Új privát üzeneted érkezett!

Kanga!!

Március elejéig van időtök árajánlatot kérni,és megtalálni a legkedvezőbbet!!
Biztos nagyon szépek lesztek!!
kkriszi

Köszönjük szépen a gyógypuszikat!!!Biztosan fognak segíteni :lol:

Kanga mama!!
el a fejjel ! Minden rossz után jó jön!!!! Én ezt biztosan tudom!!! Ezt sokszor elmondtam a gólya híren is. :lol: :lol:

Kép
ibi01

Persze, hogy van időnk, csak tudod a legyártási idő is kb. 3-4 hét a megrendeléstől számítva.

Ibi, nagyon köszönöm neked is a bíztatást, csak tudod, most már nagyon nehéz. :?
kanga_mama

[b]kanga mama!! Azért a fejedet ne dobd el :wink: az az el fel akart lenn
szabko! Bencénk:Bence Eri. A Bencét mi választottuk az Eriket az életet adója. 1 lágy név és egy kemény szerintünk nem rossz.
szép estét mindenkinek :lol: :lol:

Kép
ibi01

Hát pedig Ibi, néha lehet, hogy el kéne dobni. Egyébként észre sem vettem... :wink:
kanga_mama

Ancsúr, hidd el az a sok finom sütőtök jól fog még jönni nyáron is. Mi tavasszal kezdtünk el enni, nyáron én is egy csomó mindent bespájzoltam a mélyhűtőbe, még most is nagyon jól jön pl. az öszibarack (joghurttal összeturmixolva). Viszont még mindig van megfőzött és ledarált csirkemell is a mélyhűtöben, nem tudom el fog-e fogyni, mert a kisasszonynak úgy már nem dukál, csak ha harapni lehet. Mostmár nem is nagyon főzök neki külön, csak ha magunknak olyan van, ami nem igazán zöldséges kaja (pl. tészta), de már egyre inkább nem működik, hogy ő mást egyen. A céklafőzelék helyett is a bablevest választotta. Anyósom emberes töltött káposztája is nyerő volt nála. Szerencsére nem egy hasfájós típus. :)

Bencinek mi is jobbulást kívánunk! Mi egyenlőre álljuk a sarat. És jaj de várjuk a tavaszt!
Vendég

Klaudia: nekünk is van fagyasztva őszibarack, meg meggy is. :lol: most valami kiütés van a kezén. lehet az almától??? csak az volt új neki :roll:

KépKép
ancsúr

Ancsúr, sajnos passzolom. :oops: Nekünk eddig egyszer volt kiütésünk, de az egyértleműen gyógyszertől és csak a törzsén. Én ilyenkor meg szoktam ijedni és sos telefonálok doktor néninek, persze ez nem olyan jó, de elsőre minden ismeretlen olyan ijesztő. Lassan én is belejövök, bár még rengeteg gyerekbetegség áll előttünk. :cry: Azért remélem semmi komoly és már el is múltak a pöttyök. Egy barátnőm kisfiának az arca lett mindig foltos alma evés után. Egyébként szívesen megeszi a kis hercegnőd az almát? Én utólag jöttem rá, hogy elsőre a mi kis tündérkénknek nem igazán jött be az alma (én meg azt hittem a kanalas kaja nem nyerő), még most sem rajong a savas, savanykás dolgokért, bár egyre megkedveli, a mandarint pl. kifejezetten szereti. Így utólag szerintem jobb nem almával kezdeni, a krumpli sokkal semlegesebb és édeskésebb. Aztán kitudja... ezt is gyereke válogatja.
Vendég

Képzeljétek ma megmutattam a nagylányomnak a kitüntetés átadásáról szóló felvételt. Megismerte Gabikát, beszélgettünk róla, hogy ő telefonált, mikor megszületett. Ennek örvendeztünk egy ideig, aztán hirtelen feltette a nagy kérdést: "és én kinek a pocakjából születtem, anya ismered azt a nénit"? Egy pillanatra ledöbbentem, de végülis várható volt ez a kérdés. Miután erre válaszoltam, ő még hozzátette, hogy "igen, kibújtam a puncusából, először a fejem, azután a többi részem, ő hozott engem a világra"

