Új privát üzeneted érkezett!

Márti
2000 HUFért sikerült lecsapni rá, megpróbálok képet keresni róla.
Vendég

Ez a macis: (de ez van világoskék, sötétebb kék, és sárga színösszeállításban):

Kép

Ez meg HASONLÍT a csillagosra:

Kép

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Csak így sikerült megoldani. Ilyen forgót sikerült megkaparintanom :D :

1201092041.0873.doc [/img]
Vendég

Kata
Köszi! :)
A macis nagyon aranyos!!! A csillagos majd jó lesz, ha kicsit nagyobb lesz. Szóval, a macisra szavazok én is. :)
Vendég

Köszi Szilvi! Registráltam, aszondják küldenek vmi kódot postán. Majd utána ismét nézegetek :D

Kata még mindig a macisra voksolok :)
Vendég

Még nem vagy vele elkésve. :)
Vendég

Lányok!
Még a jó múltkorjában Alexaa (ha jól emlékszem) ajánlgatta az övét.
Zenélőforgót is meg játszószönyeget is 3500 Ft-ért darabját,nem tudom meg van e még Neki.
Vendég

Kata!
Szerintem is a macis lesz a nyerő! :D

KépKép
KépKép
andesz78

[quote="alexaa"]L írta:alexaaányok!

Eladnék 1-2 babadolgot,pl ezt a játszószőnyeget,és zenélő,forgó játékot,és ezen kívül pár ruhácskát is!Ha valakit érdekel,szóljon.szívesen elviszem a talira,vagy eljöhet megnézni,hozzánk is.
Mindegyik 3500 pénz.A ruhácskákat még átnézem,ha kell valakinek!

Íme: Kép
Mindegyik játék mosható!Én 40 fokon szoktam.A szőnyeg vázán macik lógnak,van rajta tükör(persze műanyagból),és minden sipol,ha megnyomják.Remélem elég jó látszik minden! Kép

Na végre megtaláltam!
Vendég

Sziasztok Lányok,
bocsi,, hogy nem jöttem, csak átszervezték az egész céget így a HR-en senki nem unatkozott egy pecig sem. Most is ezer dolgom lenne, de nem bírok gondolkodni.....

Apás szülés engedélyezett, BB írta a honlapján. Fel kell szólni és a szülőszoba jóváhagyja a belépést, valami ilyesmit írt... Szóval Apák, szülésre fel!!!!!

Kata, Judy,
szerintem Ti 15-re már meg fogtok szülni :P

Kata,
nagyon szép formás pocid van!!!! És szerintem is nőtt!!!!!

Judy,
jobbulást, azért vigyázz a sok orrfújással, köhögéssel, ilyenkor borzalmas tud lenni, ha rázkódik a hasad!!!!! Jobbulást a családnak is!!!

Gabi,
nektek is jobbulást kívánok!!!!!

Andesz,
tiszta szívemből örülök, hogy Bence babaával minden rendben!!! Gondoltam rátok tegnap!!!

Ani,
hát neked aztán nagyon szépen kerekedik a pocid!!!!! Lesz ez még óriási is!!!!!

Szilvi!!
Hát a Te pocid se semmi!!! Mekkora lesz a végére????? Jól bírod, nem nyom, bök, meg ilyenek???
Kitartás a házkereséshez!!!!

Bessy,
no, hát már alig van hátra két hét és reméljük nagyon fel leszel dobva!!!! Drukkolok, hogy az első lombik összejöjjön!!!

Vicuska,
te pedig már vágod a centit, igaz???? Beszéltél RL-lel??? holnap kezded bökni magad???? Most tuti összejön, a kórházban nekem is az első sikerült!!!!!!

Ildi,
az eredmények tényleg jók, ahogy a lányok is írták, ilyenkor alakulnak az értékek!!!
Hogy bírod az otthon létet??? Elvagy?? Házat néztetek?

Márti,
neked nem inkább tanulnod kellenne???? Irgum-burgum!!!!!!! Ezt az utolsót már ne hagyd ki, aztán utána már tiéd és kisAtié a világ, jöhetsz nagyon sűrűn, de most koncentrálj a vizsgára!!!!

