Sziasztok Lányok,
bocsi,, hogy nem jöttem, csak átszervezték az egész céget így a HR-en senki nem unatkozott egy pecig sem. Most is ezer dolgom lenne, de nem bírok gondolkodni.....
Apás szülés engedélyezett, BB írta a honlapján. Fel kell szólni és a szülőszoba jóváhagyja a belépést, valami ilyesmit írt... Szóval Apák, szülésre fel!!!!!
Kata, Judy,
szerintem Ti 15-re már meg fogtok szülni
Kata,
nagyon szép formás pocid van!!!! És szerintem is nőtt!!!!!
Judy,
jobbulást, azért vigyázz a sok orrfújással, köhögéssel, ilyenkor borzalmas tud lenni, ha rázkódik a hasad!!!!! Jobbulást a családnak is!!!
Gabi,
nektek is jobbulást kívánok!!!!!
Andesz,
tiszta szívemből örülök, hogy Bence babaával minden rendben!!! Gondoltam rátok tegnap!!!
Ani,
hát neked aztán nagyon szépen kerekedik a pocid!!!!! Lesz ez még óriási is!!!!!
Szilvi!!
Hát a Te pocid se semmi!!! Mekkora lesz a végére????? Jól bírod, nem nyom, bök, meg ilyenek???
Kitartás a házkereséshez!!!!
Bessy,
no, hát már alig van hátra két hét és reméljük nagyon fel leszel dobva!!!! Drukkolok, hogy az első lombik összejöjjön!!!
Vicuska,
te pedig már vágod a centit, igaz???? Beszéltél RL-lel??? holnap kezded bökni magad???? Most tuti összejön, a kórházban nekem is az első sikerült!!!!!!
Ildi,
az eredmények tényleg jók, ahogy a lányok is írták, ilyenkor alakulnak az értékek!!!
Hogy bírod az otthon létet??? Elvagy?? Házat néztetek?
Márti,
neked nem inkább tanulnod kellenne???? Irgum-burgum!!!!!!! Ezt az utolsót már ne hagyd ki, aztán utána már tiéd és kisAtié a világ, jöhetsz nagyon sűrűn, de most koncentrálj a vizsgára!!!!
Kriszta,
nagyon ügyes vagy ezzel a diétával!!! És ne aggódj a kilók miatt, legalább nem szoptatás alatt "kell" diétáznod!!!! Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen szépen csinálod!!!
Kriszti,
veletek minden rendben? Már ti is régen jöttetek!!! Martin babó jól van???
Vikike,
milyen volt zalakaros?? Élveztétek igaz??? Jaj, én annyira elutaznék valahova, úgy hiányzik!!!!!!!
Alexa,
alakul a felújítás??? biztos szépek lesztek!!!!
Mi szombaton elhoztuk a bölcsöt, egyszerűen gyönyörű!!! Szerelmesek vagyunk bele, már fekszik is benne Gigimaci fehér bodyban
. Tegnap pedig egy kengurut vettem a teszveszen és el is hoztam
. Olyan izgalmas!!!
Kata,
nekem is a macis tetszik!!!!