Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulát az évfordulónkhoz, az igazat megvallva kicsit nem tudtunk mit kezdeni egymással
Na jó elmentünk vacsorázni, kb. a 3. próbálkozás után végre találtunk is normális helyet (Hogy mi van a Liszt Ferenc téren???-kész nyomor, mint ha menzán lenne az ember éjjel). Így sikerült olyan helyet találnunk a 13. kerületben, ahol végre kevesen voltak és jó vegetáriánus konyhájuk van, persze rögtön akkor jött le 2 híresség is kajálni-iszogatni (Fenyő Miklós és az Emilrulez énekese, egymástól függetlenül). Teljesen elszoktunk attól, hogy vacsora mellett beszélgetünk, így csendben jókat mosolyogtunk, hogy már nincs mit mondanunk egymásnak 3 év házasság után!
Aztán hazaértünk, férjem bedőlt aludni, én meg az osztálytalimmal kapcsolatban szerkesztettem a meghívót. Szóval így sikerült. Ja, kaptam egy hatalmas csokor piros rózsát (20 szál) ! Én nem adtam semmit
Sütöttem finomat, de a fogyókúrája miatt nem eszi a főztömet
Gorsi, Bogancsi, Norci: felhívtam egy fogyasztóvédelmist és egy könyvvizsgálót a bankkal kapcsolatban. Azt tanácsolták, hogy a bank belső ellenőrjét keressem meg a problémámmal és kérhetek természetesen plusz-kamatjóváírást, hiszen 1 héttel később jutottam hozzá a pénzemhez. Most keresem, kihez is forduljak írásban.
Norci: lesz Tücsök Zene, a MOM-ban szept. 19-én lesz az első a mostani tanévben és lesz szerdánként néptánc is kicsiknek-anyukáknak, én erre is megpróbálom elvinni Dórit. A Tücsök zenére elő vagyunk jegyezve, ha akarod, megadom a szervező számát, hogy tudjál időpontra bejelentkezni. Dorka már nagyon várja!
Mikor mástól kunyerál Dorka nasot, egyszerűen nem engedem és a kínálónak is megmondom, hogy ne adjon. Ha sír emiatt, akkor gyorsan elviszem valamelyik kedvenc mászókájához
Cory: nem mentek el 3D Uh-ra, akkor 100%-osan tudnád, hogy kisfiú és, hogy egészséges és milyen nagy babára számíthatsz?! Ha tényleg aggódsz, akkor így biztosan megnyugodnál. Szerintem az a lényeg, amit a dokid mond, ne idegeskedj!
Hol lopták el a mobilodat? Ez olyan dühítő!
Rebi: ha a kollégád pöfékel és nem hajlandó elmenni, hogy téged kiméljen, akkor Te menj el feltűnően a friss levegőre, addig is pihensz és ebből a sztrájkból csak észreveszi magát! Ha nem, akkor legközelebb udvariasan utasítsd a cigi elnyomására. Sok-sok türelmet kívánok neked és próbálj kicsit lazább lenni, koncentrálj a babádra és Csengére, próbáld csak a jót észrevenni magad körül, még ha annyira nehéz is!
A többieket sz.rd le!
Laura: ez jó rövid hozzászólás volt
Márti: voltatok már Árminnal az allergiateszten?
Szila: tényleg jó a fekete-fehér családi fotótok! színes negatívra hívta elő a férjed? Állítólag, úgy nagyon szépek a fekete-fehér fotók.
Zafi és többi pocakos, kismama: írjátok le, ha nem nagy fáradtság a nevetek mellé, hogy hány hetesek vagytok vagy a baba mennyi idős! Köszi
Borcsa: érdekes a nagybácsid
empiriokriticizmus: ez valami tapasztalatokon alapulú kritikát/véleményt jelent?
Jaj Dorka ma csupán 2 percet sírt a kis, szőke, műanyag babája miatt, pedig 10-11-ig a Feneketlen-tónál voltunk.
Menta: én is nagyon pattanásos voltam Dorkával a terhesség elején, szerencsére a 2. harmadra szép lett bőröm, ne aggódj nem maradsz kamasz!
BSzilvi: nagyon kényelmetlen lehet most Neked, az vigasztaljon hamarosan minden a helyén lesz és élvezheted a kertes házak minden pozitívumát!
Én is mindennap takarítok Dorkával együtt, nagyon nehéz, pedig én csak egy kifestett lakást "nyalok fel", húú, de nehéz lehet egy egész házat! Nincs segítséged?
Solya: szurkolok az ovi miatt! Nálatok hogy van meddig van ovi, ahol mi laktunk csak 12-ig volt ovi, kaját is a szülőnek kellett vinni
nem tudom milyen a környéketek, de nálunk nagyon merevek voltak a németek és semmiben sem akartak segíteni
Nem tudsz összeállni pár magyar gyerekes családdal, és felváltva vigyáznátok a gyerekekre? Képek lesznek a jól sikerült nyaralásról?
na megyek szilvalekvárt főzni!
sziasztok:
Zsuzsi