Kriszta,
nagyon ügyes vagy ezzel a diétával!!! És ne aggódj a kilók miatt, legalább nem szoptatás alatt "kell" diétáznod!!!! Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen szépen csinálod!!!

Kriszti,
veletek minden rendben? Már ti is régen jöttetek!!! Martin babó jól van???

Vikike,
milyen volt zalakaros?? Élveztétek igaz??? Jaj, én annyira elutaznék valahova, úgy hiányzik!!!!!!!

Alexa,
alakul a felújítás??? biztos szépek lesztek!!!!

Mi szombaton elhoztuk a bölcsöt, egyszerűen gyönyörű!!! Szerelmesek vagyunk bele, már fekszik is benne Gigimaci fehér bodyban :). Tegnap pedig egy kengurut vettem a teszveszen és el is hoztam :). Olyan izgalmas!!!

Kata,
nekem is a macis tetszik!!!!
Vendég

Nati
Én is gondolkodtam már, hogy mekkora lesz a Tita-lak, mire eljön április-május...
Titababa szokott néha nyomulni, meg fészkelődni, amúgy minden OK.
Gratula a bölcsőhöz és a kenguruhoz! Szeretnék már én is szobát rendezgetni...

Tényleg, hol is kell 4Dre időpontyot kérni (egy csomószor írtátok, nekem meg szita fejem van :? )?
Vendég

Kata! Én is a macisra szavazok. Az olyan igazi kisbabás.

Nati! Köszi, jól bírom az itthonlétet. Pakolok, rámolok, pihenek, dvd-ket nézek. (1hét alatt 3szor nézetm meg újból az esküvős dvd-t. Valahogy nem tudom megunni :D )
Ja, és persze nézzük a házakat. Most vasárnap voltunk Bodajkon. De be nem tudtunk menni, csak kívülről néztük meg. Egy tljesen új ház, kívülről még be kell pucolni, meg belülről is lemeszelni, vagy tapétázni. Van vele meló, de nekem tetszik, meg ugye uj lakásról lévén szó, felvehető rá a szoc-pol. Nyárig simán be tudnánk költözni.

Más! Babás állapot alatt tényleg tilos a melír(festés)? Mert nekem melírozva van a hajam, és elég gázul fogok kinézni ha nagyon lenő. Arról nem is besztélve, hogy 3lagziba vagyunk hivatalosak tavasszal, illetve nyáron. Hogy fogok kinézni?
Szinező az nem tilos?
Ha valaki tud erről vmit, írja meg legyen olyan kedves.

Köszi lányok!
n.k.ildi

Ildi
Legjobb emlékeim szerint az első 3 hónapban nem szabad, utána lehet melírozni. Krixta is nemrég festette be a haját. Viszont a terhesség alatt megváltozik a haj szerkezete és előfordulhat, hogy kicsit más színe lesz a hajnak.
Vendég

Lassan csomagolok és lépegetek lefele. Egy csomó helyre el kellene jutnom, röpke 1 óra alatt. :? De ügyi vagyok és sikerülni fog. :D
Szép délutánt mindenkinek!
Vendég

Ildi!
Nyugodtan melíroztasd be a hajad,nem lesz semmi gond!
Lányok!
Nem nézte valaki a reggelit?!
Benne volt a Czeizel Endre(bocsi,nem tudom hogy kell írni pontossan a nevét :oops: )
És arról volt szó,hogyha lázas a kismami,nyugodtan vegyen be lázcsillapítót,mert a magas láz jobban árthat a babának,mint a gyógyszer!
Csak a kismamik félnek bevenni,és ezzel nagyobb bajt csinálnak :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Nagyon eltűntem megint :oops: . Bevallom nem nagyon olvastam vissza csak felületesen :oops:. Örülök, hogy mindenki jól van.

Jó volt Zalakaros, Levi is nagyon élvezte, sokat lubickoltunk, de már ki kellett vennem a vízből mert a lábacskája már eléggé szétázott.
Volt az étteremben egy Levinél 4 hónappal idősebb kisfiú, nagyon bírták egymást :D , a kis drágám nagy vigyorral ment oda a kisfiúhoz és átölelte :D , azt hittem megzabálom őket. Hát röviden ennyi, képeket majd dobok fel mindjárt.