Kép
Kép
emike

Klaudia: Hát nem rajong az almáért a szentem, reszelve nem nagyon tud mit kezdeni vele, ha van benne sütőtök megeszi. Tegnap még folytattam az almázást, úgyhogy szerintem az lesz a bibi, mert van két pici pötty még rajta az arcocskáján, hasin, lábin és máshol nincs. Úgyhogy most alma felfüggesztve, és figyelem elmúlik-e így. :shock: Dokinénit nem hívtam, max a gasztrosat felhívom, mert nem látok nagy bajt nála, poci nem fáj, nyűgi nincs. :roll: A tegnap amit készítettem neki alma, totál édes volt és még picuri mézet is raktam bele, az íze tetszett neki, csak a rostokkal volt baja. :lol: De majd most várok vele, aztán később megpróbáljuk megint. :wink:

Emike: :lol: :lol: Jaj, de édes! Azért gondolom nagyon nehéz erről beszélni, még akkor is, ha tudjuk meg kell tennünk, és ez a legjobb a kis drágánknak. Még hogy ilyen pincurka Viki már mondogatom neki, hogy milyen jó volt, amikor csörgött a telefon... Hátha könnyebb lesz. De még ugyibár nem kérdez vissza. :? Mikor játszom vele, és összegyömöszkélem a kezét, akkor mondani szoktam hogy ilyen picike voltál amikor megszülettél és hazahoztak anyáék... :)

KépKép
ancsúr

Ancsúr: Én a mézről olvastam több helyen,hogy egy éves kor alatt nem adható ( a Spock is ír róla) :roll:
Puszi Vikikének! :lol:

Kép
csöpke

KKriszti

A 300-as nem csak légzésfigyelő hanem bébiőrző is tehát ha messzebb vagy hallod hogy sír .
A 100as meg csak légzésfigyi.
A mienk ilyen hát okozott riadalmat nekünk, a kis spuribogarunk állandóan elkúszott róla. Sőt első éjjel már arra riadtunk. :(
Jó különben csak mindenki készüljön rá hogy lesz egy két felesleges futása :):):) Szerencsére:):)

Naninga
naninga

Igen, a méz 1 éves kor alatt nem adható! Ancsúr én gyümölcscukrot használtam cukor helyett, bár általában nem édesítettem, csak néha.

Emike, de drága lehetett a nagylányod, olyan megható. Én is szoktam Emmának mesélni a születéséről, meg hogy úgy fogadtuk örökbe, de általában az a vége, hogy sírva fakadok, főleg amikor a Nekem 2 születésnapom könyvet olvasom. Olyan nagy csoda, hogy mégis van gyermekünk! És olyan kiváncsian várom már, hogy nagyobb korában milyen beszélgetéseink lesznek.

Petyaanya, éjjel Rólatok álmodtam. Beszélgettünk, de hogy miről...:)
[/b]
Vendég

Ancsúr kedves! Mézet nem szabad 1 éves korig, de van szakember aki 2 éves kor alatt nem javasolja. Most pontosan nem tudom milyen élősködö lehet benne ami a méhecskén van, és az nagyon gonosz allergiás rohamot okozhat. Még megsütve sütibe sem szabad. hiába van azt hiszem a Nestlé-nek 6 hó feletti korra mézes tallérja. Én nem vagyok egy óvatos fajta, de ezt én sem mertem bepróbálni
Emike! Hogy állltad meg bőgicse nélkül?? Ettől az időtől mi is félünk rendesen :?
Kriszti! nekünk is volt őrzőnk,Mi biztosan tudtuk, hogy éjjel mikor van kaka a pelusbean mert Bence az erőlködéskor nem vett levegőt annyira nyomott.Az őrző meg már sípolt is :roll: :lol: Így legalább nem volt kakis pelusban a szentem :lol:
Ma babaklubban voltunk Bencike úgy elfáradt, hogy 12 óta alszik mint a tej, pedig a kutya is ugatott mellette.Képzeljétek ha kiteszem Bencét a levegőre akkor a Nyafka kutyánk mellételepszik és el nem megy mellőle, még ugatni sem ( ennek azért nem nagyon örülök) :roll: :lol:
Na ez jó hosszú lett :oops:
Szép napot mindenkinek :wink: :lol:

Kép
ibi01

Sziasztok!!

