetve jobbat, mint az enyém.... órák óta émelygek....hol kedvenc rágómtól, hol ásányvíztől.... jó, mi? Én is kérek +energiákat.... leersztettem :cry: :cry: :cry:

Mirci: Hajrá :!: :!: :!:

Nóri: Ne légy nyűgi,légy bódogka :wink: :wink:

Hajrá a munásosztály :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép

Asszem most már felhatalmazhatom magamat pozitív enerdzsi felelősnek! :D
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

ÉS jótündér keresztanyának is, jó :?: :?: Aki teljesíti a kívánságokat :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Arikon: Igen te leszel az energy felelős. valóban szerintem is most szinte mindenkinek el kél az energia :)

Kép
csucsu05

És a pelenkát magamra kössem vagy az uramra?...no comment...talán el kéne olvasni a topik címét
Vendég

Úgy látom, a reklámért mindent :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok, már megint sokat írtatok, csak kapkodom a fejem! :lol:

Elhatároztam kipróbálom a Jónás módszert! Betsy nagyon ari volt és kiszámolta nekem. Hátha bejön...
Jujjj kezdem érezni, h. megint elkapott a kísérletező hangulat és kezdek újra rákattani a témára, de csak lájtosan. :D

Bumerang,
valóban egy kissé tapintatlan (és egyben felesleges) dolog volt ide tenni nagy piros betűkkel ezt a reklámot... :roll:

Bien,
merre jársz? Hogy vagy? Ugye nem tűnsz el megint? Nem ér! :(

Gabi,
Neked megjött v. most mi van? :roll:

Mirci,
Hogy érzed magadat?

és a sok új tagunk merre kószál? :roll:
Vendég

Szia Arikon...én vagyok most épp, a drága fut, én meg várom a soromat.Na és mikor vannak a jó napok?Félidő körül?Nagyon drukkolok...öööö...vagyis csal lájtosan! :wink:

Gabika:tényleg, mizu nálad???

Mirci:hsg időpont megvan már?
Vendég

Hello mindenki!

Ááááá el sem hiszem: 4-es lett a szigorlatom!!! :lol: annyira duuuuurvaaa volt ez a hét, és annyira idegroncsnak éreztem (érzem) magam (a ciklusom biztos megint rendetlenkedik majd :( )
Szóval Nóri, rossz hangulat ügyben nekem is pocsékul alakult ez a hét.
DE: végeeeeeeeeee...
és remélem Te is hamar kievickélsz belőle.

Judit
Kép
sonny

Sonny:nagy gratula neked, ügyi vagy! :D
Igen, reméljük, most kicsit leeresztettem, de összeszedem magam, aztán majd csak móka-kacag...

Hát csajok én nem tudom, de mióta mozgok és odafigyelek a kajára, alig tudok wc-zni, pedig szedek szűzteát meg iszok rengeteget...mondjuk mindigis voltak ilyen problémáim, de most...nagyon durva. :cry:
Vendég

Nóri! A Fabianni mályvatea szerintem nagyon jó, attól nem lesznek ilyen problémáid. Gyógyszertárba meg gyógynövényesnél lehet venni, 7-800 Ft ha jól tudom.

Judit
Kép
sonny

Hát most nem tudom, h. mikorra fog esni, attól függ, h. mikor jön meg...végre. Ha a 32 napos ciklust vesszük alapul akkor a ciklus vége előtt 4-5 nappal. Én nagyon reménykedem. :)
Gondolom már sok mindent kipróbáltál, de ami Férjecskénél bevált az a befőtt, natúr kefír és a szűztea kapszula. Nem pont ebben a sorrendben! :lol: Ja és legalább 2 liter folyadék!
Vigyázni kell az almával, banánnal mert azok nagyon fognak.

Sonny,
gratula a szigarlathoz! Nagyon ügyi vagy!
Vendég

gyógyszertárban... basszus, még jó, hogy irodalomból szigorlatoztam :lol:

Judit
Kép
sonny

Arikon:alma, babán...ma ezt reggeliztem....és mindennap eszek almát. :oops:
A szűzteakapszulát nyomom évek óta kisebb nagyobb szünetekkel, de babavárásnál nem ajánlják...a szenna vetélést okozhat.... :?

Sonny:köszi a tippet, kipróbálom! :wink: Nagy gyógynövényes csaj vagyok és a bioboltos termékeket imádom! :D
Vendég

Sziasztok Lányok,

Ne haragudjatok de mostanság ritkábban tudok jönni. Külsős munkát végzek (még két hétig) és így nem vagyok netközelben. De esténként visszaolvasok, csak nem mindíg van lelkierőm reagálni. Bocsánat. :oops:

Sonny: gratulálok a szigorlat eredményhez! Ügyes voltál!