Rólam, jövőhéten kell drukkolni, hogy ne jöjjön meg, a hőm elég bíztató, már amikor meg tudom mérni. Ma reggel például 36.9 volt :D . Levinél is ennyire fent volt, hát majd meglátjuk azért még nem akarom elkiabálni, majd ha nem jön meg akkor már reménykedem. Lehet bejön a laptetős dolog? :D

Teszek fel képeket gyorsan amíg Levi alszik, aztán még megpróbálok írni nem csak magamról.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt az úszógumit kölcsön kaptuk, de nyáron akarok ilyet venni, nagyon jó, belebújós, szóval nem csúszik ki a picibaba.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Levi felébredt, este jövök!

Puszi mindenkinek, további szép napot!

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike!
Egy kis szívtipró már most Levike,gyönyörű kissrác :D !
Aztán meg megy a drukk ezerrel,hogy 9 hónap múlva megszülessen mégegy ugyanilyen édi, nunis,vagy kukis bébi :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Szisztok!

Kicsit jöttem zavarni...

Kérdésem lenne, vagy inkább kérésem, én is fehérvári vagyok, és szeretnénk laminált padlót lerakatni, ha valaki ismer burkólót, vagy valakinél dolgozott már, szívesen fogadnék nevet, telefonszámot! Előre is köszi a segítséget!

Nekem is pont ilyen körforgóm van eladó, mint Alexának!
Meg van egy új babakocsim is eladó, nem is használtuk, már biztos nem fogom, marad a régi megszokott. Átfordítható kar. (Jótálás augusztusig.)Ilyen:
Kép

Bocsi, nem is ezért jöttem, csak parketta ügyben. :oops:

Mindenkinek szép napot!
sziszi22

Köszönöm Andesz :D , neked is nagyon édes és szép kissrácaid vannak.
Hát remélem én is, hogy jövőhéten pozitívat tesztelek! :D Hétfőn megyek a dokimhoz rákszűrésre majd mondom neki, hogy mi a helyzet hátha már érez valamit, mármint hogy felpuhult méh stb....

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Kata!
nekem is a macis teccik :lol:

Vikike!
nagyon jók a képek! 8) lehet már babás is vagy!ilyen hővel :wink:
drukkolok!

Nati!
kérek képet a bölcsőről :P

holnap kezdem a stimut :D hétfőn UH :wink:
Vendég

Szép estét!

Szépek a pocis képek!
Ani
neked nagyon nagyot nőtt 2 hét alatt! :D

Szilvi,
Tita-lak nem kicsi :wink: biztos egyedül van? :wink: :lol:

Kata, Márti
A ti pocitok is szépen nődögél! :lol:

Kata
A beszélgetésünk után úgy gondoltam, hogy a baba érdekében rendszeres leszek és ma elkeztem az Elevitet szedni (újra), ja meg beszereztem az E-vitamint is és azt is szedem meg persze apa is. Már csak Gilsenget kéne kapnom.
Nekem is a macis bordűr tetszik.

Vicuska
Búcsúzz el piritől, mert egy jó pár hónapig nem fog jelentkezni! Nagyon drukkolok! :wink: :D

Vikike
Drukkolok a pozitív teszthez! Remélem, hogy kistesóval a pocidban jöttetek meg Karosról. Levi baba most is tündéri!!

Andesz
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Bence babával!

Judy, Gabi
Jobbulást az egész családnak!