Naninga!!
köszi az infót a légzésfigyiről!Akkor a 300-as,azzal jobb,hogy bébiőr is egyben.Ez klassz dolog!!
Ez az Angelcare nem az egész matrac területén érzékel?
Valahol mintha így olvastam volna!
Hogy van a nagylegénykéd??
Már olyan régen láttam róla képeket!
Küldenél nekem róla?

Ibi!!
Akkor valóban nagyon érzékeny készülék,ha azt a pár másodperces légzéskimaradást is észre veszi,amikor kakilik a kis Drága babánk!
Nem is baj,hisz azért adunk érte pénzt,hogy figyeljen helyettünk,amikor éppen nem vagyunk a kis babucink közelében.

Még mindig azon filózok,hogy újjan,vagy használtan vegyük.
Ti mindannyian újjan vettétek?Bár ezt már lehet,hogy kérdeztem régebben.Ajánlatos kipróbálni,ha használtan vesszük?
Mert a Vaterán láttam nagyon jókat,de ott nem tudnám kipróbálni,ha ott vennénk.
Az újban mondjuk,jobban bízom,de lehet,hogy a használtban sem lenne hiba.

Ancsúr!!
Édes lehet Viki,ahogy ízlelgeti az ízeket!!
Akkor lehet,hogy nem is az almától,hanem a méztől lettek a kis pöttyei neki.Nem?

Dotti!!
Utána nézek,hogy honnan is töltöttem le a babamasszátózsról az oldalakat.Ha megtaláltam,akkor leírom.Van egy jó pár oldal.Kb.20-25 oldalt számoltam,ahogy kinyomtattam.Vannak rajzok,és tecnikák is,hogy miként kell simikézni a babát!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Babamasszázst akartam írni,de valami más jött ki belőle!De siettem.
kkriszi

Dotti!!

Én innen töltöttem le a babamasszázsról:
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz2.htm

kkriszi

Sziasztok! :)

Próbálom behozni a lemaradásom, már régen nem volt időm olvasgatni titeket... :(
Mindenkire nagyon sok szeretettel gondolok, jövök nemsokára mesélni :)

Kriszti!
Mivel nem kaptál választ a kérdésedre konkrétan... :)
Szóval a különbség nem pontosan az, amit Naninga barátosném írt... A legjobb tudomásom szerint ő konkrétan nem az AC300-asról írt, hanem az AC301R tipusról...
Szóval az AC100 és az AC300 között gyártásbeli különbség van.
Nekünk az AC100-as volt, az a régebbi gyártású, de ugyanazt tudja valószínűleg , mint az AC300-as.
Ja, és a színük sem egyforma! Az AC100-as teljesen fehér színű és kék feliratos, még az AC300-as kék és fehér színű.
(Amiről Naninga írt, azt itt is megnézheted: http://www.babaruhaaruhaz.hu/index.php?cPath=163)

Remélem tudtam segíteni! :)
Most megint szaladnom kell...

KépKép
napsugaracska

Ja, és még annyit, hogy jó ha tudod az Angelcare légzésfigyelőt nem tudják javítani meghibásodás esetén!
Viszont élvonalbeli termék, és ha bármi probléma felmerül velük kapcsolatban, akkor a gyártó cseréli a terméket NEM javítja (garancaidőn belül).
Ezt csak azért írtam, hogy ha esetleg használtan szeretnéd megvenni, jó ha tisztában vagy vele! Tehát úgy kalkuláld az árát neked megéri-e... Egyébként én még nam hallottam meghibásodást velük kapcsolatban, mi 2 évig használtuk egyébként (ajánlják is!) és semmi bajunk nem volt vele... Majd eladtuk, de ők sem jelezték, hogy meghibásodott volna.