Nórikám: miért vagy rossz hangulatban? Persze csak ha leírható...nem akarok faggatózni.
Hsg-ről annyit, hogy rákészültem ha most megjön megcsinálják. Erre tegnap voltam dokinál és mondta, hogy még elötte csinál rákszűrést (meg is csinálta tegnap) és ha annak megvan az eredménye csak utána jöhet a hsg. A rákszűrés eredményre meg három hete kell várni, úgyhogy csúszik a dolog márciusig. Hát nem örülök neki, de ez van.
Nagydolgok ügyében én is eléggé problémás szoktam lenni, de nálam nagyon bevált a szűztea forte tabletta (a sima szűztea tablettának egy erősebb változata). Mályva teát amit Sonny írt próbáltam én is, de nekem attól iszonyú hasgörcseim voltak :oops:

Arikon: jól teszed, hogy nyüzsögsz, szervezkedsz, tanulsz. Nem baj, hogy néha fellángol az emberben az anyai ösztön, csak nem kell nagyon rákattanni a témára (azért harcolni sem kell az érzés ellen). De szerintem te nagyon jól kezeled a dolgot.

Kép
Kép
mirci74

Igen, az igaz, hogy aki érzékenyebb, okozhat görcsöket a mályvatea, de nekem az beválik ha nem áztatom túl sokáig.

Képzeljétek, vettem a H&M-ben 2400!!! Ft-ért egy téli kabátot! És annyira régóta vágytam ilyen kabira, de hogy ennyire olcsó legyen... hihetetlen :D

Judit
Kép
sonny

Nóri amúgy én is nagy biobolt-mániás vagyok, imádom a különleges bizgentyűket! A mostani toplista vezető a homoktövis ital meg a répalééé (tudom, hogy perverzió, mert szinte mindenki utálja a répát, de annyira finom).

ez a répaimádat.. :D

Judit
Kép
sonny

Arikon, Mirci,
mennek a drukkok!
sirkici

Sziasztok!

Én is kicsit eltűnök.... sok a munkám, így már reggel sem tudok netezni....

és történt egy-két dolog, ami miatt jobbnak érzem, ha kicsit magamat helyezem előtérbe és elgondolkodom.
nem szeretnék beszélni róla, de mivel minden nap elolvasom, h kivel mi van, megfogjátok látni, h itt-ott leszek és talán újra lesz kedvem írogatni. most lecsúszom az önsajnálatba és nekiállok dolgozni.

Szép napot nektek!!!!

babszika

Sirki,
mi volt 4D-n? Már agyon fúrja az oldalam a kíváncsiság! :wink:

Nórikám,
akkor szerintem felejtsd el pár napig az almát és a banánt. Nagyon fognak! Húú, ezt nem tudtam a szűzteáról...bocsi :oops: Én is bio őrült vagyok, és imádok kísérletezgetni is. Nagyon elhatároztam, h. ráállunk az egészséges táplálkozásra. Bár mondjuk eddig sem főztem "egészségtelen" kajákat, de azért van még min "javítani". Még több zöldséget, gyümölcsöt akarok az étkezésünkbe csempészni, bár Férjecske szerint ennyi zöldésget életében nem evett, mint mióta együtt vagyunk. :D

Mirci,
nagyon jó, h. írtál! :) Szerintem már nem is lesz szükséged a hsg-re. :wink:
Örülök, h. legalább Te úgy látod, h. jól kezelem a dolgot, mert én...háááát

Csajok,
képzeljétek tegnap volt Férjecske szülinapja...a 32.! Vittem haza tortát, megettük, dumcsiztunk és hááát :oops: szóval nem folytatom. Épp nagyban össze voltunk gabalyodva, amikor kopognak az ajtón. Anyós... :x Persze nem nyitottuk ki, de ő csak kopogott megint. Vártunk...és hál'Istennek "feladta" és lement.
Na később (este felé) lementünk hozzájuk, h. megköszöntsék a drágámat, és képzeljétek Anyósom, szóvá tette, h. "kopogtam és nem nyitottatok ajtót!" :evil: Azt hittem felrobbanok, de mivel ezt már máskor is eljátszotta, nem bírtam ki válasz nélkül, úgyh. visszavágtam: "el voltunk foglalva..." :lol: :lol: Erre ő, elképedve rámnézett, köpni-nyelni sem tudott, csak annyit mondott, h. "Jaaa" :roll: :shock:
Amúgy nincs vele gondom, mert jó fej, meg segít is ha kell, de nem tudja, mikor kell szó nélkül hagynia a dolgokat...és most finom voltam. :D
Bocsi a regényért... :oops:
Vendég

Arikon: :D Jajjj, ez gáz lehet...de jó, hogy így felülkerekedtek a dolgokon...ööö...vagyis egymáson. 8) Boldog szülinapot egészséges férjecskének!!!
Az én drágám is azóta nagy zöldégevő, mióta együtt vagyunk, azelőtt gyorskajákon élt...stb, de a legújabb őrületem betette neki a kiskaput és azt mondta, hogy ez már sok...ugyanis legújabb felfedezettem:tönkölybúza kapszula+zöldmező teakeverék... :lol:
Erre már úgy berágott, hogy nem volt hajlandó bevenni a szokásos vas+c vitaminját sem...pedig neki azokat nem kell szednie, magamnak vettem. :oops: No mindegy, a pasik ennyire nem fanatikusak.Azt mondta nyit egy boltot, aminek az egyik fele bio, a másik fele kreatív hobbi bolt, mert abban van a lóvé és a sok "hülye" meg imádja! Ez enyhe célzás volt élete párjára, vagyis személyemre...:lol: :lol: :lol:

Babszi:(((ölelés))) és várlak.
Vendég

Csak nem Te is kreatív őrült vagy? :D Mert én mostanában kezdtem megfertőződni. 1-2 kari ajándékot is ennek tudatában magam készítettem. :wink:

Kép

Kép

Babszika,
remélem nem itt a fórumon történtek azok a dolgok... Azért én küldök Neked pozitív enerdzsit!
Vendég

Arikon:a legelső hullám a gyöngyfűzés-nyaklánc-fülbevaló készítés volt, aztán jött az üvegfestés, a legutóbbi pedig a gyertyakészítés volt...szóval valóban meghülyültem...két törzsvásárlói kártyám van, az egyik a bioboltba a másik a kreatívba... 8) :lol:
De még mindig jobb, mintha hobbiból hajnalig innék és táncolnék az asztalon.(ez a régi-ifjúkori hobbim volt) :oops: :D

Mirci:amúgy semmi különös nem történt, csak szerintem ezek a frontok megbolondítanak...levert vagyok és kedvetlen...ennyi, de már kezdek magamhoz térni.
Vendég

nagyjából ilyen aktív vagyok...

Kép
Vendég

Nóri: Régen én is táncoltam az asztalon. De annak is megvolt a maga szépsége:)

babszi: gyere azért remélem csak a hosszú januártól van roszabb kedved. Nemsokára esküvő és költözés. Ebből töltekezz sokat!

Kép
csucsu05

Sziasztok,

Ma mégis bent vagyok az irodában, és egyből jöttem megkuksizni mi van veletek.

Babszikám: nem is mondtam, hogy nekem is nagyon bejön az új kérótok :wink: igazi fiatalos hangulatú. Remélem nem tűnsz el nagyon!

Arikon: én is azt remélem, hogy talán nem lesz szükség hsg-re, de már rászántam magam, rendíthetetlen vagyok, ha ez kell a babához hát legyen.
Te aztán igazi kreatív lányka vagy :) nekem sosem volt türelmem ilyenekhez.

Nóri: remélem tényleg csak az idő miatt vagy letört! De nem szokott ez sokáig tartani nálad, igazai pozitív energiabomba vagy Te is, mint Arikon. Esküvő időpont? Gondolom már marhára unod, hogy állandóan ezt kérdezgetjük, dehát ilyen kis kííváncsiak vagyunk :wink:

Csucsu: veled mi újág, hogy vagy?

Krisz meg javában síel.......
Gabika és a többiek, hol vagytok? Adjatok életjelet! Bien mi volt a homeós nődokinál?

Kép
Kép
mirci74

Nóriiiii :lol: :lol: Nekem törzsvásárlóim a mézeshez és a biobolthoz van. A kreatív bolttal most kezdtem ismerkedni, asszem ez egy újabb veszélyforrása lesz a pénztárcámnak.

Mirci,
pozitív energiabomba...ez tetszik :oops: :D
Nagyon drukk-drukk Neked!! :wink:

Csucsu,
mi újság? Hányadik napon tartasz?

Csajok,
Mit főztök hétvégére? Én most csak vasárnap fogok főzni, mert szombaton Férjecske szülinapi ebédje Anyóséknál lesz.
Nálunk a vasárnapi menü: töltött zsemle fitness vegyes salival a 'la Réka :lol: :lol:
Vendég

Arikon: ma vagyok a 29napon. De én ebbe nem élem bele magam. Hisz eddig 32, 34 vagy 35napra jött meg. Nem is értem mi van velem nekem világ életemben 28napra jött meg. Mióta babát akarunk azóta hosszabb a ciklusom. És érzem is egy kicsit az alhasamat ami a mensi előjele.
Ez van ezt kell szeretni. Talán a tavasz mindenkinek sikeres lesz így nekem is.
Én már nagyon unom ezt a januárt.

Kép
csucsu05

Arikon:készítsd a pénztárcát, az nem lesz olcsó buli...
Én is csak vasárnap főzök, valami lájtosat...pl:zöldborsóleves+rakott karfiol+muffin..........vagy nem tudom, ezt most találtam ki. :wink:

Mirci:nem tudom, mert még nem mentünk be, de van rá okunk...a nászútat előbb szervezzük és ha az megvan, ahhoz könnyebb időt kérni, mivel nekünk elég egy kisterem vagy iroda, az meg mindig van szabad.De még aznap csinálok vonalzót, kis kíváncsi... :D :wink:

Olyan rég volt zebrás teszt is köztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!Húzzunk bele lányok. :roll:
Vendég

hát nekem is gyengém a kreatív bolt! Főleg ismerős gyerkőcöknek szoktam készülni ezzel-azzal, de magamat is nagyon jól el tudom szórakoztatni :D

Csucsu, Mirci: drukkolok nagyon!

Babszika remélem hamar jobb kedvre derülsz, és elúsznak a felhők! De tényleg jöhetne már a tavasz, mert ez az idő engem is kiborít. :(

Judit
Kép
sonny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?