Nati
Köszi, aranyos vagy! Én is nagyon bízom benne, hogy a babó elsőre beköltözik a pocimba.
bessy76

És Ani kedvéért: Kép Kép
Mindkettő San Marino-ban készült.
Ezen a csúzdán pedig lecsúsztunk Riccione-ban teljes volt a halálfélelem: Kép
bessy76

És hazafelé Ausztriában: Kép Kép Kép
bessy76

Jóó reggelt! :lol:

Vikike, még mindig oda vagyok Leviért!! :lol: Ilyenkor sajnálom, hogy nem kislányom lesz! :lol: :P (Kicsi fiam: csak hülyéskedik anya, ne félj!! :wink: :wink: )

Márti, itt egy link, ahol szinte minden benne van:
http://www.csaladinet.hu/index.php?targ ... group_id=4

Aki még szeretne zenélő körforgót:
http://www.expressz.hu/jatek/gyerek/sho ... 113,1.html Szfváron van (lehet, hogy ez Alexáé??)

http://www.expressz.hu/searchResults.do ... tegories=1

ezek sz oldalak azért jobbak, mint a licitálósak, mert lehet ALKUDNI!! :wink: Bár a licitálóson is lehet próbálkozni írni az eladónak, és olcsóbban megvenni / lecsapni!

Na, megyek, majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Fagymentes jó reggelt!

Ma úri Medve vagyok, kocsival jöttem melózni. :D Alig győztem a dér alól kivakarni. Apa megtiltotta, hogy napokig (meg hetekig) állni hagyjam, nehogy az aksi megadja magát. No, meg azt a hitvány üzemanyagot is ki kell tekerni belőle. :?

Andesz
Ez a gyógyszert bevenni vagy se, kezd kicsit magas lenni a számomra. Bízom benne, hogy sikerül elkerülni minden nyavalyát, hogy ezen kelljen morfondíroznom...
Múltkor a szegedi Corában láttam olyan lisztet, amit Czeizel Endre ajánl. Azt hittem rosszul látok. Talán Norbi babérjaira tör? :D

Vikike
Az eltévedt bárányka visszatér. :D
Levi még mindig zabálnivaló!!!
Drukkolok, hogy ne jöjjön Piri anyó!

Vicuska
Még jobban drukkolok, mint eddig! Most sikerülnie kell! ;)

Bessy
Tuti, hogy egyedül van. Vagy rettentő jól elbújt. :D
Már más is kérdezte, hogy csak nem ikreim lesznek? Hát, nem. Nem is lesz egy aprócska gyerek. No, tudja, hogy róla van szó, mert kopog kifele a bordáimnál. :D
Nagyon jók a képek! A csúszdán én is beijedtem volna, főleg, hogy tériszonyom van. :roll:
Vendég

Ja, még valami: itt lehet nagyon jó cuccokat kapni, olcsón, illetve olcsóbban, mint a bababoltokban:

http://www.babyoutlet.hu

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Vikike! Hát Levi valóban egy gyönyörű kissrác. Ó ha fiatalabb lennék vagy 23évvel...
Ja, és megy a drukk....

Szépek a pocakok! Én lehet, h csak beképzelem, de úgy látom, mintha már nem befelé állna a lapos hasam, hanem picit gömbölyödne kifele.

Ma délután megyek be az oviba, mert szülői értekezletet tartunk. Hát remélem azalatt az egy, másfél óra alatt nem szedek össze semmi. Bár katasztrófa, hogy mennyi beteg van Fejér megyében.
Nem tudjátok meddig tart még ez a járvány?
Sziasztok!
n.k.ildi

Kata
Ez az outlet nagyon jó!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket meg a drukkokat, nem tudom mi lesz, már várom a jövő hetet, reggel megint megmértem a hőmet, de nem tudom rendesen mérni, felébredtem ötkor akkor megmértem 36.6 volt, aztán később is megmértem, bár tudom akkor már eltérés lehet, de 36.7 volt. Igazából a hat órai alvásnak meg kell lennie azt olvastam és mikor ötkor mértem akkor még asszem nem aludtam hat órát, szóval ez a hőmérőzésem nem elég biztos. No mindegy majd meglátjuk, Levinél eléggé fent volt (37).

Kata nekem is a macis tetszik. Mi is akartunk ilyet, de majd a köv. festésnél lehet megcsináljuk. A pocid meg nagyon szép formás :D .

Macika, hogy neked is mekkora pocakod van :shock: , jó nagy lesz mire szülni mész.

Vicuska én is nagyon szorítok neked, remélem együtt pocakosodunk :D Bessyvel együtt :D .