KépKép
napsugaracska

Kkriszti

Ezer bocs ezt nagyon mellé néztem tényleg 301 a másik, az a fránya 1-es :):):)

Kösz
Napsi :):)

Ezért kárpótlásul küldök képet :):)

Naninga
naninga

küldtem
naninga

Jujjjj Nani :lol: Akkor máskor is nézd félre amit írsz :))))
Én meg igyekszem észrevenni:P

Sok puszka!
Megyek megnézem Zazi babát :)

KépKép
napsugaracska

Claudia :)
Talán a tesókról beszélgettünk? :lol: Néhanapján igen erősen elgondolkodom, hogy kell-e nekünk tesó?(persze, hogy kell, ez csak költői kérdés volt..)Tegnap Eszter tiszta zizi volt, alig vártam, hogy délután elaludjon. Úgy du. három óra tájt sikerült is reggeliznem. :shock: Hogy mivel ment el így az idő?
Mi is járunk babaklubba. Eszter nagyon élvezi a gyerektársaságot.

Én csak munkahelyen használtam légzésfigyelőt, vegyes tapasztalatokkal. Többször előfordult, hogy kivettük a gyereket az ágyból, nem kapcsoltuk ki, és elég sokára kezdett riasztani. Na, most ha tényleg történik valami, azért ez elég gáz lett volna.

Ancsúr :)
Próbáld meg kicsit megpárolni az almát, úgy jobban szeretik a babák. Mézet tényleg nem szabad adni.

Kép
petyaanya

Naninga!!

Köszi a képeket a tündéri kisfiatokról!!Gyönyörű gyerek!!Zoli egyből felismerte,hogy őt fogtuk a Gólyahíres talin,és már akkor elvarázsolt minket!!
Nagyon nagy fiú már!!
Mégegyszer nagyon köszi!!
Hogy van a Te gyönyörűséges nagyfiad?Szeretnétek-e neki testvérkét?

Napsugi!!

Köszi az infót!!Megnéztem a honlapot,amit ajánlottál,és ott nem is olyan nagyon ördöngős az ára!Sokkal drágábbnak gondoltam.
Az már biztos,hogy mi is ezt a márkát szeretnénk venni,mert erről mindenütt csak jót írnak!!
Mi újság Norisszal?Már olyan régen jártál itt!Várjuk híreket a nagyfiúról,és a tesó várásáról!!

kkriszi

Petyaanya!!

Megkérdezhetem,hogy nektek milyen légzésfigyelőtök van,illetve volt?
Infókat gyüjtök ez ügyben.
kkriszi

Kriszti!

Köszi,hű nagyon jó,nem is gondoltam volna,ilyen szemléletesek a képek!!!Holnaptól indul a simi!!Csak Sanyival a talpacska masszírozását nem tudom gyakorolni,mert csikis itt fog nekem ugrándozni!!Na majd erre valamit kitalálok!!

Naninga!
Hát téged is olvashatunk!!Gondolom te is túl vagy a vizsgákon,remélem sikerrel!!Már Zalán nagy betyár lehet!!Én is kaphatok képet!! :lol: Címem:rozgonyine@mailbox.hu

Lányok!
Én is azt gondoltam,hogy az egész kiságyat lefedi a légzésfigyelő érzékelő lapocskák!!Akkor most nem így van??

Diadella!
Mi a helyzet,hozott valamit a postás??

Puszi mindenkinek Rita

Kép
dotti

Sziasztok!

Hát a mézről, nekünk a doktornéni tanácsolta, amikor meg volt fázva Viki de csak szintiszta akácmézet termelőit. Azt kapta a hársfateával, még Gabikával is konzultáltam. :lol: Pötty, és semmi allergiás reakció nem volt nála. :lol: Nem adtam neki ma almát és pötty múlóban. Egyébként ha hiszitek, ha nem az alma éppoly allergizáló, mint a méz. :lol: Ma utána koslattam a neten, és fulladástól kezdve mindenfélét okozhat, ha valaki allergiás rá. Mégpedig azért, mert van egy olyan pollenanyag benne, ami hasonlít a virágpollenhez, meg valami fehérje. No mindegy. Egyébként mézet, csak tegnap kapott este bele, és nem is evett abból az adagból, megnyalta, de mivel reszelt alma volt és rostos kiköpte. Viszont nap közben a sütőtökös almát törölte befelé, sütőtököt meg már eszik 2 hete problémamentesen ezért gondolom, hogy az volt a bibi. :roll:

Így alma nyersen valóban törölve, de majd kipróbálom párolva, már gondoltam rá, csak azon gondolkodtam mivel adjam? :roll: Krumplival turmixoljam? Vagy? Ötlet? Petanya?

Naninga: Én ugyan nem láttam hibádat, de küldenél egy képet? :lol: Régen láttam már kistökit! Írj már valamit magatokról! :)

Petanya: Ez viszont igaz a légzésfigyelőre. Mi is vettük már úgy ki Vikit, hogy nem kapcsoltuk kis, és elég sokára riasztott, máskor meg rögtön, ezt nem tudom mért van. :roll:

Ibi: Ari lehet a kutyutok, ahogy őrzi a legénykét. :lol:

Csöpke: Ki az a Spock?

KépKép
ancsúr

Ancsúr:Ezt olvastam a könyv hátulján:" Dr.Spock könyve szülők generációinak nyújtott hathatós segítséget.Vitathatatlanul alapmű ez,a legtöbbet forgatott és leghasznosabb útikalauz,ami gyermekeink gondozásáról valaha megjelent...." :D Különben ez sem szentírás,de jó dolgok vannak benne,én időnként forgatom,ha valaminek utána akarok nézni. :D

Alma répával is jó,Laura szereti :D ,de krumplit is lehet hozzá tenni,csak keveset,mert különben nagyon krumpli íze lesz és elnyomja az almáét.Én a krumplit fóliában héjastól sütni szoktam a sütőben,úgy tök jó íze van. :D

A sütőtök nálunk is menő! :lol:

Kép
csöpke

Dotti!!

Szerintem nem csak a talpacskával leszel bajban.Én mire Zolit megmasszíroztam izomlázam lett a kezemben.Mert egy 60-70 centis kisbaba az én 180 centis "nagybabámhoz" képest...
A kis lábikója is az én kis "nagybabámnak" 44-es,úgyhogy gondolhatod!!
Végig nevettük az egész maszírozást!!!
Az arcmaszírozás pedig akkor nagyon jó,amikor frissen borotvált a párocskánk arca,mert akkor valóban olyan mint egy kisbaba pofija!!

Szóval egy kicsit nehézkes feladat a mi kis "nagybabánk"masszírozása,de mire megszületik a mi kis Drága picibabánk,addigra mindent profi módon csinálunk a maszírozásnál!!

kkriszi

Csöpke: Milyen fóliában sütöd? Amit árulna sütőzacsit? Ez érdekelne, úgy benne marad jobban a vitamin. Ja és milyen könyv ez? Nekem babaszakács könyvem van.

Kriszi: Édes párod totál el lesz kapatva. :lol: :P :lol: :P

KépKép
ancsúr

Légzésfigyelőknél -ha nem riaszt azonnal- bár nálunk ilyen nem volt, -sőt inkább riasztott, mint nem... - szóval az is lehet, hogy ahogy elmentetek a kiságy mellett a levegő mozgását érzékelte.
Angelcare-nél nagyon sokat számít a levegőmozgás... Illetve rá is írják, hogy 2 kiságy(vagy egy kiságy és egy másmilyen ágy) nem lehet egymás mellett csak bizonyos méteren túl... asszem 1-2 méter.
Viszont cserébe a teljes matracfelületen érzékeli a babát!
Vannak olyan légzésfigyelők amik csak az érzékelők felett érzik a baba légzését (ha legurulnak róla, akkor már riaszt is).

KépKép
napsugaracska

Napsugi!!

A mi babaágyunk a hálószobánkban lenne,és ott a franciaágy és a kiságy között csak kb. 80 centi hely lenne.
Ez a hely még 1 méter sem lenne.
Akkor ezek szerint a mi légzésünket érzékelné a légzésfigyelő?
kkriszi