Ildi én úgy tudom, hogy nem tilos a hajfestés terhesség alatt, a fodrászom mondta, de ha biztos szeretnél lenni nyugodtan kérdezz rá a dokidtól. A bodajki házhoz drukkolok, nagyon jó lehet családi házban lakni. Nekünk Sárszentmihályon van telkünk lehet egyszer építkezünk majd oda ha már a gyerekek is nagyobbak lesznek és persze lesz rá píz.

Nati nagyon jó volt Zalakaros sokat lubickolt Levi is :D , még elutazhattok ti is kis lurkó születése elött, utána meg vele, az lesz ám az igazi élmény :) . Tudsz feltenni képet a bölcsőről?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
Már apa pocakját is leköröztem. :) Újabban BömbiMatkának hív. :lol:
Vendég

Macika, nálunk is ez volt, hogy a végén már nagyobb volt nekem is a pocim mint apáé :D . Nevet választottatok már?

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
Név ügyben dúl a harc, hogy 1 vagy 2 keresztneve legyen, én egyet akarnék... Apa a Levente Mártont szeretné, nekem a Márton nem tetszik, hiába hívták így a nagyapját. Szóval, a Levente biztosnak tűnik, a többi még csata tárgya. :D

Hétvégén megyek házat nézni, egyik munkatársam is jön. :) Egy másik házat a jövő héten tudok megnézni, de már halad a dolog. :) Subidubidúúúúúúúúúúú!!!!!!!! Így kellett volna kezdeni. ;) :)
Vendég

Halihó!

Hát a tegnapi szülésfelkészítőn is elmaradt a gyakorlati rész, bár az elméleti részt egy szülésznő tartott, ami szerintem elég jól sikerült. Mondjuk mindig valamelyik barátnőm jön velem, és Ők nagyon élvezik! Természetesen egyik barátnőmnek sincs még gyereke, sőt még nem is nagyon jártak utána a témának, így mindig megtudnak valami újat. Bár azt hiszem, hogy egy kicsit kezd elmenni a kedvük a gyerekvállalástól.

Én egyébkén nem vagyok ma valami túl jó formában, egy picit fájdogál a pocakom, és Gréta baba is úgy mocorog, hogy nekem elég kellemetlen. Úgy döntöttem, hogy ma nem is megyek sehova (természetesen a melóhelyen, a temetőn, illetve a saját lakásunkon kívül). És délután öt után már csak pihengetek.

Vikike
Levi nagyon édi a képeken. Ha esetleg Judy kislánya mégsem favorizálná a fiadat, akkor én is szívesen elfogadom vőmnek!

Kata
A Gyár utcai turiba melyik nap érdemes elmenni?

Gabi, Judy
Gyógyulgattok már?

Bessy
A képek magukért beszélnek! Szép helyeken jártatok!

Kép
tand

Andi
Mártival egy csütörtöki napon voltunk, akkor 400 Ft/kg volt az "egységár". Elég sok jó cuccot láttunk.
A szomszédasszonyom mondta, hogy a tecsóba is nagy babaruha-vásár van (meg az osanban is).
Vendég

Egyre jobban alakulnak a dolgok. :)
Szombat délután 2 házikóhoz megyünk megpillantani, jövő szerdán lesz a harmadik háztűznézője. Jajjj, de várom már!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam egy napig és tessék..... :)

Vicuskám, örülök hogy teccik. :D Megkezted a stimut..... juhi.

Gabi, örülök hogy jobban vagy már.

Judy, nagyon büszke vagyok a pocimra, nem is veszek fel olyan ruhát ami takarja. Azt szeretném ha ország világ megtudná, de gondolom ezzel minden kismami így van.

Tand, köszi hogy visszanézted, megmondom őszíntén nekem em volt kedvem. Akkor biztos más oka van hogy nem jön Zsu. Igen, a babakocsi vásárlás nem eccerű, főleg hogy még nincs tapasztalatunk.