Nekünk nem volt légzésfigyelőnk és nem is vagyok jártas a témában, csak arra gondoltam, hogy nem lehet, hogy azért nem riaszt rögtön, amikor kiveszed a babát, mert a baba súlya nem nehezedik rá? Egyébként ha nekünk lett volna, olyan kellett volna, ami az egész matracon érzékel, mert a mi kislányunk egész éjjel "jön-megy" az ágyában. Ezért is alszik hálózsákban még mindig, és úgy tűnik ez így is marad egy darabig. :) Szóval szerintem praktikus az egész matracos dolog. Amikor még sem forogni, sem kúszni nem tudott, akkor is mindig máshol volt, mint ahol letettük. Egyébként én nem tudom mennyire gyakori ez a bölcsőhalál dolog, de nekem azt mondták, hogy ha a baba veszélyeztetett, akkor ilyet ingyen is adnak az embernek (talán a kórház, vagy háziorvos nem tudom). Én ezzel is nyugtattam magam, hogy elvileg nem volt semmi gond a születésnél és utána. Meg hívőként van kire bíznom a kicsikém. De az biztos, hogy onnantól, hogy anyák leszünk megkezdődik az aggódás mindenért. Reggelente én is mindig hallgatom szuszog-e.

Ancsúr az alma párolva tényleg jó. Én egy tányéron raktam be anno a mikróba egy kis időre a lereszelt almát, és valóban édesebb lett, vesztett a savasságából. De krumplival összefőzve is nagyon finom.

Dr. Spock, nekem nem jött be, viszont Tracy Hogg: A suttogó titkai I, II. nagyon tetszett, és tényleg hasznos is volt. Ajánlom a várakozóknak már most elolvasni, nagyon olvasmányos. Én is babavárás alatt olvastam, aztán amikor megérkezett akkor újra és újra, nagyon sokat merítettem belőle. Gyakorlati dolgokat is.

Petyaanya mi a héten nagyon hisztis korszakunkat éljük, pedig már hónapok óta nem volt ilyen. Nem tudom, hogy a frontokra vagy a bújó szemfogakra fogjam-e. A legújabb az utcán ledobom magam a földre akció, pedig ez egyáltalán nem jellemző rá. Ha nekem is kevesebb a türelmem nehezen viselem, ma egész jól ment, de az előző két nap azt hiszem én is hisztis voltam. :) Azért kitartás!
Nálunk most nagyon megy a huncutkodás és a határok feszegetése - néha nem állom meg nevetés nélkül, pedig komolynak kellene maradni.

A mai délutánból egy pillanatkép:
Elégettem egy süteményt, a sütőm kaotikus állapotban várja a tisztítást, mert előtte a süti ki is folyt (pedig nem vagyok béna, de ma mégis), süti a szemetesben, közben kislányom joghurot kanalaz egyedül, mobil csörög, barátnővel eszmecsere, mire látom a szája helyett nagy élvezettel az ölébe meri a joghurtot, gyorsan letesz, takarít, elkezd etetni, mire óriási tüsszentés a kanálra, az egész konyha joghurtos. Végül is nevettem, vagyis együtt nevettünk, de lehet, hogy tegnap inkább sírtam volna. :lol:
Vendég

Ancsúr:Sima alufóliában sütöm és egész más íze van,nagyon finom. :D
Ez a könyv egy csecsemő- és gyermekgondozós könyv,964 oldalon.:lol: Az összes létező témáról van benne szó.

Kép
csöpke

Sziasztok

Igen , vagyok mostanában, vizsgáim kipipálva, már egy hete :)
Olvasgatok próbálok képben lenni azért.

KKriszti

A légzésfigyelő :
nekem vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
A férjem ragaszkodott hozzá, volt amikor a frászt hozta ránk de van hogy a mai napig bekapcsoljuk pl most amikor beteg volt mert megnyugtatott hogy jelez ha bedugul a orra.
De .........
Zalán a rácsra mászós pózban aludt egy idóben, vagy az ágy végében keresztbe fordulva rá tapadva a támla részre.
Na ilyenkor simán riasztott mert gondolom olyan felületen érintkezett az ággyal hogy minimálisan érzékelt csak.
Vagy csak a figyelmeztető pittyenés volt a vész jelzés nem .