Ildi, úgy látszik a babafalvás vonalzód müködik. Különbe próbáld meg ám nyugodtan azt is ami angol, csak pár adatot kell bevinni azt meg ki lehet következtetni (ha nem tudsz angolul mint én se :)) Ma az oviba azért vigyázz, ha megfogsz valamit ne vedd az arcodhoz a kezed. Sürün moss kezet.

Kata, a jó gyermekorvos nagyon fontos. Én is olyat választottam akiben nagyon megbízom és szeretem is. Bordűr ügybe én is a macisra szavazok. Én is szeretnék majd ha festünk.

Andesz, örülök hogy minden rendbe volt veled is. Ha el tudod kapni Bence mosolyát, kérünk róla fotót! A lázcsillapításról én is hallottam már hogy inkább vegyen a kismami be gyógyít mert a láz többet árt. Bár elösször hűtőfürdőt ajánlják. A vesegörcsömnél is kérdeztem a dokit hogy a görcsoldő nem árt e a babának, azt mondta hogy ezt 1005-ig nem mondhatja, de az biztos hogy a görcs nagyobb bajt okoz.

Szilvi, jól tudod, a legelső talin nem szült még senki :) Régi szép emlékek, Kata és Judy már pocakosak voltak. Reméljük beindúl a házvásásrlás.

Márti, én nem aggódom az ügyintézés miatt, majd alakul valahogy. különben szerintem a védőnőnek az is dolga hogy ebben segítsen. Kérd meg! De ahogy Gabi is írta, minden megy majd a maga útján. (remélem)

Alexa, ha olvasol minket, eladó még a játszószőnyeg? Engem érdekelne!

Nati, kérünk fotót a bölcsőről! És tessék vigyázni a sok munkával!

Vikikém, szupik a képek, (de már szóba mondtam). Majd ha fiaink együtt csajoznak biztos Levi fogja a jó nőket kifogni :)

Bessy, szerintem is szedj vitaminokat, ártani nem árthatsz vele. Én is szedtem elevitet, folsavat és még e-vitamint is. Gyönyörű helyen voltatok, köszi a képeket. Mutattam apának is, nagyon tetszett neki.

Köszönöm mindenkinek a poci dícséreteket. :)

madiani

Ani
Én is remélem, hogy mostmár sikerült sínre tennem a dolgokat. Az egyik háztulaj annyira édes volt, megköszönte, hogy megtisztelem azzal, hogy megnézem a házát. Meglepődtem, de jólesett. :)
Vendég

Szilvi a Levente szép név :D , jó lenne még egy Levi a topicban :D . Pici Levi meg nagy Levi :D .
Drukkolok, hogy sikerüljön egy megfelelő házat találnotok, nagyon izgi a háznézés. És hova mentek, Fehérváron van vagy vidéken?

Tand akkor pihizzél ám, hát igen az utolsó idők már elég nehezek, bár én állandóan pörögtem annak ellenére is, hogy alig éreztem már a derekam, ráadásul mi akkor költözködtünk mikor már Levi várható volt bármikor. És megegyeztél már a barátnőiddel, hogy ki megy be veled szülni vagy anyukád fog? Örülök nagyon, hogy már ennyit jössz, hiányoztál és izgultunk érted.
Na majd Levivel beszélek, hogy most már két csajszi közül kell választania :D, jajjjj csak Judy nehogy mérges legyen, hogy van egy másik jelölt :lol: :lol: :lol: .

Anita ne viccelj már Roni is gyönyörű biztos és majd lehet azon veszekednek, hogy ki csap le először a lányokra :lol: .
Gábor remélem már jobban van!

Kata ezt meg sem hallotta Geri baba :lol: .

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/csaladi_potlek_vacsora_vagy_pelenka/2044606/
Vendég

Sziasztok!