Zalán:
Igazi szeme sem áll jól gyerek :):):):)
VAn hogy kikészít pillanatok alatt, de akkor is imádom minden rosszaságával együtt.
Fut szalad , pakol ki-(be nem nagyon akar)
Imád kinn lenni, minden reggel megy az ajtóhoz és integet nekem hogy pápá :):):)
Szóval csibészkedik, és sajnos már hisztizik is ezerrel.
Na erről megpróbálunk nem tudomást venni, visszont nagyon jó fej ha szólok hogy óvatosan mert bevered (pl asztalba ) a bucid, akkor feláll óvatosan, majd megmutatja( eljátsza) hogyan vágta volna be a fejét ha nem vigyáz.
és jön puszikáljuk meg :):):):)
Babaklubozunk mi is vannak haverok uncsitesó akivel már simán összeveszik a játékokon.
röviden ennyi.
És igen szeretnénk tesót( bár asszem Petyanya után szabadon) néha elgondolkozom rajta komolyan gondolom e, de a következő pillanatban jön hogy NANÁ :):):):)

Naninga
naninga

Naninga!!

Örülök neki,hogy ilyen mozgalmasan telnek a napjaitok,és annak is nagyon örülök,hogy boldogok vagytok a kis Manócskátokkal!!
Nagyon édes lehet,egy ilyen kis örökmozgóval együtt élni.
Bearanyozza a mindennapjaitokat!!Az élet öröme,sok-sok szenvedés,és sok keserves évek után!!!

Jó olvasni a soraidat,és gondolom,hogy a tesó is nagyon-nagyon jól fogja magát érezni veletek!!

kkriszi

Sziasztok!!

De örülök, hogy a kicsit elveszett fórumtársaink is ellátogattak ma felénk!! :wink:

Naninga! Én is kérhetnék képek Zalánról? Köszönöm.
diadella@citromail.hu

Jók ezek a légzésfigyelő infók! Hasznosak nekünk!

Hát lányok, ma nagy öröm ért minket!! :) :) Megérkezett a határozatunk .. pontosabban a jogerős határozatunk!! :) :)
Nagyon, nagyon boldogok vagyunk!!
Mostmár én is várandósnak érzem magam! :wink:
Vendég

Kriszti
Nincs légzésfigyelőnk, mi nem használtunk. Eszter velünk egy szobában alszik, a mi ágyunk mellett van a kiságy. Amíg pici volt, (sőt még most is!) sokszor ránéztünk alvás közben : vesz-e levegőt. Mi vagyunk a légzésfigyelő.

Ő is körbejárja a kiságyat alvás közben. Hálózsák nem jött be, talpas, hosszúujjú rugdalózóban alszik, plusz kicsit melegebb van a szobában, mert állandóan kitakarózik.

Eszter is produkált valamelyik nap: alsó fiókban tartom a fűszereket, porcukrot, kakaót, stb. Készítem az esti tápszerét, kotorászik a fiókban, és azt vettem észre, hogy kivette a porcukros zacskót. Következő pillanat: rázza a zacskót, porcukor hullik, Eszti neeee, nem szabad!! Gyermekem boldog mosollyal nyalogat egy nagyobb porcukor sziklát. Anya mit csinál? Nem, nem takarít. Rohan a fényképezőgépért. :lol: Kép

Kép
petyaanya

Lányok!

A légzésfigyelő a világ legmegnyugtatóbb szerkezete. Sajnos nekünk Marcinál még nem volt, így a délutáni alvásnál a teraszon a babakocsiban örökre elaludt a pici fiam.Pedig 5 percenként kinéztem rá, amíg a nagynak bent meséltem.
Most volt 10 éve, hogy ez történt, de most is ráz a hideg ahogy leírom. 6,5 hónapos volt. :(
Szandi hazahozatala után egy alapítványtól kaptunk légzésfigyelőt.
A kis villogó lámpa nagyon megnyugtatott és szerencsére csak akkor szólalt meg, ha elfelejtettem kikapcsolni amikor kivettem a lányom.
Szerintem mindenképpen szerezzetek be ilyen szerkezetet, hisz még ha találkoztunk is az életetadóval a családját és annak egészségi állapotát nem ismerjük! Őszintén remélem, hogy ilyen fájdalom senkit nem fog érni közületek!
simineni

Ő volt Marcibaba Kép
simineni

Simineni: :oops: :cry: Sajnos az élet kiszámíthatatlan, mi és éppen ezért akartunk légzésfigyelőt, mert hallottuk a történeteteket, de azt nem tudtam, hogy a kocsiban történt, így kivédhetetlen lett volna, hisz pl mi se visszük a babakocsiba a légzésfigyelőt. :? :oops: Tündéri kisfiúcska volt, remélem angyalkaként vigyáz a tesókra.