Sajnos még mindig pocsékul vagyok.Tegnap észrevettem,hogy gennyes a mandulám :cry: ,kaptam antibiotikumot (3200 Ft volt és 5 szem van benne :shock: ).Még ma is hőemelkedésem van és már ez az 5. napja,hogy nyavajás vagyok.Ráadásul pici fiamnak is 37.5 volt a hője :cry: és kicsit köhög is.Ezek szerint csak elkapta :cry: :cry: :cry: .Szorítsatok nagyon,hogy ne menjen feljebb a láza.Amúgy ránézésre semmi gond nincs vele,talán egy nagyon picit nyűgösebb a megszokottnál.
Ráadásul tegnap a szívrohamot hozta ránk:olyan mohón evett,hogy nem kapott levegőt,de még akkor se amikor magamhoz emeltem és megütögettem a hátát,apa meg csak nézett,az se tudta mi van mire rákiabáltam,hogy segítsen már.Már a lábánál fogva lógatta,mire felsírt a pici.Hát nem kívánom senkinek azt amit éreztem.Még órákkal utána is remegett kezünk-lábunk.
Ja és még nem is írtam,hogy mennünk kell a kórházba,megnézik a zacsiját,mert úgynéz ki,hogy vízsérve van.Azt mondják,ez nem igényel semmi kezelést általában magától visszahúzódik,csak a biztonság kedvéért nézik meg.

Bocs,hogy önző módon megint csak magunkról írtam,de majd valamikor behozom a lemaadást és írok Mindenkinek.

Puszi!
Kép Kép
Vendég

Vikike
Elvégre Martinból is kettő van. :D
Seregélyesen nézünk házakat. Szombaton ezek kerülnek terítékre:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lako/cs ... 9,842.html
Jövő szerdán ez a ház esik áldozatomul :D :

Gabi
Én is megijedtem volna a helyedbe, a lényeg, hogy nem történt semmi komoly. Aranyosak a képek, főleg az "Apa kedvence". :)
Gyógyulgass!!!
Vendég

Szilvi valóban Martinok még többen vannak :D .
Én az első házra szavaznék, tetszik a kis tavacska :D .

Gabi te jó ég, biztos leblokkolt a férjed hála istennek, hogy nem történ nagyobb baj, de jól csináltátok ilyen pici babáknál a lábuknál fogva kell őket lógatni. Levinél is volt ilyen szívrohamom, kekszet majszolgatott és el kezdett köhögni, valszeg félre nyelt, a babakocsiban volt séta közben én meg gyorsan kikaptam lefele fordítottam és ki is köpte a keksz darabot. Azóta kukoricapelyhet adok neki majszolni mert az rögtön elolvad a szájában. Ha tud már rendesen rágni akkor kap csak kekszet.
A zacsijával remélem minden rendben lesz. Nagyon édes a képeken nekem is bejön az apa kedvence felirat :D .

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Gabi a "biztos leblokkolt a férjed" szöveg után vesszőt akartam :oops: , nem azt akartam írni, hogy biztos leblokkolt a férjed hála istennek.

Kép
Kép

Kép
Kép
vikike_

Vikike
A tavacska nekünk is nagyon tetszik. :)
A második ház tulajának virágkertészete van. :)

Holnap délelőtt megyek erre a cukorterheléses akármire. Melóhelyen is szóltam, hogy nem jövök. Viszont hétfőn itt leszek. :)
Mindenkinek jó hétvégét!!!
Vendég

Sziasztok!

Hu, Gabi biztos nagyon megijedtetek. Gyógyulást kívánok mindanyiótoknak minnél elöbb. A zacsijával meg biztos minden rendbe lesz, de azért drukkolok.

Nálunk, semmi fejlemény. Apa volt az idegsebészeten a gerincével, február 2. (szombat) este 8-ra kapott időpontot röntgenre. Addig nem igazán tudnak mit mondani. Pihenést, gerinckímélést írtak elő neki.

Megjött a fürdőszoba bútorunk, úgy örülök, ha összerakták rakok képet.

madiani

Szijjjjjasztok! :lol:
Vendég

Gabi!
hűűűűűűűűűűű,a lényeg hogy nem lett semmi baj Noellel!
a zacsihoz meg drukk! :lol: jók a képek :lol:

Szilvi!
kivi vagyok melyik házat választjátok!a fonendoszkóp még áll! :lol:
jó cukorterhelést nektek :P

Ani!
konyhabútor?király!fotók jöhetnek! :D

megvolt az első szurim ma :D
segédanyagok:e-vit,c-vit,cickafarktea,folsav,méhpempő
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X