KépKép
ancsúr

Simineni, megrázó amit írtál! Az ember el sem hiszi, hogy van ilyen és szörnyű, hogy van. Éljen bennetek szép emlékként a kisfiatok!
Vendég

Diadella, gratula a kismamasághoz! :)
Vendég

Petyaanya, Eszter tündéri!
Vendég

Petanya: Nem semmi kis huncut Eszti! :lol:

Naninga: :P Látszik a képen hogy szeret pakolni a kis rosszcsont. :lol: :P Tündéri! Igazi kis kópé! :lol: Nálunk is egyre célirányosabb egy-egy hiszti. :lol: Pl: tegnap a nagyágyon fetrengett mamival és apával meg velem, aztán én felálltam és kimentem, még csak az ajtót nyitottam ki és torka szakadtából sikított, nem sírt, sikított, de ne tudd meg, úgy hogy simán mehetne egy horror filmbe magyar hangnak. :lol: Visszanéztem és összehúzott szemöldökkel újra ezt csinálta. Anyu meg apa persze jót nevettek, hogy na, ki akarsz még menni, most mondta a kis parncsnok, ha megteszed pórul jársz. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Simineni: Nagyon sajnálom :( Gyönyörű baba fényképét láthatjuk itt!

Petyaanya: Eszter tündéri! :)

Hoztam én is gyorsan pár képet!

Kép Vivien és Bálint egy barátnővel énekkarban :)

Kép Huncut Veronika :)

Kép :)

Kép Sebestyén alszik

Kép Ezt a képet Vivien készítette a kisöccséről

Kép Sebi-mosoly
ildi_ko

Simineni Borzasztóan sajnálom ami a kisfiaddal történt.
Ez rettenetes! Gyönyörű volt a pici fiad.
Megkérdezhetem, hogy ő is öribaba volt e?

Kclaudia köszike :wink:

Ancsúr Viki édes lehetett ahogy síkítozott. Ő a kisfőnök. :wink:

Petyaanya Nagyon jól tetted, hogy nem takarítani mentél, hanem a fényképezőgépért, így legalább megcsodálhattuk Esztert! Gyönyörű kislány!!!! Nagyon édes!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kedves Simibemi! Szívből sajnálom, hogy ilyen fájdalmon kellett átesned. Szegény Marcika elhagyott benneteket! Az Ő lelek, már fönt van az Angyalok közt és vigyázz rátok!

Petyaanya! Nagyon szép kislány Eszterke! Háát, aki keres, az talál is!!!! Mit talált a szekrényben és mit evett?

Katácska! Szívből gratulálok a jogerős határozathoz!! Látod, látod nem kellett annyira izgulni! Ti sem maradhattok ki a jóból és rosszból, ami az Anyasággal jár! Azért csak azt kívánom, hogy sok boldogsággal társuljon az Anyaság és Apaság érzése!!!! Ez most az előjáték a várakozás!!!! Nem is olyan sokára már csak a múlt lesz ez a hosszú idő, ami most hosszúnak tűnik!!!! Puszika

Krisztike és Dotti! Nektek is eljön majd az a pillanat és nem olyan sokára, hogy boldog Anyucik lehettek! Mi négyen Katácskával együtt, szinte egyszerre izgulhatunk a mi kis Tündérünkért!!!! Jó várakozást és szép napot mindenkinek!!!!

Puszi: Ági
szabko

Simineni, végtelenül sajnálom, nehéz bármit is mondani.

Petyaanya, Eszter nagy hunci, édes az a kaján mosoly a kis pofiján.

Ancsúr, nem véletlen született Viki Hercegnőnek, nem?
kanga_mama

Diadella, gratula a pozitív terhesség teszthez. :wink:

Ildikó, csodaszépek, mind a négyen... boldog, kiegyensúlyozott babók. Gratula hozzájuk.

Lányok, én még mindig nem döntöttem, hogy legyen-e légzésfigyelő vagy sem... egyik percben azt gondolom, hogy kell, a másikban meg, hogy nem. :roll:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?